S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
kösz 😄
akkor magyarul nem.

\"Erről van szó!\"

mcmoha
Persze. A fel SG veled van.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

DeerHunter01
ebbe lesznek csapattársak a küldetésekben akik segitenek neked?

\"Erről van szó!\"

cooltom00792
1252: lapozz vissza vki már leirta h mit hol találsz angol de webforditas.hu és kész.... ctrl+f az a keresés beirod h tools és minden oldalon rákeresel 1× megfogja találni 😄

*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***

weskerrebort
Hali Pajtik! 😊
Nem tudja valaki mere találom a Hunk of Meat nevû artifactot? Az a stalker a bunkerben nagyon rinyál érte 😊

Valaki mondja már el, milyen nyersanyagot kell szerezni a mûszerésznek a fegyverfelesztéshez? CS-ben még nem volt ilyen. Hol találok ilyen nyersanyagokat?

TOMSILENT
Öhöm-öhöm csak az,de tényleg.....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Falcon87
csi-csi-csi-csííter?😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

TOMSILENT

* nem tom vele megetetni sry a kellemetlenségért.... *

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT

TOMSILENT
De megállt az élet itt <#wilting> ,nem baj egy kis kép csokor általam..
IN-GAME pillanatok.😞* lesz egy kakukk tojás az egyik képen 😛)

A kérdésed második felére pedig :

Így néz ki az a zöld küldetés?
Mert akkor az nem küldetés hanem eldugott cuccok (töltény, EÜ csomag stb.)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

killecske
Igen azt a zöld valamit kell vinni nekik amit az elsõ pályarészen van de hol találom meg a másikat amit vinni kell?

Van egy Dark business küldetés ott mit kell csinálni, elvettem a detektort de nem tudom oda adni a hajóba annak az embernek akinek kellene?

A magyar feliratot honnan lehet letölteni?

weskerrebort
Sszem az egyik muksónak a laborban kell vinni egy ilyen tüskés zöldes színû artifactot, azt hiszem a neve Hunk of Meat, vagy vmi hasonló

hugyecz
Szia hogy kell idi bejutni már elhejeztem a 6 detektort de nem találok bejáratot, a labor tetején van egy küldetés ott mit kell csinálni ilyen zöldes képecske
weskerrebort
Ezek szerint van vissza út Pripyatból?? 😄
Na akkor nem dekkolok tovább 😊 Kösz

weskerrebort
Én most mentem vissza egyedül spécin feltúrbozva és lezúztam õket, na de közben majd össze sza++am magam úgy beparáztattak a kis szemétládák 😄
Kemény volt...

thx<#nevetes1><#email><#taps>

cooltom00792
jaaaaaaa xdxd

*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***

ez ugye már teljes játék<#pias>

Köszi!<#nevetes1>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

remélem ez segít behatárolni<#lookaround>

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Ja-ja, erre. Kösz.
Resident Evil... Akkor ezért volt olyan ismerõs. 😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Mac 100 írt róla az 1197. hsz-ben.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

<#confused>szeméttelep?

én nem találkoztam még vele, kivéve a két elõzõ részben ott tényleg volt egy kurva nagy<#zavart2>

erre gondolsz ?

Marilyn Manson

saca79 A 1169. hsz.-ban lévõ videódban az a muzsika Stalker CoP-ból van, vagy egy másik játékból?
Mert nagyon jó.

PSN ID: Lord_Mortanius

sziasztok!

Vki tudna segíteni abban, hogy hol találom a szeméttelepet?

Köszi elõre is

"COWERAL SEVA" kell hozzá 60k rubel az ára.Háromféle képpen tudsz pénzt keresni.
1.Embereket ölsz meg vagy tetemeket fosztassz ki,összegyûjtöd a lomokat, elvonszolod az állomásra elraktározod, fegyókat feljavítod majd egyszerre eladod a kereskedõnek.( nem túl hatásos)
2.Melléküldetéseket vállalsz különbözõ karaktereknek akik -ha sikeresen megoldod-fizetnek érte.(nem mindig van arányban a ráfordított erõ,és a megszerzett összeg)
3.artifactokat gyûjtesz az anomáliákból és eladod(ha megvan a "swarog" detector szinte gyerekjáték összekaparni 10-20 képzõdményt és nagyon jó áron el lehet passzolni!szerintem a legjobb módja pénzszerzésnek)<#eljen>

berczely
Pontosan melyik ruha kell a Pripyat-i átkeléshez?
Nekem semmi pénzem nincs rá amúgy!Honnan szerezzek pénzt?

berczely
Emberek!

Creek-ben vállaltam egy vérszopó irtó küldetést!
Egy palival együtt az egyik épületben irtottunk ki 2-t aztán lementünk az épület alá ahol sok alvó, de k*rva sok alvó vérszopó volt komolyan vagy 20-25 állt egyhelyben és bóbiskoltak szépen csendben átosontunk köztük aztán valami történt és felébredtek kifutottunk és huh nem haltam meg! <#vigyor3>

Durva volt!

mi pedig reméljük hogy nem lesz rá szükséged 😊
OMG!!!! Meg van!!! XD ......eddig nem tünt fel hogy 1 uaz még az annomáliákon tul van....THX mindent...megbiztos fogok segitséget kérni 😊
a hidon kutasd átt az összes kocsit amit lehet ott lessz az..

azért ide is fel lehet jutni !!!

Hello mindenkinek!
Ez ugye már a teljes játék

A konvoj utolsó uazában csak papirok,löszer meg 1 ak volt kulcs nem volt sajna....ilyenkor mi van...kihagyjam a küldit?
UI: a leesett kocsibol vettem fel a kulcsot 1 számzáras páncél szekrényböl
majd ha megvan a belépõkártyád.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amit a részeges trader fog odadni, de ehez elõbb kitérõt kell tenned Pripyat-ba..és megszerezni a gaus puskát..

At eggyik kulcs a hídon van az oszlop utolsó jeepben, a másik a leszakadt hídnál a leesett jeepben van.

illetve önmagamat is javitanám<#zavart1> Creek délnyugati sarkában <#falbav>

helyesbítenék 😊 jupiter délnyugati sarkában van tele elektromos anomáliákkal. Workshop Substation melett.

weskerrebort
Nem lehet frakciókhoz csatlakozni ebben a részben, csak segíteni tudjátok egymást. Haverkodni lehet max 😊

killecske
Helló

Hogyan lehet csatlakozni frakciókhoz? Segítettem a Dutynak adtam nekik pdakat és már zöld a jelzésük de nem vagyok tag hogyan lehet belépni?

A másik gond a creekben a hajón a bandita adott egy olyan küldetést hogy dark business megöltem a stalkerokat elvettem a detektort de nem tudom odadni senkinek mit kell vele csinálni?

weskerrebort
Midesummer ball felsõ sarkában,az a elektromos mûvek szerû hely, tele villanypóznákkal.

Hmm mi az a Steel forest?
A híd másik oldalán van a másik Uaz abban van a doboz és benne a 2. kulcs
weskerrebort
Segítség! Mikor és milyen körülmények között tudok bemenni a SteelForest alatt lévõ páncélajtó mögé?