S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Teljesen jól mûködik!Köszönöm szépen!

Nagyon jók vagytok!

No igen, ez nem egy végigmegyek az egyirányú utcán és térdig gázolok nekem ártani amúgy sem nem tudó ellenfelek hulláiban típusú shooter...
Itt egy kis Thief-es stílust is vegyíteni kell bele, mert nem mi vagyunk az istenek a játék kezdetén. No, de a végére... <#nyes>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Herold
Sajnos nincs olyan trainer, ami egyoldalúan csak a játékost teszi kevésbé sebezhetõvé. Bár olyan van, hogy abszolút sebezhetetlenné tesz, de annak semmi értelme.

Szerintem tedd föl megint, nem fogod megbánni! <#taps>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

CroftManor
kösz de már letöröltem, miután azt a választ kaptam hogy a golyók márcsak ilyenek... Amúgy meg nem mondom milyen fokozat volt, de nem állítottam semmit, csak new game.... de gondolom akkor Normál lehetett, de már mind1

Nothing is True, Everything is Permitted

TSL16b
Igen, v1.6.02-es steames játékon, Win7x64-en (is) kipróbálva.

berczely
És ez mûködik a Steam-en megvásárolt verzióval is?

TSL16b
Csak szólok, hogy ha valaki a hivatalos angol kiadás alapján újrafordított magyarításra vár, az ne várjon tovább, mert megjelent.

...Ja, és használj elsõsegély-csomagot és kötszert, ha mégis harcba keveredsz -> F1 és F2 billentyûk. Ez is "segít(het)" életben maradni...

Ha a Banditák oldalán nyomulsz, akkor a Tudósok bázisának védelmére is felhasználhatod õket.
Mivel én is leölöm õket, így nem tudom, hogy a Gauss-dokumentumok megszerzésekor rajtad ütnének e, ha még életben vannak, mert a Tudósok bázisánál posztolókat is hasonló feladattal külte a vezetõségük Yanovba...

CroftManor:
Alap, még fejlesztetlen páncélban "természetes", hogy padlót fogsz 1-2 találattól - ha nehezebb szinten nyomod, akkor elég 1 is. <#eplus2>
Ezen játékban - fõleg a legelején - nem mûködik a "mindekit leölök, de én halhatatlan vok"-FPS módszer...
Rendelj páncélt Nimble-tõl és azt fejleszd Kardánnál. De leginkább kerüld el a fölösleges fegyverhasználatot és az agresszív helyzeteket, mert úgy drasztikusan megnõ az életbenmaradásod esélye! <#nyes>
(Bele fogsz jönni, ha kitartó vagy és még élvezni is fogod!!!)

Milyen nehézségi fokon játszol?
mcmoha
Probald a technikusoknal fejleszteni a ruhazatot.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

CroftManor
na de egy lövéstõl apukám? áh hagyom a picsába amilyen rendes segítõkész társaság van itt...

Szerintem ne vedd meg.

Lehet, hogy jó játék, de nem fogsz vele annyi idõt eltölteni mint a Stalkerral. Egyszer végigviszed azt kész (mivel lineáris fps és sok fele nem tudsz kalandozni).. rakod a polcra. Ezt a tört verzióval is megtudod tenni és azért fizetni sem kell.

A Stalkerral azért jóval több idõt lehet játszani + a Stalkerhez számtalan mod készül, szal ha végig vitted az alapot ráhúzol egy új modot és már tolhatod is újra.

bon
Én nemhasonlítanám össze a stalker-el. Két nagyon eltérõ játék. a Metro2033 teljesen lineáris sima lövöldözõs játék szép grafikával (csúnya gépigénnyel), nekem tetszik, de közel se olyan élvezetes mint a stalker sokkal szabadabb játékmenete. Én vásárlás elõtt kipróbálnám a helyedben

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

davidka003
Szerintem nagyon jó lett. Nekem jobban tetszik, mint a STALKER.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

sevendoor
Apukám, a gólyók már csak ilyenek, ha eltalálak vele, meghalsz......

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

mascarun
Szerintem szedd le azt nézd meg mert nekem egyszer volt csak türelmem végigjátszani! Nem olyan jó játék az!

lacinkacinka89
Szerintem jó játék! Grafikában mindenképp jobb a Stalkernél, ennek ellenére valamiért nekem is jobban bejött a Stalker sorozat.

Herold
Állítólag szar.

Egy STALKER fan szemszögébõl milyen lett a Metro 2033?
Mert erõsen gondolkodok a megvételén. Mármint a Metro 2033 megvételén.

PSN ID: Lord_Mortanius

CroftManor
nem téged kérdeztelek<#mf1>

Herold
Szar a géped. <#mf1>

mascarun
Tudtommal nyugodtan leölheted õket mert nekem már nem volt hozzájuk kapcsolódó küldetésem!

