6837
...
-
mike01010101 #2635 Igen, persze, próbáltam már, mikor a geck-ben letrehozom az esp file és beállittom a model-t, ott a model viewer nem mutatja az objektumot.
A NifSkope mutatja, de ha osszehasonlitom egy jol mukodo model strukturajaval a NifSkope-ban, eltereseket talalok, olyan mintha a 3ds max nif exporter hibas strukturaja file-t hozna letre. Sőt azt is megprobaltam hogy egy jo, gyari nif modelt beimportaltam a max-ban es modositas nelkul azonnal visszaexportaltam nif-be es maris rossz lett a file. Szoval valami exporter hiba lehet de nem tudom hogy mi. -
ratgab #2634 Bocs, még nem jutottam hozzá! A mai nap folyamán lefordítom! -
ratgab #2633 NEm lehet, hogy reputáció függő a megjelenésük? -
lammaer #2632 Majdnem mind árul, csak nem mindig van náluk. Sztem érdemes rendszeresen visszajárni, nekem goodspringspen, primmben és novacban is előfordultak fegyver upgrade cuccok az eladóknál (de nem első látogatáskor). -
#2631 választanod kell. Nincs jó megoldás. Valakik utálni fognak.
Tekintettel arra, hogy a BoS-t senki sem szereti, a legkevesebb problémád abból származik, ha őket irtod ki. (miután benyaltál nekik, hogy felvehesd a power armor-t (amit nem néz jó szemmel senki persze ha abban flangálsz)) -
#2630 ratgab
Hogy állsz a szöveggel? -
#2629 Azt próbáltad már hogy ha megvan a 3-nál a .nif fájl és a texturák, akkor ugyanazon almappákban átmásolod a N.V. mappáiba majd létrehozol egy új fegyver alapot a Geck-ben a model-nél kikeresed a .nif-t ami elvileg megtalálja a texturát ha ua. másoltad ahol beállítotad a 3-nál is. Majd beállítod a különböző értékeket és mented? -
#2628 Más: hol található a játékban még olyan árus ami fegyver alkatrészeket árul? (Gun Runner robotjától és a közeli kereskedők eladójától vásároltam idáig jóformán, de már semmi új nincs náluk) -
#2627 Tudnátok segíteni ez ügyben? -
#2626 heh, szívesen. lopakodás mechanikája kétségtelenül vicces F:NV-ben - szerintem én lassan a fél légiót kiirtottam, beleértve Cottonwoon Cove-ot, és a reputációm velük még mindig "accepted", pusztán mert egy hangtompítóval felszerelt Sniper Rifle-t használtam a feladathoz, és sneak criteket Combat Shotgun "elkérése" az Omerták őrétől, valamint a Fiendek teljes és tökéletes kiirtása hasonlóan simán összejött anélkül h bárki is csúnyán nézett volna rám -
#2625 jah, így működött... sátor ajtaja előtt stealth bekapcs, legugol, sátorba be, és egyből az ott álló őrt lecsaptam boxerrel..egy blöki felénk nézett, de szerencsére hidden maradtam, krit, egy ütésből feküdt a csávó, a többiek meg "észre sem vették"
köcce a tippet :) -
#2624 ezt akarta beszúrni, csak The Escapist nem értett egyet a videó beszúrással
Zero Punctuation "kritika" Fallout: New Vegas-ról és *awesome*. -
lammaer #2623 óriási spoiler :) -
#2622 Ez meg mi? egy nagy üres semmi -
#2621 -
#2620 terminal és a pipboy note hátha vkinek beugrik h talált vmi titkos rejtek helyet. -
#2619 Nem test site on is van több emelet mindjárt teszek be képen hol, találtam a jelszót, a gépben egy email volt, h a régi generátor szobát átalakították tárolóvá. és a pipboyba a jegyzetekhez is hozzá adja, szóval csak létezik :D -
#2618 nemlehet hogy a Repconn HQ -val kevered ? -
#2617 Repcomm test siteon belül hol van kb a storeage room? a jelszót a 2. emeleten lévő gépből meglehet szerezni de nem találtam sehol ajtót ami pc vel volt zárva. pincében? vagy még a főépületben vhol? -
#2616 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem egyszeru de meglehet csinalni ;)amikor az urge visszaszamol , te rohagalsz korbe es ha tallasz zsinorban 3 jo terminalt ami nem xrix craxol hanem lehet ertelmes parancsot kiadni - partition the virus - akkor sikerul leirtanod a virust -
WNW #2615 Van egy kuldetes a BOS-oknal.. Ibsen adja, virust kene irtani.. Talaltam 3 terminalt, aminel beadja a check opciot, de hiaba rohangalok korbe mikor a ficko mondja, es nyomogatom, nem tortenik semmi.. Valaki leirna, mit kell pontosan csinalni..? Elore is koszi.. -
#2614 oki, köcce, megpróbálom -
#2613 jó, ha előre elolvastam volna, hogy hol lehet megszerezni, akkor benyalom magam a bos-nál, mielőtt a fejükre robbantom a kócerájt... hogy Blake-nél meg nem lesz, arra nem számítottam... -
#2612 tippre: Stealth Boy-t benyomsz mielőtt lenyúlják a fegyvereidet Caesar-nál, úgy be tudsz cuccokat csempészni, mert 50+ lesz sneak-ed. utána fogod, még mielőtt lejárna SB bevágtázol testőrökhöz, beállsz egy olyan helyre ahol hidden vagy, és fejlövés az egyik számodra szimpatikusra hangtompítóval felszerelt 10mm-es pisztollyal - és ollé. ha fejlövés nem megy (alacsony Guns skill), akkor Love and Hate/Spiked Knuckles, esetleg Power Fist, SB-al összehozhatónak kéne lennie. -
lammaer #2611 Most komolyan, 4 opciód van, az se elég mert egyiket se akarod. -
lammaer #2610 Jury riggingel a legutolsó szutyok Pre war suittal is lehet javitani :)
Én sokáig ezt a páncélt hordtam.
