Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja ok
és azért vagyok ingyenélõ,mert nem akarok fizetni egy alapból ingyenes funkcióért? értem

de mindegy, részemrõl off vége
többet ér ez a játék,mint hogy ilyen kommentekkel legyen tele

How much can you take,before you snap?

Shiwo
arra akart utalni, hogy X forintért kaphatsz vip-jogot, és akkor tudod szerkeszteni utólag a kommentjeidet

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A G.I. Blues questnél, mikor beszéltem a 2 missionary-val, majd el kéne mennem a vasútállomáshoz, szal a vasútállomás hol van? jelez a térkép, kb a nagy, romos felüljáróra, de sehogy sem tudok eljutni a térkép által megadott helyre, pls help...:(

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

és miért is vagyok ingyenélõ?

Carlos
Képzeld, te vagy a szar, nem az SG. Ingyenélõ...

Þór vígi þessi rúnar

képzeld,ha nem lenne ilyen szar az sg fórum, még szerkeszteném is

MaskimXul
így: darth vader luke apja!!!4
valaki arra adjon inkább választ,hogy a talált kártyákat hogyan lehet hozzáadni a caravan paklihoz?

Carlos
attól még elmehetsz a pi***ba!

Þór vígi þessi rúnar

már nem azért, és bocs a spoilerért, de ez kb már 20szor ki lett itt tárgyalva, ha nem többször
már csak a rebreather kapcsán is...

yesname
Egyetértek. Faxkalap aki nagy spoilereket csak úgy bedobál, már elnézést.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Minden szintnél nem kapsz amúgy. 2,4,6,8,10 stb. szintek meglépésénél kapsz perket. Ha csak nem valami modot használsz ami hozzányúl ehhez.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

MaskimXul
nagy király vagy, hogy már végigjátszottad, de a spoilereket nyugodtan feldughatod magadnak <#lama>
Shep
Ez még elképzelhetõ bár elég kicsi rá az esély szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

yesname
Azért nem kaphattál esetleg mert nem volt meg semmihez a feltétel? (Skill, Special)

Shep
Jó hát alapvetõen mindegy, annyira engem nem zavar a dolog :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szerintem inkább, nálad lesz a hiba, a megjelenés óta játszok, olvasom a fórumokat, de ilyennel még nem találkoztam
(persze ettõl még nem biztos,hogy nincs ilyen)

Shep
Akkor én miért nem kaptam 2 szint óta, az elején meg miért kaptam minden szintnél? Mondjuk simán lehet bug :)

istenem...
2 szintenként ad perket és a nehézséghez ennek semmi köze

Shep
Nem tudom, nekem az elején minden szintnél adott, most viszont már vagy 2 szint óta nem kaptam (lvl 15)

Shiwo
elképzelhetõ...vagy tényleg 3 szintenként ad, csak én vok hülye :)

végül is az 1-2ben 3 szintenként adott, szóval nem lehetetlen

az egész játékban az a legjobb amikor a b29-es elrepül és ledobja a bombákat. már ezért megérte játszani!

rayman12
Nem tudja vaalki hogy hol lehet venni fegyver kiegészitöket?(a gun runnersen kívül)

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Carlos
Csak szép nagy betûkkel van ráirva, hogy mit kell csinálni. Kiválasztod a fegyót és ott nyomsz valamit a hülye kontrolleren (mod).

Þór vígi þessi rúnar

Szevasztok!

Segítsetek legyetek szívesek, mert menten megõrülök! :)
A megvásárolt fegyver-kiegészítõket (pl.: távcsõ) hogyan lehet a fegyverre applikálni?
Xbox-on nyomatom... Köszi!

dartonita
Nalam soha nem szedett fel semmit egyik tars sem.ED-E meg aztan foleg nem,nincs is neki mivel.

JethroHUN
Kipróbálom azán kiderül, de nálam Boonie egyedül levadászik mindekit XD
ED-E miatt már szinte a pálya túlvégébõl fejest lõ, csak nem értem mért szed fel fegyvereket? Pl most kb 3 fegyvert használt, 10mm smg, a saját puskáját meg vmi shotit, teljesen magától szedi fel cuccokat, pedig nem használnak lõszert, vagy igen?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Meg van, tök jó h ennek is van nexus.com ja mint pl a DAO-nak vagy pl Oblivion, jók a modolható gamek, így biztos javítva lesznek vki által a talált hibák :)

MaskimXul
<#nemtudom>
JethroHUN
és nem okoz vmi gondod? mint pl ed-e fejlesztése után h nem akar jönni? update 2 van fent nem tudom mit javítottak benne.

MaskimXul
van
JethroHUN
Van vmi mod arra h ne csak 1 csapatársam lehessen + Ed-E ? most akartam Casst felvenni erre kiírja a játék oldalra, h csak egy csapattársam lehet egy idõben... ez elég nagy szemétség.

Kár ,hogy nincs idõm játszani vele ,tök jó lett.

A börtönben ugye,már ugrottak a küldijeim,ha a P.G-k zabosak rám ? A Bodyguardok mindenképp kiszúrnak ugye az álcaruha ellenére.
Beszaladtam ugyan a fõnökhöz és sikerült beszélnem vele,de a dialógus után bepipultak.. <#hamm> Ja az tetszett,hogy azzal kezdte ,hogy a kapuõr mondta neki,hogy valakit beengedett... Fej nélkül hogy <#eplus2> ?
Shep
Tiszta szar ez a játék, még itt sem tudok nyerni a kaszinóban :) Egyébként mióta Freeside-ba értem azóta nekem pályarészek töltésénél elõszeretettel dobál ki a játék szabálytalan mûvelettel. :(

AnarchoiD
Az fura mert en most figyeltem 2 szintem is volt es nemkaptam perket ... es hardban tolom..9lehet hogy a nehezsegi szint alapjan kevesebb perket kapk ?)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

gabo91
Egyik nap valaki légiós ruhát szeretett volna magának.
legate armor

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Carlos
Normal.

Þór vígi þessi rúnar

Shiwo
igen, csak két szintenként fogsz perket kapni

Harmadik szinten, ti sem választhattatok új perket?
Esetleg felváltva megye ez, még csak 4. szintû vagyok, szóval nem tudom.

AnarchoiD
enis ezt hasznalom de hardban nem froccsen egy lovesbol

lehet hogy te very easy ben tolod ? :)

amugy lvl 3 az uj karim, csak macsetaval hadonaszik , brutalisan lehet haladni ha minden loszert es fegyot eladsz mert nincs ra szukseged ;) mar 7k capsom van ;) (viszont stimpak -ot zabaljaa kari addig amig testkozelbe nem erek). Tenyleg ennyit szamit a 10-es luck vajon ? :)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Carlos
asszem 14 fölött jelenik meg.

Þór vígi þessi rúnar

A jófejta mesterlövész puskák feltûnése a kereskedõknél szinthez kötött? mert én néztem már a 2 Gun runner-nél is de sehol nem tudtam szerezni.Az unique fegyóhoz meg 100as lockpick kell...:S

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Shiwo
szia fõnök <#wave>

nem, még abba se sikerült belefutnom, merre van ?

amúgy alpha male deathclaw, vagy valami ilyesmi néven vannak az alfa hímek

AnarchoiD
barter -el elmegy a ghoul csaj .. szal nem kell szpics ;)

Alfa hím alatt a Legendary Deathclawra gondolsz cimbora? <#wave>
Tegnap belefutottam, de lófaxt sem tudtam vele csinálni.
Lvl 18 vagyok, Metal Armor, és 10 mm submachine gun a felszerelésem. lol

Shiwo
azzal a fegyverrel még nem találkoztam...vagy legalább is nem tûnt fel..

Carlos
anti material rifle a zigazi... :) Anyuci olyan szépen fröccsent 1 lövéstõl, hogy öröm volt nézni.

Þór vígi þessi rúnar

Shiwo
nyah, sikerült egy elég jó halálkarom-írtó megoldásra jutnom, bár csak messzirõl az igazi..lopakodni ugyan marhára nem tudok (lehet vagy 10 páncélban, 1-es ügyességgel), de ED-E és magas perception segít abban, hogy az irányukat betájoljam, a gauss meg távcsöves energiafegyver, így még észre sem vesznek, gugolva fejre célzok (nem vats-ban) vele és olyan szépen hullanak tõle, mint a legyek (1 lövés / deathclaw)...anyuci meg az alfahím volt 2 lövés, de azt se tudták, hogy honnan jön az áldás.. ha közel jönnek az mondjuk ciki, akkor marad valamely plazma vagy lézercumó, meg sok lövés a fejbe, reménykedve, hogy csak 1-2 pofont kapok..meg nem jön több egyszerre...

yesname
A legjobb, hogy statnál mindet egy helyen látni, sõõõt...

yesname
Ott a link a készítzõ fórumjához, mindig az új verzió kerül fel. 2-es teszt verziót használhatod ha akarod :)