S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak egy küldit ad, akkor van kihatással ha akarsz maradni az utolsó küldetés végén Pripyjatban mert õ javítja a felszerelést.

Ombika
Jar bacsi-val elmentem csaszkalni,segitettem neki majd adott let, de a puskaja megtetszett igy kinyirtam! ez baj vagy kihatassal van a jatekra? Adott volna esetleg kesobb kuldetest meg?

Törölt felhasználó
Tehát mindig eltéveszd😄
Ombika
Dehogynem aki elteved vagy vakmero! 😊 En pont ebbe tartozok! 😄

Törölt felhasználó
Ennek az a rendje hogy az adott területen felkeresel minden lehetõséget amivel fel tudod készíteni magad a nehéz Pripyat-i küldetésekre. Így a már feltérképezett területekre, csak hébe-hóba térsz vissza. Végülis ha jobban belegondolsz a karakter helyzetébe, valószínüleg te se mennél egy olyan területre, amit nem ismersz mindenféle információ és tuti felszerelés nélkül. (Pld: Erdõbe se indulsz el túrázni iránytû és valami túlélõkés nélkül meg bulizós ruhába)
Ombika
Dehogy csinaltam, fokuldeteseket akartam, azt hittem ennek ez a rendje, de mar latom nem! 😊

Azt majd akkor kell megnézned, ha már átmentél pripyat-ba.
Addig vállalj melót, pl. a tudósoktól. Megcsináltál minden melót?
Ombika
Akkor faxnak adja be kuldibe, ha meg nem is tudok atmenni! 😞 Most vallaljak maszek melokat tagoktol vagy mi?

Ott csak a "B-28" kivonási pont van, ha jól emlékszem.
mcmoha
Pripyatban nincsenek lezuhant helikopterek.😊
Egyebkent a palyak kozott csak vezetovel tudsz kozlekedni. Az elso Pripyati atkeleshez egy rakas kuldetest kell megcsinalnod, ezutan oda is lesz vezetod.
Az elso palyan Noe csak a fensikon levo helikopterhez tud elvinni.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

történet visz elõre... én most tartok ott, hogy embereket kell toborozni az átjutáshoz, de még van egy csomó mellék küldetésem és azokat nyomom. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ombika
Elozo HSZ-emben meg ki is emeltem! 😊 Pripyat lezuhant helik!

hova is szeretnél jutni pontosan? 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ombika
Erre senki,h miert nem ajanlja fel?

Törölt felhasználó
Javítok, Steam topikban mindenre találtak megoldást!😊
Ombika
MEgkerestem ahova a nyil is mutatott a terkepen, es szennyviztisztito,vmilyen erdo, meg egy rakat anomalia, de Pripyat-ot nem irta ki,h elvinne oda pedig ott vanm eg 2 helikopter atvisgalasra! 😞

Törölt felhasználó
Kiegészíteném annyival, hogy nem tudok erre steames verzióra semmilyen patch-t felrakni, tehát az egyetlen értelem, hogy multizni is tudjak, totál elveszett. Valakinek esetleg erre egy értelmes megoldás? Mert akkor nem sok értelme volt az egésznek...
Törölt felhasználó
Crõl át lehet pakolni a játékot??? Csak mert én nem tudtam kérni hogy hova másolj, a c-men meg csak rendszer van, plusz 10 giga. Alig bírtam leszedni, nemhogy most ott is dekkoljon rajta. Valami megoldás van? Áthelyezés másik particióra?
Másik, meg hogy ugy nem kaptam én se cd-kucsot, akkor hogy lehet multizni pld??? Vagy ha egyszer letöltöttem, akkor többet nyista??? Nem vagyok képbe ezzel a steammel kapcsolatba...
szóval erre való a piros kártya!
nem eladni. Az csak számodra magyaráz meg pár dolgot a zónával kapcsolatban
mcmoha
Azt hiszem az X8-ban osszesen 6 doc van, de egy is eleg a kuldi teljesitesehez. Nem emlekszem, hogy el lehet-e adni oket.
Az X8 meg azert is "izgalmas" mert ha megszerezted a piros kartyat (kulcs) akkor a kamraban egy csomo cuccot talalsz.

