S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tib
A játékok használják a pályaváltásra ezeket az elérhetetlen helyeket? <#fejvakaras> Mégis hogy?
És mi az a belehelyezendõ actor? Ha ez maga a játékos karaktere, akkor egy ilyen pályaváltásra alkalmas területet nem egyszerûbb ténylegesen a zóna arra a részére pozicionálni, ahol maga az átkelõ is van? mert akkor nem kell belehelyezni, csak magunknak belesétálni.

Ha ezek minden pályán megvannak, akkor elvben minden pályarészrõl át lehet menni a másik négyre is? Honnan lehet megtudni, hogy melyiken merre találhatóak ezek a teleportok?

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Sziasztok!
Én is hozzá szólnék teleportos témához. Nektek nem furcsa, hogy a SHOC-ban és a Clear sky-ban a saját lábadon mehettél át egyik pályáról a másikba? Itt meg csak a vezetõvel, és még fizetni is kell a rohadéknak<#falbav>. A teleportokat meg csak csalással érheted el, ez mi már!?

TSL16b
A játék (meg egyik-másik mod) használja ezeket a teleportokat pályaváltásra. Minden pályán megvannak, csak bele kell helyezni az actort, és már tölti is a célpályát.

Tib
Na erre én meg elírtam a címet... <#idiota>

Tib
A weboldal neve: S.T.A.L.K.E.R. Call of Prypjat - FAQ/GYIK
Tehát a GYIK oldal Spoiler menüpontjába 😊

Spoiler oldalra került be 😊

Tib
És érdekes, hogy eddig ezekrõl a játékban hagyott teleportokról még külföldi oldalakon sem olvastam...

Tib

A GY.I.K. oldalra bekerült a <#felkialtas>Jupiter pályarész második rejtett teleport helye, amivel végképp kizárható, hogy ezek rejtett hibák lennének a játékban. Ezúton is köszönet White Crown-nak<#felkialtas>
Kérdés, hogy ha csak trainer segítségével érhetõek el, akkor miért hagyták benne a játékban? <#fejvakaras>

a harmadik kép nem jó, õk csak maszkírozva vannak, tüntetés résztvevõi...a többit már láttam, szörnyû<#sir>
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

Synchronous
Szerencsétlenek... tudták hogy végük lesz, de valakinek meg kellett csinálni, hogy befedjék a sugárzó anyagot mérsékelve valamelyest a hatását.
Ezeknek születtek aztán olyan gyerekeik, akiket hivatalos dokumentum filmekben is bemutattak a Csernobili katasztrófa kapcsán:

radiation disease

radiation disease 2

radiation disease 3

Szóval a játékban megjelenõ mutáns szörnyek karaktere nem is áll olyan messze a tényektõl, csak át lett ültetve a történet egy sajátos virtuális atmoszférába, amelynek valós események ihlették az alapját.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

jetblack
Tisztelegjünk azelõtt az 500 000 ember elõtt akik felépítve a szarkofágot és megakadályozva a második robbanást életek millióit mentették meg.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Bokafix2
In Memoriam: 1986. április 26.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

AlrightSir
A HVG-n is erre emlékeznek, egész jó kis cikkeket raktak össze.

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

lpmaskmancick
Ma van pont. 25 év nem kis idõ.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

IM MEMORIAM
Holnap hajnalban lesz a csernobili atomkatasztrófa 25-ik évfordulója.

YouTube: 23Drazse

köszi szépen
Strelok papírjain kívül mindet eladhatod, úgy lesz csak meg a Trafficker of Information achievement. Strelok papírjainak a gazdájához juttatásáért pedig a Keeper of Secrets achi jár.
köszönöm srácok mindkettõtöknek<#eljen>
Kellenek a befejezéseknél, ne add el õket. Azért a dögnehéz cuccokat mint az UAV alkatrészei, nyugodtan leteheted a ládába.

lpmaskmancick
Nem vagy béna, csak a játék angol kiosztásúnak érzékeli a billentyûzetedet, valahol az ö-ü,õ-û környékén keresd, azzal próbáld meg.

és még egy fontos kérdés..

mondom ránézek a multi részére is, a játékom legális kópia, és amikor belepek a multi részére, e-mail címet, és jelszót kér, viszont ahogy írnám be a mail címem, nem veszi be a kukac jelet<#nemtudom>..így be sem tudok jelentkezni

béna vagyok, vagy csak béna vagyok?
srácok...

van nálam jó pár régóta cipelt holmi, eladhatom õket (bár szart sem fizetnek érte), vagy kellenek esetleg még valamilyen küldetéshez?
: - strelok 3 helyen megtalált levelei
- a lezuhant uav konténerje, vagy memóriája
- pda-k amiket eddig nem kellett leadni

köszi

köszi, melóhelyen voltam miközben ezt találtam, gondoltam majd otthon este utána nézek, de látom volt is oly kedves kolléga aki már linkeli is..köszönöm, már csurog lefelé<#wave>
mcmoha

en pedig melegen ajänlom mindenki figyelmebe ezt, mär keresem is honnan lehetne letölteni..ha valaki jo minösegben räakad, kerem ossza meg velem, marhära erdekelne

michael madsen : into eternity
Nem tudom, hogy volte-e már ez, de azért feltöltöm.

YouTube: 23Drazse

nekem is lefagy, dettó ez a hiba nálam is...egy hotfix megoldotta..egy ideig, mostanában, csak akkor ugrik ki, ha pályát váltok, pl vissza skvarovszk-ba..játék közben soha <#fejvakaras>
v1.0.1 el feltoltam,azzal egyszer volt olyan hogy lefagyott,és azért lépett ki(x ray engine leállt...)
meg,olyan van hogy az egész játék leáll,hang minden....eltellik pár másodperc megy tovább....
TSL16b
Nem ez a lényeg, hanem a log végén levõ rész, ott mondja meg (ha tudja), hogy mi fáj neki. A v1.0.1 Normal módját is érdemes kipróbálni, hátha azzal megy.

igazából ez nem tetszik neki

"xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Program Files (x86)\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\bin\xrCore.dll" at 0023:0029E12E, xrDebug::backend()+174 byte(s)"
sziasztok
azt megtudnátok nekem mondtani hogy,miért hal meg a cop a complete mod alatt?
elindítom,jön a fekete képernyõ,és akkor meghal....
Tudom hogy éjjellátó az "N" <#wave>.

Akkor nem én vagyok a hülye.

KranaZoli
<#worship><#eljen>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

TSL16b
Volt már kinn letöltésre a Complete v1.0.1 egy pár órát, aztán valaki hibát talált benne, úgyhogy Pável leszedte, majd holnap újra megpróbálja.

Hát, amilyen gyakran én kapcsolgatom, X-re szoktam letenni hogy azonnal elérjem, Y-re meg a lámpát. Szerintem az éjjellátó, mivel nagyon jó kontrasztot ad, sokszor nappali lövöldözéseknél is jól jön egy-egy pillanatra.

Mi is így képzeltük el, amíg ki nem próbáltuk. 😄
Sajnos ez a fejlesztés a gyakorlatban abban merül ki, hogy látod fölül a minitérképen a közeli ellenségeket.

lpmaskmancick
N az éjjellátó be-ki kapcsolása.

Csá!
Van egy sisak amin infravörös fejlesztés van ami által "a közeli embereket láthatom", de semmivel se látok többet mint a harmadik generációs éjjellátóval. Most lehet, hogy én vagyok vak! Én ezt úgy képzeltem el, hogy (mivel infravörös) látom majd az emberek meg a mutánsok hõképét, vagy túl sokat várok? Vagy be kell valahol kapcsolni? Elõre is köcce!<#puszis>

Redux Moddal nyomom most kegyetlen nehéz.
A kutyák elõl konkrétan elfutok.
Nem, azt már elbasztad. A high contrastot nem érdemes kifejleszteni sehol.
A HK g35 vagy ilyesmi fegyverem távcsövére fejlesztettem éjjellátót és most nappal semmit nem látok benne. Nem lehet kikapcsolni vagy "visszafejleszteni"?
Én a második területen a jobb felsõ sarokban a cement gyárnál találtam meg. ott támadtak rám a zsoldosai.
KranaZoli
"Update April 05 2011:

The 1.0.1 version will have a choice of running the mod in Normal and Advanced mode. The Normal version is designed to stay within original game's hardware requirements and should run well on every system. The save files from current mod won't be compatible with Normal version, only with Advanced, so if you have problems with current version, I would recommend waiting for the update before investing a lot of time in it, expect release this week."

Jó sokat molyol ezen az elsõ frissítésen, javításon. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

mascarun
Ha nem keverem akkor Szultán adott egy küldetést amiben el kellett kísérned az embereit az erdõgazdaságba (?)...
Ott kell megszerezni.