S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.0006 peccs
modok vannak hozzá ? a legnagyobb hiba sztem az, hogy amikor másodlagos fegyóra vált az ember, tehát kifogy a karabély és váltanék pisztolyra, akkor tökölõdik vele meg csõre tölti, és közben lelõnek. ez úgy lenne reális, ha nagyon gyorsban lehetne váltani, ha van ilyen mod.
a pseudodog az a torz emberfejû kutya lenne ?
a hangtompító jó vmire vagy csak dísz a fegyveren ? nem találkoztam még olyan esettel, amikor úgy tettem volna el vkit láb alól, hogy jelentõsége lett volna hogy hangos e a fegyver vagy halk.
a katonai bázisnál illetve a csatornarendszerben szinte felére esett vissza a teljesítmény, muszály voltam a maximumról rontani a grafikai beállításokat. de érzésem szerint inkább a processzort terhelte meg a betöltött játéktéren lévõ ellenfelek mozgatása, mert miután kitakarítottam az egészet, érezhetõen fellélegzett a gép, és simán simán vitte mint korábban. igaz nincs bekapcsolva a virtuális memória. vmi megoldás erre ?
(még az elsõ katonaság elleni küldiben miután megmentjük mole-t)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Azzal hogy a katonák elmentek a helikopterrel és én is mehettem volna, elvileg a vége?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A CoP ahhoz képest tényleg kihalt sivatag. Nem ártott volna kicsit jobban benépesíteni a zónát. plusz az újrajátszhatóságot és a tartalmat növelte volna ha beleraktak volna pár ilyen random generált küldit mint a SHoC-ban és CS-ben voltak
én szerettem a soc rajokban támadó agresszív banditáit 😊
a cs-ben is minden fejlesztést megkerestem/feltetettem a banditák ezermesterével, aztán gyaktam le õket 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- ilyesmi a hajó és az állomás közelében, a "fegyver- és agressziómentes övezetben" fordulhat csak elõ, amúgy mindenki lõ majd' mindenkire 😊 (Nekem már jöttek ajtónyitás után közvetlenül fegyveres zombik és kutyák is... 😄 )
- igen, ez a "normális" - hol vannak már a SoC-ban rajokban támadó, agresszív banditák... :S (A történet változatossága miatt beáldozva!)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
másik, írtam az elsõ stalker topicba. vki segítene nekem ott ?
igaz én nem játszom minden nap
tegnap azért továbbmentem a cop-ban: valóban, kilõttem a kezdõ fegyveremmel néhány tárat, és már megjelent egy kis zöld fegyverjel jobboldalt, hogy lefáradt a vas. miapicsa?!
másik meg: mutánsok konkrétan átvágtatnak egy 3 fõs stalker csapaton, és csak engem támadnak, a stalkerek rájuk sem hederítettek. ugyanez a banditák és stalkerek között: nem lõnek egymásra...
a banditákat egyébként nekem semlegesnek mutatja, nem tudom, ez normális-e (persze a cs-ben is már így volt)<#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt is komálom amikor megyek ki egy fegyvermentes épültböl és már az ajtó kinyitása elött hallom hogy hörög kint valami állat, általában egy vérszopo. Kimegyek, elöveszem a fegyvert mert már támad is, és már obégatnak hogy rakjam el, ha nincs szerencsém lönek is rám, még véletlenül se a mutánsra.
Engem az is zavar egy kicsit hogy egy közepes lövöldözés után mehetek vissza javittatni a rucit meg a hardvert mert selejtes lett.
Metro infó a Metro topikban lesz >> ITT
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Kár hogy gyorsmentés még mindig nincs.
A vérszopokat hogy nyirjátok ki? Én eltalálni is alig tudom, nem lehet valamivel láthatová tenni öket? Az éjjellátoval már kiprobáltam, azzal nem megy.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
anti hero
ezér' jó ez a játék.
tegnap kezdtem el végre. nemrég fejeztem be a clear sky-t, ami igencsak tetszett, én nem találtam kreténnek a végét...
aztán kivégeztem a metro 2033-at, ami speciel nekem szintén tetszett (nem is bántam, hogy ennyire lineáris, ennyire scriptelt és történetközpontú a clear sky után...).
de ahogy tegnap elkezdtem a pripyat-ot, rögtön bedobott a nagy pusztába egy alapfelszereléssel, "ötfelé elindulós" feladatokkal, majd meglátok egy stalkert szép nyugodtan bandukolni...hát rögtön beszippantott 😊))
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Ha viszont NEM-et mond az ember, akkor õk útnak indulnak, ráadásul mérlegelés nélkül árkon-bokron, pontosabban a legrövidebb szakaszt választva és gyakran mutáns hordák áldozatává válnak. Ha meg nem vagy mellettük, hogy megvédd õket...
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
kérem segítsen valaki ha tudja a megoldást,köszönöm
Nekem egy ideje penzt ker erte de sokat melozott ingyen. Talan ha a Freedom haverja vagy soha se kell fizetni.