S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pár napos játék hány %-a játszódik Pripyatban?
Captain Sonar 2024 Remake
Azt meg 1enesen leszarja, hogy pár nap alatt totál végigviheted az egészet fullra.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Nem. 😊
Valósághûbb játékmenet viszont jobb lett volna. De ezt te is írtad.
Just do it :)
Newbie-szinten is lazán hátrafordulnak és lõnek rád ezerrel, vagy elszaladnak nemlétezõ fedezéket keresni. Én egy emeletes ház tetejérõl szoktam pusztítani a népet, gyakorlatilag vadászatnak is mondhatjuk.
A korábbi részektõl eltérõen CoP-ban van-e lehetõség lopakodva becserkészni az ellenséget?
Just do it :)
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Idõjárás viharossá válik hirtelen (Kicsi esõ, aztán egyre durvább ég), Bevörösödik az égbolt (már gáz van), elkezdõdik a kitörés (vakulsz jobbr-abalra, rázkódik minden, de a legjobb a Brutális dörgés és villámlás lenne), azután vak sötétség egy picit, és utána teljesen tiszta ég.
Hét jó lenne ha tudnánk modolni mert az én ötleteimmel iszonyat jó lenne.
A képek tényleg szépek. <#eljen>#eljen>
Ennek az atmosfearnak kéne még vakító fehér fény az elejére, teljes sötétség a végére, brutális földrengés, sugárzás és hõ effektor a közepére, és félelmetes mennydörgésszerû hanghatások + mutáns üvöltések - szerintem ettõl lenne félelmetesebb.
A dynamic weather graphs.ltx-ben lehet állítani az idõjárást, én egészen levettem az esélyeit az atmosfearban a szép tiszta idõnek.
Ez a blowoutos kiegészítés szerintem béna, legalábbis nem félelmetes, hanem inkább bámulatos. ATMOSWONDER.
Hadd ajánljam az ATMOSFEAR blowout modot, nagyon tuti, olyan mint egy szupercella és egy északi fény keveréke, de amúgy a blowout jelleg is megmaradt, és félelmetesen jó színei vannak.
Csak én már összegyûjtöttem egy modba magamnak mindent, ami tetszett, és kézzel beleirkáltam a fájlokba az új patch változásait, ez egyelõre <#nyes>#nyes> mûködik, de késõbb lehet, hogy pofára esek. <#mf2>#mf2>
Eddig egy modba van téve: atmosfear weather, atmosfear blowout, sound effect overhaul és új zenék, argus fotorealisztikus textúra mod a soc-ból, better hud, sokféleség mod (többféle stalker outfit), realistic combat, realistic weapons, új fegyó távcsövek, hálózsák (bárhol alhatsz), magyarítás meg még ki tudja mi minden. Már csak a smrter pripyatot kéne beletenni, hogy ne legyen olyan kihalt a zóna, meg kéne a sok kivágott mutáns is belõle.
Ki van ez próbálva, nyugi.
Igazából Tibnek szántam, mert látom el akar mélyülni a témában.
Én nem bízok a telepítõkben, szeretem tudni, hogy mi van a db-kben, patchekben. <#ravasz1>#ravasz1> A /bin fájlokról passz, de semmi olyan nincs az új gamedatában, amihez új dll vagy exe kellene, mondom, hogy az engine nem változott.
A db fájlok kicsomagolhatóak a converterrel:
stalker db kicsomagoló
Vannak projektek, amik COP engine-re akarják átültetni az összes térképet, de hogy lesz-e belõlük valami...
De tény, hogy a "bin\dedicated" mappa tartalma bõvül az alábbi fájlokkal: eax.dll , Microsoft.VC80.CRT.manifest , msvcr80.dll , wrap_oal.dll. Tuti nem véletlenül tették ezeket bele és ha itt így települ, nem tartom valószínûleg, hogy a DB fájl ezeket tartalmazná. Lényegében laikusként azt gondolom, hogy a "bin" mappa újabb tartalma is szükséges ahhoz, hogy teljes érvényû 1.6.02 legyen a gaméból.
De ami a legtutibb: Nem másolgatni, hanem feltelepíteni, mert a patch telepítõje tudja mi a dolga <#papakacsint>#papakacsint>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Az 1.6.02-es patch kicsomagolható 0.28-as inno unpackerrel. Az xpatch_02.db fájlt a stalker converterrel lehet kitömni.
Így kapsz egy gamedata könyvtárat az 1.6.02-es patch fájljaival, és a tartalmát beleteheted a saját modjaid közé (ez a mergelés scripteknél nem 1szerû azért), és máris az új patch-el játszol. Az új patch is csak egy gamedata mappa mod.
Maga az engine nem változott, a /bin mappa tartalma nem szükséges az új gamedata futtatásához.
<2009.12.31.23:55 Budapest, Hungary, Europe, Earth>2009.12.31.23:55 Budapest, Hungary, Europe, Earth>
Barátnõ: Mmucik csináljunk valamit?
Te: Kuss! Jönnek a Banditák!
Barátnõ: Mmmm jólvan de ez így uncsi lesz...
Te: заделайте свой рот!! Eldurvul minnyá' a helyzettctcttttcccct.
Barátnõ: De Herold! Azthittem mi végigszexeljük az éjszakát... ='(
Te: Asszony mondom vagy fogd a Toz-t és segíccs vagy takarodjá-elfelébehehe!!
Barátnõ: Nyeee!='(
Te: DEHOGYAZTSTENITMÁN A KURVA SUGÁRZÁS!!!
Vagy vmi hasonló.
Asszem ma éjjel nem sokat fogok aludni. <#vigyor2>#vigyor2>
Bár Szilveszter éjjelén is a Zónában bolyongtam, de az a Clear Sky volt. <#buck>#buck>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
¥ xfire: kistekila
Mondjuk Tib a forumon néha tényleg keményen beszól néhány a játkban nem járatos embernek hogy olvason vissza de nem mindenki szeret oldalakat átolvasni azér hogy végre megtalálja amit keres.
@tib
megnéztem, illetve csak néztem volna, mert így nappali fényben szinte láthatatlan. más szín esetleg?
¥ xfire: kistekila
Milyen jó lenne ugyanez magyar nyelven.
v 1.6.01 Trainer mod-al mert már nincs kedvem órákig bogarászni 😄
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"