Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kings
Vegasban annál az elvis-es bandánál pl. van fodrász, ott alakíthatsz
valaki tudna arra válaszolni hogy PS3 verziót lehet-e PC-s moddal buherálni? Találtam egy leírást ahol lehet a PS3-al ftp servert csinálni, és így lehet az epn fileokatátmozgatni a megfelelõ PS3 "mappába", illetve egy ini fileban aktiválni kell azt a file-t. Ez mûködik PC-s moddal vajon? Valaki próbálta már vagy van valami infója errõl? Fontos lenne, köszönöm válaszokat!

xblades
Köszi, érdekes egy borotva lehet😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nemtudom ti hogy vagytok vele, de egy értelmes fejet még nem tudtam kreálni ebben a játékban, mindegyik karakteremnek eddig olyan gurány feje volt, hogy iszonyat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De minek? Nem látom értelmét a frizkó váltásnak. Meg aztán magad is szétnézhetsz az említett oldalon a modok között.

MerlinW tegnap már megadta a választ erre a kérdésedre de úgy látszik nem ovlasod el még a neked címzett válaszokat sem. <#ejnye1>
Van a játékban fodrász(1516-os hozzászólásban megtalálod hogy hol).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

MaskimXul
tessék

A mod egy házat rak be a crimson caravan fõhadiszállás mellé, ággyal szekrényekkel stb, és egy borotvával, amivel megváltoztathatod a hajadat.
xblades
Hát nekem meg egy fodrász kéne, akinél játék közben is tudom változtatni a fizurát. Ha találsz ilyen modot létszi szóljál nekem.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Gideon Wieth
akkor jó felé tapogatóztam, köszönöm :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

A lézerpisztoly bizony a megadott helyen lesz, a bázison kívül. Hullának nem kell ott lennie.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A skorpióktól hemszegõ völgyecskében egy kõhalmon van a stuki

E-DE esetében sokan hiszeik hogy bug van, pedig nincs. Ráadásul több megoldás is van a quest elindítására. Legyen a csapatodban mikor beszélsz Old Lady Gibsonnal és rákérdezel nála a tõle északra lévõ létesítményre. Na ekkor kapod az elsõ üzenetet. Ezután még kereshetsz más egyéneket is és társaloghatsz velük mindenféle dolgokról. Ha hall fontos szót a robi úgyis beindul magától. Szóval mint oly sok más esetben is, itt sem bug van, hanem user error. Kimondottan több útvonal van beépítve a nagy felfedezõ, mindenkivel dumálni vágyó egyének számára is, akik már túl korán elkezdtek társalogni úgy, hogy nem volt mgé a birtokukban a robi.
Az egyik indító hely ugye az öreg hölgy. A másik egy vegasi faszi, de például ha besétálsz a BoS rejtett bázisára a robival akkor is jön üzenet. Ha nem akarsz sokat bandukolni akkor egyszerûen az elsõ üzenet után várj 9 napot és magától tovább fog lépni a küldetés

Az 55-ös DT-t azt hogy szedted össze? Azt tudom hogy 3 perk-bõl (amibõl az egyik egy beültetés) összejön 10. A legjobb páncél sapival együtt talán 35 környékén tetõzik, de mi ad még további tizet? Van persze drog ami akár 25%-os védelemt is ad, de az nem állandó hatás.

30. szint a tetõ, de ezt magadtól is kiderítheted már a játék legelején ha végig legörgeted a perk választáskor a csúszkát, ott ugyanis kiírja az összeset szinttõl függetlenül.

A hard mód gyengus ez igaz. De vannak modok amik ezt orvosolják. Én speciel az Arwen Realism modot használom, amit kicsit megbuheráltam (így gyakrabban kell enni, inni és aludni is, mert alapban nagyon ritkán van rá szükség; meg kicsit variáltam a reputációs beállításokon mert az izlésemnek túl gyenge hogy minimál segítségért már szeretnek meg pár kötözködõ fazon elcsapása már vilified reputációt eredményez). Maga a mod belenyúl az alapokba is (így másként alakul a cipelhetõ cuccok tömege, a saját HP és az ellenfeleké, ahogy az action point mennyisége is változik valamelyest), kicsit a fegyverek és vértek terén is manipulál és jóval hatékonyabbá teszi az ellenfeleket (belenyúlt az AI-ba is az alkotó), illetve az ember szabályozhatja hogy milyen legyen az idõ múlása a játékban (tehát mennyi játékidõ felel meg ingame 1 napnak), illetve az Xp mennyiségbe is beleszólhat a játékos (csökkentheti a kapható Xp mennyiséget).
Meg aztán van pár szándékos feature amit agyoncsap a mod (így például a játékban alapból az van, ha a DT nagyobb mitn a stuki sebzése, a stuki akkor is sebez egy fix minimum értéket, na a mod ezt kiveszi többek között).

