Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most nézem hogy a Hunting riffle-hez 6os erõ kell én meg már ráraktam a plusz tulpontomat másra.
Nincs esetleg valahol hozzá olyan kiegészítõ amihez kissebb erõ kell ?
Ez most itt messze a legjobb fegyver jó kiegészítõkkel a kereskedõ poszton és nem használható...
Igaz az NCR tagok nem szentek, de a Légió egyenesen bestiális dolgokat mûvel, Powder Gangerek piti rabalók, gyilkosok és tolvajok...
Ha valaki a Légió tagjait erõsíti az meg tudná mondani, hogy mi velük a tapasztalat, van értelme annak amit csinálnak vagy csak gyilkolnak?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nellis Air Force Base-en adják az egyik küldit, mikor repülõt kell kihozni a víz alól a felszínre, és akkor lehet megszerezni, bár úgy rémlik, elég jó science kell hozzá
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
How much can you take,before you snap?
Az Arwen-nel is nagyon könnyû a játék, mert a lényegi elõnyön, a loot töménytelen mivoltán nem változtat semmit (holott itt is jelen kéne lennie a harcore módozatnak elég erõsen).
Mivel lõszer lesz dögivel, kaja és ital szintén, fegyver és vért bõségesen, így gyakorlatilag alig van kihívás (meg a tecnikus beállítottságú karakterem már mindent mindennel tud szerelni). Na ezért akarom a loot mennyiségét csökkenteni, hogy kicsit azért nehezebb legyen a dolog, meg ne legyen már egy poszt apokaliptikus világban annyi jó cucc mindenfelé.
Az általad használt mod sem lenne rossz, csak abban még ugye az alap idõintervallum alapján megy a játék, ami nagyjából 2-3 óránkénti napot jelent, azért kell nagyon gyakran inni és enni, meg ezért tûnik túl erõsnek a változtatás, pedig nem az. AMúgy miért baj hogy nem telik el egy nap a játékban de már fáradt a karakter (nem totál kész, csak elsõ fokozatú a mod leírása alapján ami még elég gyengus)? Legalább van benne némi realitás.
Arwen modban alapból 6 óra tiszta játékidõ-re van belõve 1 játékbean eltöltött napnyi idõ, de még azzal is 2 nap után jönne csak elõ a fáradság elsõ fokozata (alvásigény), mert 50 órára van alapból belõve.
Mármint hogy a játékban letelt 50 óra (tehát nem ennyit kell a gép elõtt gubbasztani) után lesz elsõ fokozatú álmosság a karakteren. Vízigénye 10 óránként, kajaigénye 30 óránként van a delikvensnek az alap játékban.
Na ezt én az Arwen-ben átállítottam 8-14-25-re (szomjúság/éhség/álmosság) és jelenelg 3-as idõfokozatban játszom (8 óra játékidõ tesz ki a játékban 1 napot). Így egy nap után már bizony meglátszik a karakteren a fáradság, már az éhség is lassacskán a második fokozatba lép, szomjúság meg már 3. fokozatú ha nem tett ellene a karakter (vagy nincs fenn a classic pack meg a kifogyhatatlan kulacsa amibõl 12,5 percenként kortyol egyet a karakter és így 100-al lemegy a szomjúsága, kivéve ha éppen alszik). Mivel elég hosszú a nap, ezért nem kell folyton innia meg ennie a karakternek, de mégis elég reális közeli marad a karakter kaja/pia/pihenés igénye.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nincsenek 100x-os sebzéskülönbségek, ne beszélj zöldségeket.
Egyszerûen arról van szó, hogy a critical sebzés esetén egyrészt kapsz nem kicsi pluszt a sebzésre (dupla általában de nagyobb is lehet a választott fegyvertõl, lõszertõl és perkektõl függõen), másrészt ilyenkor a célpont DT értéke sem teljes egészében érvényesül, ami a nagyobb sebzéssel kombinálva elég pusztító hatású (persze függ a találat helyétõl is még a dolog). Emiatt van hogy a nem kritikus találatok látszólag nem sebzik a célpontot (pedig de, csak olyan keveset hogy a mindig fix számú függõleges vonás nem mutatja az apró változásokat) aztán ha meg bejön egy jó helyre leadott kritikus találat akkor meg kifekszik a célpont.
A plazma meg nem arra van hogy robotokat írtsál vele (lehet arra is használni de van erre megfelelõ célszerszám). Arra a pulse fegyver való (gránátok és a gun), mert azok vannak gépek ellen tervezve. Me aztán az energia fegyvereknek nincs páncéltörõ képességük, így a vértezett célpontok elég jól bírják ellenük.
A harci (gurulós "három lábú") robot ráadásul elég könnyen kiiktatható, cska a hátán lévõ vezérlõ egységet gyilkold le. A többi meg szóra sem érdemes kategória. Legalábbis normál lõfegyverrel, páncéltörõ lõszerrel egyik sem okozott még sosem gondot és még csak legyõzhetetlen ellenfelek sincsenek a játékban(ahogy sebezhetetlenek sem).
