Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Elég sok melee fegyver van. Csomó uniqe is. Korábban írták mások, hogy el lehet vele boldogulni simán.
RatBaG
hamarosan neki kezdek én is, indítom az elsõ karaktert.
van értelme melee-re gyúrni, életképes lehet, van sok melee fegyver?
ahogy néztem a perkeket, alsó kb nincs is semmi, ami ezeket tápolná, szinte mindegyik guns vagy energy weapon...

Per Aspera Ad Inferi.

a legerõsebb állatnak sincs páncélozott szeme 😉
nagypite: a rakétakilövõs helyen láttam egy óriáskardot rendszámtáblával
az nem jobb lenne mint a vascsõ ?😊
hát sehol sem találtam olyan lõszert hogy anti robot... de amúgy is, a normál lõszeren kívül mást alig találni, sõt normál lõszerbõl is annyi van hogy átlag 4 fajta fegyerrel járok, hogy mindig tudjak lõni (mert egyszer ilyen lõszerbõl van egy zsák máskor meg a másik lõszerbõl... de persze mindig a normál fajtából, ap-bõl 4 darabot találtam, miközben már a a fél területet vegassal együtt végigjártam).

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

I.C.ram
Kicsit elegem lett a segítõkbõl, mert hiába lopakodok, amint közelbe ér az ellenfél, rögtön megy az induló zene, löki a szöveget Boone is, és már lõnek is mindenre, ami mozog. Le is adtam õket, hogy várjanak a kaszinós szobámban, viszont egyedül brutál mód megnehezedett a játék. Ha csoportban vannak ilyen darazsak, vagy mik, azokat alig bírom megölni. Hiába lopakodok, és ölöm meg az elsõt egy lövésbõl, de utána jön vagy 5 másik. Tényleg ennyire nehéz szólóban ez a játék, vagy csak én vagyok a béna? (18-as szint körül vagyok, ha jól emlékszem.)
Carlos
mivel 100 a science ezért ezek nem szoktak gondot okozni...

Þór vígi þessi rúnar

Halihó, gondoltam 2 végigjátszás után leírom a véleményem én is.

Elõször én is kicsit húztam a számat, amiért a látvány, a motor és szinte az egész játék ugyanúgy néz ki mint a Fallout 3, de végül a hangulat miatt nagyon átdõlt a mérleg a másik oldalra és megkedveltem a játékot. Megmondom õszintén én inkább online játékokkal játszok mert társaság nélkül a single player játékok pár óra alatt unalmassá válnak, de itt teljesen más volt a helyzet. Zseniálisan megoldották, hogy szabadon mászkálhass sandbox módon a sivatagban, de azért mindig legyen valami célod, amit véghez kell vinni. Ez egy single player játék, de mégis olyan "nem lehet felállni elõle" hangulata van a dolognak a mentés és a pause ellenére is. Remekül megcsinálták a szabad döntés lehetõségét és a dolgok végkimenetelét is, a rengeteg apró küldetésrõl, izgalmas felfedezésrõl nem is beszélve. A Mass Effect-ben mindig azt éreztem, hogy bármit is mondok, úgyis csak egy úton megyek végig és nem igazán volt igazi választási lehetõségem, itt viszont csomó dolog máshogy alakul ha rossz vagy jó döntést hozunk, amibe természetesen direkt belekényszerítenek minket, ahogy azt az élet is szokta.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyedüli rossz dolog a hardcore befejezése, ugyanis semmit nem kap a játékos egy achievementen kívül... ezt kicsit sajnáltam a második végigjátszás végén...
Come Fly with me küldit csinálom.
Találkoztam Harlandal de nem öltem meg hanem megkerestem a haverját aki halott volt. Visszatértem hozzá majd az infó után elrohant. Ezután szétnéztem az emeleten a szobába de nem találtam semmi infót. Valaki tudja mit kellene?
Sziasztok még mindig a bortherhoodos lézer pisztolyt keresem utánannéztem megvan a hely ahol lennie kéne, de nincs ott se a halott wanderer se a pisztoly. EZ is bebugzott volna? Ede quest is az, meg ezer másik is már, elég szar igy játszani. 1 napja nyomom, 19es szintû vagyok, a föküldetésbe szinte bele se kezdtem, a vegasba még nem voltam, csak néhány melllék küldetéssel probálkoztam, meg barangoltam kicsit. 55ös dt-m van q-35ös plazma puska, szinte 1 lövés minden mert van pár plussz skillem pl a plazma robbanás stb. 100sci, lockpick, speech, energy, 65 repair, ugye nem 20 lesz a max szint? Ez a hard mod nagyon gyenge többre számitottam, és az ai annyira bugyuta csak jönnek egyenes nekem, egy horda deathclawt ugy mészároltam le egy szikla volt köztünk azok meg nem tudták megkerülni csak remegtek egy helyben. én meg szépen headshotoltam mindet... Sztem vegason kivül már mindent megcsináltam csak ez a pisztoly kéne

