S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Remélem nem fogtok megharagudni rám, de hol a francban van morgan PDA-ja mert nem emléxem rá hol szereztem meg amikor legutóbb kinyomtam a játékot.
Elõre is köszi!<#pias>

A Lite verziós patchbõl vagy új verzióból lett valami?

KranaZoli
Még1x. <#wink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

mascarun
503 Service Temporarily Unavailable

összeszedheted de azokat mindig lehet venni úgyhogy nem nagyon éri meg cipelni õket.

bocs, meg valami, akkor a bear, es a echo detektorokat nem gyüjtsem ugye?..mert azokbol van dögivel, eladhato?

köszi

mascarun, humanhunter, kiborg..köszönöm mindanyiotoknak...igy mär okes minden

mär azt hittem hogy a complete mod akad össz, sajnältam volna leszedni, egyszerüen meseszep evvel a mod-al, remeltem nem..köszi szepen

Szia!
- veles detektor: elõbb utóbb lesz, türelem.
- tûz anomáliás házaknál: miután beleugrottál, átteleportál a fennsíkra.Õ azt mondja, hogy menj vissza ugrani, de hagyd figyelmen kívül és menj a fennsíkon lévõ helikopterhez.Ha azt is kivizsgálod, akkor megszûnik az ugrálós küldi is.
- aknamezõn a kerítés szélén végig lehet menni, közvetlenül a kerítés mellett!!!
- monolitot már leírták, így igaz. (annyi, hogy csak azután fogadják be, ha swarog (ehhez kell a 3 veles)detektorral kivizsgáltad a hûtõtorony melletti anomáliát és az onnan kiesett PDA-t valamelyik frakciónak odaadtad, hogy valamelyik frakció ZÖLD legyen)

Üdv Kiborg
aknamezõhöz használj csavarokat, ahová eldobod és akna van ott hangot ad ki, ahol nincs ott nem ad ki semmit és ott próbálj meg kikerülni.

mascarun
- Bunkerban a doki néha néha árul egyet! Asszem Szakáll is!

- Passz! A tag mutatja hova kell ugrani! Õt kellen követned!

-Figyled a földet. Nálam kicsit sötétebb volt a föld ott ahol akna van.

- Valamelyik frakcióval jobb viszonyodnak kell lenni! A szerzett PDA-kat csak az egyik félnek add oda! (Erdészetnél szerzett, Svarog detektoros anomáliánál szerzett!)+ csinálgasd a frakció küldetéseit!

Amúgy megy GYIK !!

srácok, pár kérdés erejéig szeretnék zavarni...

- csak echo, és bear decetort találok, veles-t (gyüjts össze 3-at) semerre, pedig már jópár halyszínt bejártam

- sajnos hiába ugrálok a tûz anomáliás házaknál, kb 4 szer megcsináltam, de továbbra is azt írja hogy ugorjak még, feladat nincs kész😞

- az aknamezõn át lehet úgy jutni hogy nem halok meg egyetlen aknától?..persze elpazarolhatok 5-6 medkitet, de remélem létezik egyszerûbb módja is

- a megtévedt monolit bandát senki nem akarja befogadni a yanov állomásra, pedig mindenkivel beszéltem

köszi, ha valaki megválaszolja, vagy segít
Yan
Hali!
Aki a fészen csinálta a "tippek a zónabeli túléléshez" alkalmazást,
nem szerkesztené újra, mert fél, vagy csonka mondatokat dobál.
Köszi 😊

&#165; xfire: kistekila

6384
A magyarítást(szöveg) próbálta már valaki belehegeszteni a complete modba? Hogyan kéne hozzálátni?

PhantomAss
én az 1602-n próbáltam, a javítással együtt

GOOBY, pls

ok, probälom többször, igaz csak 1 x probältam...köszi szepen
KranaZoli
Asszem azt írta Pavel, hogy kell Neki az 1.6.02-es javítás.

Blog oldalán mondjuk nem látom, de szerintem tuti, hogy patch-elt játékra készítette. Ill. a FAQ-ban szó van DX11-rõl azt meg az 1.6.02-es javítás tette teljessé a COP-ban.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

w77d
az alapjátékra kell vlami patch a complete elõtt vagy mehet rá az 1.0-ra??

