S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hajóroncs legfelsõ szintjén van egy csóka, aki megrendelésre tud különféle dolgokat szerezni, így pl Exo ruhát is. Az ára 60000 pénz.

PSN ID: Lord_Mortanius

wesker24
Az én véleményem szerint a B ! Teljesen rendben van ! Nekem tetszett Pripyat ! Hogy ilyen üres és kietlen és lakatlan az egész !
Lehet fejleszteni a ruha ezen tulajdonságát. A 4 hely a max az exo-nál.
Egyébként 49 artifaktot találtam idáig, úgyhogy adtam már el bõven. 😊
De az ütõseket azokat megtartom.

berczely
Hiányosnak hiányos!
Nincs óriáskerék, nincsenek meg azok az épületek amik az 1. részben voltak!
Helyette:
Új épületek, nagyobb bejárható terület, jobb "Gosth Town" hangulat!
Hitelességet nem tudom fejlesztõk szerint valós épületeket modelleztek persze nem mindet!
Méretre elég nagy csak kicsit üres szerintem de mit várok egy szellemvárostól... <#smile>

TitaniumRR
Nagyon jó képek! + #1336.

Volt már hideg-meleg Pripyat kapcsán. A kérdés:

A) Nem élethû, nem hiteles, hiányos, kicsi, rövid
😎 Teljesen rendben van

Melyik az igaz, akik játszottak/ játszanak vele?

Captain Sonar 2024 Remake

nekem egyetlen gondom volt pripyattal : picit kevés a küldi benne . ellentétben az elsõ két pályával ahol napokig el lehetett bóklászni.

berczely
Ezzel teljesen egyet értek veled!
Ez más szemszög!
Nagyon hangulatos a sok üres ház a kietlenség nagyon nyomasztó tud lenni és igen a hangok is már már ijesztõen hatnak!

És szó nem volt arról hogy csihi-puhi kell Pripyat-ba csak egy kis élet nem ártana, egyes épületekbe frakciók lakhatnának, lehetne egy olyan a SHOC-ban ahol a bár volt, egyfajta központi hely ahol megpihenhetnek az emberek stb.És lenne a városnak olyan része persze ahol kihalt, ahol csak a madár jár... <#smile>

jujj de másként látom én ezt a pripyat-os kérdést 😊
annak a helynek van egy iszonyat hangulata , csak lényeges , hogy este játszunk vele , vagyis legyen sötét a valóságban , és a játékban is . dinamikus zene ne legyen bekapcsolva , mert nem hallani az egyéb hangokat . a stalker amúgy sosem volt cod , meg unreal-féle fps ahol az ellenfelek jönnek percenként 30-an...

berczely
Exo ruha honnan van?
Nálam olyan szegényesek a boltok! <#fejvakaras>

czky
Jaj! Hogy a búbánatba van ennyi hely az exo-ruhában az artiknak?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Nem rossz! 😊
Miért nem adod el azokat a tök fölösleges artikat? Lenne lóvéd!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Szerintem ez elég ütõképes összeállítás. 😊
Én így nyomulok:

berczely
"Mivaaan Sztolker?" Az ilyen kis 15 éves gyerek hangú beszóláson én is meglepõdtem! <#nyes>

RoyalPredator
Tény: Nem angol nyelvû szoftverek esetén, melyet a forgalmazó "honosítva" szándékozik kiadni a maga országában, eredeti nyelvébõl fordíttatja le fizetett fordítókkal a szöveges tartalmat, és programozókkal íratja át.
Az ilyen szoftverfejlesztõ cégek általában egy szorosan angolra fordított anyagot adnak a licensz mellé, hogy a honosítás könnyebben megtörténjen, elvégre Angol a világnyelv.
Továbbá ha a forgalmazó igényli, mitn pl Clear Skynál, a szinkront is lefordítja, szintén kapott referenciaanyagból.
Én örülnék neki ha mostis leszinkronizálnák magyarra, hisz az angol nem hangzik jól ebben a környezetben, az orosz pedig túl kemény hogy kövessem. Hozzáteszem, sokkal jobb hangokat várok el mint az elõzõ részben. Egyszerûen vakon dolgoztak, így nehéz is volt, de volt úgy 2 olyan hang, akit át kellett volna rakni vmi mesefilmszinkronra, mert belem kiröhögtem amikor vmi 15 éves srác nyöszörög hogy "Mivaaaaan sztolkeer???" "Segíííííííccs!!"

