Windows 7: nem sietik el a váltást a vállalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
én a magam részérõl: NEM fogok felteni oan op rendszert ami megeszi a gépem felét, én szeretek mást is csinálni mint csak futatni egy op rendszert, amugy nekem XP SP 3 van, Tüzfal ki,Virusírtó nem kell csak eszi a memóriát, ésszel kel netezni és 2-3 havonta ugyis ujra kell rakni ha van védelmed ha nincs. KB enyi, nekkem tuti nem kell a csili vili Windowsok hanem egy kis franko op rendszer kell,
1. Vírusírtót minden gépre telepíteni kell, még az überhardcore szakértõknek is!
2. Viszont tûzfalnak bõségesen elegendõ a Vista vagy Wiondows 7 beépített védelme, ha router mögül netezel akkor még az is kikapcsolható. Felesleges mindenféle gépfogó csodatûzfal!
3. Kémprogramkeresõvel kapcsoltban csak annyit 4 hónapja van Windows 7 a gépemen, azóta egyetlen kémprogramot nem kaptam még be! Persze nem is járok mindenféle kétes oldalra... Havonta lefuttatom Spybotot és Windows Defendert és ennyi!
Amúgy meg lehet 10 Service Pack is a XP-n, a Windows 7 már most biztonságosabb és
<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused><#sir>#sir>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
emesene se tudja pl a háttérszínátmenetet
mercury se tudja (mellesleg egy lomha dög, csakmint amsn)
szóval akkor hogyan is kell megcsinálni?
pidgin-nek köze nincs a színekhez
galaxy még nincs kész, de ha kész lesz se biztos h fogja tudni
miranda se tudja
szal kipróbáltam egy párat
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mehetsz a matekoddal a picsába, mert életképtelen. Inkább az használja a matekot, aki ért is hozzá (és nem csak matekból áll ez a kis téma).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Ari18: rolf. Idézném: "Vírusirtó meg hasonló baromságok nélkül". A fajtád az egyetlen, ami miatt a botnet mint olyan, létezik.
Tomcsa: "ell a hülyítés a cégeknél is, sztrájk a Vista ellen stb, mert divat. "
/facepalm. Összeadás, kivonás amúgy megy? Próbáld kiszámolni mondjuk 150 pc-re a váltás költségeit. Súgok, egy rendszergazda egy emberi cégnél keres 300-at, okés?
mottó: 😊 ha nem szerda lenne a peccs nap a wow-ban ez a hozzászólás soha nem született volna meg :p
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A Vistában vannak olyan védelmek, amik sem az OSX-ekben sem a Linuxban nincs. Igenám, de a Winre ezerszeresen több a fenyegetés. Csak vannak olyan hülyék, akik ezt elfelejtik.
Es sokszor a teves biztonsagerzet a legrosszabb.
pedig kipróbáltam vagy 5 féle msn klienst, de nincs olyan amelyik tudná
amelyik tudta az is csak bugosan
A
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
köszönjük peti hogy ezt nem vágtad ki szerintem ezen sokáig röhögünk majd
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha nem tetszik nem kell venni - ha tetszik venni kell - aztán lehet dolgozni és kész.
Aztán van még a lehetõség, hogy nyávogunk - mszp-seket meg zsidókat sejtünk mindenhol az MS mögött és reszketünk, hogy ki mit hol, magyarkodunk, zászlózunk, felvonulunk, egyenruhában warezolunk.
Dolgozzunk már ne rinyáljunk.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Más: a Vista sokkal biztonságosabb, mint az XP. Egy cégnél meg pláne számít ez. De persze ell a hülyítés a cégeknél is, sztrájk a Vista ellen stb, mert divat.
Persze, ehhez az kell, hogy a régi vasak is kikopjanak, de 2-3 év alatt az is megtörténik.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A "biztonság terén mindenkit lehagytak" kifejezésrõl nekem az a vízió rémlett föl, hogy ennek eléréséhez szándékosan kihagyták a Win 7-bõl a billentyûzet-, egér- és hálózati drivereket. <#idiota>#idiota>
Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!