PhantomAss
nálam nem volt ilyen bug
gondolom a játék elejérõl beszélsz, amikor a helikoptereket kell keresni, és az egyik egy fennsíkon fekszik, amit csak ezzel a teleporttal érsz el?
ahogy emlékszem, az alapjátékban a teleportba ugrást 3-4x meg kellett csinálni, most pedig a complete moddal csak egyszer kellet beleugrani, és máris a fennsíkon voltam
lehet hogy itt van valami összeütközés...
próbálj meg többször beleugrani, ez sztem nem hiba, az a lényeg hogy a végén eljuss a helikopterhez

GOOBY, pls

en is a complett modot jätszom, van egy melleküldetes, ahol a felperzselt faluban a dombrol kell egy anomäliäba ugranom, teleportäl, lererek, kirija hogy mission complett, de pär mäsodprec mulva irja hogy ugorjak le, tehät feladat nem kesz, ujr oda mutat a nyil...eredeti a jätekom, nem warez...esetleg ez lehet a complett miatti bug?...mäst nem vettem eszre
KranaZoli
(volt hogy kb 20kutya ette a társamat aki várta hogy odaérjek) <#idiota>

<#worship>

PhantomAss
végignyomtam a fõ vonalat, a melléküldikkel nem nagyon foglalkoztam
bugokkal nem találkoztam, illetve az a-life néha kicsit bolond
(volt hogy kb 20kutya ette a társamat aki várta hogy odaérjek)
egyébként minden rendben volt, max grafikán futott a játék végig, akadás nélkül, és egyszer sem fagyott le

GOOBY, pls

KranaZoli
Figyuka!

Voltak-é bug-ok?! Mennyire alaposan játszottad végig?!

A fejlesztõ blog oldaláról lehet leszedni egyelõre a jelenlegi tapaszokat a mod-hoz. 😉

ArtistPavel

PhantomAss
én már végignyomtam a complete modot, egész jó lett, bár igazából csak a grafika az ami látványos
amúgy nálam nincs lite/full mode

GOOBY, pls

KranaZoli
Onnan másoltam ki az idézetet. 😄

TSL16b
Azt is írja, hogy már kész van a v1.0.1, csak még nem volt elég ideje kiadni.

KranaZoli
Na, mire rászánom Magam, hogy újra elkezdem addigra csak-csak alakulgatni fog ez. 😊

Call of Pripyat Complete Optimization Patch

"
The 1.0.1 version will have a choice of running the mod in Lite and Full mode. The Lite version is designed to stay within original game's hardware requirements and should run well on every system. The save files from current mod won't be compatible with Lite version, only with Full, so if you have problems with current version, I would recommend waiting for the update before investing a lot of time in it, expect release in a few days.

written at March 13 2011 by Pavel "

Elsõre se volt túl vicces. Fõlegy hogy már az óceán is radioaktív(száz kilométerre az erõmûtõl és a partoktól is), ami azt jelenti, hogy bárhová eljuthat a cucc a világon, ezt majd tarsd észben ha legközelebb halat eszel.

PhantomAss
háj
vki próbálta már a complete modod? nincs benn e low crouch, enélkül nem tudom megszerezni a szerszámot a fegyveresnek az elektromos épületbõl
van más módja is?

GOOBY, pls

http://vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/hivatalosan-is-elismertek-felrobbanhat-a-japan-eromu-343839

már készül a mod...

😊

TSL16b
Az elsõhöz van, egyelõre csak a nem feliratozotthoz.

mooo
Az elõzõ két részhez készített complete modhoz van magyarítás,vagy csak ehhez lesz?
köszönöm elõre is a fáradozásaitokat<#worship>
stalker call to tokio 😊

TSL16b
Elõször a feliratozás ráillesztése van betervezve, aztán már csak a plusz szövegeket kell lefordítani (ha vannak). Csak elõbb megvárunk egy mûködõ változatot.

w77d
a Complete mod telepítése elõtt kell valami patch az alap játékra??

Emission helyett majd cunami jön? ^^
ok, nem gond
szerintem nem lehet semmiet

srácok, felraktam az alább linkelt complette modot, arra lehet magyarítást dobni?..ha igen melyiket?

köszi
adamfesto
HELP pls!
Smrter 0.41 mod-ról tudtok-e megoldást? Az új település részeket nem tölti be rendesen...pl át lehet menni a falakon, nincsenek titkos ládák stb.
Játék eredeti, nem warez.
THX

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

mcláttyuk...

w77d
kötve hiszem hogy lenne esélye, véleményem szerint túl nagy lenne a felháborodás. ezért ne is vállalná senki..

egy rajongói mod azért megjelenhet... 😊

w77d
A japán események után kötve hiszem, hogy lesz ilyen szintû témameglovaglás. Túl friss és túlságosan erkölcstelen lenne, ráadásul nincs egy megbecsülési szinten a két ország..

Nos, ha a csernobili balhe utan ilyen jo kis sorozatot sikerult osszehozni ... mire szamithatunk a tokioi esemenyek utan? Megelolegezve a bizalmat, en mar most varom a jovobeni megjelenest 😊
Sziasztok srácok!
Lehet hogy én vagyok a hülye, de az miért van hogy bármelyik frakció vezetõnek oda adom a szolgálat alapítójának a PDA-ját egyik sem akarja utána befogadni a monolitosokat, néztem GYIK-ot de már szorokát is beköptem a stalker-eknek, nem pedig a frakció vezetõk egyikének! (de lehet hogy én vagyok hülye)<#falbav>

köszönöm neked is...emiatt ne ugorjatok egymásnak<#wave>