S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szval ezeken kívül még van egy ajtó, vagy ezekben kell valahogy tovább menni? már egy ideje nem tudok tovább menni....
*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***
*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***
olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet bejutni a Jupiter pályán lévõgyárba, ahol egy helikopter is lezuhant a tetejére plusz valamit meg kell keresni.
köszi a választ, leõre is
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Lenne még valami: találtam egy elektromos zárral ellátott dobozt. Hol, kivel tudom kinyitni, kinyittatni?
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
a gázpalackot az egyik feladatban tudod használni, ki kell vele irtani a bloodsucker fészket. Pontosan nem tudom kitõl vetted fel ez a feladatot... talán az egyik vadásztól a creek-i hajón, miszerint találd meg az eltûnt társát, aztán valahogy elkeveredsz a föld alá a fészekbe. Majd szólnod kell Beardnak a létezésérõl.
Csapatot pedig a következõ emberekbõl válogathatsz
Vano - A vasút állomáson találod meg egyszerû stalker ruhába támasztja a pultot megismered hatalmas szakálláról 😄
Lt. Sokolov - A jupiternél levõ tudós bunkerben találod õ az egyik pilóta a lezuhant helikopterrõl.
Monolitos vezér - õket a banditák által elfoglalt szemét teleptõl északra egy kis híd mellett fogod megtalálni elõbb segíteni kell nekik bekerülni vagy a Dutyba vagy a Freedomba. Ezután a vasútállomáson bérelheted fel.
Noah - talán még õt is feltudod bérelni, de csak ha a monolitos vezért véletlenül megölted. õt a Creekbe találod az egyik hajón. Van egy farkasa könnyû megismerni. A csapatod veled együtt 5 tagú lehet.
A leszakadt hídnál egy UAZ-ban gázpalackot találtam (a dobozhoz 2 kulcs is kellett). Tudja valaki, hogy mire lehet használni? Vagy eladható?
Elõre is köszi!
És csapatot hogy lehet toborozni?
Nem nagyon értek angolul! <#vigyor3>#vigyor3>
Meg kell javítanod mûszaki emberkénél.
Van egy leszakadt hid ahol voltak emberek de mivel ellenségek voltak lelöttem öket !
Vagy kivel kell beszélni hogy átjusska a másik helyszinre !
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ rész az minden szempontból istenkirály! <#nyes>#nyes>
De amúgy igazad van!Én is inkább megvárom a magyart mert szeretném érteni a történetet és jobban belemélyedni a mellékküldetésekbe és érdekességekbe!A második pálya rész a Jupiter gyáras terület az már nekem jobban tetszik a gyár terület nagyon kísérteties!
Pripyat még várhat magára!
Hát én megvárom a magyarítást olyan november közepe felé😄 Nem tudom ti hoghy vagytok vele de szar angolul játszani... Elkezdtem kb 5 nappal az orosz megjelenése után de nincs benne az a régi stalkeros érzés kicsit fura az a pálya ahol kezdõdik... Ti mit szóltok ehhez a részhez?
a trédereknek mi a funciója? elvileg ugy tudom Toolsokat szereznek be, de hogy hajtom be rajtuk?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black