S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Ilyen rejtekhely nincs.😊 Valoszinu valamelyik sajat lada tartalma van a kepen es ezt a sok cuccot a jatek soran gyujtotte.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Gergő1991
ö még egy kérdésem lenne h ezt a rejtekhelyet hol találom meg ahol ilyen sok minden van?ezeket
elõre is köszi.

Gergő1991
azokat már fel szedtem.

mcmoha
Nem azt mondjak, hogy Szidorovicsnal vannak a szerszamok hanem azt, hogy ott lattak utoljara szerszamokat.😊 Nezd meg a GYIK-ot, terkep is van a lelohelyekrol.

Gergő1991
Helló ismét egy kis segítséget kérnék.Szerszámokat keresek a Zaton területén és mindenki akit meg kérdeztem azt mondta h Szidorovics pincéjébe van a kordonnál.Ezt a helyet hol találom meg?Elõre is köszi a segítséget.

lpmaskmancick
Amúgy el lehet jutni az óriáskerékig, de csak trainerrel. 😄 Ha bekapcsolod a lebegés funkciót, és fellebegsz egy hát tetejére aminél kerítés van és annak átmész a tetején és ott leugrasz az épületrõl és máris a játékon kívüli részen vagy. Igaz ott minden átjárható, tehát nem valódi textúrák, csak levegõbe rajzolt valamik.
Amúgy meg nem kell elhinni mindent ami a stalkerek mondanak. <#idiota>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Az oázis csak egy fedõnév, nem valódi sivatag tevékkel. ^^
😄
így nem nehéz😄
meg néztem az oldalt😄
van még mire gyurnom:|😄
majd nézd meg a gyik-ot is D:

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

köszi
te már megtaláltad?<#vigyor3>
Az Oázis a Jupiter pályarészen van, a szellõztetõ épület környékén kutakodj utána.

köszi szépen a válaszod...
hát igen eléggé félkésznek/gyorsan össze dobottnak tûnik...
csak,azt hittem hogy valahogy kilehet menni az "oázisba":|
Sehogy. A Call of Pripyatból kimaradt Pripyat város kb 60%-a, amely rész diszkréten szögesdróttal van elkerítve, amik jó része a panelházak között van kifeszítve, totál életszerûen. Az óriáskerék is kívül maradt a bejárható részen.

Õszintén szólva a Pripyat területnek erõsen félkész jellege van.

sziasztok
azt nem tudjátok hogy pripjatyból hogy lehet kijutni az oriás kerékhez?
egy stalkerrel beszéltem,és õ mondta hogy az oriás kerék alatt van...
lpmaskmancick
Legalább akkor S.T.A.L.K.E.R. feliratot graffitiztek volna már rá 😄

KranaZoli
Fasza!

Graffitizve. <#taps>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Tib
Gergõ1991>> GYIK (stalker-cop.try.hu) >> Általános infó >> Játékmenet
Itt a Relikvia / Képzõdmény bekezdésben megtalálod, hogy melyiknek milyen a káros és hasznos hatása.

RUSSIANBOY>> Emlékeim szerint alap beállításnál az X gomb a mélygugolás.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

nem igazán éri úgy meg, mert több kilónyi sugárzás elleni cuccot kell magaddal vinni hogy a folyamatos plussz sugárzást ne érezd.

Gergő1991
oké köszi a segítséget fiuk.

Vagy keress,mert hát végül is úgy kéne, de ugy emléxem, hogy hála a zóna által elért tudományos eredményeknek, radioaktivitás elleni gyógyszerekkel is meg lehet ezt oldani, persze ezeknek egy idõ után elmegy a hatásuk. de ha feltankolsz egy csomó ilyet, akkor folyamatosan zabálva õket, ki lehet húzni sokáig.
Gergő1991
de ezeket most el adjam?Mert van egy olyan h +12Kg de nem tudom használni mert a sugárzás miatt megy le az életem.Akkor keresek egy sugárzás csökkentõt és úgy használjan?

keresel olyat ami sugárzás csökkentõ. amúgy azok az "elemek" relikviák.

