S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***
Nem tudja valaki mere találom a Hunk of Meat nevû artifactot? Az a stalker a bunkerben nagyon rinyál érte 😊
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
* nem tom vele megetetni sry a kellemetlenségért.... *
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Így néz ki az a zöld küldetés?
Mert akkor az nem küldetés hanem eldugott cuccok (töltény, EÜ csomag stb.)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Van egy Dark business küldetés ott mit kell csinálni, elvettem a detektort de nem tudom oda adni a hajóba annak az embernek akinek kellene?
Kemény volt...
*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Resident Evil... Akkor ezért volt olyan ismerõs. 😊
PSN ID: Lord_Mortanius
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
én nem találkoztam még vele, kivéve a két elõzõ részben ott tényleg volt egy kurva nagy<#zavart2>#zavart2>
Mert nagyon jó.
PSN ID: Lord_Mortanius
Vki tudna segíteni abban, hogy hol találom a szeméttelepet?
Köszi elõre is
1.Embereket ölsz meg vagy tetemeket fosztassz ki,összegyûjtöd a lomokat, elvonszolod az állomásra elraktározod, fegyókat feljavítod majd egyszerre eladod a kereskedõnek.( nem túl hatásos)
2.Melléküldetéseket vállalsz különbözõ karaktereknek akik -ha sikeresen megoldod-fizetnek érte.(nem mindig van arányban a ráfordított erõ,és a megszerzett összeg)
3.artifactokat gyûjtesz az anomáliákból és eladod(ha megvan a "swarog" detector szinte gyerekjáték összekaparni 10-20 képzõdményt és nagyon jó áron el lehet passzolni!szerintem a legjobb módja pénzszerzésnek)<#eljen>#eljen>
Nekem semmi pénzem nincs rá amúgy!Honnan szerezzek pénzt?
Creek-ben vállaltam egy vérszopó irtó küldetést!
Egy palival együtt az egyik épületben irtottunk ki 2-t aztán lementünk az épület alá ahol sok alvó, de k*rva sok alvó vérszopó volt komolyan vagy 20-25 állt egyhelyben és bóbiskoltak szépen csendben átosontunk köztük aztán valami történt és felébredtek kifutottunk és huh nem haltam meg! <#vigyor3>#vigyor3>
Durva volt!
Ez ugye már a teljes játék
UI: a leesett kocsibol vettem fel a kulcsot 1 számzáras páncél szekrényböl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogyan lehet csatlakozni frakciókhoz? Segítettem a Dutynak adtam nekik pdakat és már zöld a jelzésük de nem vagyok tag hogyan lehet belépni?
A másik gond a creekben a hajón a bandita adott egy olyan küldetést hogy dark business megöltem a stalkerokat elvettem a detektort de nem tudom odadni senkinek mit kell vele csinálni?