S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj nekem õ azt mondja hogy ezt már nem gyártják nagyon ritka és az egyetlen módja ha a hullákról szedjük le õ meg ilyennel nem foglalkozik 😞
vettem 60k rubelért a hajón az online kereskedõnél.persze elõtte összeszedtem vagy 20 artifactot. 😊

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Te saca az az exoskeleton ami rajtad van 😄 azt honnét szerváltad? 😄
woy
gaussal szemen lõttem a burert ,azonnal lefeküdt <#vigyor>

azért a gauss a legkeményebb. ... ha van idõd újratölteni 😊

oksa köszi!!<#worship>

lacinkacinka89
Users\public\docume~1\stalke~1.-\user.ltx
Ide kell beirni. Megnyitod és legalulra beirod a szöveget.
Ha nem akarod, hogy az f1,f2,f3 legyenek akkor ird azt pl, h:
bind cam_1 kf1 helyett bind cam_1 kf7,f8 v akármi más gombot. (én még ugy hozzáteszem nem próbáltam, csak f1,f2,f3-al)

ja és melyik ..itx-be mert nekem kapásból ketõ van. illetve az elsõsegély cuccokat hová pakolod, mivel úgy tom csak az f1-f4 bill re lehet.az meg ütközik.

jó de pontosan hova???? mert nekem nem indul el a játék ha csak simán beírom és elmentem.

csak jelképesen mert nem akart a vezetõ mellém állni. Aki kint bóklászott az állomáson kívül freedomos..mind legyilkoltam XD.

saca hogy számoltál le a freedommal? 😄
lacinkacinka89
Pripyat ugyan ugy néz ki ebbe a részbe mint a SoC-ba amugy?

lacinkacinka89
OFF: Ez hatalmas(Y) XDXD
http://www.youtube.com/watch?v=mfopd1g_PEs&feature=related

lacinkacinka89
A 3rd person-t igy tudjátok behozni: Beirjátok ezt a szöveget az ltx file-ba.
bind cam_1 kf1
bind cam_2 kf2
bind cam_3 kf3

Elmented. És a játékba, ha F1-et nyomsz máris 3rd person-ba játszol. 😄

én is szeretném tudni..?!

http://www.youtube.com/watch?v=kudbVrLNhks&feature=channel
Valaki mondja már meg hogy ezt hogy lehet elõhozni?
közben már sikerült beadta a derekát a rohadék.. vagyis a duty-s vezér eljött velem egyedül.a freedommal meg (miután a monolith biztonságba került) leszámoltam 😊 😄

weskerrebort

Tudja valaik hogy juthatok be a IronForest alatt találhato számkombinációval védett bunkerbe?
Elõre is kösz a segítséget!

gyere majd fel msn-re aztán megbeszéljük 😄
nálam nem volt elég odadni a duty-s vezérnek a pda-t freedomos-t is ki kell engesztelni valamivel mert azt mondja nem bízik sem bennem sem a monolith ban. fogalmam sincs mit kéne csinálnom már körbejértam az egész jupitert hátha akad valami küldi a freedomnak de semmi. ilyenkor mi van?

Kell kérni azt a feladatot az elsõ tradertõl, és ha jól emlékszem a jupiternél levõ tudós bunkerbe kell eljuttatni a 3 veles detektort, ha jól emlékszem
PhantomAss
hali
a grafika javításához az user.ltx-fájlt hol találom? nekem nincs ilyen a játék mappájában

GOOBY, pls

weskerrebort
Próbáltam, nem nagyon kell neki 😞

uhhh... sorry az iméntit nem ide szántam 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

weskerrebort
Simán csak úgy adom neki mintha el akarnám adni a 3 Vales detectort?

