6837
...
-
Noodlee #2795 Nemrég meguntam a rádióadókat, mivel unalmas lagymatag zenék mennek rajta, és kikapcsoltam. Meglepődve tapasztaltam, hogy az első rész zenéi mennek a játék alatt. Baromi sokat dob a hangulaton! :) -
Noodlee #2794 Csak nekem tűnik gagyinak a That Gun (első rész pistol 223) nevű fegyver?
Baromi izmos pisztoly volt, és a hangja... nyam-nyam!
Ian csodákat tudott vele művelni :)
-
Noodlee #2793 Én is simán vágtam a válaszokat :) -
Noodlee #2792 Nem is értettem, hogy neked hogy volt szíved kiírtani a Brotherhoodiakat, mivel te is HC fan vagy :P
Mondjuk az első részben is simán elküldtek a Glow-ba, hogy hozzam vissza nekik a xarjukat, amit ugye alig élt túl az ember :P -
#2791 jokis F wallpaperek ;)
-
#2790 En elsore tudtam a vlaszokat jo volt visszaemlekezni tandi -ra pl ;)
-
Micsu #2789 a 2. rész bugos az első nem annyira -
#2788 jaja,fingom nem volt egyikről sem xD -
#2787 Nem kéne S3-mon regelni!? -
#2786 ha nem zavar az ősrégi grafika és a sok bug, akkor mindenképpen vidd végig őket :)
amúgy a NV-ben is van olyan rész, ahol jól jön az elődök ismerete
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!asszem Vegasban tesz fel kérdéseket az egyik NCR-es az NCR múltjával kapcsolatban, hogy mely városból alakult meg, ki volt az elnök, mi a címer, vagy vmi ilyesmiket kérdez... -
#2785 Ha irthatnékod van, miért nem nyomsz CoD-ot? :P
Pont az a bajom minden mai játékkal, hogy egyfolytában irtani kell. Faszom tele van vele konkrétan. Felfedezni szeretek. Meg kutatni. Csak ahhoz, hogy így is élvezetes legyen egy játék, sokat kell agyalni. Jóval egyszerűbb telebaszni enemyvel az egészet, aztán hadd szóljon. Lövöldét úgyis élvezi mindenki. -.- -
#2784 Szomorú, de igaz. Egy nap alatt a csávó gyalog bejára az egész vidéket :DD Emlékszem, a fallout 2-ben Arroyo-ból Klamathba átmenni volt vagy 2-3 nap. :) Nem beszélve arról, amikor gyalog le kellet menni NCR-ba ;o) -
#2783 Én csak azt sajnálom,h nagyon wastelandes..gyaloglok egy csomót oszt semmi ellenség:C
Ugy emléxek a 3ban rohadt sok volt..Emléxek egy csomó super mutánst gyilkoltam le a város részen mikor arra mentem vmi küldetésre talán...Itt meg már olyan gyenge mindenki h csak akkor enyhülne a rossz érzés ha végre irhatnék egy hatalmasat,rengeteg ellenféllel egyedül... -
#2782 "csöppet" össze kellett nyomniuk a térképet - IRL Boulder City -> Las Vegas út pl laza 8 óra lenne, legtöbb játékos meg azért ennyire nem türelmes. nekem is csípi a szemem, filóztam is már rajta, de mi egy jó alternatíva? világtérképre tippre konzol fronton (meg lehet máshonnan is) olyan sírás lenne egydimenzióséktól h az elképesztő - pedig az egy remek (és viszonylag egyszerű) eszköze tud lenni a távolság érzékeltetésének, és meg lehet viszonylag "modern" módon is csinálni (NWN2: Storm of Zehir pl). vagy egy mondjuk háromszor ekkora világ, hogy csöppet jobban érzékeltetve legyen a távolságok... de ott meg megint menne a sírás h "jajj már tíz perce gyalogolok és még nem találkoztam senkivel, brühühü" és sajnos nem lehet az összes ilyen kétlábút meglátogatni és egy alumínium baseballütő társaságában, és "elmagyarázni" nekik h "ezért hívják *wastelandnek*, köcsög!"
szóval... nem a legjobb így, de nem nagyon van sajna igazán jó és könnymentes alternatíva -
Micsu #2781 "Amúgy szerintem az ARMA grafikus motorja kiváló alapja lenne egy fallout játéknak :DD "
nah sikerült rátalálnod egy bugosabb motorra :D -
#2780 Amúgy nekem ezekkel az új részekkel annyi a bajom, hogy nyüzsi van. Megyek a pusztában, és akár merre nézek van valami település, tábor, gyár, kutyafasza. A 1-2ben megvolt a nagy sivatagi vándorfeeling :) Engem az se zavarna, ha a terep 3x ilyen sivár, csak érezzem, hogy van távolság. Mert hiába a HC mód, képtelenség kifogyni a kajából/piából a kalandozás során.. A fast travel helyett szerintem sokkal jobb lett volna egy időgyorsítás is például..
Amúgy szerintem az ARMA grafikus motorja kiváló alapja lenne egy fallout játéknak :DD -
#2779 Nem:O
Egyszer régen a 2 demojával...10 éves se voltam..Mondom mi ez a sok vmi számokkal?Aztán még több vmi számokkal?Hajjajj...Ez nem nekem való.