Mondjuk azon nem tudott segíteni még õ sem, hogy néha beakadnak az ellenfelek...

Amint rájövök hogy a loot mennyiségét hol tudom befolyásolni, na akkor lesz az igazi. 😊

Maga a mod egyébként a New Vegas nexusról szedhetõ le és a teljes neve Arwen_NV_Realism_Tweak. A gameplay effects and changes gyûjtõben megtalálja bármely érdeklõdõ a nevezett oldalon.

MaskimXul
Az nem atom volt.
a ghoulokat lõtted ki a rakétával. a számítógéppel pedig vagy közelebb tudod irányítani õket a céljukhoz, vagy elintézni, hogy lezuhanjanak
Azért majd írj vissza, hogy sikerült-e megvásárolni valamelyik kereskedõnél a kívánt cuccokat! (engem is érdekelne, a következõ melee karakteremhez hasznos infó lenne)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

gfreak
pont ezért kérdeztem 😉 úgy tûnik én is jó sokáig el fogok ezzel szórakozni 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Úgy van!

Legió kereskedõi: The Fort-ban Dale Barton

Cottonwood Cove: Quartermaster Hayes

Caesar's Legion safehouse: Veteran Atticus

Náluk kellene szétnézned szerintem! Questért, legalábbis mellékküldiért nem fogsz kapni olyan cuccot, ami neked kell!

Igazából 4 "oldal" is van.
Az egyik a légió, a másik a NCR, a harmadik Mr. House (a nagykutya Vegasban), míg a negyedik a telejs semlegesség, mikor egyik mellé sem áll a karakter. A játékos választásától függõen (hogy kit támogat) másként alakul majd a sztori a játék után. Mást fognak átélni az adott települések ha valamelyik nagy játékos jön ki gyõztesen, megint mást ha a vegasi fickót támogatjuk és megint más ha függetlenként egyik bandát sem preferálva játszunk.

Terveim szerint mindegyiket ki fogom próbálni. Így legalább jó hosszú ideig le leszek kötve (meg addig is lehet finomítani a modokon).

A sajátom!
Minden oldallal beszélõviszonyban vagyok, neutral karma. Fõ skillek: sneak & speak.
Vegast magamnak akarom! 😉
Direkt nem olvastam bele a Guide-ba, kiváncsi vagyok, összejön-e.
Köszi, meglesem
Naná, hogy a Rómaiak ! Szimpatikus, erkölcsös legények, kis hibájuk, hogy imádnak keresztre feszíteni ártatlanokat, a kis komiszok 😄
gfreak
tényleg, kinek melyik oldal a szimpatikus? gondolom nem kötelezõ egyikhez sem csatlakozni...

Na végeztem a küldivel amivel kilõttem az atomot😄 Volt ott egy számítógép amihez kevés a tudásum. Mit lehetett volna csinálni?
ezért kellene a sandman perk...
MaskimXul
azt a kétezret visszakapod, csak be kell mutatni, hogy van pénzed kaszinózni.
Utána néztem annak a küldetésnek, ott légiósokat kell halomra ölni, azt azért mégsem akarom, hiszen egybõl bebuknám Kajzár küdetéseit, kipróbáltam, ha egy rómait megölök már buktam, tehát ez nem megy
Köszi, utánanézek ! Bár nemtom szóba állnak e velem, amerre járok azt az utat NCR-es hullák borítják 😄 Felkapom a gúnyájukat, hátha nem ismernek fel
Böngészem a Prima guide-ot, ha találok valamit leírom! Egyenlõre csak annyi volt, hogy ha az NCR-nak segítesz, akkor van 1 parancsnok akitõl tudsz egy unique gladiust zsákmányolni: az a neve, hogy Dead Sea

Tényleg, van egy bázis, a mccarran, na, ott a 2. emeleten egy cellában ül egy római százados, annak a ruhája tökéletes lenne, csak nemtudok hozzáférni, kulcs nics, meg erõtér is védi. Ha valaki esetleg ezt megoldotta az segíthetne
Õ kereskedõjük? én ilyet nem találtam. Segíts hol van ? amúgy is van egy tonna római pénzem, legalább elszórnám
Hát nem látok rá semmi utalást, hogy lehetne kapni bárhogyan máshogy, mint öléssel...

Sandman perk, megfelelõ személyt kiválaszt, éjszaka meglátogat.
Cucc megvan, repu nem csökken.
csak a lealja ruhák vannak ott a halottakon, én legalább egy századosi páncélt akarok 😄
Adjanak faja ruhát és a gladius-t
Cumót nem lehet az õ helyi kereskedõjüktõl venni? Akkor marad az elesettektõl a lootolás (mármint nem általad meggyilkoltak, hanem a halottaktól, pl. Novacban)

És akkor mit is akarsz tulajdonképpen?

