S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja lenne még egy kérdésem: még a vérszívók kiirtásánál szedtem fel dokumentumokat a konvojból. Azokat érdemes megtartani vagy nem lényegesek? Ugyan ez a szenyvíztelepen talált két PDA-nál?
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Meghalt útközben vagy csak nem az állomáson van?
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
megpróbálom köszi
bug?
Amúgy a pénz is megvan az infrára, mert nem olcsó dolog?! 😉
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
de még van 1-2 dolog amit nem lehet fejleszteni(pl: infravörös érzékelõ, stb).Hogy lehetne azokat feloldani?
Szerintem fusd át a pályát, ha zsoldosokra akadsz, akkor az 99%-ban a "keresett" csapat lesz! 😊)
(Ha a parkolós csapat a helikoptertõl, akkor a ligetes különítmény pedig a bánya (Jupiter?) felõl jött...)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A Pripjati küldetés az más tészta!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Azt hozzáteszem, hogy én provokáltam is Morgant, amikor szóba elegyedtem vele az asztalnál, és nem húztam be fülem-farkam a fenyegetéseire sem... <#hehe>#hehe>
Nem tudok (még?) róla, hogy ha "békén hagyod" az állomáson, akkor Pripyatban kellene e történnie vele kapcsolatos eseménynek...
fenti nagyobb épületben van RPG + egyébb lõszerek, hogy jutok át eltorlaszolt rácson?
másik kérdés: lenti beton bunkerben van 1 kódzárral elátott ajtó, mi a kódja?
Katt az "ide kattint"-ra. 😄
eggyik taggal beszéltem pripyatban, õ mondta.
egy szerszám lenne ott elvileg.
Itt nincsenek "akkora" frakcióharcok, mint a SoC-ban. Csak a banditákat gyepálja mindenki, meg a Szolgálat a Szabadságot, ennyi. 😊
Esetleg az S.M.R.T.E.R. modban, a minden pályán feltûnõ Monolith-osokat, szintén mindenki. 😄
Bár ott igazi Kánaán a semleges hullarablót eljátszani, csak azok a kiirthatatlan szörnyhordák ne lennének benne (leölöd a környékeden az összeset, mentesz és újra swappolnak, amint visszatöltöd a gémet) - elég szûk is a terep akkora vegetációnak!
Meg szerettem nézegetni, hogy ki melyik frakcióba tartozik, hol vannak a legképzettebb emberek stb. stb.
Mindenesetre kösz a gyors választ!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezen részét eléggé "elnagyolták" a SoC-hoz képest (is). 😞
A SoC-ban meg már a játék felénél 1. voltam azon a listán, így annak sem volt túl nagy jelentõsége...
Ott például volt a Pda-n belül egy olyan lista, amely mutatta az egyes stalkerek melyik frakcióhoz tartoznak, mi a nevük és hány pontjuk van (reputáció=híresség).
Ez egy külön adaléka volt a Shadow of Chernobylnak, hogy ezen a listán mászhattál felfelé, ahogy csináltad a küldetéseket és szerezted a hírességpontokat. Van e ilyen lista a Call of Pripyatban?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- A Jupiter gyár felé haladva a "ligetnél"
- A Parkolóban
Mindegyik csapat hagy maga után 1-1 PDA-t, ezekkel (akár egyenként is) lehet "zaklatni" Õkelmét (poénos, ahogy magyarázkodik...).
A 2. PDA után "találkára" fog hívni, ahol "mindent el fog rendezni veled" <#hehe>#hehe> - a fegyvered ne hagyd otthon...
A laptopot mar megszerezted?
Nincs valami feladathoz kötve?
2.Szolj a dologrol a katonai pk-nak.
Két kérdésem lenne:
1. Zatonban megmentettem Morgant. Mikor adja be a következõ küldit vele vagy hogyan? Már Pripyatban vagyok emberünk ott gubbaszt Janovban egy asztalnál és annyi. Mit kell vele kezdeni?
2. Pripyatban Garik megtalált, hogy veszélyben az élete valami zsoldos banda miatt. A munkásszállónál lesz valami biznisz, de nincs hozzá feladatom. Mit kell ezzel csinálni?
Elõre is köszi!