S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Van ott hozza patch is. (1.02) Feltetted azt is?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

A sima stalkerhez is szedtem le egy módot az minden gond nélkül ment a complete 2009 mod volt.A cop-nak angyon tetszik a hangultata meg minden csak az az egy bánt hogy rövid meg csak 3 térkép van mire elérem az összes upgrade-t nem marad nagyon küldetés😞

Sziasztok tegnap leszedtem egy módot a cop-hoz és nem akar mûködni rendesen elindítja a betöltést de csak áll vagy 5-10 percig utána meg elmegy a kép és kilép valami hibaüzenettel.Olyannal mint amit az elõzõ részben is volt a pályák közti töltéseknél valami engine bug vagy mi.
A mod neve redux mod linkje:
Redux mod
Ha esetleg valaki próbálta már leírhatná a véleményét, a géppel nincs gond maxon megy igaz néha ha sok ember van pl zeton-ba a hajón leesik 19-20-ra de csak ott ha lövöldözök mászkálok akkor nem.

Tib
#5300 Igen, elérhetetlen. De ezt írja is a weboldalam: "Megközelítésük: Ami rossz hír, hogy elérésükhöz a beállítások megváltoztatása vagy trainer használata szükséges, mert amúgy elérhetetlen helyeken vannak."
A "GYIK / FAQ" >> "Mi a cheat / trainer?" menüpontokban találhatsz linket a trainer letöltéséhez <#nezze>
#5299 Nem tudom, én MOD-al nem próbáltam... <#nemtudom>
#5293 Nem én töltöttem fel, de én állítottam össze azt az 1.6.01-es HUN-ENG-RUS verziót. <#nyes>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Herold
Gratulálok, így biztos élvezetes lesz a játék.

mcmoha

csõ
a játék single player részéhez szeretnék kódot szerezni h meglegyen minden fegyver meg unlimited élet, van ilyen?
vagy trainer
kössz

Tib:
esetleg azt le tudnád írni, hogy tudom használni a teleportot?
mert ugye alapesetben elérhetetlen, a weboldalon meg nem írják
Tib (vagy v.ki):
az általad készített nem telepítõs verzióra lehet modokat tenni?
Ombika
2szer nem fogom,inkabb metrot akarom utana!

Yan
vidd végig elõbb, majd újjal

&#165; xfire: kistekila

Ombika
Nem gyenge, tehat grafhoz is ad hozza?
Ha mar uton vagyok Pripyat fele, meg ekkor is feltehetem a modot, vagy uj jatekot kellene igy kezdenem?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ombika
Ez milyen mod?

köszi a tippet, de már nem aktuális, mérgemben letöröltem a mentéseket, miután sikerült beszereznem az 1.6.0.1 rus verziót a (fõemlõs)parádé oldalról..az is a te feltöltésed? <#worship>

most elkezdem elejétõl, s.m.r.t.e.r. moddal megspékelve
remélem rá lehet telepíteni úgy, hogy magyar marad

akko leszeg ideg, ha ezzel a verzióval se jutok be Pripyatba..
Tib
Szerintem mentés nélkül is megoldhatod, ráadásul így az általad gyûjtött felszerelésed is maradna:
Gyakran Ismételt Kérdések >> Spoiler >> Rejtett teleport

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Yan
bóklászok már elég rég 😊)
3 rész, 30 végigjáccás 😄D lehet nem találom a kiutat? 😉
már a tekilát is gázmaszkban iszom 😉

hali skacok
tudna adni valaki egy mentést?
a Pripyatba vezetõ alagút után, miután felmászunk a létrán és beérünk a városba
nekem kifagy a game, de szeretném megnézni a végét
[email protected]
köcce elõre is <#worship>
(ver.1.6.0.2)
Törölt felhasználó
Én is megszereztem azon az akción. Majd nyomathassuk multin ha átvitted a singelt, mert rohadt hangulatos😉

Bad Company-k meg egy az egyben COD singelek lettek.... Bullshit
ühüm 😊 bc2 felejtõs de amúgy már próbáltam mind a 2 elõzõ részt még warázsolt verzióban de ezt megvettem mert tetszik 😊 meg 2k huf-r adták sztímen

Bala: én még csak most mentem át yanovba 😊 ma végre volt pár órácska idõm

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Törölt felhasználó
Mi van a BF-ekkel, uncsik? Jöttetek Csernobilba bóklászni helyette?😄
<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

már végigtoltad??? 😮 😮

Pripyat-os része elég rövidre sikeredett... vagy legalábbis nem igen vezeti mellékküldetésekre az embert.<#szomoru1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ombika
Aszem mar nekem a bear megvan!