Passportot úgy hívják, hogy 44-es magnum XD Na jó viccen kívül utánanézek!

Hehe! Közben utánaolvastam és több módszer is van, ahogy bejuthatsz a városba:

Ha az NCR-t támogatod, akkor 1 NCR-os ruciban, akkor Camp Maccaren-en keresztül bejuthatsz a városba.
Ha nem vagy NCR-os és akkor a roboton keresztül jutsz be: vagy 2000 kupak XD, vagy Passport ( Mick & RAlphs-ba menj bé és ott Ralph csinál neked), vagy megheckelheted a robot és úgy mész be, megtámadod a robotot, vagy megcsinálsz a King-nek egy mellékküldetést és úgy kérhetsz egy pass-t jutalomként)

Ez csak a kapcsolatfelvétel, ezen rég túlvagyok, amit találtam légiós küldetést azt megcsináltam, komlett NCR helyõrségeket írtottam ki, tonnaszám viszem az NCR dögcédulákat nekik, brotherhood-ot most pukkantottam fel, és semmi. Idegesítõ
Ha megyen az english, akkor

Legióba csatlakozás kezdeti lépések

Gideon Wieth
Sziasztok!

Elviekben nekem be kéne jutnom egy városkába, ((novac utáni küldi, fõ storyszál)) de pasportot kérnek vagy 2000 pénzt. :-) ((Kupakot 😄 Hiába, imádom a magyar fordítást )) 😄 Nah és az lenne a kérdésem, hogy passportot tudok szerezni? Ha igen, honnan ? 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Kedves névrokon!

Nagyon is van értelme melee-re gyúrni, mert rengeteg perk van, ami ezt támogatja és számos fegyver van amit felvehetsz, ráadásul baromi életképes egy ilyen karakter a játékban!

Hát igen! Mindig kiderül számomra, hogy az esetek 75 %-ában az ilyen és ehhez hasonló dolgok nem bugok, hanem user error.

Hát a tegnapról ne is beszéljünk, még a gépem ventillátorának felpörgését se volt idõm meghallgatni (gyak. 1 percet se volt bekapcsolva a gép)

Csak úgy felvilágosításként: 1 adott kinézetû lénynek ebben a játékban lehet akár 7 féle verziója is és az egyik erõsebb, a másik gyengébb (általában a kölyöktõl az anyapéldányig tart az erõsorrend)! Általában az Alpha, vagy az Anya példány a legkarajabb, azoknak már olyan páncélzata van, hogy nem könnyen dörrented le és ezeknek magasabb a szintje! Fajtától függ, de pl egy fiatal Deathclaw 8-as szintû, 1 anya deathclaw meg olyan 18-as, szóval ekkora különbségek vannak és ez nem véletlenül van így!

Ui.: Szerintem az a robot is valami elit ellenfél lehetett és azért nem tudtad megölni!

gfreak
ne nyavalyogj, én tegnap addig jutottam hogy kreáltam egy karit, összeszedtem mindent a dokinál meg dumáltan Vincenttel..semmi idõm nincs, pedig nagyon tetszik..összedobok egy nagydumás pistolero-t..

Skacok, megismételném a kérdésem: be lehet lépni valahogy a légióba ? a ruhájuk meg a kardjuk (gladius) kellene, persze úgy, hogy õk adják!Már felrobbantottam a brothethood bunkerét de még join to legio kérdés nem volt.Ha nem megy akkor kénytelen leszek egyet agyonütni, bár ehhez nem nagyon fûlik a fogam
Ilyenkor olyan baromi irigy vagyok ám, amikor olvasom, hogy hol tartotok!

Nekem baromira nincs idõm ennyit gémelni...<#shakehead>

Csak akkor teszi, ha bizonyos szintig lesérülsz!

yesname
Nem tudom, én very hardon hardcore módban játszom és nekem level 6-osként nem volt gondom velük.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

30 a Maximum Szinthatár.

xfire: numbnutzor steam: nanosilver1991 Black Ops.

hát azokat 2 lövéssel el is intézem, azokra kér pazarolni a az idõt.
Viszont lent a mozgó, "ajtó mögött sneakelek, és észrevesz" gattlingos robobokat már nem nagyon lehet kikapcsolni.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

yesname
Robotoko ellen tuti fegyver a plasma gránát, illetve a plasma. Másrészt a Helios One-ban ha a három plafonról logó sentryre gondolsz, akkor azokat a közeli szobában lévõ terminálról kell kikapcsolni. Láss 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]