S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem fogtok megharagudni rám, de hol a francban van morgan PDA-ja mert nem emléxem rá hol szereztem meg amikor legutóbb kinyomtam a játékot.
Elõre is köszi!<#pias>#pias>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
http://wallbase2.org/rozne/bec38d7c4e73dcf281af0db33beba554/wallpaper-150841.jpg
köszi
mär azt hittem hogy a complete mod akad össz, sajnältam volna leszedni, egyszerüen meseszep evvel a mod-al, remeltem nem..köszi szepen
- veles detektor: elõbb utóbb lesz, türelem.
- tûz anomáliás házaknál: miután beleugrottál, átteleportál a fennsíkra.Õ azt mondja, hogy menj vissza ugrani, de hagyd figyelmen kívül és menj a fennsíkon lévõ helikopterhez.Ha azt is kivizsgálod, akkor megszûnik az ugrálós küldi is.
- aknamezõn a kerítés szélén végig lehet menni, közvetlenül a kerítés mellett!!!
- monolitot már leírták, így igaz. (annyi, hogy csak azután fogadják be, ha swarog (ehhez kell a 3 veles)detektorral kivizsgáltad a hûtõtorony melletti anomáliát és az onnan kiesett PDA-t valamelyik frakciónak odaadtad, hogy valamelyik frakció ZÖLD legyen)
Üdv Kiborg
- Passz! A tag mutatja hova kell ugrani! Õt kellen követned!
-Figyled a földet. Nálam kicsit sötétebb volt a föld ott ahol akna van.
- Valamelyik frakcióval jobb viszonyodnak kell lenni! A szerzett PDA-kat csak az egyik félnek add oda! (Erdészetnél szerzett, Svarog detektoros anomáliánál szerzett!)+ csinálgasd a frakció küldetéseit!
Amúgy megy GYIK !!
- csak echo, és bear decetort találok, veles-t (gyüjts össze 3-at) semerre, pedig már jópár halyszínt bejártam
- sajnos hiába ugrálok a tûz anomáliás házaknál, kb 4 szer megcsináltam, de továbbra is azt írja hogy ugorjak még, feladat nincs kész😞
- az aknamezõn át lehet úgy jutni hogy nem halok meg egyetlen aknától?..persze elpazarolhatok 5-6 medkitet, de remélem létezik egyszerûbb módja is
- a megtévedt monolit bandát senki nem akarja befogadni a yanov állomásra, pedig mindenkivel beszéltem
köszi, ha valaki megválaszolja, vagy segít
Aki a fészen csinálta a "tippek a zónabeli túléléshez" alkalmazást,
nem szerkesztené újra, mert fél, vagy csonka mondatokat dobál.
Köszi 😊
¥ xfire: kistekila
Blog oldalán mondjuk nem látom, de szerintem tuti, hogy patch-elt játékra készítette. Ill. a FAQ-ban szó van DX11-rõl azt meg az 1.6.02-es javítás tette teljessé a COP-ban.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
gondolom a játék elejérõl beszélsz, amikor a helikoptereket kell keresni, és az egyik egy fennsíkon fekszik, amit csak ezzel a teleporttal érsz el?
ahogy emlékszem, az alapjátékban a teleportba ugrást 3-4x meg kellett csinálni, most pedig a complete moddal csak egyszer kellet beleugrani, és máris a fennsíkon voltam
lehet hogy itt van valami összeütközés...
próbálj meg többször beleugrani, ez sztem nem hiba, az a lényeg hogy a végén eljuss a helikopterhez
GOOBY, pls
<#worship>#worship>
bugokkal nem találkoztam, illetve az a-life néha kicsit bolond
(volt hogy kb 20kutya ette a társamat aki várta hogy odaérjek)
egyébként minden rendben volt, max grafikán futott a játék végig, akadás nélkül, és egyszer sem fagyott le
GOOBY, pls
Voltak-é bug-ok?! Mennyire alaposan játszottad végig?!
A fejlesztõ blog oldaláról lehet leszedni egyelõre a jelenlegi tapaszokat a mod-hoz. 😉
ArtistPavel
amúgy nálam nincs lite/full mode
GOOBY, pls
Call of Pripyat Complete Optimization Patch
"
The 1.0.1 version will have a choice of running the mod in Lite and Full mode. The Lite version is designed to stay within original game's hardware requirements and should run well on every system. The save files from current mod won't be compatible with Lite version, only with Full, so if you have problems with current version, I would recommend waiting for the update before investing a lot of time in it, expect release in a few days.
written at March 13 2011 by Pavel "
vki próbálta már a complete modod? nincs benn e low crouch, enélkül nem tudom megszerezni a szerszámot a fegyveresnek az elektromos épületbõl
van más módja is?
GOOBY, pls
már készül a mod...
😊
köszi
Smrter 0.41 mod-ról tudtok-e megoldást? Az új település részeket nem tölti be rendesen...pl át lehet menni a falakon, nincsenek titkos ládák stb.
Játék eredeti, nem warez.
THX
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Lehet hogy én vagyok a hülye, de az miért van hogy bármelyik frakció vezetõnek oda adom a szolgálat alapítójának a PDA-ját egyik sem akarja utána befogadni a monolitosokat, néztem GYIK-ot de már szorokát is beköptem a stalker-eknek, nem pedig a frakció vezetõk egyikének! (de lehet hogy én vagyok hülye)<#falbav>#falbav>