7720
-
vato loco #6800 Ez alapból is ilyen. -
#6799 Egész jó lett! Csomó új dolog van benne! :D -
Angel309 #6798 Hali fent van az AtmosFear 3... nem tudom milyen lehet most töltöm le én is.. :D -
#6797 0.41? - elmegy...0.45 lesz a jó majd ha kijön... -
#6796 S.M.R.T.E.R. Pripyat (v0.41)-et próbálta már valaki ? -
#6795 -
#6794 Gamma?! - ugyan már -
vato loco #6793 feltekert gamma mod? ^^ -
#6792 Fények javítása a "homemade" módomba :P
-
#6791 Estét mindenkinek
Steam-en megvettem a játékot és az lenne a kérdésem hogy van-e olyan mod ami a fegyverskineket lecseréli de egy 8600GT még elbír vele -
#6790 Nekem is szarakszik a Complete. Ha meghalok és vissza akarom tölteni kilép asztalra. Az az érdekes, hogy csak azóta csinálja mióta eljutottam Yanov-ra. -
#6789 -
#6788 Ma estig az osszes stalker, napi akcioban steamen. 2.5 euro, akinek nincs meg annak most megeri. Ezekre is tokeletessen lehet moddokat teni. -
joboruz #6787 Köszönöm az ajánlást majd kipróbálom. -
bgabor #6786 Azért a Fallout:New Vegast feltétlenül próbáld ki, ha a Call of Pripyat már megvolt, mert nagyon hasonló élmény a két játék. -
joboruz #6785 A fallout 3 még nem játszottam...csak mindent sorjában.
Nem olyan könnyen unok rá egy témára egy játékot akár
végigviszek 50 X is :D -
#6784 Szerintem a fallout 3-ra gondolt, bar fallout 2nek is mai napig meg van a jatek elmenye az ketsegtelen. :DD -
ntex #6783 Azért a Stalker-nek kicsit nagyobb a gépigénye mint a Fallout 2-nek -
joboruz #6782 Ez már egy kicsit túlzás volt azért amit műveltem. ( mikor nem éppen a jó fiú vagyok azzal kezdem hogy képen lövöm a Wolfot ) Az alaptábor lakóit beledobáltam az egyik ház padlójából nyíló verembe...de már végül olyan sokan lettek hogy kezük lábuk kilógott...meg ez a lyuk sem felel meg egy mifelénk épített ház pincéjének. Arra jó legfeljebb hogy a muszkák krumplit tároljanak benne...na meg hullákat.
Kimentettem pár képet de le is töröltem a játékkal együtt őket. Úgyhogy bocsánatot kérek. Meg talán jobb is ha nem töltök fel mindenféle szadista témát. Meguntam hogy mikor viharos az idő állandóan beszaggat a játék...és mivel egyik vihart követi a másik eléggé élvezhetetlen volt számomra.
Tudtok e még esetleg valami hasonló
"mászkálós(nem lineáris) - lövöldözős - gyűjtögetős" játékot...?
A Fallout 2. pld. szintúgy jó és még a játékélmény is megvan mert szaggatás nélkül megy. Hogy a S.T.A.L.K.E.R. miért nem jó nálam...? Na mindegy. -
#6781 Majd linkelj 1-2 kepet. :) -
joboruz #6780 Köszönöm! Sikerült már képeket kimenteni a játékból.
Végre megörökíthetem szadista hentelős alkotásaimat.
Amint gúlát építek a csóró zónalakókból...
He heee...! -
#6779 helló valaki tudna segíteni abban h mi a fa...ér nem ment mert játékon belül meg van de mihelyt teljesen ki lépek a játékból és utána vissza akarok menni elveszik a mentésem mért van ez valaki tudna segíteni? köszönöm -
winky1993 #6778 Van mod (Weight, traider) igen újra indítotam a game-t ugyanis kiírja. -
#6777 moddok vannak fent? ujra inditottad a gamet dx valtaskor?
Nalam ilyen gond nicns, latszik mindegyik dx beallitason. -
joboruz #6776 Köszönöm a segítséget.
Ki fogom próbálni. -
winky1993 #6775 Sziasztok!
Én most clear sky-ról kérdeznék (bocsi de a cs fórumon nincs senki), szóval ti is biztosan észre vettétek hogy amikor lőtök akkor látjátok a golyót (egy kicsi fényes pont elég szembe tűnő), na most a probléma ott van hogy amikor bekapcsolom a DX10-et akkor ez nem látszik ha kikapcsolom akkor viszont igen. ???? nem értem mert cop-nál semmigondom nincs!? -
#6774 F12. A kepek pedig win7-nel pl a C:/Users/Public/Public Documents/S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat/screenshoots mappaban vannak.
-
joboruz #6773 ...Valaki megosztaná velem akkor hogyan lehet képeket kimenteni a játékból...? Meg akarom örökíteni a hentes munkáim végeredményét...
-
#6772 Kipróbálom, köszi! -
#6771 A jatekmenetben semmit nem valtoztat, en pont ezeket szeretem.
Akkor esetleg a complete kell neked, bar nalam hibak voltak vele igy letettem rola. Nekem tkeletessen eleg a reloaded. -
#6770 Egyébként köszönöm! :) -
#6769 És ebben is vannak új fegyverek mint az OL-ben? Esetleg OL-hez hasonló mod nincs hozzá? Csak a grafika miatt nem jövök izgalomba, OL is azért tetszik, mert nagyban változtatott az eredetin. -
#6768 En a reloaded 0.7 modot hasznalom. es tokeletssen eleg. Szinte mindent feljavitt (textura, skinek, hangok), es benne van az atmosfer mod stb. -
#6767 Sziasztok!
Melyik modot tegyem rá a Call of Pripjaty-ra szeritetek?
Complete mod? Vagy van szerintetek jobb?
SoC-ot most OL moddal játszom és elkapott a gépszíj megint. :D
Köszi! -
#6766 hát igen, ezek a priceless pillanatok :) én így még anno a Vegas 2 CE játékommal jártam, megkérték hogy kibonthatják e, mert ők is csak ezt az egy darabot kapták és nincs túl sok belőle :) -
vato loco #6765 Az én X850XT-m annyira új volt hogy a boltban megkértek hogy bontsam már ki, mert még ők se láttak ilyet. ^^ -
#6764 en 2007ben vettem ilyen kartyat (csak az AGP-s volt), de 1,5 evnel tovabb nem birta. Ebben a vilagban gyorsan repul az ido, az egyszer mar biztos. -
#6763 áá emlékszem még amikor nem hitték el páran itt, hogy 8800GTX karim van, be kellett fotózni a dobozt XXD azóta már mit érnék azzal, lófaszt sem.... -
ntex #6762 5 év sajnos egy emberöltő a számtech világában :D -
joboruz #6761
radeon x1950 pro