6837
...
-
WNW #2675 Bekocogtam Househoz... Amint beleptem a Lucky38-ba, az osszes robot nekem esett.. Es a fonok se beszel velem odafent... Ugytunik latatlanban megszerettek..:) A Legiosok is viccesek, az NCR-nek dolgozom, mar kiirtottam par egyseg Legiost, de ezek meg meg mindig baratsagossak velem...:)
-
#2674 Jól van meg van minden, csak az egész légiótelepről kell elmenni hozzá. :D -
#2673 Bennyt kivégeztem az arénában Ceaser-nál és miután ezzel végeztem azt vettem észre, hogy semmilyen fegyveremet nem kaptam vissza. (Bár lehet ez már akkor megtörtént miután kijöttem a Secret Bunkerből, csak ott még nem vettem észre.)
Ez bug vagy valamit kihagytam? -
#2672 hmm, mikor én Yes Mannek segítettem, akkor az erőművet csak a Lucky 38-ra kellett irányítanom, hogy beinduljon az ottani reaktor, és nem robbantottam fel semmit. A legvégére persze így is megutált az NCR, de csak a végkifejlet miatt, nem a játék során :) -
#2671 a power armor egy hidraulikus páncélruha, a Brotherhood of Steel egyenruhája. Őket Hidden Valley-ben találod az egyik bunkerben, pár quest elvégzése után elnyerheted a bizalmukat, és a főnök engedélyezi, hogy megtanuld a ruha viselését. Én amúgy nem mondanám olyan überjónak, de azért kellemes: teljesen felújítva 25 DT-je van, amihez a sisak még 6-ot ad hozzá, ezen kívül +1 strength és +25 rad resistance jár hozzá. A hátránya, hogy 40+4 a súlya, így eléggé lelassít, és hogy a legtöbb ilyen páncél viselésével Brotherhood-tagnak fognak nézni, és lőnek rád.
Van két olyan szett viszont a Deathclaw promontory nevű helyen, ami frakció-független, viszont keményen meg kell érte harcolni, a nevéhez híven a hely tele van deathclaw-kkal.
Az implantoknak az árukon kívül nincs hátránya, használd őket nyugodtan! -
#2670 Beszéltek itt valami csúcs páncélról, meg tanításról.
> Letudná valaki ezt részletesen írni? Hol van, hogyan lehet megszerezni és miért is olyan überjó?
Hidden Valley 4-ből az egyik bunkerében lakik a BoS, nézz el arra :)
> Vegasban találtam egy dokit, aki tunningol rajtam egy kicsit, érdemes vagy van hátránya?
Én beültettem egy INT és egy LUCK csippet, gondolkozom a főnixen (regenerálódás) és még egy 4. is van hely. Nem találkoztam hátulütő jelekkel. Mihamarabb csinálj+1 INT-et, több képzettség pont jön szintlépéskor. -
#2669 Köszönöm! Végignézem. -
#2668 SPOILER LEHET VKINEK!!!
Ha kiírtom a BOS-t (megtörtént) akkor a következő küldetésem az, hogy egy erőművet terheljek túl (Mr. House és Yes Man is ezt kéri, ha megölöm Houset), majd, hogy robbantsam fel a gátat (Yes Man mondja utóbbit). Ezeket próbáltam ki, így az NCR is megutál, amit nem szeretnék. Van békésebb megoldás? -
#2667 Köszi!
Órákat szenvedtem egy blamázs miatt. Azt a kártyát a víz alól már kiszedtem, csak kidobott utána a gép és este volt, nem léptem be újra. Ma meg azt hittem, hogy megvan a kártya, ezért mászkáltam fel s alá feleslegesen. Azt hittem, hogy bugos a játék. Na mindegy, kitakarítottam az armoryt, reaktort leállítottam. Már csak fegyvereket hagytam ott, lőszereket elhoztam. Az is ironikus, hogy lőszer hiánnyal küzdök már egy ideje, most pótoltam. Ezek után bemasíroztam Vegasba és tudtam venni több 1000 lőszert... Grr.
[b]Van még olyan Vault, amit érdemes kitakarítani?[b]
Beszéltek itt valami csúcs páncélról, meg tanításról.
Letudná valaki ezt részletesen írni? Hol van, hogyan lehet megszerezni és miért is olyan überjó?
Nekem most 15-s light páncélom van és nem érzem nagy hátrányát.
Vegasban találtam egy dokit, aki tunningol rajtam egy kicsit, érdemes vagy van hátránya? -
lammaer #2666 elég szar ügy, ha tényleg megnöveli az ívások (!!!) közti időtartamot. Nem is iszok akkor inkább.
(nehogyd mellre szivd, tudom hogy csak eliras :) ) -
mike01010101 #2665 http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=37203#fileanchor
Hadd ajánljam a figyelmetekbe, csináltam egy jó kis lefűrészlet shotgunt, goodspringsben a benzinkútnál egy ládában található, egy kevés lőszerrel.
