S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volna 1 hatalmas próblémám, Pripyat-ban vagyok az ismeretlen fegyvert megszereztem. Infót kéne szereznema magjavításához, bejártam az egész pályát. Majd minden ellenséges tagot kifingattam. De ezen kivül semmi.
Hol találok vmi infót?
Válaszotokat is elõre is köszi.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Merre találom a monolit csapatot? Sehol sem lelem õket. A segítséget elõre is köszi.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szennyvíz üzembe be lehet menni, pontosan egy laptop-ot találsz, amit Bagoly-nak eladhatsz, majd késõbb a játék vége felé Pripyat-ban beszélhetsz is róla a parancsnokodnak.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A szennyvíz üzembe nem kell/lehet bemenni.Csak az anomáliát kell tanulmányozni a megfelelõ detektorral,ami azon a területen van,de nem az épületben.Csak figyelmetlen voltam.sry
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Arab money
Nekem nem indul!Rámegyek a play-ra és semmi... a steam mutatja hogy játékban vagyok közben meg nem is megy a game csak elindul az exe mert a folyamatoknál ottvan.Nagyon felb*sz!Fizettem érte és nem megy!
Nincs kedvem visszaolvasni.Meg tudná valaki mondani,hogy a szennyvíz üzembe hogy lehet bejutni?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Nothing is True, Everything is Permitted
Croftmanorról beszéltünk. Az meg egy érdekes kérdés, hogy egy huszonéves férfi miért jelöli meg nõként magát az adatlapján, de ez talán legyen az õ problémája.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.