Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van értelme melee-re gyúrni, életképes lehet, van sok melee fegyver?
ahogy néztem a perkeket, alsó kb nincs is semmi, ami ezeket tápolná, szinte mindegyik guns vagy energy weapon...
Per Aspera Ad Inferi.
nagypite: a rakétakilövõs helyen láttam egy óriáskardot rendszámtáblával
az nem jobb lenne mint a vascsõ ?😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Elõször én is kicsit húztam a számat, amiért a látvány, a motor és szinte az egész játék ugyanúgy néz ki mint a Fallout 3, de végül a hangulat miatt nagyon átdõlt a mérleg a másik oldalra és megkedveltem a játékot. Megmondom õszintén én inkább online játékokkal játszok mert társaság nélkül a single player játékok pár óra alatt unalmassá válnak, de itt teljesen más volt a helyzet. Zseniálisan megoldották, hogy szabadon mászkálhass sandbox módon a sivatagban, de azért mindig legyen valami célod, amit véghez kell vinni. Ez egy single player játék, de mégis olyan "nem lehet felállni elõle" hangulata van a dolognak a mentés és a pause ellenére is. Remekül megcsinálták a szabad döntés lehetõségét és a dolgok végkimenetelét is, a rengeteg apró küldetésrõl, izgalmas felfedezésrõl nem is beszélve. A Mass Effect-ben mindig azt éreztem, hogy bármit is mondok, úgyis csak egy úton megyek végig és nem igazán volt igazi választási lehetõségem, itt viszont csomó dolog máshogy alakul ha rossz vagy jó döntést hozunk, amibe természetesen direkt belekényszerítenek minket, ahogy azt az élet is szokta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Kveszt elovas wikin: If you talk to Old Lady Gibson and go through all the dialog before you have ED-E, she will no longer trigger the log. Go speak with Ignacio Rivas instead.
Elmentem ignacio-hoz (vele is beszéltem már elõtte) semmi... FUCK ME...!
Þór vígi þessi rúnar
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
De a helios one-ban találkoztam god mode-os sentry bottal. Lövöm puskával, semmi. Lövöm 10mm pisztollyal semmi, lövöm magnummal semmi, lövöm lézerrel semmi hp nem megy le (100-as guns skill és 60-as energy weapon. Mondom mögélopódzom és kikapcsolom (75-ös science), azt sem lehet már, olyat csinál mintha resetelné a robotot. Ha nyomogatom mindig leáll alapállásba, de mindig újraindul, így meg lehet bénítani de hát nem tudom otthagyni mert akkor megint lõ.
De a legviccesebb hogy a 3-ban az ilyen robotokat megfelelõ szintû skillekkel lazán darabokra lehetett szedni.
A sneak is érdekes... kb hogy értelmetlen. stealth boy bentvan, sneakelek az árnyékban, a nightstalkerek a barlangban szaladgálnak körülöttem, majd minden elõjel nélkül egyszer csak észrevesznek, viszont legalább rájöttem hogy jól reagálnak a shotgunra 😊
A casadore is érdekes... jön felém egy, nem mondom hogy 2 magnum lövés volt, de gyorsan meghalt. Találkozom egy másikkal (olyan gyorsan üt hogy 1 sec alatt fél hp-t lazán lehúz), abba meg lõttem mindennel, és alig vánszorgott le a hp-ja pedig jósok critet kapott, aztán megölt... Ezt már máskor is láttam, hogy ugyan az a lény néha teljesen más tulajdonságokkal bír, NAGYON mással.
De olyan vicces küldik vannak, hogy szabadítsam ki az ncr katonákat a légiótól... odamegyek, eloldozom és elsétálnak, és ennyi. A légiós õröket nem nagyon zavarja hogy mindezt az orruk elõtt csinálom.
