S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Olyan problémám lenne ,hogy nem találom sehol az "A" jelzésü kulcsot ami elvileg az uazban van(mind a 2-t megnéztem) a másik ami a hidlábánál van azt felvettem és visszamentem a ládához(amiben a mérges gáz van) megprobáltam kinyitni ,de kell neki a másik is 😞.....vkinek vmi ötlete van?
berczely
Köszönök minden eddigi segítséget!

de két ajtón is be tudtam menni, az egyikben zsákutca volt, valami zillel, a másikban pedig pár dokumentum, és annyi...

szval ezeken kívül még van egy ajtó, vagy ezekben kell valahogy tovább menni? már egy ideje nem tudok tovább menni....
cooltom00792
azok a zöld izék pedig cuccok amiket felvehecc fegyver löszer medic culák jo kis dolgok

*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***

cooltom00792
a gyárba ugy kell bejutni h körbe kell menni rajta és találni fogsz 1 ajtot 😊 v 3 sarkot kell menned az épület körül majd lesz 1 ajto

*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***

berczely
Mik azok a "Cache" izék kis zöld háromszöges ikonok a térképen?

zasztok!

olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet bejutni a Jupiter pályán lévõgyárba, ahol egy helikopter is lezuhant a tetejére plusz valamit meg kell keresni.

köszi a választ, leõre is
A doboz-kérdés megoldódott! Még 1-szer köszi a segítséget!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Mac 100! Köszi a segítséget!
Lenne még valami: találtam egy elektromos zárral ellátott dobozt. Hol, kivel tudom kinyitni, kinyittatni?

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Szia sjucus
a gázpalackot az egyik feladatban tudod használni, ki kell vele irtani a bloodsucker fészket. Pontosan nem tudom kitõl vetted fel ez a feladatot... talán az egyik vadásztól a creek-i hajón, miszerint találd meg az eltûnt társát, aztán valahogy elkeveredsz a föld alá a fészekbe. Majd szólnod kell Beardnak a létezésérõl.
Berczely vegyél a Tradernél... vagy rendelj a hajón
Csapatot pedig a következõ emberekbõl válogathatsz

Vano - A vasút állomáson találod meg egyszerû stalker ruhába támasztja a pultot megismered hatalmas szakálláról 😄
Lt. Sokolov - A jupiternél levõ tudós bunkerben találod õ az egyik pilóta a lezuhant helikopterrõl.
Monolitos vezér - õket a banditák által elfoglalt szemét teleptõl északra egy kis híd mellett fogod megtalálni elõbb segíteni kell nekik bekerülni vagy a Dutyba vagy a Freedomba. Ezután a vasútállomáson bérelheted fel.
Noah - talán még õt is feltudod bérelni, de csak ha a monolitos vezért véletlenül megölted. õt a Creekbe találod az egyik hajón. Van egy farkasa könnyû megismerni. A csapatod veled együtt 5 tagú lehet.
Sziasztok!
A leszakadt hídnál egy UAZ-ban gázpalackot találtam (a dobozhoz 2 kulcs is kellett). Tudja valaki, hogy mire lehet használni? Vagy eladható?
Elõre is köszi!

berczely
Védõruhát hol találok a Pripyat-ba való átkeléshez?
És csapatot hogy lehet toborozni?
Nem nagyon értek angolul! <#vigyor3>

Fektess AK74-esekbe azokat általában olcsóbban megtudok javítani mint amennyiért eladod õket...
weskerrebort
azért mert sérültek, csak hibátlan fegyvereket lehet eladni ill. venni.
Meg kell javítanod mûszaki emberkénél.

lacinkacinka89
Lenne még 1 kérdésem. Rengeteg fegyvert sikerült elvennem az ellenségektõl, de nem tudom õket eladni senkinek. Se a hajóroncson levõ kereskedõnek nem lehet eladni most pedig a vasútállomáson levõ kereskedõ sem veszi meg õket. Le van szinezve pirosal. 1 v 2 fegyver van amit átvesz. Ez miért van? Kinek érdemes ezeket eladni? Válaszokat köszönöm!

Ha jól emlékszem Pilot-ot vagy Garikot kell megkérdeni hogy vezessen át, de õ azt mondja hogy kérd meg Zulut, õt a vasút állomás egyik tornyában fogod megtalálni dokumentumokat kell majd összegyûjtened... aztán csapatot ... majd közösen fogtok a föld alatt átmenni prypriat-ba
wesker24
Hello elakadtam a játékban !! Már szinte minden küldetést megcsináltam a fõküldetések is más helyszinre vezetnek ! Jelenleg a Jupiter bázison vagyok ! És nem tudok továbbjutni vagyis átmenni a másik helyszinre !

Van egy leszakadt hid ahol voltak emberek de mivel ellenségek voltak lelöttem öket !

Vagy kivel kell beszélni hogy átjusska a másik helyszinre !
Nah ha jól megfigyeled a szabad stalkerok lövöldöznek a banditákra... a Monolitosokkal szerintem még nem nagyon találkoztál kivéve egy kiscsoportot akik a zóna közepébõl érkeztek és fogalmuk sincs mi történt velük... késõbb majd találkozol többel és õk nem lesznek ilyen barátságosak... a Duty és a Freedom háborúban áll egymással ezt a Duty ezredes mondta ... meg hogy ez nem vonatkozik erre a területre tehát itt valamiféle demilitarizált zóna van.
lacinkacinka89
Hy! Ebbe a részbe a szabadság és a szolgálat hogy hogy nem ellenségek? Most jutottam el a vasutállomásra és ott együtt vannak. Semmi ellenségeskedés. És a bandikákkal is és a monolitokkal is h h nem vagyunk rosszba?