Törölt felhasználó
Igen, a detektor jelzi merre van az anomáliában a relikvia, artifact vagy még harmadik nevén a képzõdmény😉
megnyomod az O t és detektortól függõen, a kezdetlegesel egyre hangosabban csipog mikor közelébe érsz a képzõdménynek, a bear mutatja hogy melyik irányba kell menned és közben nyomogatni a használ gombot hogy ha melléérsz de nem veszed észre akkor is felvegye, a velessel pedig pontosan oda tudsz sétálni a képzõdményhez.

Ombika
Ertem es sipol,mint a veszdelem mikor gazzal teli helyre ertem setb, de gondolom ott lofasz sincs! mindig tartsam magam elott vmelyik detektort es ugy fogok talalni?

mascarun
A képzõdményekben sajnos nincs anomália!
De ha találsz anomáliát akkor lesz benne képzõdmény!
Ahhoz meg használd a detektort! Alapállapotban "O"!<#hehe><#hehe>

Ombika
Azt mar megoldottam egybol kerdesem utan, de hogy egyetlen 1 anomaliat se talalok sohasem a kepzodmenyekben?! 😞

mascarun
Figyeld a földet!
Ahol sötétebb foltok vannak oda ne menj!

Ombika
Surprise! 😊

van egy hajóroncs onnan nem messze és lakik benne valaki.... 😊

FSpofon
csinálj másik feladatot, majd eljutsz oda.

Arab money

grebber
Elkezdtem vele játszani.Az egyik lezuhant helikopter egy magaslaton van tulajdonképpen hegy veszi körül ahol látom ott alacsonyabb a fal de sehogy sem tudok hozzájutni.

Mi a megoldása?

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Hát biztos van olyan is, de egyelõre csak olyan multis pályákon nyomtam ahol a zsoldosok vannak a szabadságiak ellen. Kajak feelinges lett bóklászni zatonon és a jupiteren. Közben meg öldökölni egymást😊
hali
már majdnem Pripyatban vagyok, mászok fel a létrán, aztán töltené a következõ pályát, majd .exe hibát észlel, ezért leáll..
korábban semmi hiba nem volt..
ötlet? <#conf>
Ombika
Sehol se talalok a bunkerban levo tudosoknak megfelelo anomaliakat, sot semmilyet sem" 2 fele detektorom van, ezzel kell? Meg ahol lezuhant helikopter van es aknak vannak, azt hogy lehet megkozeliteni?

thx <#eljen>
a cuccok miatt kérdeztem, amiket összegyûjtögettem..
vissza, a kísérõvel.

hali <#smile>
érdeklõdnék...Pripyatból vissza lehet még menni Jupiterhez?
vagy hogy
Stalkerek a banditák ellen vagy hogy?!
Törölt felhasználó
Valaki szokot Multizni?, Igen jó a multija😊
Ombika
Lehet akkor visszatoltom allast, ha azt mondjatok jobb,ha el! 😊

De sok értelme se volt, ugyanis sikeres küldi esetén javítja a viszonyt a freedommal, holtan meg nem.
És az is csak egy sima SVD, annál sokkal jobbat vehetsz Nimbletõl (Lynx, SVU-A). Felesleges kinyírni egy szarért. Amúgy Zatonban az ÉNY sarokban egy fa alatt is van SVD.

A legjobb fegyók mind Nimblenél vannak: Storm, GP37 (ezt mondjuk lehet máshonnan is), SVU-A / Lynx. Ezért felesleges ölni. Sztam csak ammoért éri meg. 😊
Yan
azt a fegyót zatonban a kezdéstõl nem messzire megtalálhattad volna egy bokorban 😊

Ombika
Akkor magyarul nem baj,ha kinyirtam a jo kis tavcsoves fegyvere miatt! 😊

mcmoha
A romos faluval (ahol Jarral jartal) kb szemben a palya tuloldalan all egy maganyos mozdony, annak a tetejen van egy ugyanolyan puska mint Jar bacsie. Annak a megszerzeseert csak egy verszivot kell kinyirnod.😉
Egyebkent Jar addig is javit ingyen amig az allomason van, csak az x-t kell nyomni a beszelgetes soran. Ha a Duty baratja leszel mar nem ingyenes a javitas.