6837
...
-
#2755 Cass-t szoktam vinni, mert ő lőfegyókra plusz perket kapott, mikor lerendeztük a karavános személyes küldijeit és hát icirnyópicirnyót erőszakosan fejeztük be... :D -
#2754 Azé kell antimater rifle, mer annak bazi nagy az alapsebzése, még ha ritkán is lő, de az átmegy a DT-n. Jah, meg páncéltörő lőszer, az 15-tel csökkenti a DT-t és ezeknek általában 10-12-es vértjük van max. :D
Amúgy gauss jó ellenük is (nodepláne a multiplash rifle), csak nem szeretem pazarolni és a ballistic fist-esek átjönnek rajta mer a pofámba futnak. Megoldottam, term., de zárt helyen 1xűen letarolják az embert mielőtt kettőt tudnál lőni. Ki kell menni nyíltabb terepre és uccu neki, versenyfutás lövöldözéssel egybekötve. Sorozatlövők jók ellenük, csak sokáig tart. Meg ha megütnek, repülök 10-20 métereket (fél tonnás szervóvértben vaze)...
Lehet nem level 30-on kellett volna odamenni... :DDD -
lammaer #2753 Ha tarkónlőtted akkor már nem... :) -
#2752 A niptoni lottó nyertese szerepel a játékban a későbbiekben? Az első nekifutás után (mint minden más RPGt általában :DD) kb 10 óra után újra kezdtem, és hát tudván, hogy milyen jellegű nyereményjáték megnyerésének örült, nemes egyszerűséggel tarkón lőttem a férget :DDDD -
#2751 arra vigyázz h (legalábbis saját megfigyelés szerint) Gauss hajlamos nemes egyszerűséggel "átlőni" az ellenfeleken - kicsi vagy akár semmi sebzést sem okoz, és a "robbanás" is az unszimpatikus mögött jelenik meg. társad meg szegény nem tudja átlőni páncéljukat, túl kicsi a fegyvere sebzése az ellenfél DT-jéhez képest -
#2750 Azis durva, hogy Caesar elitjei (odakint a weather station-ön is), simán bírják, ahogy sorozatosan fejbelövöd őket a legdurvább fegyókkal (gaussból is bírják rendesen). Társam méltatlankodik is, hogy figyelted vazze, ez még csak le sem lassult ettől (miközben szórja őket rendesen). :DDD
Viszont érdekes mód a saját 12.7mm-es SMG-jük az öli őket rendesen, de hogy mé, arra nem jöttem rá... -
#2749 Plasma defender amilyen kicsi, olyan halálos és gyors, csak egy menet alatt mondjuk Caesar-éknál fullra leamortizálódik maxról. -
#2748 *remek móka lenne -
#2747 energiafegyverek gusztustalanul zabálják a lőszert, és tényleg alig találni... kb REPCONN HQ-ban van egy ezres adag, meg BoS-tól lehet nyúlni nagyobb mennyiséget, de azon kívül csak venni 1-2 kereskedőtől - ami tekintve h legtöbb energiafegyver 3-5 közötti mennyiséget eszik lövésenként elég kellemetlen helyzetbe hozza a kétlábút, és akkor még az OC/MC lőszerről szó sincs...