Normál fegyverekbõl meg az Armor Piercing skuló viszi gyönyörûen a robotokat (van ami 15 DT-t ignorál) meg minden erõsen páncélozott célpontot (pl.: deathclaw). A robotok típusai is eltérõek és a vértezettségükben is nagyon változóak, ahogy a HP mennyiségük terén is. Még két telejsen egyformán kinézõ robot esetén is eltérhet a szintjük és onnantól már más a vértezet és a HP mennyiség terén is a két robi, így az egyik lehet hogy megy egy lövésbõl, de a másik már nem fog.
Ráadásul mindig sebzed a célpontot még ha egyszerû .22-es csúzlival lõdözöd is, csak mindig egy pontnyi lesz a sebzés (így ledarálni a harci robot 300 HP-ját azért nem egyszerû). Pont ez a baja sokaknak hogy ez nem ésszerû.
A szintednek meg semmi köze a teljesítményedhez vagy az ellenfelekhez. A fegyverhez szükséges skilled legyen megfelelõ és slussz. Ez befolyásolja a sebzését és a pontosságát a stukkernek amivel rohangászol. Akár elsõ szinten is ugyanolyan eredményesen írtasz ugyanazzal a csúzlival mint 30-as szinten, már ha a skill értéked ugyanakkora.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A refined verziót, de szerintem az meg túlzás már. Szinte 30 pecenként ennem-innom kell és nem teli kel egy nap sem már aludni kéne. (Arwen mellett legalább is.)
Arwen mód azért elég kemény, szenvedés. Nme is értem miért akarsz mellé még kevesebb lootot, mert ezzel aztán szükség van az alap mennyiség lootra 😄😄😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
mert ugye az livos, de a szar gotyba meg le van tiltva.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hogy lehet úgy eltenni a fegyvert, hogy a hátára akassza, és ne emelje fel a kezét boxolni?
nem igaz, hogy ilyen béna vagyok, megõrjít...
Per Aspera Ad Inferi.
Az energiafegyver skillem 65-ös, de a 100-as gun skillel is ilyen összevissza volt a hagyományos fegyverekkel.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Én volt hogy egy DC-t 5 percig lövöldöztem, majd a következõt 10mp alatt kivégeztem.
[merlinw.org]
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
[merlinw.org]
Én shunned voltam náluk (legyilkoltam õket mikor vissza akarták foglalni a börtönt), és bérgyilkos rangereket küldtek rám, azokat is lemészároltam, de amikor egy bizonyos ponthoz érsz a sztoriban (new vegas strip) ott azonnal accepted leszel és semmit nem kell csinálni hozzá. Szóval az ncr reputation miatt nem kell aggódni egy cseppet sem.
pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
broterhood nál is volt mikor nyakörvet kaptam, vagy megölöm a faszik aki a bázisukat kereste, vagy elküldöm a picsába
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
18-as szinten megint lementem a robotokhoz a helios one-ba, volt már egy spéci plazmapuskám amit a repconn hq-ból loptam.
Jön a robot, 1 lövés...
jön a másik, 1 lövés, semmi, mégegy, semmi, mégegy, lemegy 1 mm élete, mégegy, semmi, semmi, majd critical, 90% hp le és elporlad...
Másikba belelövök 1 mm élet le, még 8 szor mind 1 mm, és még mindig 70%-os hp-ja van, majd köv lövésnél critical nélkül elporlad. 3. robot 1 lövés, 4. egy lövés, 5. egy lövés.
Na meg a cazadore se semmi aminek nem kell látnia hogy rámrepüljön, és vagy 500 méterrõl megteszi, és hirtelen most 1-2 lövéstõl kifekszik amikor 1 szintel elõbb 4 fegyverbõl fél tárat lõttem bele és megölt.
Komoly problémák vannak ennek a gémnek a sebzésrendszerében.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De neked is felajánlom a #1698-as lehetöséget.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
(Aki meg súgna egy Boot Launchert PMben, azt szeretni fogom =)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Hogy ki fogja magát tombolni a pszichopata csaj karim... huhúúú... irtja az NCR-t és
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Þór vígi þessi rúnar
Hogy a hardcore tényleg hardcore legyen, ahhoz manipulálnom kellett a szomjúság/éhség/fáradság skálát a GECK-el (enélkül az alapjáték igen gyenge hardcore fokozata játszik csak ami egyáltalán me hardcore).
Vagyis úgy van, hogy pl. 70 környéki unarmed skillel tudsz választani olyat, ami alapvetõen jó öklözéshez, de ugyanúgy megadja ugyanazt a bónuszt husánglóbáláshoz is egyaránt.
No ez tipikusan olyannak tûnik, ami patchért kiált.