Szerzel 3 veles detektort azt odaadod a creek-i kereskedõnek õ ad egy swarog detektort avval tudod észlelni az anomáliát ha közel mész hozzá kiesnek belõle a halott duty-sok egyiknél van egy pda...felveszed odaadod vagy a duty-s ezredesnek vagy a freedomosnak és innentõl már be veszi a monolitosokat a frakcióba
weskerrebort
Hali! Tudom már valaki felvetette de nem találtam meg a válszt 😞
Mikor speciális detektorral kell méréseket végezni, ahol azok a fura rádiós üzenetek jönnek, honnan szerzem meg hozzá a cuccot?
2. Mikor a Monoltosok elküldenek társukért érdklõdni, mit csinálhatok azonkívül a bázison hogy 2-3 ember elmondja róluk a véleményét?

nézd meg ezt:

+ video a bejutáshoz : ITT

sok sikert! ^.^

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

killecske
Helló

Van egy küldetés amiben valami Oasist kell megkeresni azt hogyan kell megcsinálni?

berczely
Oké már megcsináltam!Köszönöm!

egyszerüen elmész az égõ vagy lángoló faluhoz és ott átt kell menni az anomáliák között majd fejest ugrani az egyikbe (amelyik a kerítés mellett egy magaslatnál van) és már ott is vagy. Csak így tudsz oda feljutni!!

Ez a probléma nálam is fennáll 😄
illetve nézzétek meg ezt a videót egy titkos hely van benne a H8-as laborban, így is kilehet nyitni vagy felveszed a vörös azonosító kártyát a halott zöld tudós ruhás Merc-tõl akit az egyik feladatban Dragunovval likvidáltál egy ház belsejébõl....

itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=-DzBWCi0EaE
berczely
Köszi!

Súlylimitet hol lehet átírni?
És miért nem bír futni ez a nyomorék emberem?Pedig nem sok cucc van a táskában azt haladok 5 métert azt már liheg...

A Creeknél van egy hajóroncs abba pedig egy Noe nevû fickó van neki egy szelídített farkasa. Nah õ tud téged felvezetni a dombra, de ha esetleg valaki tudná hogy késõbb hogy lehet oda felmenni azt megköszönném 😄
berczely
A dombon lévõ helikopterhez hogyan lehet feljutni?
Mert már mindegyiknél voltam csak ott nem!

Nálam még annak a 3 kis yodának se volt esélye akik a H8-as laborban jöttek egyszerre 😄 😄 😄
saca én megcsináltam ezt a feladatot kapsz 2 jegyzetet egyik Spit-é van benne valami strelokról írva, másik a Fang-é ha emlékeztek õ volt Strelok 2. társa az SoC-ban. Meg volt egy jegyzet azon a nagy darun vagy bágeron a mocsaras területen a Jupiterba, ez Ghost-é volt. Sõt mikor megtalálod Fang jegyzetét a Jupiter gyárnál van mellette egy hulla annál pedig egy Memory module pont olyan mint amit te szedtél fel a felderítõ gépbõl csak utána van írva hogy Unlocked. Én ezeket csak a Creeki tradernél tudtam eladni de csak fejenként 500+500+500+500-at ad érte :S szóval ha valaki tud vele valami mást kezdeni az szóljon....
falnál, fényes nappal,nyílt terepen, nem sok esélye van a kis yodának..

szépen belenõtt a lába a betonba 😄

kémrepülõ. de nálam pont most dekódolják a feketedobozt.. utána majd kiderül mi is pontosan!

Kissebbekkel azért néha találkoztam :
(mondjuk a gamedatám meg van buherálva
és lehet hogy az okozta ezeket az anomáliákat 😄)

De ezeken kívül semmi komlyabb grafikai anomáliát nem tapasztaltam
az egész fõküldetés során (melékküldetésekbõl csak néhányat hajtottam végre).

Ezt én is megtaláltam 😮 Mi a lóf... ez? valami kémrepülõ?

azért van van ebben a játékban még meglepetés ..!!!!!!!

ráadásul még küldi is jár hozzá!!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jól érted, így van ..késõbb bármelyik vezetõnél el tod hagyni a zónát

cooltom00792
h lehet megcsinálni az Exoskeletont h lehessen benne futni?? van 1 ilyen funckioja is nem?? v én vagyok a hülye?? ( a tuningolásnál lehet csinálni velem aszem de nem jön össze ...)

*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***

am ez a befejezés tényleg elég szánalom ....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát akkor ha az elsõ kérdésnél hogy elmegyek e velük a helivel azt mondom hogy nem akkor még el tudom hagyni a zónát késöbb? a vezetõnél újra van rá lehetõségem amikor gondolom vagy ittragadok?
ha jól értem akkor ígyvan 😄

Jav.: Köszönöm<#szomoru1><#zavart1>
Köszömö szépen a választ! Tiszetelt e segítõkész embereknek!<#worship><#vigyor2>
nagyjából ugyanezt irtam<#zavart1>