S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am azért nem gurult szét a gyógyszered, mert most villoghatsz aa nagyon faszán összedobott kis honlapoddal<#hehe>#hehe>(csak poén mielõtt gorulnának a bogyóid😊)
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
...jé, Most nem gurult el a gyógyszer... <#vigyor2>#vigyor2>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Pl hol a fszomba van a 2 haver akitõl cardon v ki bocsánatot akar kérni?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Valaki mondja meg legyen szíves,h miért lép ki a játékból amikor az alagút végére érek? Mi kell neki? v1.6.01 patch? ha igen, akkor ugy tudom az 1.6-os mentés nem lesz jó. <#help>#help> Köszi elõre!
http://www.youtube.com/watch?v=7InZZP08emQ&feature=player_embedded
megjelenés: márc. 19
Loki Ferrais >> "bazdmeg anyád" Ilyen soha nem volt, keress más csúnya szót. "itt mindenki mindenkinek szívesen segít de õ nem" Segítettem az elején, ha vennéd a fáradságot a visszaolvasásra (ugye már megint). Szerintem nem csak nekem unalmas oldalanként 3x leírni egy dolgot az emberek lustasága miatt. Van, aki már nem teszi szóvá és persze "tüntetésként" nem már válaszol a gyakori kérdésekre <#nevetes1>#nevetes1>
De "közkívánatra": Mostantól nem minõsítek milliószor kérdezett dolgokat és nem is válaszolok rájuk. Majd feladják mások is és megmaradnak a birka türelmûek <#taps>#taps>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
most átnézegetés helyett tolok egy clearsky-t (jaj, bocs) 😊
majd melóban több idõm lesz 5letelni 😉
¥ xfire: kistekila
Jöhet minden PM-ben. Nem kérdéset szeretnék, hanem ötletet a leírásával és esetlegesen képpel mellékelve 😊
De évek óta tudom, hogy ha egy "XY.exe" fájllal kell felülírni valamit, akkor több mint valószínû, hogy szintén egy "XY.exe" fájlt kell keressek. A kereséshez ismerem a Win keresõjét és a Total Commander ALT+F7 gyorsgombjait. Kérdéseim feltétele elõtt eszembe jut, hogy ismerem a Google-t, tudok (vissza)olvasni és böngészõvel keresni (CTRL+F) egy adott témával foglalkozó oldalon.
Sajnálom ha megbántottalak és igazad van. Sajnos elvakított az a dicsfény, ami a fent leírt "különleges" képességeim sugároznak.
És igen... a pia segített volna! <#pias>#pias>
Most léptem be elõször egy kérdésem volt a dologgal kapcsolatban és te rögtön leidiótázod az embert.Vagy Te úgy bújtál ki,h.rögtön értettél mindenhez?Mivel nem csak a bin mappában van exe fájl,így nem voltam tisztában a dologgal.Ezért kértem elõször és azt hiszem utoljára segítséget.Legalábbis ezen az oldalon,pont az ilyen miatt mint Te.
Ja,és a nevem amúgy ATTILA!!!
Köszi gabe70!!!
A Smrteres csávó mondta...
én meg örülnék mert unatkozok.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem vagyok buzi, nem vagyok cigány, nem valószínû hogy bárhova is elmegyek (max WC-re), de ha Te az ilyen szintû káromkodástól érzed magad magyarnak, akkor kissé eltájoltak. Sõt tovább megyek: az ilyenek tuti nem teszik jobbá a jövõben sem...<#shakehead>#shakehead>
Ja, és szép magyar neved van...<#hehe>#hehe>
gabe70 >> Ha valaki kezdõ, az oké. Csak éppen el kellene irányítani a megfelelõ rovatba, hogy ott várja a válasz attól, aki tudja hova kell írni.
Tib öcsém te meg egy ritka nagy tahó paraszt vagy.Nem szoktam káromkodni,de a fszoma nyakadba tekerném letépném vele a gyökér fejed és belehánynék a testedbe!!!!!!
Te biztos valami buzi cigány vagy.Nembaj,velük együtt te is takarodsz az országunkból!!
SZEBB JÖVÕT"MAGYAROK"!!!
Olyat, ahol van esze az embereknek használni az OFF/SPAM/WAREZ topikot!
Na meg olyat, ahol az emberek képesek lesznek maguktól (egy adott könyvtárban) egy fájl megkeresésére és felülírásra! <#lama>#lama>
Szebb jövõt Magyarok!!!!!!
Ha elérem Pripyat-ot kilép a játékból.Nincs meg vkinek az 1.6.01 crack?Úgy tudom az kell hozzá.A Gamecopyworld-ön néztem,de nem tom melyiket kell leszedni.Köszi elõre is.
Tell Freedom leader about Flint, hire Freedom for scientists, give Duty Founder and Morgan's PDAs to the leader.
Tehat a Freedom baratjava kell valnod es ahhoz ezeket a feladatokat kell taljesitened.
De segítséget bármikor elfogadok! Ami soha nem jön rosszul: adott probléma tárgya, megoldása, esetleg kép róla. Minden jöhet PM-ben 😉
Tudja valaki,h miért lép ki a játékból,ha elérem Pripyat-ot?
köszi elõre is!
Köszönöm!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
ide click ezen belül a logout.hu-s linkre bazd+ bazd+ Szerinted mi a fa fa fa faaaaaaa ***** szért van leírva vagy 25x ott a jutyub is keress rá , az a legborzasztóbb hogy megfogysz sértõdni a válaszomon pedig nagyon kiborító hogy 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 alkalommar kérdezték már meg és lett is megválaszolva eh... nem szoktam káromkodni de most jól esett 😄
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
és még a monolitosokat sem fogadták 😞 nem biztak bennem
¥ xfire: kistekila