S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig vállalj melót, pl. a tudósoktól. Megcsináltál minden melót?
Egyebkent a palyak kozott csak vezetovel tudsz kozlekedni. Az elso Pripyati atkeleshez egy rakas kuldetest kell megcsinalnod, ezutan oda is lesz vezetod.
Az elso palyan Noe csak a fensikon levo helikopterhez tud elvinni.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Másik, meg hogy ugy nem kaptam én se cd-kucsot, akkor hogy lehet multizni pld??? Vagy ha egyszer letöltöttem, akkor többet nyista??? Nem vagyok képbe ezzel a steammel kapcsolatba...
Az X8 meg azert is "izgalmas" mert ha megszerezted a piros kartyat (kulcs) akkor a kamraban egy csomo cuccot talalsz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A CoP-nak tulkeppen csak egy vege van de a szereplok tovabbi tortenete attol fugg hogy csinaltad meg a mellekkuldiket. A vegen a diavetites es a szoveg kicsit valtozik.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Mert sehol sem találom a gépen a steam-es verzió mentéseit.
Next PC upgrade: 2022
Arab money
A Call of Prypiat telepítése után viszont azt írja ki, amikor indítom, hogy "nem sikerült csatlakozni a kulcs kiszólgálóhoz"
Mi lehet a gond???
amúgy falubelim vagy, csak rövid az idõ hogy kitaláljunk vmit
¥ xfire: kistekila
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Arab money