S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Annyi kérdésem lenne csupán hogy nekem miért nem akar menteni a játék ?
Játszok, Autosave is bevan kapcsolva, azonban nem ment sehogyan sem. Rámegyek hogy save, visszadob a játékba, és ennyi.
A másik. Átállítom a grafikát, mindent felhúzok, következõ játéknál megint minden ugy van ahogy eredetileg telepítés után volt. Nem tudom miért, a gépem bírná a csutkát, és mégsem engedi. a Felhõs Bug pedig nálam is jelen van.
Win 7-et használok, ez egy 1.0 release amúgy. Nem keleltt semmilyen okosság, csak telepíteni és kész is.
1.6.0.0 build egyébként.Szóval az alap.
Köszi a választ elõre is.
V vki súgjon warezt. Úgyis megveszem collectors editionba... csak az idõvel csalok.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Egyébként hatalmas a game, alig bírom abbahagyni. 😊
PSN ID: Lord_Mortanius
Akkor Nekem a HDAO kell. <#eljen>#eljen>
1ébként ezen is volt indítás után.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
És igen, Pripyat-ból vissza kell menni, hogy végigjátszhasd a gamét.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Igazából nam a játékkal kapcsolatos a szöveg, de emlékeztem rá, hogy itt olvastam ilyen oldalról. <#worship>#worship>
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Megjegyzem, a bejárható terep csak elsõ látásra tûnik kicsinek.
Azt nem tudná megmondani valaki hogy hol találok Creekben sugárzáscsökentõ(pl: -2 radiation) relikviát, amivel tudnám végre használni a megtalált, sugárzással járó relikviákat?
http://www.gamekapocs.hu/cikk/4065/1243/1/STALKER:+Call+of+Pripyat+teszt
Tudja valaki az orvosságot e hibára?
r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias -0.001
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0.001
r2_sun_depth_near_scale 1.
r2_sun_details off
r2_sun_far 70.
r2_sun_focus on
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 1.
r2_sun_lumscale_hemi 1.
r2_sun_near 1.
r2_sun_near_border 0.75
r2_sun_quality st_opt_ultra
r2_sun_shafts st_opt_high
r2_sun_tsm off
r2_sun_tsm_bias -0.05
r2_sun_tsm_proj 0.18
Én elõször a CS-bõl másoltam át. Ami fentebb van (inkább az elsõ sorok) azokat meg most találtam a NET-en. Kíváncsi vagyok, hogy másnak milyen értékek szerepelnek itt. Olyan is jó, akinek szimplán jó volt. 😊
A vége az szerintem inkább csak a minõségi beállítás.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Aki végigitte hogy jutott el Pripyatba ? Mármint a városba ?
valaki említette, hogy a befejezés nyálas, vmi kutyakölykök születtek meg ilyenek
akkor most itt is többféle befejezés van? én megcsináltam az összes küldit (oázis, szerszámok,stb) semmi task nem maradt, és a végén volt egy elbeszélés hogy mi lett az emberekkel ezután
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GOOBY, pls
De Én ezt úgy értelmeztem, hog az SSAO-nak ezek a módjai. Alapból a HDAO van kijelölve. Nincs errõl vmi leírás féle?! Vagy screenshot-ok, vagy: melyiket érdemesebb választani és miért?!
Vmi ilyesmi érdekelne.
<#worship>#worship>
de készülj fel rá, hogy nagyon komplex szövegeket nem tudnak helyesen lefordítani, a fordítás is értelmetlen lesz
esetleg írd ide amit nem tudsz, hátha tud vki segíteni
GOOBY, pls
(melyik a jobb minõségû?!)