CroftManor
vki tud mûködõ kódokat vagy trainert? már egy csomót kipróbáltam gamecopyworld-on, de egyikse mûküdik. Valamiért tök hamar meghalok ha vki rám lõ :S

Bocsánat, kicsit összekevertem a dolgokat 😊 Szóval valójában a szenyvíztelepnél lévõ bázisra gondoltam...
Zantonban a játék elelén van egy bázis, ahova 6 ételt kell vinnem mindenbõl... Kiírthatom ezt a bázist, vagy a játék késõbbi szakaszában még szükségem lessz rájuk?
A vámpírok elgázosításáért már Zatonban kapsz egy Velest, Jupiterben a megérkezés után egyik zombinál is lesz egy, meg Kopachiban a markoló ülés alatt is. Ezzel el a tudósokhoz, vissza Owlhoz, majd mész akihez küldenek, aztán egyszercsak megjön a pakk.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

fery02
Frissítenem kellett volna elõbb. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
1. fent: "GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (ide kattint)" - rákattint
2. Ctrl+F, majd beír "swarog"
3. Ahol jelez az oldalon, rákattintasz.

mcmoha
Gyik.😉

Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy hogyan és kitõl tudok svarg detektort szerezni? Köszi elõre is!
Törölt felhasználó
fery02
Küldetésekért kapok én elég pénzt, amennyi nekem szinte bõven elég. Nem nagyon költekezek a játékban, inkább lopok. <#ravasz1>
Addig meg kihúzom azzal, amim van.

Fejlesztésre, javításra még eddig mindig volt pénzem. Venni szinte csak lõszert szoktam venni elvétve, na meg ugye 1-2 Nimbe látogatás/végigjátszás. Szinte mindent össze lehet gyûjteni játék közben (kivéve a ritkáb féle lõszereket, ezért is veszek alkalmanként, ahogy írtam).

Sugárzáscsökkentõ artikról meg annyit, hogy szinte minden második hullánál van sugárzáselleni 0.01 kb-os fecskendõ. 😊

Nade ha nem gyûjtesz artifactot, mibõl fejleszted a cuccaid? Kell a pénz. Megaztán a sugárzáscsökkentõ artik marha hasznosak.

Koszonet!Magamtol nem jottem volna ra,pedig a munkasszallonal kerestem a megoldast,de nem jottek elo!<#falbav>
Lenne azonban egy masik kerdesem is: az egesz jatekban minden helyszinnek van vmi jelentosege,de a "Folyami kikoto" reszhez nem talalok semmit,amiert oda kellene mennem-vagy megint benazok?<#conf>
fery02
Köszi!

mcmoha
4 oldallal visszabb megtudod hogylehet a kartyat megszerezni.😊 Loszer, kotszer, fegyver van benn.😊

fery02
Tényleg, azt én sem nyitottam ki, mert nem volt meg a kódkártyám. De aztán kijátszhattam nélküle is.
Az azért még érdekelne, hogy mi lenne bent, meg hogy hol lehet kód kártyát szerezni.

mcmoha
Ha 4 oldalt visszaolvasol, ott talalsz valaszt.😉

Az x8 labornal problemam akadt!Nem tudom kinyitni a kodos ajtot,mert nem talalok hozza kartyat,a 4 dokumentum megvan,de ezt nem talalom.Probaltam puskaval is nyitni(kivancsisagbol) de nem megy.Tudna vki segiteni?
w77d
tudomásom szerint sehol, az csak egy átvezetõ része...

sevendoor
A Pripyati alagútba hol lehet visszamenni? Lenn hagytam egy halom cuccot.....

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

fery02
Esetleg, de ha nem gyûjtögetsz, akkor amúgy sem fontos anti gravitációs arti. 😉

w77d
azért 2 anti gravitációs és 2 sugárzáscsökkentõ arti erejéig nem árt keresgélni 😄

fery02
Az a gond, hogy ez a gyûjtögetés is inkább csak elsõ végigjátszásra tûnik szórakoztatónak. Akkor is csak addig, amíg észre nem veszed, hogy nem sok értelme van az egésznek, mert bõven megkapsz majd a játék során mindent, ami csak kell.

Így pl második végigjátszásnál nem nagyon érzek motivációt, hogy játék elejétõl kezdve artikra vadászgassak, embereket kutatgassak (persze ilyenkor is átkutatom õket csak úgy, hátha belefutok valami Kinder Suprsise-ba).

mondjuk..mászkálni mászkáltam én is..de artikat nem gyûjtõttem...
w77d
nem rövid az, ha nézelõdsz is és nem csak rohansz... nekem volt, hogy két feladat teljesítése között kibaszott sok idõ volt, addig mutánsokat vadásztam, felfedeztem, meg artikat gyûjtöttem 😊

most már megcsináltam végig...szerintem rövid lett...de azért jó gém<#vigyor><#vigyor>
w77d
pedig nem nehéz nagyon az a rész...