S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mi az a belehelyezendõ actor? Ha ez maga a játékos karaktere, akkor egy ilyen pályaváltásra alkalmas területet nem egyszerûbb ténylegesen a zóna arra a részére pozicionálni, ahol maga az átkelõ is van? mert akkor nem kell belehelyezni, csak magunknak belesétálni.
Ha ezek minden pályán megvannak, akkor elvben minden pályarészrõl át lehet menni a másik négyre is? Honnan lehet megtudni, hogy melyiken merre találhatóak ezek a teleportok?
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Én is hozzá szólnék teleportos témához. Nektek nem furcsa, hogy a SHOC-ban és a Clear sky-ban a saját lábadon mehettél át egyik pályáról a másikba? Itt meg csak a vezetõvel, és még fizetni is kell a rohadéknak<#falbav>#falbav>. A teleportokat meg csak csalással érheted el, ez mi már!?
Tehát a GYIK oldal Spoiler menüpontjába 😊
A GY.I.K. oldalra bekerült a <#felkialtas>#felkialtas>Jupiter pályarész második rejtett teleport helye, amivel végképp kizárható, hogy ezek rejtett hibák lennének a játékban. Ezúton is köszönet White Crown-nak<#felkialtas>#felkialtas>
Kérdés, hogy ha csak trainer segítségével érhetõek el, akkor miért hagyták benne a játékban? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezeknek születtek aztán olyan gyerekeik, akiket hivatalos dokumentum filmekben is bemutattak a Csernobili katasztrófa kapcsán:
radiation disease
radiation disease 2
radiation disease 3
Szóval a játékban megjelenõ mutáns szörnyek karaktere nem is áll olyan messze a tényektõl, csak át lett ültetve a történet egy sajátos virtuális atmoszférába, amelynek valós események ihlették az alapját.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Holnap hajnalban lesz a csernobili atomkatasztrófa 25-ik évfordulója.
YouTube: 23Drazse
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
mondom ránézek a multi részére is, a játékom legális kópia, és amikor belepek a multi részére, e-mail címet, és jelszót kér, viszont ahogy írnám be a mail címem, nem veszi be a kukac jelet<#nemtudom>#nemtudom>..így be sem tudok jelentkezni
béna vagyok, vagy csak béna vagyok?
van nálam jó pár régóta cipelt holmi, eladhatom õket (bár szart sem fizetnek érte), vagy kellenek esetleg még valamilyen küldetéshez?
: - strelok 3 helyen megtalált levelei
- a lezuhant uav konténerje, vagy memóriája
- pda-k amiket eddig nem kellett leadni
köszi
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
michael madsen : into eternity
meg,olyan van hogy az egész játék leáll,hang minden....eltellik pár másodperc megy tovább....
"xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Program Files (x86)\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\bin\xrCore.dll" at 0023:0029E12E, xrDebug::backend()+174 byte(s)"
azt megtudnátok nekem mondtani hogy,miért hal meg a cop a complete mod alatt?
elindítom,jön a fekete képernyõ,és akkor meghal....
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Sajnos ez a fejlesztés a gyakorlatban abban merül ki, hogy látod fölül a minitérképen a közeli ellenségeket.
Van egy sisak amin infravörös fejlesztés van ami által "a közeli embereket láthatom", de semmivel se látok többet mint a harmadik generációs éjjellátóval. Most lehet, hogy én vagyok vak! Én ezt úgy képzeltem el, hogy (mivel infravörös) látom majd az emberek meg a mutánsok hõképét, vagy túl sokat várok? Vagy be kell valahol kapcsolni? Elõre is köcce!<#puszis>#puszis>
A kutyák elõl konkrétan elfutok.
The 1.0.1 version will have a choice of running the mod in Normal and Advanced mode. The Normal version is designed to stay within original game's hardware requirements and should run well on every system. The save files from current mod won't be compatible with Normal version, only with Advanced, so if you have problems with current version, I would recommend waiting for the update before investing a lot of time in it, expect release this week."
Jó sokat molyol ezen az elsõ frissítésen, javításon. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10