Windows 7: nem sietik el a váltást a vállalatok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves olvasóink, fizetett Microsoft hirdetésünket olvashatták

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

nahm, 1 a Vistára is ezt irták hogy hu ez a legbiztonságosab meg minden, kisem jöt és már volt rá crack meg minden, Windows 7 is szerintem felejtõs dolog,
én a magam részérõl: NEM fogok felteni oan op rendszert ami megeszi a gépem felét, én szeretek mást is csinálni mint csak futatni egy op rendszert, amugy nekem XP SP 3 van, Tüzfal ki,Virusírtó nem kell csak eszi a memóriát, ésszel kel netezni és 2-3 havonta ugyis ujra kell rakni ha van védelmed ha nincs. KB enyi, nekkem tuti nem kell a csili vili Windowsok hanem egy kis franko op rendszer kell,
DjDano
A biztonsági programokról:

1. Vírusírtót minden gépre telepíteni kell, még az überhardcore szakértõknek is!

2. Viszont tûzfalnak bõségesen elegendõ a Vista vagy Wiondows 7 beépített védelme, ha router mögül netezel akkor még az is kikapcsolható. Felesleges mindenféle gépfogó csodatûzfal!

3. Kémprogramkeresõvel kapcsoltban csak annyit 4 hónapja van Windows 7 a gépemen, azóta egyetlen kémprogramot nem kaptam még be! Persze nem is járok mindenféle kétes oldalra... Havonta lefuttatom Spybotot és Windows Defendert és ennyi!

DjDano
Akkor miért nem várnak 2020-ig, vagy 2050-ig.... Vagy le se kell cserélni még 100 évig :S Agyhalott birkák.

Amúgy meg lehet 10 Service Pack is a XP-n, a Windows 7 már most biztonságosabb és

"legbiztonságosabb Windows"

<#idiota><#falbav><#banplz><#szomoru1><#confused><#sir>

A MUNKA SZABADDÁ TESZ

Ott borul ez a matekolás, hogy a kisvállalkozások kivételével egy cégnek sokkal jobban megéri licenszelni a Microsoft termékeket, így viszont azt használnak, ami jólesik nekik - tehát a Vistára állás költsége ilyen szempontból 0. A géppark fejlesztése már más tészta, de ha jól tudom, 3 év alatt lehet leírni az irodai számítógépeket az adóból, ergo ha az lejár, majd vesznek új, a Vistának, illetve a Win7-nek megfelelõ gépeket.
nekem igenis fontos, és miért váltsak valami olyanra ami számomra kevesebbet tud mint a mostani.

amsn nem tudja csak félig, néhol bugos benne van todo-ban
emesene se tudja pl a háttérszínátmenetet
mercury se tudja (mellesleg egy lomha dög, csakmint amsn)

szóval akkor hogyan is kell megcsinálni?
pidgin-nek köze nincs a színekhez
galaxy még nincs kész, de ha kész lesz se biztos h fogja tudni
miranda se tudja

szal kipróbáltam egy párat

Bocsánat, csak kicsit kiakadtam, a sértéseket visszavonom (de csak rád vonatkozókat). A lényeg benne van a mondandómban.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

És? Ki a faszt érdekel? Nekem ne mondja senki, hogy nagycégnél olyan megerõltetõ Vistára váltani. Felejtsétek el ezt a kibaszott "minden cégnél pentium kettesek vannak" szöveget.

Mehetsz a matekoddal a picsába, mert életképtelen. Inkább az használja a matekot, aki ért is hozzá (és nem csak matekból áll ez a kis téma).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nincs több kérdésem, tisztelt bíróság... <#eplus2>

Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?

lck
Természetesen az "ésszel használat"-ban vírusirtó használat és az állandó win update és alternatív böngészõ használata is beletartozik. Ha ennek ellenére "csak szerencsém volt" akkor az tényleg qrva nagy szerencse. - mert 10 év nagy idõ.
Ick: "10 éve használok wint, vírusfertõzés nélkül. Aki ésszel használja az nem kap vírust.". csak szerencséd volt, ennyi. Ha értenél hozzá tudnád, hogy nem azon múlik, hogy ésszel használod-e a gépedet, hanem azon, hogy beesik-e egy még nem fixált résen valami.