3 óta játszok vele.Azt is ugy halogattam,mondom ráér..Aztán láttam menetközben mondom,jöhet...Aztán kedvenc lett,utánaolvastam az előző részeknek,sztorijuknak,Wikin mindennek,h kezdődött,mi hogy van... -
#2778 de a Pulse Gun sebzése ám mindig ugyanannyi, függetlenül attól h mekkora az EW skilled, de még attól is h milyen lőszert pakolsz bele 25-ös EW nem árt hozzá, de tekintve h EW könyvek igen könnyen megtalálható helyeken vannak, ez sem gond.
na meg Mr. Power Armor hangtompítóval felszerelt Sniper Rifle esetén is egy lövés, csak ott még megvan az az öröm, h a kis haverjai tanácstalanul nézelődnek h "te, ez a hulla itt nem a Pista?" "á, ő egy fejjel magasabb volt." -
WNW #2777 Hehe.. Talaltam egy magyar csajt... Julie Farkas.. Megall az esz.... -
#2776 3 óta ?!? nem játszottál az első két résszel ?!? -
#2775 YCS/186 a zisten! -
Micsu #2774 jaja, -
#2773 Án 2X-es szintű explosives-zal olyan jókat röhögök,mikor a Mercyvel belekúrok pár gránátot sűrűn álló ellenségek közé xDDD
Csak úgy száll minden..Egész nap irkálja a játék,h melyik ellenség hányszor kapott "crippled xy"-t :P -
#2772 najo archimedes -el tenleg uberbrutal lehet loni ;) de az a 1 kivetel -
#2771 azert az a pulse pistol amivel 1loves , egy powerarmoros csoka vagy valami brutal droid , azert az nem piskota ;) olyan nemvolt soha elotte de tenleg gyenge az energiafegyver ettol eltekintve , inditottam egy explosive -s karit is 100explosion melett szart sem ertem a granade launcser minigunnal vagy raketaval fat man meg nagyon limitalt loszer van csak ;( -
#2770 "God sent us two angels, and at least one o' them had a .308 caliber flaming sword of justice with a telescopic sight" -
#2769 Akkor jobb is, hogy hidegre tettem. IRL túl sok ilyet látni, legalább egy játékban kielégítem az igazságérzetemet. :> -
#2768 később nekem ott germányolt a hoover dam-on a főmérnökkel, mer én segítettem neki (nem pont úgy ahogy ő gondolta) -
#2767 Eddig az encounterek 90%-ában bőven jó. :)
Helios One-ban a napgépes áltudóst lepuffantom, az gáz? Nincs karma bünti, ráadásul 22xp :DD Nem mellesleg ritka irritáló egy faszkalap. :) -
#2766 Na a VATS az igazán murva ellenfelek ellen nem ér semmit. Lősz egyet, vagy kettőt, aztán fél óra szaladgálás míg visszatölt. Én már nem is nagyon használom, inkább magam lövöldözök ríőltájm FPS módban. -
#2765 Amúgy nagy bódottá, hogy maximálisan támogatja az x-es joyt, és lehet nyomni kanapén fekve, ráadásul hála a vatsnak, a harc sem frusztráló =) -
#2764 Sajnos a vége/közepe felé már gyenge nagyon, én ezt egy ideig használtam, aztán leszoktam róla. -
#2763 a Helios One - Archimedesre írtam. -
#2762 Egyik társam leragadt Vegasban, amikor Viktorral beszéltem a kaszinó előtt. Hogyan tudom újra mozgásba hozni? Beszélni lehet vele, de az Istennek nem követ...
Calver
Ez nem rossz és van hozzá lószer is: http://fallout.wikia.com/wiki/Q-35_Matter_Modulator -
#2761 az. Veronica személyes küldijében szerepel. -
#2760 Más: az Old Lady Gibson roncstelep mögött egy kicsit arrébb van egy "Gibson's Shack".. Van bent egy csontváz (gondolom Gibson bácsi), az ujja, meg egy terminál, amit nem lehet bütykölni... Az valami quest related cucc? -
#2759 Akkor jó. :> -
#2758 Áh, nem tudtam mesterlövészkedni 2-es erővel. Mostmár tudok, mert vettem 50%-os könnyítést a mesterlövész pityumra és mint írtam erőm is lett, meg könnyebb eleve 2-vel nekem minden fegyó, de most meg már minek. Én is Boone+E-DE párossal mentem, egyik sniperkodott, a másik felderített, de aztán lecserélődtek Cass+Rex kombóra, mert a részeges karaváncsajokat jobban bírom, meg kutyás volnék, még ha itt kiberkutya is. :D Amúgy jó ez így is, mert Rex morog, ha közel az ellen, Cass meg úgyis mindenre lő ami mozog.
Cass viszont egész ügyes az antimater rifle-vel is. -
#2757 bájdövéj Sniper Rifle > Antimateriel, főleg ha az embernek van 20% körüli critje meg Hand Loader perkje - a lelkemnek x5 a crit módosítója, szóval 20%+ crit eséllyel *minden* lövés critical hit... a +50% sebzést adó lőszer már csak extra (AM-hez is van, de az csak +15%)
no meg ha mesterlövészkedsz, próbáld ki Boone+ED-E kombót: Boone által adott Spotter egyszerűen zseniális, ED-E pedig csak mégzseniálisabbá teszi az egészet. -
#2756 de itt-ott feltűnik néha Nipton körül, de semmi komoly szerepe sincs... szegényt nekem nem volt szívem bántani, végre egy karakter aki örül Fallout univerzumában, többiek mind csak siránkoznak apróságok miatt - bezzeg ha nekik kellett volna The Glow-ban mászkálni... vagy áttörni Sierra Army Depot védelmén... vagy... mindenesetre semmi okuk a siránkozásra a kis köcsögnek