S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

White Crown
Hali mindenki!
volna 1 hatalmas próblémám, Pripyat-ban vagyok az ismeretlen fegyvert megszereztem. Infót kéne szereznema magjavításához, bejártam az egész pályát. Majd minden ellenséges tagot kifingattam. De ezen kivül semmi.
Hol találok vmi infót?
Válaszotokat is elõre is köszi.

Összevissza hozza.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

A konténer tárolóktól (ahol Mityát kell megmentened) északra az ut mellett

Mitõl változik ,hogy Fürge mit hoz a rendelésre? Nekem pld (rohamkarabélyra) eddig a Groza 5.45-ös skulos változatát hozta ,most meg egy HK G37-et.Pisztolynak eddig a Magnum spec változata, most meg az USP Compact spec változata....<#pardon1>

Sziasztok!
Merre találom a monolit csapatot? Sehol sem lelem õket. A segítséget elõre is köszi.
Yan
rádobsz 1 gránátot, elég 😊

&#165; xfire: kistekila

Ólmot neki? 😄

mcmoha
Persze. Ki kell nyirni! <#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Az irányítóval lehet vmnit kezdeni a Zaton-i pályán ?( Ami a lángoló farm alatt van )

Az elején nekem is ott voltak és lehetett velük beszélni(igaz nem sokat).Amikor erõsítésként kiküldték õket( Vánot és Szokolovot ) utána megnéztem , másik irányba rohantak el <#wow1>

nekem végig ott voltak a bázison, egyszer jöttek segíteni mikor meg kellett támadni vmi monolitos telepet.

Én végig védtem õket az alagútban...1edül Zulu veszett oda.Viszont ha sikerül megvédeni Kószát ,akkor elég érdekes lesz a vége film . 1ébként Szokolov és Váno elsétált 1 küldetés után ( és nem is láttam õket többé ), viszont a végén benne voltak a filmben õk is 😊)<#mf2>

nah végigtoltam másodszor is, zulu lol fail az is, és meghalt azt mondták a monolitos srácról.

TSL16b
Ha túl gyenge volt a kimászáshoz, akkor nem. Egyébként egy darabig ott üldögél a mosodában a lépcsõ mellett, aztán egyszer csak eltûnik.

végigmentem az alagúton, vittem a monolitos csávót is, túl is élte, de mikor kimásztunk akkor õ nem mászott ki. ez wtf? találkozok még vele vagy végleg eltûnt?

Herold
De a kísérõvel el lehet jutni Pripyatba késõbb is.

Kár :/ pedig jó lett volna eladni azt a SEVA suitot amit ott lehet találni... thx!
mcmoha
Arra a palyara nem tudsz visszamenni. (Van valami mod amivel igen.)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

vagy ha ott végleg tönkrement a lift akkor Pripyat-ból tudok csak belépi a kúton át?
Hi! Gyors kérdés: Ha már voltam Pripyat-ban és újra szeretnék belépni az undergroundba akkor megtehetem Jupiter irányából megint?
fery02
De hülye vagyok, télleg. Nem kómásan nekem is egybõl lejött volna, hogy mire is gondol. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Svédcsepp a Yanovi Hûtõtoronyra gondolt, amit csak a Swarog-detektor megszerzése után érdemes meglátogatni. A Szennyvíztisztító meg Zlatonban van és ott azt kell tenni, amit leírtál. A kérdés felvetésben kisebb hiba csúszott, ami mostanra - így - helyreigazodott. <#smile>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

fery02
Na ezt most nem értem.

Szennyvíz üzembe be lehet menni, pontosan egy laptop-ot találsz, amit Bagoly-nak eladhatsz, majd késõbb a játék vége felé Pripyat-ban beszélhetsz is róla a parancsnokodnak.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

svédcsepp
Lószerszám
A szennyvíz üzembe nem kell/lehet bemenni.Csak az anomáliát kell tanulmányozni a megfelelõ detektorral,ami azon a területen van,de nem az épületben.Csak figyelmetlen voltam.sry

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

lovoldozve-de komolyan
berczely
Nem volt fent!

FSpofon
ha fent volt elõtte más verzió akkor töröld ki a maradványait a public documents mappából

Arab money

berczely
Steam rendszeren megvan valakinek a játék?

Nekem nem indul!Rámegyek a play-ra és semmi... a steam mutatja hogy játékban vagyok közben meg nem is megy a game csak elindul az exe mert a folyamatoknál ottvan.Nagyon felb*sz!Fizettem érte és nem megy!

svédcsepp
Szevasztok

Nincs kedvem visszaolvasni.Meg tudná valaki mondani,hogy a szennyvíz üzembe hogy lehet bejutni?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

berczely
<#vigyor>!!!

Yan
a biosokkot? :o
szerintem is 😉

berczely
Szerintem fejezzétek be!<#smile>

CroftManor
nem, csak beszóltak. és erre reagáltam, am tök jól el vagyok a bioshockal.

Nothing is True, Everything is Permitted

Yan
ha nem jön be, miért vagy itt?
miattunk? 😉)

CroftManor
õket az nem érdekli, hogy esetleg oka is van annak hogy az van a profilomban, ami, õket csak az érdekli, h vmivel belé lehessen kötni a másikba.

CroftManor
mért ne bántanának? a fórumozás arról szól h minnél többet beszóljál vkinek aki nem tetszik. de rólam lepereg szal kurvára nem izgat mit írnak. idióták sora és ennyi

Törölt felhasználó
Nyugodságot szippancsá barátom, szerinted minek raktam ki a "😄" jelzést. Meg am is😊
Ki beszélt itt rólad?

Croftmanorról beszéltünk. Az meg egy érdekes kérdés, hogy egy huszonéves férfi miért jelöli meg nõként magát az adatlapján, de ez talán legyen az õ problémája.

Törölt felhasználó
Fúú akkor most puzi vagy gáz vagyok? Esetleg gyökér? Leszarom😄(mármint hogy õ mi😄)
kb nekem is jött le

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nem valószínû, hogy nõ lenne.

Törölt felhasználó
Most miért bántjátok??? Csak olyan, mint egy igazi nõ: Egyszerû mint egy szál virág😊
Játszad a prince of persia:prodigyt, ott nem lehet meghalni. Az lesz a te stílusod. <#hehe>

Termeszetesen!
Herold
Clear Sky megvolt?

Sziasztok!Vegigtoltam maxon es nagyon orulok!Koszonet a GYIK szerkesztoinek,nelkuluk nem lett volna teljes az elmeny<#worship>(bar erdkelne,mi a szerepe a folyami kikotonek)Rajongok az FPSert,de jelenleg nem talalok ennel jobbat sehol-a NOLF2 volt szamomra eddig a legerdekesebb<#vigyor0>(orok szerelem).Nincs mas hatra,varom a kovetkezo reszt es remenykedem,hogy 1.minnel hamarabb!2.meg izgalamasabb!!!3.nem lesz tul nagy a gepigenye(a laptopom itt angolban eleg gyenge<#rinya>)Eddig ez a legertelmesebb forum,amit talaltam,ezert koszonet MINDENKINEK!<#taps>
CroftManor
na nem kell itt a kacsingatás... neked bejön a stalker, nekem meg annyira nem. ennyi

Herold
Életkor: 18-25 között
Neme: lány
<#kacsint>

Yan
ha 5 percen belül lelõnek, azt is törlöd? 😊

CroftManor
majd újból felrakom, most nagyon megtetszett a Bioshock 2 <#vigyor0> bár nem annyira az én stílusom...