S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor majd a következõ végigjátszásnál vele megyek, mert azóta eltelt már egy kis idõ 😄 Köszi a választ!
Ja lenne még egy kérdésem: még a vérszívók kiirtásánál szedtem fel dokumentumokat a konvojból. Azokat érdemes megtartani vagy nem lényegesek? Ugyan ez a szenyvíztelepen talált két PDA-nál?

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

fontos? én csak a pénz miatt mentem vele meg mer leöltünk pár zsoldost 😄

mcmoha
Valszeg meghalt. Massal is elofordult mar ez. Mivel fontos szemely jobb ha visszatoltesz, ujra lejatszod es egyutt mentek vissza. A mocsarnal mutansok szoktak megtamadni es van hogy nem eli tul.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Hi! Lenne egy kérdésem: megcsináltam Uncle Yar-al a zsoldos-ölõs küldetést (a zombis faluban) és azóta nincs sehol Uncle Yar. Amikor megkérdezte, hogy megyek-e vele nemet mondtam és mentem lootolni 😄
Meghalt útközben vagy csak nem az állomáson van?

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

Dead
Lehet mélyguggolni. Sima guggolás + sétálás.

:?
Yan
mélygugolás

¥ xfire: kistekila

oks
megpróbálom köszi
mcmoha
Vedd le a "pancelt" es probald ugy.😉

bemegyek egy szikla alatt lévõ rejtekhelyre és nem tudok kijönni
bug?
Novikovnak is "idõ" kell, mire ezt-azt (pl. 1-2 3. "szintû" dolog fejlesztése a páncélokon és sisakokon, még azelõtt, hogy Pripyatban jártál volna) meg tud csinálni...
Amúgy a pénz is megvan az infrára, mert nem olcsó dolog?! 😉

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nem mindenki tud mindent fejleszteni mindenre! Pl Nitro még kalibrációs szerszámokkal sem képes szervópáncélt futósra fejleszteni asszem! Ahhoz a Kardán kell. Gondolom a pusiknál is így van.

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

White Crown
mind három szerszámos láda meg lett szerezve.
de még van 1-2 dolog amit nem lehet fejleszteni(pl: infravörös érzékelõ, stb).Hogy lehetne azokat feloldani?

berczely
Nekem megvan Steam-en a STALKER Call Of Pripyat és kecire nem indul el!Amikor megvettem leszedtem, játszottam vele egy órát azóta semmi!Indítanám, de semmi nem történik... nem indul!Volt már Win újratelepítés az sem oldotta meg a problémát, újra leszedtem a játékot az sem segített!Szerintem valamit elb*sztak ott a fiúk a játékkal mert utána olvastam fórumokon és sok embernek van ugyan ez a problémája!

No igen, nem túlozza el a díjazást Morgan! 😄
Szerintem fusd át a pályát, ha zsoldosokra akadsz, akkor az 99%-ban a "keresett" csapat lesz! 😊)
(Ha a parkolós csapat a helikoptertõl, akkor a ligetes különítmény pedig a bánya (Jupiter?) felõl jött...)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Na nekem az elsõ osztagot a helikopter leszállónál rakta le. Utána Morgan meg meg akart vesztegetni egy avétos pusival! 😄 Nem fogadtam el, remélem nem kell sokat várnom a második osztagra!
A Pripjati küldetés az más tészta!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Remélem, ezek nem azok a csókák akik a szennyvíz tisztítónál vagy az alállomáson voltak. Mert azoknak már régen annyi... Hát remélem jönnek majd, lófrálok még egy kicsit a parkoló-janov útvonalon!

2x 5-6 zsoldos, és az exo-s vezetõknél lesznek a PDA-k. (Nekem az ott leírt helyszíneken jöttek, de meglehet, hogy mindig a játékos útjába(?) pakolja le õket a gép az állomás környékén. A lényeg az, ha eleve ellenséges zsoldosokat látsz, akkor tüzetesen kutasd át a hulláikat... <#eplus2> )
Azt hozzáteszem, hogy én provokáltam is Morgant, amikor szóba elegyedtem vele az asztalnál, és nem húztam be fülem-farkam a fenyegetéseire sem... <#hehe>
Nem tudok (még?) róla, hogy ha "békén hagyod" az állomáson, akkor Pripyatban kellene e történnie vele kapcsolatos eseménynek...

White Crown
köszi.

mcmoha
A kodolt ajton keresztul juthatsz be a racs moge. Az egyik kissebb szobaban az asztalon talalsz egy doksit, abban van leirva a kod.😉

White Crown
Jupter térképen van a Volhóv rakéta telep,
fenti nagyobb épületben van RPG + egyébb lõszerek, hogy jutok át eltorlaszolt rácson?
másik kérdés: lenti beton bunkerben van 1 kódzárral elátott ajtó, mi a kódja?

mcmoha
Tegnap olvastam rola, kiprobaltam es mukodik.😊 Jar apo addig is ingyen javit amig meg Janovban van! Beszelgeteskor az "X" lenyomasaval elojon a javitas opcio!

Õk csak válaszolnak ,nagyjából merre lehet szerszám ,képzõdmény,stb.Akkor válaszol normálisan ,ha télleg van a pályán szerszám 😊 (pld. Janovban az elhagyatott vonatot mondják...néha....és ott télleg van is 1 <#worship>)

GYIK a barátod! Le van benne írva pontosan, sõt még kép is van.
Katt az "ide kattint"-ra. 😄

White Crown
ha megkérdem egy tagtól h hol lehet szerszám. Mond 1 helyet akkor azt mennyire szabad hitelesnek venni?1* már igazat mondott vki.

