6837
...
  • mike01010101
    http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=4051

pl. ezt csináltam annakidejen es siman tudtam exportalni, most ugyanazokkal az eszkozokkel hibas lesz a nif file.

• mike01010101
    Én modellezek (be is szurtam ide nemreg egy kepet egy fegyverrol) és a fallout 3-hoz is gond nelkul csinaltam fegyver modokat 2 éve, de most exportalas utan (nif-be) nem jok a modellek es nem tudok rajonni miert. A Nifskope jonak mutatja, de a geck-ben es jatekban nem latom a modelleket.
    Már megőrülök ettől pár napja.
  • JethroHUN
    Ez hányas verzió? mert nekem lehet h már telepítve van.
  • berlinboy6329
    Én,mikor Tabitháhpz mentem annyira beszoptam a havermutááns tervét..Látott egy "betolakodót" és leküldte a hegyről a nightkineket h könnyebb lkegyen nekme beslisszolni...Sikerült is,miután lefele jövet rámtámadtak és kinyírtam őket -.-

Pediga z út mellett sunyultam bent a sziklák mellett messze.
  • xblades
    Most is épp a lod fájlok kigyűjtésével küzdök
  • xblades
    Én új modellt nem csináltam még, a két játék meglévő modelljével variálok. Bevallom azt még nem tudom hogy kell, még nem volt senki akivel ezt megtárgyalhattam volna.
    A texturázáshoz meg a Geck> Adobe Photoshop kombinációt használom.
  • lammaer
    Hát, mostmá' mindegy, túl vagyok rajta, újrajátszani meg úgyse fogom (ahhoz túl hosszú, meg annyi újrajátszási értéke nincs SZÁMOMRA).
    Már igy is várom a végét, de csak húzzák, csak húzzák :)
  • mike01010101
    Te a módok készítésénél modellezés és texturázásra milyen alkalmazást használsz?
  • SaGa Jr
    Igazából elég ott a hegyen kinyírni 3 lopakodó mutit (ebből egy a sniper aki nem is álcázza magát) és a többi elkerülhető könnyedén. Csak ne a kanyargós úton akarj felmenni, hanem lopakodva közelítsd meg a kanyarban lévő kerítést (a szikláknál oda lehet sunnyogni könnyedén), menj keresztül a kapun és el a kráter meg a kentaurok mellett (itt is leeht mindjárt szerezni 2 power armort) és eljutsz a hátsó bejárathoz fenn a hegytetőn. Ott levered az őröket, és ha akarod kinyírod a főmutit vagy megjavítod a robotját és békével mehetsz is onnan elfelé. Nem kell oda nehéz sniper puska.
  • xblades
    Itt a következő Patch
    Bár ez sajna a Geck-et nem javítja, de ez csak a mi problémánk.
  • Carlos
    Jaaa...
    nekem is. :)
  • ratgab
    Level 16 vagyok és még a hegyet se láttam közelről... :-D
  • lammaer
    A power armor a nehéz :)

Amúgy azért a questek se olyan egyszerűek az elején, eleve a második felér 3 questtel (mert ugye 3 helyre kell elmenni) plusz pl a mountaint kitakaritani a sok super mutanttól nekem csak akkor sikerült gond nélkül amikor meglett az anti material rifle :)
  • ratgab
    Pedig mennyire karaj volt annak idején az Fallout 3-ban , mindenki abban szaladgált!
  • Carlos
    Nehéz megszerezni a power armor-t?
    Hát nekem nem volt nagy szám. 3 quest kábé.
  • ratgab
    Igen, hát jó ez a frakciózás meg minden, de az, hogy beöltözöl Légiosnak és a hülye NCR meg beveszi, hogy légiós vagy (még ez oké is mivel légiósok arca el van takarva, de légiósok is beveszik, ha NCR-nak öltözöl).

Meg tegyük fel, hogy messziről tényleg összetéveszthetnek, de 3 méterről...

Kedvencem: vegyetek fel az NCR bázison légiós ruhát, goodspringsben powder ganger ruhát (elkövettem ezt a hibát, miután megcsináltam az ottani mellékküldetést, hogy felpróbáltam a halott Powderesek ruháját és hirtelen minden goodspringsi elkezdtett engem lőni).