Ott járok hogy Pripjatba kell csapatot gyûjteni , a tudósoknál már találtam egy embert aki jönne csak azt irta hogy beszéljek az egyik tudóssal erre az adott 1 küldetést. Ezt hogy csináljam meg<#confused>#confused>
1 tagot már találtam aki egy szakállas csóka<#vigyor>#vigyor>
más:a monolithos fõnök be akar lépni valamelyik csapatba de a duty és freedome fõnök se veszi fel mit tegyek
Valaki le tudná írni annak az oldalnak a címét, ahol a szöveget tudom lefordítani? Pl oroszról angolra vagy más nyelvre. Már volt róla szó valakinek a hsz-ben, de nem találom. Elõre is köszi!!
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
De a Creekes szerelõ még mindíg nem hajlandó fejleszteni. Mi ez? Mindkét szerszámos cuccot el kell vinni neki, és csak utána hajlandó fejleszteni? Hogy mûködik ez?
A déli, Scat3-as helikopteres helyszínt nem tudom megközelíteni, mivel egy magaslaton van, amire sehogyan se tudok feljutni, pedig már körbejártam.
DX11 meg azoknak akiken nincs megfelelõ kártyájuk hozzá azoknak nem fog sok pluszt adni és szerintem látványban sem olyan nagy dolog ez az új DirectX!
Én el vagyok vele így is!DX10.1-es effektek is elég babák!
"Türelem jobb és szebb STALKER-t terem." <#nyes>#nyes>
Futkároztam egy kicsit ide-oda a map-en, semmi probléma a grafikával, textúrákkal. CS-t most vittem végig 4x-erre, nem igaz, hogy a CS lenne a szebb. Egyelõre amolyan 1 szinten vannak.
Ez viszont jobban fut. Ami picit bosszantó, hogy néha-néha megtorpan a game (amolyan laggolás szerû). Ez vagy a töltés miatt lehet, vagy még bug.
Ahogyan szerintem a DX11 sem 100%-os a game-ben. Az majd akkor lesz az, ha a menüben lesz olyan, hogy DX11 API használata és nem a user.ltx fájlban kell átírni sorokat.
Ez most egy kicsit olyan, hogy user.ltx-ben engedélyezem a tesszellációt; engedélyezem mellé a DX10.1-et. (patkolás szagú)
Fasza lesz ez!
Türelem jobb és szebb STALKER-t terem. <#zavart1>#zavart1>
<#worship>#worship>
A legjobb detektorhoz 3 Veles detektort kell összegyûjteni ( elvenni hulláktól, 1-et majd ad tudós), felvenni Creekben kereskedõtõl (utolsónak adja) küldetést "add le 3 Velesz detektort bunkerban mûszerésznek", utána kapod meg a Svarog legjobb detektort kereskedõtõl Creekben.
Creek: Sawmil északi épületben; Workshop substation épület keleti oldalán
Jupiter: A gyár legdélkeletibb épületében; vonatban amiben elektromos anomália futkos
Pripyat: BWC Old shop épületben
Most kezdtem el játszani vele és az lenne a problémám,hogy az 1. helyszin DK-i részén lévõ helikopterhez kellene eljutnom de minden oldalról dombok veszik körül és nem tudok odajutni
és a legjobb detektort hol tudom megszerezni vagy megvenni?
Letöltöttem a game-et. Egyelõre csak megnézni a grafot kb....
Azt már megcsináltam, hogy a "nap felhõt" 😊 eltüntettem Magam körül.
Azt tudja vki, hogy a DX11-et hogyan lehet bekapcsolni a game-ben?!
Rákerestem Google-ban, nézegettem Jútyúbon, kutattam user.ltx beállítások után, de kb. annyit találtam, hogy a "tessellation-t" állítsam on-ra; volumetric smoke szintén on (de ez utóbbi már a DX10.1-ben is megvolt).
A game menüjében csak DX10-es opció van. User.ltx fájlban van még hivatkozás 10_1-re, de ezek Nekem amolyan barkácsolás szagú dolgok.
Kivétel a tessellation engedélyezése.
Nem tudja vki, hogy mit-mire kellene átírni, hogy amolyan natív módú DX11-ben fusson a game?!
<#worship>#worship>