S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
19. Tempting business
Received from: Owl, after finishing mission 10
Beginning location: point 11 on the map
Target location: point 11 on the Zaton map, point 11 and 17 on the Jupiter map
Mission description:
You have to find 3 Veles type detectors. You should receive the first one after finishing mission 9. The second one is in the digger’s cabin (screen) in Kopacha in the Jupiter sector (point 11). You can get the third one from Hermann in return for completing mission 14 (Anomaly Research), eventually search for it on your own. With a little luck you will find it while searching one of the bodies. On the other hand you can also collect 100 000 money (collect artifacts and sell it to Bread). Such a sum of money will unlock an achievement thanks to which new items will appear in the shops and after a while Owl himself (you received the mission from him) will start selling Veles detectors for as much as 2 000 each.
10. Decide What To Do
Received from: Sultan
Beginning location: point 10, afterwards 2 on the map
Target location: point 11 on the map
Mission description:
Sultan will tell you about an attack planned against the Stalkers. Report to Bread about it. Afterwards talk to Knuckles, who’s standing next to Sultan and tell him that you want to head out with him at night. Once you’re at the destination, talk to him again and tell that you’re ready to attack.
link
Rászántam magam hogy összedobom maketten.
A másik meg, hol van annak az alkoholista szerelõnek a kipurcant haverja? Az egyiket megtalállltam egy barlangban, meg emlékszem, valami réten van a mésik
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Igen, BAGOLY adja a swarogos küldit DE !!! csak akkor adja, ha kiirtottad a banditákat a szennyvíztelepen és leadtad a laptopot és a két zsoldosnak a PDA-jat.
Szóval ez elõfeltétel.
Üdv Kiborg
a szakálltól(aki a legalsó szinten van) tõle kapom a svarogos küldetést..
és hány relikviát kell össze gyújtenem?eddig 1et vittem neki
van a szakáll õ osztogatja az anomáliák gyüjtését..
meg van a bagoly ott mindent megcsináltam
mikor kapom meg a swarog-os küldetést?
Mert rám csak anomália keresést bíz...
már tervezgetem a zóna látogatását ukrajnába
De ez a stalker olyan hogy teljesen kikapcsol, és mintha abban a világban élnél, fejeden a fejhalgató, függöny behuzva, és megfeletkezel mindenrõl, még az evésrõl is 😄
(nem tudtam a nevétXD)
A tudosokak elhelyzetem az anomália jelzõket,kaptam egy küldtetést azt megcsináltam(a barlangba a psi-s dolog)
vissza mentem...és mondták h jelez az anomália jelzõ...de vmi fejlett detektorral vizsgáljam meg..nos nekem közepes szintû van(pontosan nem tom a nevét a swargok után lejobb(sztem)
oda mentem ezzel végig pásztánztam a környéket és semmi,jött rádió üzenet....ennyi,ide kell a swarogor dekektor vagy mi?
Azért köszi!
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Gondban vagyok, azt hiszem bugba ütköztem!!!:\
Nemrég kezdtem el újra a játékot, és van az a küldetés mikor a vészívókat kell felkutatni majd kiiktatni. Az elején Fajd(??
elküld minket egy helyre, ahol körbe kéne szimmantani, el is mentem, majd kaptam egy üzit hogy õ érdekesebb helyre bukkant, ezen felbuzdulva el is indultam a jelzett irányban, találkoztam is vele, de beszélni nem engedett, õ elindult lopakodva az alsó szintre majd egy falnál, vagyis a fallal szemben megállt mintha ellenséget látna, a falban (????!!o.O)én kicsit továbbmentem jött is két vérszívó, de likvidálásuk után sem volt hajlandó megmozdulni...:\ Betöltöttem régebbit akkor is ez volt, próbáltam lökdösni, ez sem vált be, mindig visszament a falhoz, vagy tett egy nagy kört és ugyanez, beszélni vele persze nem lehet. Valakinek ötlet, hogy ez miért van így, és hogy mit lehet vele kezdeni? (Patch 1.6.02.)
Elõre is köszi!
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
"There is one other way the player can acquire Veles detectors. When undertaking one of Beard's artifact missions, simply wait enough time until an update to the mission occurs (approximately one day). A waypoint will appear on your PDA, leading you to a small band of stalkers searching for the artifact. Killing them will not only yield one or more Veles, it will also allow you to take the artifact for yourself."
Nálam ez úgy mûködött hogy a következõ blowoutnál fixed drop volt a Beard által kért cucc, amit felvett egy stalker csapat, és levadászva tényleg ott volt náluk. Veles helyett nekem már Svarogot dobtak, biztos upgradeli a game a Compass után. Ami ebben állat, az a fixed drop, ha kell vmi nagyon rare arti, ami sehogyan se akar esni (Snowlake/Firefly/Bubble), akkor elég Beardtõl felvenni hozzá a questet és tutira meglesz. Igaz, addig nem ad új arti küldetést amíg azt le nem adod, de ha nagyon kell a cucc, akkor megér ennyit. Legfeljebb ha utána esik mégegy, akkor azt leadod.
Kezdésnek a legjobb egy AC96 vagy IL86 felhúzva 2. szintre, ruhának meg az alap Stalker ruha feltápolva (+10 kg, súlycsökkentés). Pénzt a legjobban artifactok farmolásából tudsz szerezni, ehhez nem árt legalább egy Veles detektor, amit a vámpírok elgázosításáért kapsz (Skadovskban a Grouse nevû stalkernál indul a küldetés, amilyen hamar csak tudod csináld meg).
mert csak ilyen szarok vannak a boltokban.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10