White Crown
Fûrész malomnál vok zatonban. ott fogok találni szerszámokat?

utalás az elõzõ részekre, hiába is keresed.

White Crown
Szidorovics pincéje akart lenni.

White Crown
vki tudja hol lehet Szidoro pincéje, a koridonnál?
eggyik taggal beszéltem pripyatban, õ mondta.
egy szerszám lenne ott elvileg.

Köszi, de kik ezek? Ott flangálok a két célpont közt folyamatosan, de nem futottam még össze senki gyanússal! Persze kisóriásba már sikeresen botlottam! Szóval kit is kéne keresnem??? Addig flangálok a környéken!

Rendben, köszönöm! <#worship>

Herold
Nem swap. Spawn.

NM! 😊

Itt nincsenek "akkora" frakcióharcok, mint a SoC-ban. Csak a banditákat gyepálja mindenki, meg a Szolgálat a Szabadságot, ennyi. 😊
Esetleg az S.M.R.T.E.R. modban, a minden pályán feltûnõ Monolith-osokat, szintén mindenki. 😄
Bár ott igazi Kánaán a semleges hullarablót eljátszani, csak azok a kiirthatatlan szörnyhordák ne lennének benne (leölöd a környékeden az összeset, mentesz és újra swappolnak, amint visszatöltöd a gémet) - elég szûk is a terep akkora vegetációnak!

Jelentõsége nem volt, de jó volt nézni, hogy elsõ vagyok :-D
Meg szerettem nézegetni, hogy ki melyik frakcióba tartozik, hol vannak a legképzettebb emberek stb. stb.

Mindenesetre kösz a gyors választ!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

...darabonként... -> helyett: az összesen addig leölt szörnyek és stalkerek (szintén "felekezeti" hovatartozás nélküli) száma.
Ezen részét eléggé "elnagyolták" a SoC-hoz képest (is). 😞

Összehasonlító lista másokkal nincs, csak a leölt ellenfeleket jegyzi fel: darabonként (+ játékban eltöltött napok és túlélt kitörések száma, ilyesmik...). 😞
A SoC-ban meg már a játék felénél 1. voltam azon a listán, így annak sem volt túl nagy jelentõsége...

Lehet-e egy elég kezdõ kérdésem: Van ebben a stalkerben olyan úgynevezett helyezési rendszer, mint a Stalker Shadow of Chernobylban.

Ott például volt a Pda-n belül egy olyan lista, amely mutatta az egyes stalkerek melyik frakcióhoz tartoznak, mi a nevük és hány pontjuk van (reputáció=híresség).

Ez egy külön adaléka volt a Shadow of Chernobylnak, hogy ezen a listán mászhattál felfelé, ahogy csináltad a küldetéseket és szerezted a hírességpontokat. Van e ilyen lista a Call of Pripyatban?

Válaszokat elõre is köszönöm!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sameszait elõbb le kell kapni:
- A Jupiter gyár felé haladva a "ligetnél"
- A Parkolóban
Mindegyik csapat hagy maga után 1-1 PDA-t, ezekkel (akár egyenként is) lehet "zaklatni" Õkelmét (poénos, ahogy magyarázkodik...).
A 2. PDA után "találkára" fog hívni, ahol "mindent el fog rendezni veled" <#hehe> - a fegyvered ne hagyd otthon...

mcmoha
Talan az elso palyan kell meg valamit csinalnod, hogy zsarolhasd? <#fejvakaras>
A laptopot mar megszerezted?

A 2. az megvan, de Morgan rohadtul nem akar beszélgetni. Az egyetlen opció a viszlát! 😞
Nincs valami feladathoz kötve?

mano1b
ok thx meg nezem miez

ez elvileg szülõi felügyelet lenne és hogy hozzáférés megtagadva, de én nem értek win7 hez :S

mano1b
sziasztok szeretnék segítséget kérni win7 home prémium lite alatt nem indul el a játék egy ablak jelenik meg PARENTAL CONTROL FELIRAT név alatt benne Access restricted felirat ez mit jelent és mit lehet tenni hogy menjen a játek elöre is köszönöm

mcmoha
1.Probalj meg beszelni vele.
2.Szolj a dologrol a katonai pk-nak.

Hali!
Két kérdésem lenne:
1. Zatonban megmentettem Morgant. Mikor adja be a következõ küldit vele vagy hogyan? Már Pripyatban vagyok emberünk ott gubbaszt Janovban egy asztalnál és annyi. Mit kell vele kezdeni?
2. Pripyatban Garik megtalált, hogy veszélyben az élete valami zsoldos banda miatt. A munkásszállónál lesz valami biznisz, de nincs hozzá feladatom. Mit kell ezzel csinálni?
Elõre is köszi!

White Crown
köszi segítséget.

az a srác tud visszavinni aki a tudósok bunkerében volt jantarban és 2 relikviát próbált megszerezni, amit vagy odaadtál neki vagy nem, de mindenképp eljut pripyjatba.

A mosodában ott támasztja a falat egy ember (a nevére nem emlékszem), õ a vezetõ. Õ vissza tud vinni.
White Crown
köszi.
Hogy jutok el Zatonba?
hol van a titkos teleport?

a javítómûhelybe kell menned zatonban.