JethroHUN
Nekem is, amúgy azokat a sentry tornyokat lõheted, számítógép hackel kell ki iktatni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Carlos
Én arra gondoltam, hogy megjavitottam, quest aszongya adjam le a scrapyard-nál odamegyek. Semmi.
Kveszt elovas wikin: If you talk to Old Lady Gibson and go through all the dialog before you have ED-E, she will no longer trigger the log. Go speak with Ignacio Rivas instead.

Elmentem ignacio-hoz (vele is beszéltem már elõtte) semmi... FUCK ME...!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehet, hogy speckó lõszer kéne robot ellen? Talán? Esetleg?

Þór vígi þessi rúnar

Én is, eltûnt úgy 4 órára, majd ma mikor a vault 22-ben kalandoztam már jó ideje, egyszer csak az egyik ajtó után megjelent felettem...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

lol jó faszán elcseszték a játékot... fõleg ezekkel a (majdnem) god mode-os cuccokkal.
De a helios one-ban találkoztam god mode-os sentry bottal. Lövöm puskával, semmi. Lövöm 10mm pisztollyal semmi, lövöm magnummal semmi, lövöm lézerrel semmi hp nem megy le (100-as guns skill és 60-as energy weapon. Mondom mögélopódzom és kikapcsolom (75-ös science), azt sem lehet már, olyat csinál mintha resetelné a robotot. Ha nyomogatom mindig leáll alapállásba, de mindig újraindul, így meg lehet bénítani de hát nem tudom otthagyni mert akkor megint lõ.
De a legviccesebb hogy a 3-ban az ilyen robotokat megfelelõ szintû skillekkel lazán darabokra lehetett szedni.

A sneak is érdekes... kb hogy értelmetlen. stealth boy bentvan, sneakelek az árnyékban, a nightstalkerek a barlangban szaladgálnak körülöttem, majd minden elõjel nélkül egyszer csak észrevesznek, viszont legalább rájöttem hogy jól reagálnak a shotgunra 😊

A casadore is érdekes... jön felém egy, nem mondom hogy 2 magnum lövés volt, de gyorsan meghalt. Találkozom egy másikkal (olyan gyorsan üt hogy 1 sec alatt fél hp-t lazán lehúz), abba meg lõttem mindennel, és alig vánszorgott le a hp-ja pedig jósok critet kapott, aztán megölt... Ezt már máskor is láttam, hogy ugyan az a lény néha teljesen más tulajdonságokkal bír, NAGYON mással.

De olyan vicces küldik vannak, hogy szabadítsam ki az ncr katonákat a légiótól... odamegyek, eloldozom és elsétálnak, és ennyi. A légiós õröket nem nagyon zavarja hogy mindezt az orruk elõtt csinálom.
NCR a nagy haver, megyek a mcarran reptérre, ott van egy ajtó ami mellett áll 2 katona. Még 10 méterre sem vagyok tõlük, és szó nélkül elkezdenek lõni. Pofánlövöm mind2-t, következmény semmi, és jéé itt a magasvasút a striphez, így ingyen jutottam be 😄 Majd megkér az NCR nagykövet hogy segítsek nekik mert bíznak bennem. LOL