NCR a nagy haver, megyek a mcarran reptérre, ott van egy ajtó ami mellett áll 2 katona. Még 10 méterre sem vagyok tõlük, és szó nélkül elkezdenek lõni. Pofánlövöm mind2-t, következmény semmi, és jéé itt a magasvasút a striphez, így ingyen jutottam be 😄 Majd megkér az NCR nagykövet hogy segítsek nekik mert bíznak bennem. LOL
rengeteg hely van a játékban több mint a fo3-ban, és a map is nagyobb (legalább is azt írták) nekem sokkal jobban tetszik. Változatos a táj, van itt minden. Egymást érik a felfedezni való helyek ami fast travel szempontjából nagyon jó. Felfedeztem 50-60 helyszínt, nemrég meglett a felfedezõ perk (kijelzi az összes helyszínt) nem igazodom ki már a térkénen, elhiheted nagyon sûrû.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
de majd lesznek sokkal rosszabb helyen, szûk folyosókon, quicksave + akna más lehetõségem nem volt 😊
(black mountain szerpentinjen mindez)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ma játszotam jó sokat,de alig botlottam kihívásba a küldetések közben...most megyek vhova,de a hülye robot el akar kérni 2000 kupakot nekem meg jó ha van 300...Köcsög robot...Viszont vhogy nekem a Fallout 3 sokkal jobban bejött.😞
Ott volt élet,meg átélni való dolog..Látni a keleti partot romokban,rengeteg felfedezni való hely,érdekes és rengeteg küldetés,nagyobb map,Város rész nem csak a kib*szott nagy sivatag...
Ez sem rossz,de vhogy nem érzem át annyira az egész hangulatot,mint a 3. részben..Sehol egy ellenséges horda,akit ki lehet fosztani csak sok hülye skorpió meg pár béna viper gunslinger utonálló,meg végeláthatatlan mennyiségû homok..Remélem több minden lesz,miután beérek Vegasba.😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Van egy olyan küldetés amiben ez a szöveg olvasható
"Check Cachino's room or his person for same proof of his behavior. Perhaps someone has a key to his room." lefordítottam de lényegi információt nem hámoztam ki belõle. Ha valaki tud segíteni írja meg. Elõre is köszönöm a válaszokat.
hát igen nyelvtudás hiánya...
hát ideje akkor visszanéznem hozzá 😊
köszi
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A modokat kedvelõ játékosokhoz fordulok, ugyanis lenne egy kérdésem. Nekem ps3 verzióm van, tudom moddolni a játékot, Úgy értem ami pc-re van mod azt áttudom tenni ps3-ra is pl?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Táskámban semmi olyant nem találok. Gépen van olyan hogy upload, viszont rámegyek ott nincs semmi, nem is csinál semmit. csak a "back" van ott.
ajjajjjj
pedig marha nehéz volt ágyba vinni
How much can you take,before you snap?
50+ os hackelés és a javítás skillem is. Megtaláltam a kulcskártyát a halott faszi melett, meg a szekrényben is volt valami cucc. Megheckeltem a gépet, letesztelem akkor azt írja minden rendszer rendben van. Ralpnál is jártam, adott valami cuccost a sexbot-hoz de nem tudom kinyitni az ajtót akkor sem.
Mit nem csináltam meg?
wiki-t meg más oldalakat is olvastam. Google-val fordítom szóval lehet hogy valami kimaradt 😄
Van egy küldetés, hogy szabadítsam ki a kapitányt. Egy dombon 4-5 katona örzi és a tûz mellett áll. Én úgy vettem le, hogy az a jó út, hogy kiszabadítom õket de vonja a reput a cézár katonéktól vagy kitöl😄 Valaki felvilágosítana? 😊
p.s.: Szerintem Veronica az egyik legédesebb NPC a játékban.
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
A játékban mire jó a római pénz? illetve hogyen lehet csatlakozni a légióhoz? mondjuk házat már kaptam tõlük, de nekem a kardjuk meg a ruhájuk kellene, na az nincs
És ED-E van hozzá egy küldetés hogy vigyem el a Primm-i scrapyardra, jó feljavítom oda megyek és semmi nem történik. Vagy ott van vmi Raul nevû, õt is h vegyem fel? a börtön ajtajához kulcs kell... és sehol ne mvolt a környéket. Nagyon nem értem h megye ez a játék.