awesome lett New Vegas, de energiafegyverek sajnos elég durván... nos, legyünk nyíltak és őszinték, a sima puskákhoz képest fosok lettek. ami kellemetlen, mivel előző részekben ők uralták a játékot, és most is remek móka lenni Plasma Defender-rel leolvasztani emberek arcát, vagy Plasma Caster-rel kis zöld tocsákat csinálni belőlük - mondjuk ez utóbbi működik is, csak kár h eszi a Weapon Repair Kit-eket -
#2746 Alternatíva egy tartalék light machinegun, mert az nem 5mm-es, hanem 5.56mm-es töltényt használ így ha kifogy egyik, van a másik is. -
#2745 Dehogynem, mindenhol lehet szinte venni jobb helyeken és idővel van nekik még. Társam mindig minigunnal nyomul (vagy antimater puska) és nála és nálam is sokezer 5mm-es töltény van. Ami ritkább az az .50-es kaliber, ami az antimater puskába való. Na az odabassz, ezért szoktam körbe-körbe mászkálni és mindenhol azt veszek aranyáron. Tölténybiznic. :D
Ami még gyorsan fogy nálam az az energiacella és a microfusion cucc. Igaz lehet recycle-olni, meg átalakítani egyikből a másikba, meg a BoS-os fiúk mindig adnak nekem titokba ingyé a footlockerbe a bejáratnál, mer odavannak értem, meg a robotokból is ki lehet szedni stb. de így is kifosom seperc alatt. Gauss rifle 5-öt bezabál egy lövésre vaze, de a többi energiás nagypuki is visszi a naftát (q35 mater modulator, tri-beam laser rifle, multiplas rifle, laser rcw, plasma caster, plasma defender) -
#2744 Szét is lehet kapni a fölösleges fegyókat és akkor lesznek belőlük alapanyagok szvsz. -
#2743 Pip-Boy megnyit, jobb klikk a cuccra - szépen eldobod majd újra felveszed és voilà!
ennyi a trükkje a dolognak, egy a sok bug közül. -
#2742 Mit lehet venni?szaros üveget,meg dobozt...Mást nem találtam.Azokkal meg nem engedi. -
#2741 Gun Runners-nél lehet venni.
Hand Loader perk nem árt, lehet vele +50% sebzést adó .308-ast alkotni. -
Micsu #2740 sajna 5mm sosem elég -
#2739 lol,aszittem ez a 3 óta van igy:O
Ott is voltak ilyen durva bugok,h nem triggerelődött küldi,meg egyéb?
Amugy h lehet ammot csinálni még minsig nem jöttem rá..Nem tudok 308-ast craftolni,mert ne tom honnan a francból lehet port meg primert szerezni a béna wiki meg semmit se ir róla...:C -
#2738 mondjuk engem nem zavar, hogy bugos..nem is lenne falloutos érzésem bugok nélkül (: (vagy csak túl sokat játszottam a 2. résszel ? ) -
#2737 Azt kérdezted, hogy mi a hiba a képen. Én felsoroltam ami az eszembe jutott.
Mondjuk igen, script hibában nem gondolkoztam. -
#2736 az tény :) bár most nem a nyilvánvaló grafikai hibákra gondoltam, mikor linkeltem a képet -
#2735 attól még bugos. -
#2734 még szerencse, hogy ultrán van a grafika :D -
#2733 -tuskóknak nincs árnyéka
-2 karakternek nincs árnyéka
-nincs bilincs az emberek kezén
-az egyik ember egyik lába lebeg
-lebeg a pisztolytáska
úgy hirtelen ennyi. -
#2732 de még csak nem is én öltöztettem át, így akadtam beléjük
(első végigjátszásra nem voltak így felcserélődve a szerepek...) -
#2731 Most elképzelem,h lehetne igaziból megcsinálni,h ugy átöltöztetsz vkit,h nem veszi észre xD -
#2730 mi a hiba a képen ? (: -
Micsu #2729 vegastól délre hol lehet lőszert kapni nagyobb választékban v melyik kereskedőknek frissül folyamatosan a storejuk? -
#2728 ??? szerintem te vagy nem nekem akartad írni, vagy nem ugyanarról beszélünk, vagy de :D -
#2727 egyébként sem igazán erős fegyver. deathclave ellen pl. erősebb egy jó sniperes fejlövés, mint az. más kérdés, hogy multiple ellenfelek ellen jól jön erőcsökkentésnek, viszont utána egyből caution/danger jön, tehát elveszted a senak attack lehetőséget. -
Flora2 #2726 Hmmm, azóta közben megöltem Cook-Cook-ot, lehet, hogy visszamegyek az égett arcú nőhöz ezzel az örömhírrel, hátha reagál rá... :) -
#2725 Azt nem tom, én ott csak lefeküdtem sweetievel, aztán húztam tovább, meló volt... :D -
Flora2 #2724 Áhhá, akkor azért néztek rám olyan furán azok a nők. :)))
Nekem nincs Cherchez la Femme, azért nem jöttek ezek elő, pedig éreztem, hogy van itt valami küldi, vagy valami, de nem jött fel az opció.