Ez így ilyen formában hülyén van megoldva.
  • lammaer
    Én nagyon hajtottam hogy legyen power armorom, de olyan rühes nehéz, hogy jobban jár az emberfia ha vesz egy MK2-es combat armort.
    Ha jól rémlik DR-ben alig rosszabb, viszont jóval könnyebb (még a power armor strength bónusza mellett is)
  • Calver
    protip: Torres-nél lehet venni sima, frakció-mentes T-51b Power Armor-t, durván 3-4k kupakért - avagy aprópénzért, főleg mert csak Vegasban röhögve össze lehet nyerni 40k körüli mennyiséget.

bár ettől függetlenül én sem kedvelem, főleg mivel heavy és mocskosul lelassít - ezt elkerülendő pusztában futkározás közben meg fel-le pakolgatni... meh.
  • Carlos
    Én a strip-en járkáltam éppen... Ők se szerettek... :)
  • ratgab
    LOL, kitalálom....meghaltál... vagy ők haltak meg...de az egyik biztos!
  • ratgab
    Csak nem ölted meg?
  • AnarchoiD
    nem olyan uber mar a power armor legalabbis nekem 2 karival is megvolt es soha nem viseltem egyiken sem a frakcio-k miatt ;) egyszer elfelejtettem levenni es bementem ncr bazisra ... ;)
  • Shiwo
    óhogyaza...akkor lényegében esélytelen már a dolog -.-
  • Carlos
    én egyszer sem. Vagyis félig. Az ED-E küldi-t nem tudom megcsinálni, mert bebugzott. (Irták is wiki-n a bugok között)
  • xblades
    Lehet hogy akkor senki nem akadt el a játékban
  • ratgab
    Nem!
  • Shiwo
    kérdés:

a remramt bunkerben akkor is felvehetem az ex-enclave-es emberkéktől a küldiket, hogy megtanuljam a power armort, ha nincs velem Gannon ? (légiót segítem, a boss-t kiírtottam)
  • CamelX
    Szerintem jövő héten kipróbálom. Héten már nem lesz időm rá, amúgy játék közepe felé vagyok.
  • RatBaG #2567
    majd ha nem omlik össze random a vga driverem, akkor ELKEZDEM...
  • xblades
    Jah Pü.
  • xblades
    Megy Pm.
  • Hecker007
    még én se, sőt még nagyon az elején vagyok :)

szerk: jah és szívesen kipróbálnám :)
  • Carlos
    én még nem
  • xblades
    Na mindenki befejezte a játékot?

Pedig szükségem volna egy önként jelentkezőre aki kipróbálna egy ehhez hasonló modot a New Vegasba is, hogy másnál müködik-e rendesen a textura.

Cserébe beleteszek neki amit kér dolgokat, ha szeretné használni.
  • Shep
    Kösz. Végül így értem a végére. Az tetszett, hogy mivel a Nightkines gyógymód keresős küldetést kihagytam (nem találtam meg a helyet ahova menni kellett :)) ezért a végén a befejezésnél ennek megfelelően alakult a mondóka.
  • MerlinW
    Az úttörő kocsma:)
  • I.C.ram
    Legjobbat kihagytad:

• MerlinW
    Ezt hívják sivatagnak:) Nevadai sivatagnak:)
  • berlinboy6329
    Gondoltam aki New Vegasozik az játszott az előző részekkel,v legalább a 3-mal és tudja,h ott volt a 87-es.Ha másból nem akkor onnan h volt egy hely ahol gecinagy sugárzás volt.:C
  • Calver
    konkrétan: Vault 12 (későbbi Necropolis), ahol bár védve voltak a kinti pukkanásoktól, de nem záródtak be az ajtók -> ghoulok. Museum of American History, ami egybe maradt, de nem volt védve a sugárzástól -> ghoulok. akik kint voltak a pukkanások idején, még ha csak a sugárzásból kaptak -> hullák.
    kivételek itt-ott akadnak (Camp Searchlight, Moira ha komplett idióta a játékos), de általában így "készülnek" a ghoulok.