Carlos
No, beszoptam az ED-E bugot... <#sir>

Þór vígi þessi rúnar

gabo91
Bocs te milyen játékról beszélsz most?
rengeteg hely van a játékban több mint a fo3-ban, és a map is nagyobb (legalább is azt írták) nekem sokkal jobban tetszik. Változatos a táj, van itt minden. Egymást érik a felfedezni való helyek ami fast travel szempontjából nagyon jó. Felfedeztem 50-60 helyszínt, nemrég meglett a felfedezõ perk (kijelzi az összes helyszínt) nem igazodom ki már a térkénen, elhiheted nagyon sûrû.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

JethroHUN
a Nightclaw-hoz képest ovis kis gyerek nyalókával. Sztem VAtSban egyszerû leszedni õket, csak a lábát lõdd, mert ha nem tud futni nem veszélyes.
de majd lesznek sokkal rosszabb helyen, szûk folyosókon, quicksave + akna más lehetõségem nem volt 😊

A kaszinó belsõ udvarán "dolgozik" a volt barátnõje. Neki lehet kulcsa a lakosztályhoz. mondjuk én feltörtem az ajtót .
jaja nagyon durvák😄 Fõleg hogy most olvasgatom neten ennek a küldinek is van vagy 5 féle lehetõsége a megoldásra😄 Tudnék angolul akkor nagyon tetszene a játék így meg nemtudom mit csináljak😄
AnarchoiD
En az elsot lelottem a masodikat lelottem a 3-adikkal kergetoztem a 4. nel eppen pihentem volna , elkezdtem futni, erre megjelent egy uj 5. elottem es levagott 😉

(black mountain szerpentinjen mindez)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Most találkoztam az elsõ Nightkin-el. Majdnem leestem a székröl mikor rohan felém kb mint a predátor a láthatatlan aurába😄
berlinboy6329
Ilyen uncsi lesz a játék végig?

Ma játszotam jó sokat,de alig botlottam kihívásba a küldetések közben...most megyek vhova,de a hülye robot el akar kérni 2000 kupakot nekem meg jó ha van 300...Köcsög robot...Viszont vhogy nekem a Fallout 3 sokkal jobban bejött.😞

Ott volt élet,meg átélni való dolog..Látni a keleti partot romokban,rengeteg felfedezni való hely,érdekes és rengeteg küldetés,nagyobb map,Város rész nem csak a kib*szott nagy sivatag...

Ez sem rossz,de vhogy nem érzem át annyira az egész hangulatot,mint a 3. részben..Sehol egy ellenséges horda,akit ki lehet fosztani csak sok hülye skorpió meg pár béna viper gunslinger utonálló,meg végeláthatatlan mennyiségû homok..Remélem több minden lesz,miután beérek Vegasba.😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sziasztok!
Van egy olyan küldetés amiben ez a szöveg olvasható
"Check Cachino's room or his person for same proof of his behavior. Perhaps someone has a key to his room." lefordítottam de lényegi információt nem hámoztam ki belõle. Ha valaki tud segíteni írja meg. Elõre is köszönöm a válaszokat.
MerlinW
Olvassatok vissza, valahol linkelve van. Asszem 2-3x is.

[merlinw.org]

lalakov
Kösz, azt hittem az csak a DT-re vonatkozik, akkor nekem felejtõs.
gabo91
<#falbav><#falbav><#eljen><#whatever>
hát igen nyelvtudás hiánya...
hát ideje akkor visszanéznem hozzá 😊
köszi

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Nemrég olvastam hogy lehet moddolni ps3 verziót csak picit macerás :-) De gondolom pc-re írt moddal nem megy.

Seth
Dehogy tudod.

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!
A modokat kedvelõ játékosokhoz fordulok, ugyanis lenne egy kérdésem. Nekem ps3 verzióm van, tudom moddolni a játékot, Úgy értem ami pc-re van mod azt áttudom tenni ps3-ra is pl?

AnarchoiD
80as sciencel ki lehet kerulni a dolgot 😉 en kifizettem a lemezert penzt aztan science -vel inditottam a robit

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

JethroHUN
De attól még nem tudom h kell lehet victoriat felvenni a csapatba, wikipedian sincs, csa kh hol leeht megtalálni, meghogy majd lesz egy küldi amit õ ad ha sokat utazok vele, de felvenni ne mtudom leeht h hiba?

