S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
elõre is köszi.
Amúgy meg nem kell elhinni mindent ami a stalkerek mondanak. <#idiota>#idiota>
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
így nem nehéz😄
meg néztem az oldalt😄
van még mire gyurnom:|😄
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
te már megtaláltad?<#vigyor3>#vigyor3>
hát igen eléggé félkésznek/gyorsan össze dobottnak tûnik...
csak,azt hittem hogy valahogy kilehet menni az "oázisba":|
Õszintén szólva a Pripyat területnek erõsen félkész jellege van.
azt nem tudjátok hogy pripjatyból hogy lehet kijutni az oriás kerékhez?
egy stalkerrel beszéltem,és õ mondta hogy az oriás kerék alatt van...
Graffitizve. <#taps>#taps>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Itt a Relikvia / Képzõdmény bekezdésben megtalálod, hogy melyiknek milyen a káros és hasznos hatása.
RUSSIANBOY>> Emlékeim szerint alap beállításnál az X gomb a mélygugolás.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
6 történet után nem terveztem többet irni mert ugy voltam vele hogy ugy éreztem ennyi volt de pár ora leforgása alatt lett egy hetedik történet is.Cime: A 003-as Project
Nekem olyan kérdésem lenne hogy mivel ugyebár a COP-ban már nincsen alacsony guggolás opcio csak simán guggolás mikor a Jupiternél vagyok és keresem a szerszámokat abban a szekrényben ott hol vagy hogy tudok átmenni a csövek alatt?Egyszer már sikerült de szerintem az véletlen volt vagy valamilyen kisebb hba folytán.Köszi.
Gyûjtik az anyagot a Stalker 2-höz. <#hehe>#hehe>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ja, és magyarok készítették ill. az ottani munkájukról szól...
Ez meg jó:
😊
Ezt másold be abba a mappába, ahol a user.ltx fájlod van. De ez elõtte mentsd le, mert azt fogja felülírni. Indíts egy új játékot és így írd be konzolba, hogy cfg_load atmosfear.ltx
Így jónak kell lennie. Azonban baromira el fúgja qrni a user.ltx fájlban lévõ nap és árnyék beállításokat. Egy screenshot vele szépnek tûnhet, de nagyon sok lesz majd az árnyék anomália. Akkor sincs baj, ha az alap user.ltx fájlal használod. Azonban fehér felületek, stb... annyira vakítóak lesznek, hogy az minden lesz, csak szép nem.
Nekem nagyon nem jött be.
új játékot kezdtem és Zatonban a föld eléggé fehéres. ez normális?
Közben kipróbáltam 😄
Csak bemásoltam és mûxik. Nagyon frankó, még egyszer köszi.
Kiborg
Folyamatosan eltunteti a szorny hullakat. (tan 24 jatekbeli ora utan?)
Ez csak az aktuálisakat tünteti el (és késõbb újra le kell futtatni), vagy amelyik dögöt lelövöm egybõl eltûnik?
Szóval hogy mûkszik? És mit kell vele csinálnom egyáltalán ?
Kiborg
Kérdésem lenne a tisztelt társaság felé.
A játékot végigjátszottam és a végén maradtam a Zónában a feeling miatt. Már egy ideje csak szórakozgatok.. viszont azt vettem észre, hogy egy-egy nagyobb állatfalka feltûnésekor erõsen beszaggat a játék.Ez csak a központban lévõ épületnél van így, ott különösen sok a mutáns és dög.(ahol az X8as labor van) Hogy lehetne azt megoldani, hogy eltûnjenek a dögök hullái (mert borítva van velük a padló szanaszét mindenfelé). Olvastam, hogy a számontartja a progi a dögök hulláit is. (mondjuk érdekes, hogy a sztalkerek hullái viszont simán eltûnnek, de a dögök megvannak). Van erre lehetõség egyáltalán ? Hátha kicsit gyorsulna a rendszer, hiszen eleinte még nem volt ilyen gondom ezen a részen.
Üdv és köszönet: Kiborg