Kontrakcio
értem, köszi. jo hangulatos volt a gém, bár pripyat lehetett volna tartalmasabb is. mikor még nem voltam ott azt hittem h ott dúl a háború, de nem, csak monolitosok voltak meg zombik meg persze az ott rekedt katonák... küldi is kevés volt... ha az x8-as laborban maradok még dokomentumot keresni azokkal mit lehet csinálni? eladni?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

mcmoha
Strelok a SoC egyetlen jo vegzodese szerint jelenik meg. Elmondja, hogy tevedett amikor azt hitte olyan egyszeru megsemmisiteni a CC-t.
A CoP-nak tulkeppen csak egy vege van de a szereplok tovabbi tortenete attol fugg hogy csinaltad meg a mellekkuldiket. A vegen a diavetites es a szoveg kicsit valtozik.

Kontrakcio
nah, kitoltam. Elösször elhagytam a zónát majd maradtam faszkodni. Servo rucit boltotltam meg maxra fejlesztettem most meg a maradék mellék küldiket csinálom. Elértem már 5-6 kitüntetést... 3 rész közül SOC majd COP végül CS. Csak egy dolog ami nagyon tudott bosszantani a játékban, az meg a spontán fps drasztikus csökkenése. ! 4Gb rammal , 4 magos 2.7 proccal meg 4890-el azé durva h megteszi... de hát iylen az xray engine. amügy Strelok mikor megjelenik a csatornábol pripyatban az a csernobili balhé után következik , de melyik SOC végzõséssel? ha kivottem az összes küldiket a COP-ban lesz más vége?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

grebber
Megtaláltam!C:-n kerestem users-be!

Next PC upgrade: 2022

w77d
gépre... a steamapps mappában vannak a játékok

grebber
A Steam-es verzió az gépre ment vagy netre?
Mert sehol sem találom a gépen a steam-es verzió mentéseit.

bocs!
Sorry ezt nem ide szántam....

Aztarohadt 😄😄😄 Megint utsó pillanatba jön? 😄😄

FSpofon
ha telejsen le van töltve a játék, akkor át tudod rakni a steamet offline módba és játszani vele.

Arab money

a késõbbi telepítések alkalmával is kell mûködõ steames netkapcsolat, vagy a kóddal offline módban is aktíválható? (még nem volt eddig eredeti steames játékom😊 )

Sziasztok! Ma megvásároltam Steamen a Stalker + Stalker : Call of Prypiat packot 7,5 €-ért

A Call of Prypiat telepítése után viszont azt írja ki, amikor indítom, hogy "nem sikerült csatlakozni a kulcs kiszólgálóhoz"

Mi lehet a gond???

Yan
ránts le egy steamet, lehet megkapod bónuszként 😊

amúgy falubelim vagy, csak rövid az idõ hogy kitaláljunk vmit

¥ xfire: kistekila

Köszi a GYIK-ben megtaláltam!<#worship>
Ha az SC2 14k, akkor ez 24k-t is megér. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

grebber
Megvettem! Ezt a 2100Ft-ot épphogy megéri többet nem adtam volna érte!

Jó, 100 euró + anyagktsg. Utalod? <#mf1>

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

grebber
Mit küldjön el a steam accountot?

Törölt felhasználó
Hát ezzel az 1 hsz-el télleg én baszom szét, am inkább rendeld meg nekem!<#mf1>
A FASZT ÉRDEKEL A SZOCPROBLÉMÁD, EZZEL NEM KELL SZÉTBASZNOD A TOPIKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NÉGY

<#banplz><#lama>

Törölt felhasználó
-?😊
Törölt felhasználó
EZT MOST HALÁLOSAN KOMOLYAN ÍROM? HOGY AKI TUDJA RENDELJE MÁR MEG ÉS AKÁR 3000HUF-ot IS FIZETEK NEKI HA MEGRENDELI ÉS ELKÜLDI NEKEM. AKI BEVÁLLALNÁ AZ PM-BEN KERESSEN MÁR MEG! KÖSZI!
FSpofon
A vonatban nézted ahol az elektromos anomália "járkál"😄 föl alá?
Meg tudná valaki mondani hogy az alap 1.6.0-ás verzióra miért nem lehet rárakni a 1.6.02-est? amikor felül akarom írni a BIN mappában a cracket után azt írja ki hogy hiányzik a xrNetServer.dll fálj, mitõl van ez? amúgy a magyarosítás fenn van ha kérdés lenne!
mcmoha
GYIK-ot probaltad mar? 😊

Hi!Tudja vki hol lehet találni precíziós és kalibráló szerszámokat Janovban?A durvamunkához valót már megszereztem!<#help><#gun><#violent>
Nem, mert azt írja ki kell a másik kulcs is!