-
#2609 Hol lehet megnézni a tényleges verziót? launcher exe a 1.2.14 de a játék exe az csak 1.1.1.271 most akkor mi a 1.1 vagy 1.2 jaaj de jó h nem emlékszem patcheltem e vagy nem -
#2608 még 1 kérdés, hogy tudnék szerezni Ballistic fist -et..
a wiki szerint a köv helyeken szerezhetőek:
- cézár testőreinél - tőlük csak úgy lenne, ha kinyírom őket, de most a légiót támogatom, szóval nem jó ötlet (plusz nem enged fegyvert bevinni, hogy bombát csempészhessek valamellik alsógatyájába
- venni a BoS-tól - ki lettek írtva, a raktárba meg nem tudtam bejutni, nem volt meg a kulcsa, így ez a lehetőség elveszett
- Blake -től a Crimson Caravan-ban - néztem, de nem volt ilyen a cumói között (legalábbis lvl 19-en még nem)
- meg a legvégén a harcoknál, de akkor meg már minek... -
#2607 Ez a You fell lucky cucc tök szar,bugos...MINDEN egyes alkalommal,mikor ezt az üzenetet kapom,kijön 2 citrom,2 narancs,2szőlő,már örülök meg minden,erre bebasz 3.-nak egy szaros csresznyét,és JÚ FÍL LÁKI!!Hát semmi láki nincs abban:( -
#2606 nem, csak a légió támogatása miatt nem nagyon kedvel...meg ez a karim nem igazán gyúrt a beszédre, lehet neki vagy 10-es, a csókához meg asszem vagy 55 kéne...mondjuk a kedvelés dolgot még sikerült a jelek szerint megkerülnöm...normálisan nem akart velem jönni, de NCR páncélba hajlandó volt csatlakozni...szóval most gyúrhatok beszédre :D mind1, majd ha megvan a páncélviselés perk, akkor jól fejbelövöm a csávót -
#2605 Igen erre emlékszem.
Nem tudom de én is most hoztam át a világitótornyot csináltam neki egy lod-ot erre minden vackot rápakolt de pont a világitótorony texturáját nem.
Én azt ajánlom kérdezd meg a Nexus-on valamelyik készitőt, ők ebben biztos jobban ott vannak. ez a Geck bug-osab mint az előző. -
#2604 (v 1.2.0) elvileg most adták ki a Steam-en. -
#2603 Black Mountain, főleg ha Jury Rigging-ed van - Super Sledge-ek igencsak szép pénzt hoznak.
vagy Nellis Air Force Base - a hangárbam legszebb emlékeim szerint tele vannak a tárolók Combat Armorokkal. -
#2602 Szegényt mindneki ezzel szopatja:( -
#2601 Nem tudjátok honnan lehet milliónyi pénzt összezsákmányolni?Elkúrtam 30K-t javitásokra..:(
Én minden kaszinóból kibasztak már... -
#2600 főleg, ha férfi karakterrel felvetted a confirmed bachelor perket, mert akkor rá lehet beszélni a tagot, hogy ingyen javítson, ha már nem lehettek "barátok" :D -
#2599 Javítás tipp!
Fent a hegyen van az a supermutáns csaj akinek meg kell okosítani a robotját. No, ha ez megvan, akkor egy szobában ott gubbaszt egy ghoul (az ajtóhoz asszem kell lockpick). Dumálj vele, majd küldd haza, ekkor megjelenik a "házához" egy marker a mapon. (Raul's shack asszem).
No, ez a szerelő igen jól javít 100%-ra. Igen borsos áron. Viszont!!!!!! Könnyen rabolható (lockpick). Tehát feljavítod a cuccaidat 8-10K-ért, majd szépen visszalopod a zsebéből a dellát -> free repair!
-
#2598 sry, félrenyomtam, de ja, DT. DR-je legszebb emlékeim szerint kemény egy cuccnak van NV-ben, ennek. -
#2597 DT DT DT= damage threshold,nem DR. Egy hibája, eszméletlen gyorsan tönkre megy, pro: nagyon olcsó a javítása pl Mojave Outpostnal. -
#2596 ez még egy tápság páncél - 16-os DR, és light, szóval kicsit sem lassít.
a kinézete undorító, de mire találták ki a GECK-et, ha nem ilyen apróságok helyreállítására?