Meg ezért lehet, hogy volt párszor olyan helyzet a játékban, hogy éreztem, hogy itt valami quest van, de nem kaptam meg. Talán nem volt perk-em hozzá? Tipikus példa a Striptől északra fekvő két komplett külváros, a Westside, meg az északi. A Westside-on - ha jól emlékszem, ott - volt egy bordélyház, ahol több karakterrel is lehetett beszélni arról, hogy gond van, meg elmesélték az életüket, meg a bordélytulaj nő arcát Cook-Cook égette meg, de a küldetést nem kaptam meg, pedig tuti van ott valami. -
#2723 Amúgy én bennyt inkább agyonvertem puszta ököllel, az jobban fájt neki szvsz. ?:DDDD -
#2722 Lányeg, hogy minden perket érdemes felvenni, ami a szerepjátékos lehetőségeket növeli, akár csak kicsit is (van még az az agresszívkodós/megfélemlítős perk is, de azt nem nekem való). -
#2721 Nem is kell lefeküdni vele, az már nekem is sok lett volna, szegény karimat kétszer fejbelőtte és elásatta egy elhagyott temetőben éjjel, naná, hogy nem fexik le vele.
De amúgy pl. a recepciós csajt is meg lehet dumálni a Gomorrah-ban, aztán a Boomer srác leendő nőjét a Crimson Caravan-ban stb. A Cherchéz la Femme-mal meg pl. a prostit a Gomorrah courtyardon stb.
Nekem a 10-es charisma is jól jött, sok plusz fame pontot lehet vele szerezni pl. a gyerkőcöknél. -
Flora2 #2720 Nekem a Black Widow van meg, de kicsit csalódás, mert szerintem nagyon kevésszer jön elő, nem tapasztalom, hogy "bárkit meg lehet dumálni".
Bennyt megdumáltam a Topsban, de a döntő pillanatban nem volt gyomrom lefeküdni vele. :P Inkább még előtte lelőttem. :)) -
lammaer #2719 Max valami konzolos paranccsal lehet sztem megoldani, Boone nem bocsát meg tudtommal... -
#2718 Jah, hogy ekúrtad Boone küldijét, na akkor fingom sincs mit tehetnél még.
Ha House-t kinyírtad, nem hinném hogy más is gyűjtené a diorámákat.
Wild Wasteland-hez ott a wikia. -
#2717 Boon már megölt vkit így, de nem a bűnöst. Most utál. Ezért kell a help.
Houset pedig kinyirtam, azért kérdeztem a Snowglobe-ket.
ARCHIMEDES-el meg nem látom át mi a helyzet.
Tehát a kérdéseim mgé fenntálnak.
Wild Wasteland pedig 2x volt, valami az elején, meg nagymamabanda támadt, más nem. Hol van a többi? -
#2716 Amúgy női karival 10-es IQ, 10-es Charisma-val kezdtem el és idővel felvettem a Cherchéz la Femme, meg a Black Widow perket, így vicces dialógusok is lesznek ám! Meg egy jó ruciban, fegyók nélkül bárkit meg lehet dumálni (még Benny-t is). Persze 100 barter, 100 speech, 100 science, 100 repair, 100 medicine az alapvetően azért kell, avagy sosenem árt! :D
Igaz az ereje az 2-es, írd és mond, szal. eleinte a legkönnyebb fegyók is túl súlyosak számára, de van a fegyókönnyítő perk (-2STR limit), meg a +1STR-es fejlettebik powerarmor (t51b), meg 1-et nyomtam STR-re tréningől perkkel, meg berakattam egy jó kis implantot a vegasi klinikán ami erőt növel, így már azért a legtöbb fegyót tudom használgatni. :DDDDD
Így powerarmorban és gauss rifle-vel rohangászik a pusztában és könnyű szexi ruciban a játéktermekben/sazlonokban. Korrekten.