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Fegyverekhez csak néhány fejlesztést gyûjtöttem be sajnos
és ruhák terén sem zártam valami fényesen :C

Ám volt még egy egyrészes (sisakkal ellátott), zöld, vegyvédelmi ruhám
is de arról nincs képem sajnos. Ennél a vegyvédelmi ruhánál egy - két
fejlesztéssel több volt ha jól emléxem + ez a ruha (zöld, vegyvédelmi) csak a végefelé lett meg, mert addig nem volt szükségem rá 😮 <#hehe><#fogmosas><#vigyor1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

KranaZoli
A CoP Mod-ok között van olyan is, hogy Better English Mod.
Nem lenne könnyebb ezt a MOD-ot magyarítani elsõ ízben, mint az oroszt?!

Vagy esetleg ezt a Better English MOD-ot ráengedni vmi fordítóra és utána azt pofozgatni, hogy magyarosan is hangozzon?!

Laikus vagyok, csak tipp féle volt.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

berczely
Fegyverekhez hol találok cuccokat amik kellenek a fejlesztéshez?

berczely
DirectX 10.1-es effektek is be vannak kapcsolva!Max grafika!

Nekem spec. az egész játékban a Pripyatba vezetõ elsõ út jött be a legjobban! Az tényleg nagyon el lett találva szeréntem. <#zavart1><#eljen><#eljen><#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

RoyalPredator
Nyugi, nem spoilereztél. Szimpla rewiev tizedét írtad le. Ennél még a borító hátoldala is többet mond.

Ez a... angol forítás, amit szintén fanok csináltak, hisz pl az ÉN, TE, Õ, és hasonló szavakat kivonalazzák ---
+ néhány magyar szó a sok angol között. Hát várok véle.

Ha berohanok a tûzbe, és felszedem az articsókát, az megöl a sugárzásával. Mit tegyek?😄

STALKER moviet petíciózzunk?😮
Hamár Call of Prypiat és elvielg alig kapunk belõle. Egésznek ott kellene lezajlania, de nemis a címe miatt, mert elõzõ 2 részben is az unalmas mocsárba baxnak minket bele. Egyáltalán nem felel meg a valóságnak.

Ez dx 9 vagy 10 -10.1?

berczely

Ezek mind azok a helyszínek amik az én képeim között is megtalálhatók... a többi meg szerintem jelentéktelen csak a grafika miatt fotóztam le!

Igen. Nekem is olyan érzésem volt hogy a játék harmadik harmadát kicsit összecsapták a készítõk.(egy jótanács anzoknak akik már közel járnak pripyathoz: Ne rohanjanak nagyon mert a Pripyat fíling nagyon rövid!) Sokkal többet is ki lehtett volna hozni Pripyat-ból, de sajnos ez már ilyen marad. Nem lesz ezen már semmi lényegi változtatás a 2010 elsõ negyedévben megjelenõ változatban sem szvsz.

berczely
Ugyan azokat a helyszíneket fotóztam szinte mint amik a fejlesztõk által közölve is voltak!

Tessék!Ezeket mind a neten találtam hivatalos oldalon és Google segítségével!
De bocsánatot kérek ha mégis van spoileres dolog a képeim között és a hozzászólásaimban!<#smile>

Én speciel még csak a második térségben járok, és a játékból szeretném megtudni hogy milyen Pripyat, és nem a te hozzászólásaidból és screenshotjaidól.

berczely
<#fejvakaras>Hol van itt spoiler?Történetrõl semmit nem mondtam, képeken sem szerepel semmi fontos történés szerintem!

A spoiler fogalmáról hallottál már? Talán ha nem lõnél le minden egyes poént spoiler beszólásokkal meg spoiler képek beszúrúsával, akkor még másoknak is okozhatnak meglepetéseket a játék. Spolerezésnél (a poénok lelövésénél) kevés parasztabb dolog létezik a gamer világban.

De ott van a makrók között a spoiler tag, azt is használhatnád, és akkor csak az olvasná el a spoilerezésedet, aki akarja. Legyünk már tekintettel másokra!

hugyecz
Sziasztok az a kis repülõ hol van mert nem találom
berczely
Nem akarlak elszomorítani de Pripyat-tól ne várj sokat mert tökre kivan halva az egész és utolsó pályarész alig játszódik ott küldetés...Én kicsit csalódtam benne!Elszaladgáltam megnéztem az épületeket amit tudtam belülrõl is de mindegyik tökre kihalt!1-2-ben van Monlolith azt kész!
Az utcán mutánsok futkosnak semmi extra!

Pedig jó lett volna ha valami kis életet visznek bele, a házakban különbözõ frakciók tanyáznak, ide is jöhetett volna valami jó kocsma, frankón be lehetett volna lakni az egészet de nem sikerült a fejlesztõknek sajnos!