Gergő1991
Helló én csak egy kis segítséget kérnék h amiket találok elemeket a tûzben mag a hamuban azok radioaktiv és arra lenék kiváncsí h hogyan lehetne semlegesíteni vagy mit lehet velük csinálni ?Elõre is köszi a segítséget.

Svenhassel
Sõt megnéztem, bármire állítod a guggolást, illetve a sétálást mûködik. Nyilván elõbb nyomod a guggolást aztán a sétálás gombot (és persze lent tartod mindkettõt).

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Svenhassel
Az egy dolog, hogy nincs Controls-ban, de mûködik (Ctrl+Shift default beállításban)

de hol?Mert én a Controlsnál nem látok olyat.Nekem magyarul van és csak sima guggolás van irva.
Svenhassel
Egyébként nem hagyták ki a játékból. Ebben is lehet "mély-guggolni".

öcsém király vagy.Kihajolós technikával meg lehet csinálni.Csak mert én általában nem szoktam a kihajolást használni idegesit.Csak oldalazni szoktam.Nálam mindig ugy volt a bill kiosztás hogy a TAB volt az éppen aktuális feladat, a Q volt a táska, W az elõre, E a használ, R az ujratölt,A a balra, S a hátra, D a jobbra, (ahogy általában ezek lennei szoktak mármint a WASD), az F szokott lenni a lámpa , a G a gránát, és ennyi.Viszont most pár napja erre irtam át: TAB ugyanugy aktuális feladat, Q balra hajlás, W elõre, E jobbra hajlás, R ujratölt, T a táska, A balra, S hátra, D jobbra, most az F a használ, és ez nekem nagyon szokatlan.Ráadásul egyszer ugy sikerült a csövek alatt átbujnom hogy nem volt az kihajlás opcio megadva gondolom az véletlenül lehetett.De köszi a kihajlással megcsinálható.
lpmaskmancick
Nyomtam a D-t és mikor a csõhöz értem megnyomtam az E-t és úgy átengedett.

Sajnos semmi.De nem furcsa hogy ebbõl már kihagyták ezt az opciot?Mégis van olyan hely ahova csak alacsony guggolással lehet(ne) bemenni...
lpmaskmancick
én azt úgy csináltam meg hogy oldalazva mentem és jobb vagy bal oldalra kihajoltam a csõnél és úgy át tudtam limbózni alatta. PROBLEM? 😄

Svenhassel
Akkor keress olyat, hogy 'Walk' és állítsd valamire és azt nyomd a CTRL-al együtt. Bár nem vennék mérget, hogy mûködik de egy próbát megér.

nekem a Shift a futás igy az nem mûxik de a Controlsban se találtam alacsony guggolás opciot ahova be kéne irni a kiválasztott billentyûgombot csak sima guggolást.Azé köszi.
Svenhassel
Szerintem CoP-ban is van alacsony guggolás. Méghozzá a CTRL + SHIFT kombináció ha jól emlékszem.

Egyébként nálam is lett néhány vicces kép néha amikhez irtam szövegeket is ezen felül pedig stalkeres-csernobilos történeteket is szoktam irni.Persze más fanok irásai is megtalálhatók a külön erre a célra létrehozotott oldalamon www.stalker-story.hupont.hu

6 történet után nem terveztem többet irni mert ugy voltam vele hogy ugy éreztem ennyi volt de pár ora leforgása alatt lett egy hetedik történet is.Cime: A 003-as Project
Üdv.

