6837
...
  • Encore
    Igen, túl vagyok rajta :) Csak félek, hogy az ő személyes küldetését is buktam a bugok miatt, minden helyen jártam vele, ahol elvileg aktiválódnia kéne neki, de csak egyszer adott új szöveget, pedig már végiglátogattam vele minden helyszínt, amit jelöltek hozzá. Eléggé bugos a játék sajnos.
  • Carlos
    Rex nem rossz, van neki egy olyan spec tulajdonsága, hogy néha elkezd nyüszíteni. Ha ilyenkor beszélsz vele, akkor megsúg egy titkos helyet (amit eddig nem fedeztél fel). Én így találtam meg a kútban a gyereket és a spec fegyóját.
  • Calver
    próbáld meg h megadod neki amit kér, iszonyat h milyen szöveget le fog vágni
  • Calver
    ED-E kb annyira van személyiséggel felvértezve mint egy turmixgép, szóval a titokzatossága szvsz kicsit limitált, de a perkje amit ad hasznos, na meg helyette max Rexet használhatja a kétlábú, aki meg... mühahaha.

Veronica jófej, meg jól bánik energiafegyverekkel - konkrétan Plasma Caster-rel *pusztít*, majd egyszer csak előugrik személyes küldije is, viszont gusztustalanul bugos (soha nem nő hp-ja, néha eltűnnek fegyverei, ilyen apróságok), Boone meg mesterlövészek legjobb barátja, és ha rosszba vagy légióval, igen gyorsan előjön neki is a küldetése...
  • Encore
    A szövegét bírom, mikor megnyitom az inventoryját... :)
  • Carlos
    Veronica cuki!
  • Encore
    Boone a legkomplexebb szerintem, és a személyes drámája miatt a legemberibb is, valamint nagyon jó harcos. Veronica vicces... Cass pedig belevaló és az ő nyomozós küldetése végig érdekes. ED-e meg a kutya annyira nem lett jó szerintem...
  • SötétBarom
    Spoilerek miatt nem szívesen olvasok utána... Szerintetek kit érdemes vinni? Per pill E-DEvel nyomom (őt nem cserélem le, tetszik, hogy roppant titokzatos :>), meg a brotherhoodos csajjal (a gibson shackbe még nem vittem el, kíváncsi vagyok mi van ott :) ).. Viszont Boone is szimpi.. Ha nem kalandozom vele eleget, akkor bukom a küldijét?
  • Encore
    E-devel is van egy kis gondom :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor választanom kellett én A Followersnek passzoltam le, akik elvitték pár napra, majd vissza is kaptam upgraddel együtt. Aztán együtt bóklásztunk és egyszercsak eltűnt. Ez már jó régen volt, azóta se találom. Tipp, hogy merre lehet? Bár igazából nem az elvesztése érdekel, annyira úgysem éreztem teljes értékű társnak, hanem, hogy ha a followernek adtam le, akkor a Bos küldiket buktam? Addig rendben van, hogy A Bos első küldetését megcsináltam, és szabadon mászkálhatok a bázisukon, de a nagyfőnökük, aki a dokinál ácsorog nem akar velem beszélni, azt hajtogatja, hogy majd a commander roomban, de sosincs ott. Közben egy embernek kéne segítenem, egy amolyan puccs féleségben, hogy átvehesse a Bos irányítását, de elakadtam. Kétszer szereztem információt egy cikkelyről, aminek a segítségével le lehet váltatni az elődöt, de azóta semmi...Túl vagyok a víruskeresésen a terminálokon, az engedély kérésen, hogy még több infót nézhessek a terminálokon, stb... Ha minden kötél szakad felrobbantom az egész bázist :)
  • Sir Quno Jedi
    Tök különböző. Pl. Cass-nek fel kell kutatni a karavánja maradványait (nyilván faggatni kell előtte) és úgy indul be a küldisorozat, ahogy ott kutakodunk.

Boone-nal közös élményeket kell szerezni, ezt pontokban méri a program, hogy bizonyos fontos cselekménynél legyen velünk és együtt oldjuk meg, így idővel bajtársként kezel és ha mindig dumálunk vele minden egyes pont után, akkor egyre előrébb jutunk a szorijában/életében is, míg végül eljuthatunk bitter springsbe is és gyaksihegyek.

Lilivel kószálva néha halljuk egy holofelvétel zajait. Végig kell hllgatni az egészet és utána kikérdezni az unokáiról, meg megváltoztatni a gyógyszerezését stb.
    Stb.-stb.

Raul questje bugos, csak konzollal megy, vagy új patch-csel.

Gannon csak a Hoover Gát ostroma előtt ad quest-et.

Veronica-nak nincs speckó questje szvsz., de sok apróbb dolga van.

Rex-nek új agy kell.

E-DE-t be kell vinni a brotherhood-hoz, majd a gibson scrípyardhoz és így tovább, végül lesz egy választásunk, hogy a BoS-nak, vagy az Apokalipsziseseknek segítnünk.

és így tovább...

Le van írva wikia-n érdemes elolvasni, mert van amelyik egyértelmű, van amelyik rohadtul NEM.
  • Encore
    Mindnek van, van amelyiknek kettő is. Vannak, akikkel bizonyos helyekre kell elmenni és akkor aktiválódik, de például Rex (vagy mi a neve a kuytának), meg Lily küldetései elég egyértelműek.

• SötétBarom
    A társaknak mind van saját küldije? És ha igen, meg lehet csinálni az összeset, ugye? És végül: mitől aktiválódnak? :D
  • Encore
    Akkor majd próbálkozom, mert érdekelne, ez a fajta megoldás, de ha nem megy, akkor majd erővel. :D

• Sir Quno Jedi
    hát nekem volt invitációm és odavoltak értem a rohadékok... :D
  • koschwarz
    dead money címmel új dlc érkezik...csak xbox-ra. egyelőre.
  • Sir Quno Jedi

Ha a kaja kész és emberhúsnak néz is ki, akkor hívni kell a cincért az interkomon (én eddig csináltam meg) és utána elvileg a kiszabadított kisráccal kell megjelenni a vacsin, mikor már esznek. Ez nekem nem jött össze, mert mikor a srácot kivittem, egyből nekem esett a hülye pincér és innentől rohanás az egész ki a szálló előteréig, ahol az apjánál és az őrőknél már van shoti, aztán csülökre! Mindenkit megöltünk az uccsó szálig. Jó érzés volt, maradhat! :D
  • Encore
    Esetleg az okozott valami bugot, hogy elvileg a zárt területre csak akkor juthatok be, ha meginvitálnak, ahhoz pedig hírnév kell a stripen. Én lockpickel jutottam be a lezárt területekre, majd a fiú észrevétlen kimentésével növeltem meg a hírnevem, és akkor kaptam invitálást az egyik nőtől. Jobban belegondolva, ez okozhatott galibát...
  • Encore
    Kéne egy kis információ a white glove küldetésekkel kapcsolatban:

Beyond the beef küldetés. Bent vagyok azon a részen, ahová csak tagok mehetnének be, konyha, étkező, stb. Megvan az eltűnt csávó is, de még nem akarom szimplán kiszabadítani, hanem ahogy az optional küldetések írják, a bor mérgezést akarom megvalóstani. Sikerült is, a borba fecskendeztem egy kis med-xet, majd hívtam a pincért a megfelelő időben, aki el is vitte az anyagot. Na és most hogyan tovább? Tudom, hogy minden este hétkor buli van a tagoknak a nagyteremben, ott is vannak, de semmi sem történik beszélni sem tudok senkivel új dolgokról. Philiptől a receptet is megszereztem és főztem. Mi még a teendő, valami trigger nem aktiválódott vagy mi? Próbáltam, hogy kimentem a csávót a konyháról, sikerült is feltűnés mentesen, de semmi nem történt a boros küldetésemmel. Esetleg nyírjam ki Philipet a konyhán? Vagy az sem mindegy mit milyen sorrendben csinálok? Aki esetleg tud az írja le, hogy ebben a küldetésben mit milyen sorrendben csinált....
  • Carlos
    köszi!
  • Sir Quno Jedi

Jah. Megöltem Mr. House-t, Yes Man-t feltöltöttem AI-nak helyette, azokat a vegasi nagy házakat/bandákat amik szimpik voltak, kooperáltak, vagy engedelmeskedtek, azokat meghagytam (pl. Boomers akik nagy haverok lettek, Kings szintúgy, BoS tag lettem, Gun Runners, State of Utobitha, Great Khans, akiket pl. az NCR mellé állítottam), akik nem voltak kooperatívak, vagy túl genyák, bűnözők, azokat kinyírtam teljesen, vagy ellehetetlenítettem (Omertas, White Glove Society, Crimson Caravan, Fiends, Van Graffs, Vipers, Powder Gangers stb.).

Aztán sajna kinyírtam Caesar-t, bár nem volt szándékos, megmentettem Kimball elnököt, a Helios One-t erőműnek hagytam, nem aktiváltam Archimedest, Tabithanak segítettem, Jacobstownban is a mutánsoknak, a végén pedig platinum chip a securitron hadseregbe, gátból áramot bele és nem robbantottam fel a gátat, hanem épségben elfoglaltam, a Legátust lezúztam párbajban, kicsit meg kellett hozzá dumálni, utána meg Lee Olivier tábornokot és csapatait hazaküldtem udvariasan (pedig ők nem voltak azok), NCR sem kell nekünk, a gát és Vegas a miénk. Jah és az NCR főkutyát sem köptem be, mivel egyetértettem vele, hogy véget kell ennek vetni és haza kell vigye a fiait, még ha el is esnek páran a gáton a dezinformációk miatt (vele együtt).

Végül persze Yes Man deaktiválta magát míg átprogramozza a személyiségét, szóval lesznek mág ebből gondok! :DDD

Vegas egyelőre free, az OS2-es robik, meg a szövetséges házak fenntartják a rendet, nomeg ha nem, ott vagyok én!!!! :DDDDDD

Ez a nép akarata (sokukkal beszéltem és se a Légiót, se az NCR-t nem szenvehették).
  • Carlos
    Nekem kábé 68 óránál volt a vége, de van mentésem a végjáték előttről, úgyhogy még körbenézek, hátha kimaradt valami. :)
  • Encore
    Én is most járok kb. ennyi játékóránál, de csak most kezdtem el felfedezni a strip-et, és még sok helyen nem is jártam, pedig nem vagyok egy lassú játékos. Annyi jó és érdekes mellékküldetés van, hogy eddig csak azokat csináltam. :)
  • AnarchoiD
    egykis retro ;)

Maybe
  • lammaer
    Ja, a Race mod sztem alapkövetelmény. Az NV-ben elég kevés zene van, és azok se olyan jók mint az FO3 alapban.
  • AnarchoiD
    Erre csak azt tudom mondani, hogy nalam az F1-2 hivatalos soundtrackja + az 1 ingame zenei mennek "radioban" ;) van ra addon

nemis beszelve a RACE nevu modrol aholis :

jokis "notak" mennek
  • Carlos
    Spoiler-be leirnád, hogy a végén kit választottál és mi hogy lett vége?
  • kissssss
    jáááááájjjj ember ne csináld ezt velem épp most sikerült le szoknom a Fallout kettőről, most meg megnéztem ezt a 2 képet és megint valamilyen oknál fogva az egérkurzor közeledik az F2 parancsikon felé neeeee nem akarom áááááááááá
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, első végigjátszásom 53 óra, New Vegas független és a zenyém! :_D
  • Hotomi
    Kösz, de mint már többször is írtam rajtam nem segít az a dll fájl.
  • Micsu
    faq
  • Hotomi
    Hmm, amikor a Mojave sivatagban kóborlok mindig szaggat a játék, kísérlet kép átpakoltam a F3 cuccokat a New Vegas mappába, és amikor a játékban a betonpusztában vándorolgatok nyoma sincs a szaggatásnak, még amikor DC romjai közt járok és egy rakás mutáns rám támad még akkor is simán megy a játék. Valamit rosszul csinált az Obsidian.
  • Carlos
    Felicia Day 4 prezident!
  • Flora2
    De jó, Veronicát jelölték Legjobb Színésznőnek a Video Games Awards-on. :)))
  • JethroHUN
    Az az PC-re soha
  • Hotomi
    Nah a BEth kiadott egy kevéske infót a dlc-ről. A címe Dead Money lesz. Az XBoxosok már dec 21-én letölhetik majd, a többiek meg majd kivárják a sorukat
  • Micsu
    nekem is jobban tetszett a 2, pedig az a bugosabb

eddig az nw is jobban tetszik mint a 3 és bugosabb is, nálam a bug másodlagos
  • Shiwo
    az igaz...de legalább a kettőben odébb lehetett lökni a társakat...emlékszem volt olyan, hogy az egybe beszorultam valami wc-szerűségbe, mert a hüle társ az utamba állt és nem lehetett odébb lökdösni...

mondjuk az is örök emlék, ahogy Marcus rendszeresen hátbadarál a minigunnal

(remélem valamellik DLC-be felvehető lesz a NV-ban is :)

amúgy én előbb játszottam a kettővel, csak utána az egyel, és a kettőt sokkal többször is vittem végig, nekem az az etalon
    (és azon "kevesek" közé tartozom, akinek a Tactics is tetszett..)
  • Shiwo
    akkor inkább már

(:

igaz, itt még nem elnök, de esztétikusabban néz ki :D
  • Shiwo
    elsőre nem is bántottam őket :) csak a második végigjátszásra...
  • Chris
    :D