-
#2664 Nem kell hackelni, két víz alatt lévő folyosó is van, azok végén lesz kulcs. -
#2663 Igen több olyan ital is van ami csökkenti az ívások közti idővalumot. -
#2662 Meg is kerestem gyorsan és kábé úgy van, ahogy írtam:
"To get into the Overseer's office, two terminal passwords must be found in the Vault (or, alternatively, you can hack the terminals - requires a Science skill of 100 - but nice for EXP if one prefers). The security terminal password is in the first flooded area, on a dead Glowing One/vault technician under a desk, and the utility terminal password is through the clinic and into the next flooded area, on the right, on another vault technician." -
#2661 Pontosan nem emlékszem, de az overseer irodájába kell bejutni, oda pedig úgy kell, hogy van két olyan rész is, ahol víz alatt kell úszni (vagy egy terminál segítségével kiszivatyúztatni onnan a vizet és ott találsz valami passwordöt, ha minden igaz. -
#2660 Vault 34 kikészít. Nem tudok bemenni az officer irodájába, mert valami kulcsot kér, amit sehol nem lelek (overser quarter vagy mi). Hol keressem? -
hollófernyiges #2659 Jól látom, hogy a sör, pálinka, kóla növeli a szomjúságot? -
#2658 :D most már mindenképpen az ő oldalára állok :) -
#2657 igen, ez az én typo-mból is jöhetett... :) -
#2656 Nehogy nekimenjenek a gátnak
Ja ez kegyetlen jó :
Mr. House -
#2655 És ott mi értelme? -
#2654 Na ha kell:link -
#2653 Tuti valami per volt ellenük ha ilyen vadak, nemcsak nem link volt hanem egy tömörített fájl, ami azt jelenti hogy meg is nézték mi van benne. De még a képeket is korlátozzák. Ez tuti a Bethesda műve, mármint az embereié kezdenek a nagy barátunkhoz (Activision) hasonlítani
B.... most nézem még a fájlt is töröltették : The file you are trying to access is temporarily unavailable.(A fájl kívánt hozzáférni átmenetileg nem elérhető.) -
#2652 Nem a tóban van hanem a folyón. -
#2651 Apjuk v...gát pedig még csak nem is link volt, igy tényleg értelmetlen a modom. Valamit ki kell találnom.
Azta be akartam lépni ez fogadott:
"Fórum hiba
Ki vagy tiltva erről az oldalról. Ha nem biztos benne, miért van tiltva akkor próbáld meg a "Fórum szabályzat és ütközések" fórum a felhasználónevet." -
Hotomi #2650 Hopsz te voltál az? -
#2649 Biztos dagály van -
Hotomi #2648 Hehe épp néztem a komenteket a mododnál, valaki ép írta, hogy hol lehet letölteni a Point Lookout DLC, frissitetem egyet és már ezt írta ki a komentnél:
Link removed. Member banned.
Tényleg bedurvult a Nexus, most már warezért is bannolnak. -
#2647 Miért van a tóban a világítótorony? -
#2646 Ja és a kommentek közt (saaren felhasználó név) van az a weboldal cím ahonnan letölthetitek a szükséges fájlokat. -
#2645 Na megvan kész, még nem tökéletes mert messziről nem látszik de ha megoldom a lod problémát akkor frissítem.
Lighthouse
-
#2644 Jó ez így értem amit írtál. -
#2643 Köszi a szöveget.
Akkor válaszolok itt, azért nem rakom fel közvetlen mert a model és a textura a Bethesda jogtulajdona mint ilyen erősen tiltja az ilyen "másolásokat". A Nexus is erősen szigiritott ezen a téren( azonnali törlés mind a fájl és mind az acc.) mert sokan másoltak az alap játékból és más mod-oloktól.
De majd megprobálom megkerülni ezt máshova feltöltve a szükséges Fájlokat.
Hogy hol található azt nem szövegben írom le hanem tetem le egy Map markert és arról feltöltök egy képet is. -
mike01010101 #2642 http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=37128
Egy lefűrészelt shotgun mod. Sajnos vannak exportálási problémáim, de ha megoldom, sokkal jobbakat fogok csinálni:) -
ratgab #2641 Ment egy PÜ! Légyszives olvasd el mihamarabb, fontos! -
mike01010101 #2640 Mármint a shotgunt? Igen, az jo, azt betettem a vegas-ba en is, hasznalom is. De azt kb 2 eve csinaltam az F3-hoz. A gondom az, hogy amiket mostanaban csinalok (ugynazon a gepen, ugyanazokkal softwarekkel) azok nem lesznek jok.
Ennek a regi fegyvernek a newvegas fele verzojat majd atkuldom neked.
Egy hibaja van, nincs hozza havok fizikai model, igy eldobni nem lehet.
-
#2639 Én nem tudom most kiprobáltam ugy ahogy leírtam a fegyvered, megjelent a Geck-ben is és a játékban is hiba nélkül, de nem tudtam használni pedig weap fájlt hoztam neki létre. Olyan volt mint egy static tárgy. -
mike01010101 #2638 Gondolom az uj patch utan az is jon majd -
#2637 Én azt hiszem a Geck-el kapcsolatban kénytelen lesz megvárni mindenki egy javítást mert ez túl sok hibával rendelkezik. -
lammaer #2636 Akár. Bár Primm-ben határozottan emlékszem hogy akkor kaptam .357-eshez upgradet amikor már rég nem csináltam primmi küldetéseket.