RoyalPredator
Köszi😊

HÁt, nem egyszerû meló...
Ha webrõl fordítod, akk lényegében magadnak kell átfogalmazni a hülye szavakat, és totál máshogy jöhet ki.
Ezért van áltlaában minden eredetileg angolul, mert abból egyszerûbb fordítani.
Magyar fordítást én támogatom, sõt, segíthetek is, demár ígyis összevissza jelentkezett mindenki.-
Bár egy orosztanárnak, aki szabadidejében fordítgat és olvasgat, átadhatnám...

Várunk akkor, mert most énis csak töredékeket értek abból amit ott mondanak ésnyöszörögnek.

Másoldalról.
Még az eleén vagyok, és sajna a hiányos orosztudásom miatt néha elküld engem a francba letámadni banditákat.
Várom már prypiatot, és remélem hogy azért feelinges lesz, hisz már nagyon tele a tököm a mocsárral és lényegtelen objektumokkal.
Remélem lesz olyan jó, mint az életben.
+ 1.6os engine. Sajna annyit nem újítottak... Úgyanolyan szépséghibái vannak, mint pl halálanimációk, AI butasága és lazán kijátszhatósága, valamint a fegyver félelmetes melléhordása, amit egyszerûen nem értek.
Viszotn faja hogy gellértkap a golyó 😄

KranaZoli
Hát akkor ez még naggyon karcsú.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

berczely
Hát a menü magyar (ékezet nélkül persze! <#nyes>) meg nagyon alap dolgok hogy kotszer,elsosegely csomag stb. szinte semmit nem ér még az egész!

KranaZoli
"A legelsõ verzióú magyarítás.
Ékezet nélkül, küldetések nincsenek fordítva!"

Még nem töltöttem le (melóhely 😊 de ez mit is takar egészen pontosan?!
Azt el tudom képzelni, hogy nincsenek ékezetek. 😄

Milyen?!
<#worship>

Ennyi infót találtam róla:

"A magyarítás jelenleg 0.1.1-es verzión van, ami annyit jelent, hogy a fõbb dolgok (menü, pda, inventory) le van fordítva."

Ezt annyit jelent, hogy párbeszédek és küldetés infók nincsenek?!

berczely
Bocsánat az elõzõ linkem nem jó helyre mutatott!
http://stalkerhun.atw.hu/web/downloads.php?cat_id=1(regisztrálni kell!)

RoyalPredator
Éééés Linket tudnátok adni a magyarra?
V legalább angolra ha a magyar nincs kész.

Kikéne írni a banner alá. Thx.

Facek
Hu nagyon jol nez ki a vasadon :]
Sziasztok

Az aknamezõre hogy lehet bejutni ?, valamint a három detektort hol tudom becserélni ?

lacinkacinka89
#1303??????????

És itt hol lehet letölteni? Még csak készítik, letölteni sehol se tudtam a jelenlegi verziót. Pedig be is regisztráltam, de semmi.

A 7. képen lévõ házba(a jobboldaliba), be lehet menni azokon az indákon keresztül. Bár avval az anomáliával nem árt vigyázni. 😊
Na szóval az indákon fel lehet menni legfelülre és bemenni egy szobába. Ott bennt megtalálható egy jó kis artifact(én máshol nem is találtam olyat), meg az a drabális gépfegyó.

berczely
Ezek lemaradtak:

berczely

És nem akarod véletlenül azt is elmondani, hogy ez a kezdetleges magyar verzió hol érhetõ el?

berczely
Igen, orosz warez verzióval játszunk amit már angolosítottak (Google fordítóval) és készül a magyarítás is hozzá (már van belõle kezdetleges verzió)!

RoyalPredator
Naaagyon örülnék neki ha elmondanátok honnan a francból van meg a játék...
Orosz verzióval toljátok, vagy Warez?
Még a német se jelent meg.

Énis ki szeretném játszani, mitn az elõzõ 2 részt.
Még mielõtt Airsoftban LARPozzuk...

Prypiat városa nekem egy kicsit csalódás volt. Egyrészt baromi hamar és váratlanul vége lett, sajna elég kevés küldi játszódik ott. A másik maga a város, hol van a óriáskerék(csak a rácson túl látszódott a háttérben, de nem lehetett odamenni), hol a stadion és a többi? Hiányoltam egy jó pár helyszínt. Grafikailag is elég puritán az egész...
Már-már azon vagyok, hogy azt kell, hogy mondjam hogy az elsõ részben jobban tetszett a város.

lacinkacinka89
#1303 ????

nincs rá megoldás, várni kell egy patchre
sajnos engem is kidob..
TOMSILENT
Van bugfix .exe szal....(gamecopyworld)

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |