S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hol?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Én oda nem jutottam be eddig, pedig 3x játszom végig.
csak nem tudok oda jutni és egy kicsit izgulok emiatt :: No de viccet félre téve kell a segitség és szerzek egy pár képet is!csak nehézkesen megy mert nem szoktam ilyet!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Hiperaktív klaviatúra nyomkodó és írásjelet nem ismerõ Tomika megpróbálhatnál néha tenni egy pontot is mert így nem biztos hogy mindenki érti vagy igen de nem tuti. <#wilting>#wilting>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Akkor 1 kicsit érthetõbben tedd már fel a kérdésed plz mer nemértem mi kéne és nem tudok pontosan válaszolni és nem akarok hülyeséget mondani neked😄<#alien2>#alien2>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Banditáknak adj kaját nyugottan, bár én lazán lemészárlok bárkitis, aki fegyvert mer fogni rám.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A weboldal kinézete úgy 95%-ban készen van, most jön a tartalom feltöltése.
Ha esetleg van olyan rutinosabb játékos, aki szívesen segítene abban, hogy mi kerüljön fel, az kérem dobjon egy privát üzenetet nekem!
csak úgy, se kép se hang csak bezáródik a játék, még a debbugert se írja ki<#help>#help>
ETNIES neked meg itt a válasz egy spilerben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az lenne a kérdésem,h ha kihagyom azt amikor le kell lõne a zsoldosokat a piros kártyáért akkor nem lesz lehetõségem vhogy máshogy megszerezni a kártyát? mert pont úgy mentettem h az x8 laborból jöttem fel és úgy csak állok az ezredes elõtt...
Meg amugy is állandóan kidobott a STR 0,41 mod (vagymi) miatt.
Pedig amugy király lenne.
Mentés után hívd le a konzolt és ott kiírjam hogy pontosan hová tette.
Gyanítom, hogy patch nem indul a gépeden. De miért? Mert...
- Vásárolt, telepítõs német verzióra akartál orosz patch-et tenni és esetleg ezt nem szerette a program.
- Nem vásárolt, nem telepítõs orosz verzióra akartad telepíteni. Ezt nem szerette a patch, mert nem találta meg a registry-ben a STALKER CoP bejegyzéseit (játék útvonala és aktuális verziószáma), ami nem meglepõ, hisz' nem telepítetted. Van rá megoldás: létre kell hozni a megfelelõ bejegyzést egy REG fájllal. Ehhez nézz szét az OFF/SPAM/WAREZ topik #209-es és #133-as hozzászólásában. ez kékben jelenik meg<< Az olvasáshoz jelöld ki a szöveget 😊[/szin]
Megnézegettem az oldalt, letöltöttem 2 patchet, a 01, és a 02-est.
Nos el sem indult. Kiírt valamit ráadásul mégcsak nem is orosz betûkkel, mert oroszul még csak tudok pár szót de így. Nem ez a lényeg. Valaki tudna-e mondani valami megoldást, hogy bírjak játszani vele normálisan? Mert már új játékot sem lehet kezdezni.
Adok egy linket hogy mit ír ki amikor kilép.
http://images.netbag.hu/20100124/07573948564.JPG
Üdv:Tomi
LOL <#vigyor>#vigyor> v1.6.00-ás patch nincs, mert az az orosz alapjáték verziószáma.
Nézz itt szét a hivatalos oldal orosz részében.
a kilépésre van bõvebb infód?
¥ xfire: kistekila
Nem tudná valaki megmondani, hogy miért lép ki mindig a játék? Stalker COP-ra gondolok. Mert már a mentést be se bírom tölteni, akkor kilép.
Nincs patcehlve, mivel nem találok 1.6.00 -ás patchet sehol. És kicsit már irritál, hogy szó szerintem nem tudom betölteni a játékot sem...
-a gugolos ürge ahol gyüjteni kell õket
-az egyik a tudósoktól van katona
-és van egy a "midsummer"-bõl egy stalker az ajto ball oldalátol xD
és ki a 4.?