S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Amúgy érdemes felrakni rá a COMPLETE modot, durván feltupírozza a grafikát, viszont magán a játékmeneten semmit sem változtat.
Zseniális játék, örök kedvencem. Most játszom újra hatodjára, úgy hogy sosem szoktam újrajátszani a játékokat.
addig szépen indul, mig meg nem változatok pár beállitást a vizuális opciók menüben
utánna hiába inditom ujra a gamet-t, belefagy a beveztő videóban...ha volt már esetleg a kérdés elnézést, köszönöm
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az alábbi linken van egy hivatalos multi patch (mindhárom játékra jó) ami javítja a vsync problémát (is). Teszteltem cop-al és működik, a menüben 1000 helyett már csak 60 fps van.
http://www.stalker-game.com/en/?page=patches
Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.01.04. 22:31:38
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"This is a common problem with the Complete mod. The reason why you cant go back to Zaton is because your save file is corrupted. This corruption happens when you look inside your stash and then save/travel to a new location. Your only choice now is to load a save BEFORE you made the said save/travel and continue from there. To avoid this in the future, always talk/trade with someone before saving/traveling after looking inside your personal stash. "
Úgy fest, ez egy kijavítatlan bug a CM-ban, hogy elromlik a mentés. Eszerint próbálj meg előbb trade-ablakot nyitni valamelyik NPC-vel, mielőtt mentesz, és továbbmész.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Complete mod, pripyatból mennék vissza zatonba (első pálya), de nem tudok mert kifagy. Jupiterig még el tudok menni, de onnan vissza zatonba már nem...
Régebben eléggé rá voltam kattanva minden részére és nem emlékszem, hogy teljesítménybeli problémát éreztem volna, ahogyan haladtam végig a játékokban.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy meg Ornstein ftw xD
Nevetséges de tényleg az lesz, hogy a motor nem bírja el ezt a 70-80 itemet ami nálam van...nevetséges. Most adogatok el mindent. Marad majd nálam a fegyverem, a lőszer, stimpack-medpack oszt csókolom. Ládába meg az utóbbikból +1 garnitúra...
Elég gáz, hogy pont most, amikor annyi item van, hogy ENERGIÁM sincs elolvasni a tárgyleírásokat, végre ki van bővítve a játék, fasza, élvezhető, olyan nehéz hogy kaparom magam, még is lehet benne haladni, patent, gyönyörű, kiegyensúlyozott, erre nem lehet élvezni, mert sok item van nálam...hát gyerekek. Ezen a programon átok ül. De ezt már akkor látni lehetett amikor elhúzodott az első rész fejlesztése vagy 10 évig..
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.10.19. 19:52:27
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Pèpè Silvia
Yes the game starts stuttering severely if you have a bunch of loot, both on your person and in your stash. You can easily test it by selling all your loot and seeing a massive performance increase.
Try selling as much as you can and it should play better.
kipróbáltam, és tényleg. megyek és tökönszúrom magam. de előtte eladom az 1tonna lootomat.
Az a durva, hogy keresgélek a neten, és nem találok megoldást ami működne. Amit találtam:
1. disable prefetch (két módszer, az egyik a cfg bemásolás, a másik a -paraméter)
2. performance textúra pack
3. alife.cfg fileban a switch_distance átírása 150-300 közötti értékre
Mindent megcsináltam, és dx11-ben maxon, még is stabil a másodpercenkénti töltögetés. Élvezhetetlen.
Dx10 - dx11 váltogatás, illetve a fényeffektek (HBSO vagy miatököm és társai) kikapcsolásai abszolut nem befolyásolják ezt a dolgot.
Full tanácstalan vagyok. r9 270x, 8 giga ram, i3-as proci a 4-es generációból. GTA5, Fc4, Dragon Age Origins, Witcher 3, mind mind mennek maxon 30-40 körüli fpsel. És ezek azért új játékok. Nem tudom mi van...
Új géphez jutván arra gondoltam, hogy kipróbálom a COP-ot a Misery moddal, és hát baromi jó. A problémám az, hogy 1 nap játék után elkezdett nagyon durván swappolni. 2-3 másodpercenként megáll a játék ilyen tizedmásodpercekre, ami nem lenne akkora probléma, de folyamatos, és asszem egyre durvább. Játszhatatlan a játék már. Minden maxon ment eddig teljesen szépen 50-60 fps-el, most meg megáll a játék másodpercenként. Van erre valami fix? Vagy olyan beállítás amin nem szaggatna? :/
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Olyan problémába futottam beleh lekaptam a Misery 2.1-et, telepítem de mikor indítani akarom (rendszergazdaként ahogy a readme-ben van) kattog párat majd semmi nem történik. Reinstall-nál detto ugyanez. Anno fent volt a 2.0 verzió és ment is gond nélkül, elsőre arra gondoltam az hagyott fent vmit így eltoltam ccleaner-el egy tisztítást, újra fel, de ugyanez. Nincs hibaüzi vagy hasonló csak nem indul. (Játszottam a kompatibilitással is, eredmény nélkül)
Van vkinek ötlete arról h mi lehet a gond?
Köszi 😊
http://www.bundlestars.com/all-bundles/stalker-complete-bundle/
Bőven be férne ide is egy coopeeratív mód 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egyébként ezt nem lehet valahogyan coop -ba játszani? <#lama>#lama>
Fegyverarzenál