Ralph nem azonnal csinálja meg a lemezt. Vissza kell menni érte 1 nap múlva. Biztos nálad van program?
gabo91
Hogyan?
Táskámban semmi olyant nem találok. Gépen van olyan hogy upload, viszont rámegyek ott nincs semmi, nem is csinál semmit. csak a "back" van ott.
ajjajjjj

gabo91

Amugy van valami leírás akár angol nyelvû is? A küldetésekrõl
MaskimXul
az könnyen lehet, fõleg hogy nem neked akartam válaszolni, csak rossz helyre kattintottam 😊
akkor nem egy küldetésröl beszélünk😄 Az enyémnek az a címe, hogy Booted
MaskimXul
Milyen katonákat? Én csak pár patkánnyal találkoztam amikor ezt csináltam.
ejj, de kár, hogy Red Lucy megdöntéséért nem kaptam valami perk-et 😄
pedig marha nehéz volt ágyba vinni

How much can you take,before you snap?

AnarchoiD
kivancsi lennek egy 10es lucku karira,majd kiproszbalom, most 10es intu vel maszkalok .. de meg igyis kevesnek tunik a sizntenkenti 17 pont

de hogy ölöd meg itt a katonákat?😊 most nézem vannak vagy 8an. És elég sok kell nekik😊
JethroHUN
prima guide? az hol? nem találom

MaskimXul
a cuccost amit Ralp adott, fel kell tölteni a gépre
csak azért kérdem mert õtült nehéznek tûnik ez a küldetés és nemtudom megéri e szenvedni vele😊
gabo91
Na minden áldott nap fél órát próbálkozom legalább a "wang dang atomic tango" küldetéssel. Hogy lehet a sexbot-ot kiszabadítani.
50+ os hackelés és a javítás skillem is. Megtaláltam a kulcskártyát a halott faszi melett, meg a szekrényben is volt valami cucc. Megheckeltem a gépet, letesztelem akkor azt írja minden rendszer rendben van. Ralpnál is jártam, adott valami cuccost a sexbot-hoz de nem tudom kinyitni az ajtót akkor sem.
Mit nem csináltam meg?
wiki-t meg más oldalakat is olvastam. Google-val fordítom szóval lehet hogy valami kimaradt 😄

Na még 1 értelmes kérdés mára megigérem utoljára😄
Van egy küldetés, hogy szabadítsam ki a kapitányt. Egy dombon 4-5 katona örzi és a tûz mellett áll. Én úgy vettem le, hogy az a jó út, hogy kiszabadítom õket de vonja a reput a cézár katonéktól vagy kitöl😄 Valaki felvilágosítana? 😊
Carlos
Hol is van az a guide? 😊

p.s.: Szerintem Veronica az egyik legédesebb NPC a játékban.

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Pedig mindent többször is elmondanak, illetve a note-ok is segítenek. Ha valamit nagyon nem értesz, ott a linkelt prima guide, amiben minden egyes feladatot leírnak spoiler-mentesen és spoileresen is.

[merlinw.org]

Áve Kajzár mindenkinek !
A játékban mire jó a római pénz? illetve hogyen lehet csatlakozni a légióhoz? mondjuk házat már kaptam tõlük, de nekem a kardjuk meg a ruhájuk kellene, na az nincs
JethroHUN
Csasztok, Veronicat a 188 trading postnal h kell fel venni a csapatba? Nincs a párbeszédbe olyan opcióm, csak az "h bocsi nem tudlak még felvenni" Nincs küldetésem se hozzá, amúgy alig van küldetés az egész játékban, a felfedezhetõ területkehez és a rengeteg npchez képest akikkel 1 oldalt lehet dumálni mindenrõl, csak a notes okat kapom, hogy jöjjek rá kinek mi a baja és jöjjek rá h kell megoldani. Komolyan :S
És ED-E van hozzá egy küldetés hogy vigyem el a Primm-i scrapyardra, jó feljavítom oda megyek és semmi nem történik. Vagy ott van vmi Raul nevû, õt is h vegyem fel? a börtön ajtajához kulcs kell... és sehol ne mvolt a környéket. Nagyon nem értem h megye ez a játék.