12
  • redfish
    Ez a hír azért olyan szenzációs, mert Németországban ingyenes a vezetékes telefonálás...
    Emellett tényleg meggondolták a németek, hogy mikor és mennyit beszéljenek a fizetős mobilon.
  • Vogel
    2,7 óra egy év alatt. Sztem átlag alatt vagyok :)
  • vadmotoros
    Január óta beszéltem 38 percet, azt hiszem így rontom az átlagot :-) December óta nem fogyott el a 3000 forintos feltöltés
  • szurop
    Én napi 1-1,5 órát beszélgetek barátnőmmel. Apám meg múltkor 120 ezres mobil számlát kapott, bár ebben van egy kis wap is :).
  • Taxy01
    Két telefonom közül az egyik 8 hónapos, 336 órán áll. A másik már 3 éves, 597 óra.
    Azt hiszem én felfelé húzom a magyar átlagot...
  • Basic
    Ez a 30 óra nem tűnik soknak, sőt kevés egy átlagos mobiltelefon-használó embernek, viszont figyelembe kell venni, hogy ők egész Németország lakosságára osztották szét a letelefonált időt, így azok is beletartoznak, akiknek nincs mobiljuk, sosem telefonálnak, vagy akik alig használják azt.
  • neoG
    havonta megvan az éves német átlag
  • MerlinW
    Zseniális ez a cikk:) Hosszú percekig röhögtem rajta...:D
  • Csirke4
    "Németországban egyre többet használják az ismerősökkel, rokonokkal való kapcsolattartásra a mobil készülékeket. Ez derült ki a BITKOM német szakmai szervezet által készített felmérésből."
    Orly?
    Valaki talált egy 15 éves hírt és kipostolta újra vagy mi? xD
  • ssdb
    lol nekem a havi 10 simán megvan :D Napi 20 perc tutti. Bár hozzákell tenni vezetékes telefonom már nincs...
  • Hedgehunter #2
    30 ora az nem sok... Nalam 17 ora jott ossze masfel honap alatt.... (Bar en ingyen nyomom halozatom belul es mind ismerosom azon belul van)
  • endale
    Az a napi 5 perc azért nem olyan sok.