jah ha már elhúztak Strelokék a helival akkor már késõ
akkor már késõ mert kihalt itt mindeen

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Saca kevered a katonai orvossal õ volt bezárva egy szekrénybe 😊 már megtaláltam Joker Csontvázát a creek-ben oakpeak vagy milyen anomáliától délre mellette egy PDA és egy módosított gázmaszk. Zulu meg a beomlott épület romjainál bújkál egy csomó snorkot kell elintézned .... de nem a Kindergarten hanem a Schoolnál egy nagy H alakú épület
jaj vágom már vano úton pripyatba esett el.. leszedték😊 de zulu-t megmentettem ha jól emlékszem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pripyatban abban az épületben ahol valami agyperzselõ ment folyamatosan volt egy lyuk ott lementem és be volt zárva egy ajtó mögé.
de lehet hogy már keverem.kardanov nekem nem is adott ilyen küldit h. találjam meg a barátját.

Zulu az a vodkás fickó a duty-s ruhában törökülésben ül aztán segít átjutni prypriat-ba, miután csatlakozol a katonai alakulathoz elsétál az iskola épületénél esett csapdába ott lehet megmenteni aztán neked adja a géppuskáját... Vano az a Szakállas egyszerû stalker ruhás fickó elküld hogy fizesd ki a tartozását a banditáknál ... aztán késõbb adsz neki pénzt, vesz belõle egy Sevát és elkísér Prypriatba... mutatta a videón hogy fekszik a földön... nálam meg azt írta hogy elment az Army warehouseba. Jah és valaki nem tudja mit kell csinálni hogy Cardan (részeges mérnök a creeki hajón) megtalálja a barátait? Mert beszélt valamit Barges-rõl õ a leégett falu alatti anonáliában fekszik. Meg Jokerrõl neki megtaláltam a PDA-ját egy csontváz mellett...ha valaki emlékszik hol volt ez..azt megköszönném.
nem hagytam még el a zónát.. a fészket sikerült kiírtani, zulut mikor kellet megmenteni? nekem két küldije volt mikor le kell vadászni a stalkereket a másik hajón meg mikor a compass artifact kell neki!az elsõ tényleg nem sikerült.. 😊 ki az a vano ?

Hmm néztem Accountodat Youtubon... néztem stalkered végét is.... látom nem irtottad ki a bloodsucker fészket a creekben, meg nem mentetted meg Zulut és Vano is meghalt neked ??? jól láttam?
luspaydavid
<#idiota> Ez jóó 😄

The Truck Is My Life

berczely
Hát szerintem az elsõ rész az olyan Clear Sky feeling de nekem már a az sem adta annyira a STALKER feelinget!
Az elsõ rész az minden szempontból istenkirály! <#nyes>

De amúgy igazad van!Én is inkább megvárom a magyart mert szeretném érteni a történetet és jobban belemélyedni a mellékküldetésekbe és érdekességekbe!A második pálya rész a Jupiter gyáras terület az már nekem jobban tetszik a gyár terület nagyon kísérteties!
Pripyat még várhat magára!

Helló!
Hát én megvárom a magyarítást olyan november közepe felé😄 Nem tudom ti hoghy vagytok vele de szar angolul játszani... Elkezdtem kb 5 nappal az orosz megjelenése után de nincs benne az a régi stalkeros érzés kicsit fura az a pálya ahol kezdõdik... Ti mit szóltok ehhez a részhez?
nem kell hozzá egyik stalker sem
megveszed pénzéé <#idiota>

weskerrebort
Höj! 😊
a trédereknek mi a funciója? elvileg ugy tudom Toolsokat szereznek be, de hogy hajtom be rajtuk?

nem szükséges!

adamq01
Leszedtem a játékot és az lenne a kérdésem h szükséges hozzá a clear sky is? mert elég furcsa h olyan a telepítõje mint valami kiegnek.

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

berczely
Rezidentívül<#eljen>

Jó kis videnyó!

egy ideig nekem is zöldek voltak a loner stalkerok ott de aztán megcsináltam annak a kopasz bandita ruhás fickónak azt a feladatot mikor lonereket kell ölni és azoknak felvenni a detektorait... a traderrel tudok üzletelni akármit megszerez csak az exoskeletont nem tudja és már el is tûnt a exoskeleton kiírás már csak testpáncélt meg ilyeneket tud hozni ami egyébként Clear Sky-os ruha

berczely
fail <#idiota>

most néztem nálam zöld a trader.. szal biztos csináltam neki valamit.. már nem emlékszem..

na bazki <#vigyor2>

Facek
mondja is, hogyha visszamondod a ruhat szavahihetetlenne valsz es lehet nem fog neked tobbszor szerezni dolgokat. mindenesetre en utana is tudtam vele uzletelni :]
De amúgy lehet hogy azért mert már egyszer megrendeltem akkor kifizettem neki a 12k elõleget aztán visszamondtam a ruhát 😞
biztos elment áruért😊 pedig máshogy nem igen tudsz hozzájutni csak ha megveszed...nem ad valami küldit? tegyél neki valami szívességet hátha meghálálja!

cooltom00792
ez fura :\ pézed megvan még? mert ha nem akk visszamész 1 nap mulva és oda fogja adni vagyis ha 75-öd volt olyan 60-nak kell maradnia menny vissza 1 nap mulva és sztem jo lesz

ááh elmentem 75 ezerrel és megint csak nem adott semmit 😞 aztán meg már el is tûnt, rá se tudtam kérdezni 😞
Hmm jó ötlet köszi szépen 😄
elõbb szedd össze a pénzt rá.. nekem is csak akkor ajánlotta fel megvételre.( a hajó felsõ szintjén lévõ traderrõl van szó)<#felkialtas>