Nekem olyan kérdésem lenne hogy mivel ugyebár a COP-ban már nincsen alacsony guggolás opcio csak simán guggolás mikor a Jupiternél vagyok és keresem a szerszámokat abban a szekrényben ott hol vagy hogy tudok átmenni a csövek alatt?Egyszer már sikerült de szerintem az véletlen volt vagy valamilyen kisebb hba folytán.Köszi.
KranaZoli
Áhhh. kecci 1ik jobb, mint a másik. <#hehe>

Gyûjtik az anyagot a Stalker 2-höz. <#hehe>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Hát nem tudom mi van, de egyre több és jobb videók kerülnek(tek) szerintem nemrég jútyúbra. Ez sem rossz és ez is több részes. <#csodalk>

KranaZoli
30 perces vidi. <#wow3>

KranaZoli
Találtam egy nagyon tudományos 5 részes Csernobil videót, de talán a 4. résztõl kezdve érdekes lehet mert itt már vannak videók Pripyat-ról is...

Ja, és magyarok készítették ill. az ottani munkájukról szól...

Ez meg jó:
😊

KranaZoli
Nevezd át az atmosfear-ben lévõ LTX fájlt vmi rövidebbre, pl.: atmosfear.ltx

Ezt másold be abba a mappába, ahol a user.ltx fájlod van. De ez elõtte mentsd le, mert azt fogja felülírni. Indíts egy új játékot és így írd be konzolba, hogy cfg_load atmosfear.ltx

Így jónak kell lennie. Azonban baromira el fúgja qrni a user.ltx fájlban lévõ nap és árnyék beállításokat. Egy screenshot vele szépnek tûnhet, de nagyon sok lesz majd az árnyék anomália. Akkor sincs baj, ha az alap user.ltx fájlal használod. Azonban fehér felületek, stb... annyira vakítóak lesznek, hogy az minden lesz, csak szép nem.

Nekem nagyon nem jött be.

az normális hogy telepítettem az atmosfeart a leírás szerint és a konzolba nem engedi beírni hogy cfg_load user_atmosfear_desired_settings valamit kiír pirosan hogy (ez).ltx nem található vagy mi.
új játékot kezdtem és Zatonban a föld eléggé fehéres. ez normális?
Hali!
Közben kipróbáltam 😄
Csak bemásoltam és mûxik. Nagyon frankó, még egyszer köszi.
Kiborg
mcmoha
A gamedata mappat be kell masolni a CoP konyvtarba, az ott levo fsgame.ltx-ben at kell irni a game_data sort igy: $game_data$ = true| true| $fs_root$|. Azt hiszem csak a ket true-t kell beirni, a false helyett.
Folyamatosan eltunteti a szorny hullakat. (tan 24 jatekbeli ora utan?)

Köszi a gyors reakciót.
Ez csak az aktuálisakat tünteti el (és késõbb újra le kell futtatni), vagy amelyik dögöt lelövöm egybõl eltûnik?
Szóval hogy mûkszik? És mit kell vele csinálnom egyáltalán ?
Kiborg
mcmoha
Van hozza egy apro kis mod. Mivel sehonnet nem lehet letolteni (legalabbis en nem talaltam) feltoltottem ide.

Hali!
Kérdésem lenne a tisztelt társaság felé.
A játékot végigjátszottam és a végén maradtam a Zónában a feeling miatt. Már egy ideje csak szórakozgatok.. viszont azt vettem észre, hogy egy-egy nagyobb állatfalka feltûnésekor erõsen beszaggat a játék.Ez csak a központban lévõ épületnél van így, ott különösen sok a mutáns és dög.(ahol az X8as labor van) Hogy lehetne azt megoldani, hogy eltûnjenek a dögök hullái (mert borítva van velük a padló szanaszét mindenfelé). Olvastam, hogy a számontartja a progi a dögök hulláit is. (mondjuk érdekes, hogy a sztalkerek hullái viszont simán eltûnnek, de a dögök megvannak). Van erre lehetõség egyáltalán ? Hátha kicsit gyorsulna a rendszer, hiszen eleinte még nem volt ilyen gondom ezen a részen.
Üdv és köszönet: Kiborg
w77d
hát ezért ártalmas a savas esõ XXD