Ari18: rolf. Idézném: "Vírusirtó meg hasonló baromságok nélkül". A fajtád az egyetlen, ami miatt a botnet mint olyan, létezik.

Tomcsa: "ell a hülyítés a cégeknél is, sztrájk a Vista ellen stb, mert divat. "
/facepalm. Összeadás, kivonás amúgy megy? Próbáld kiszámolni mondjuk 150 pc-re a váltás költségeit. Súgok, egy rendszergazda egy emberi cégnél keres 300-at, okés?

mottó: 😊 ha nem szerda lenne a peccs nap a wow-ban ez a hozzászólás soha nem született volna meg :p

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

De nem csak ésszel kell használni ezt a kibaszott Win-t! Elég kurva régi duma, ohgy védelem nélkül 2 perc alatt összeszed valamit. Vista meg pláne. Alap beépített védelemmel is sokkal biztonságosabb, mint 10 éve. De persze a hülye kis pöcsöknek, akik a Linuxhoz is annyit értenek, hogy felrakják az egyik disztrót azt szevasz mifaszért is mondom?

A Vistában vannak olyan védelmek, amik sem az OSX-ekben sem a Linuxban nincs. Igenám, de a Winre ezerszeresen több a fenyegetés. Csak vannak olyan hülyék, akik ezt elfelejtik.

Jaj de hülye vagy baszki, szerinted mirõl szólt az elmúlt pár év? Nem teszem fel a kérdést, az eddigi HSZ-eid alapján valóban ennyire hülye vagy (nagyon).

vttomi
tényleg a világ legfontosabb dolga a színes msn nevek
(amit amúgy meg lehet csinálni, ha akarod)

Nem minden fenekig tejfel.
Es sokszor a teves biztonsagerzet a legrosszabb.
lck
Tényleg nagyon sok esetben gagyi a lin. De pl. nálam a tévékártyám a TVtime-al jobb képminõséget ad mint a win bármely programjával. Valamilyen rejtélyes okból torrentezéskor csak lin. alatt tudok a routeremmel folyamatosan aktív lenni ( nem segít semmilyen portforward ). És pl. nekem a legszinpatikusabb lejátszó az Amarok. Így hát vannak elõnyök - hátrányok, én mindkét rendszert használom, mindegyikben a jobbat.
nem elõítélet. próbáltam de nem ment... még a színes nevek se mentek rendesen msn-ben egyik program alól se. na akkor töröltem le és raktam vissza a wint
pedig kipróbáltam vagy 5 féle msn klienst, de nincs olyan amelyik tudná
amelyik tudta az is csak bugosan

Palinko
valakinek elég netezésre a gép. de én is meglepõdtem hogy mennyi mindent lehet linux alatt is csinálni csak bele kellett mélyedni, megtalálni a jó helyeket ahol bemutatják milyen szoftverek vannak. szerintem általában nem jó elõítéletek alapján hozzászólni, fõleg egy ilyen gyorsan fejlõdõ világról mint az informatika.
lck
10 éve használok wint, vírusfertõzés nélkül. Aki ésszel használja az nem kap vírust. De nem hiszem hogy vírusvédelem nélkül erre lenne valami garancia. Linux alatt meg ilyenekkel nem is kell foglalkozni. Ezért ez a kijelentés a win biztonságáról kissé elfogult.
kontrollerrel fps-ezni elég ratyi lehet

lck
supertux khirájj !!! 😊
zola2000
Xbox mellé van egy 1,2 ghz gépem (2001es évjárat), és azon megy minden amit elmondtál egyszerre windows2000el (tehát quake live, mp3, internet, msn, és persze torrentek xbox játékot😊. Épp csak az új játékra nem tudom használni azt a 8 éves pct, és arra vettem ilyen célhardvert. Nincs olyan új pc játék ami érdekelne és ne lenne boxra is.

A

Én Vistát használok lassan 2éve, vírusirtó meg hasonló baromságok nélkül, és mégis megy a gépem gond nélkül, nem lassult be stb. Lehet csak tudni kellene használni a gépet, meg az internetet az embereknek és nem a Wint szidni???

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

ja de kb mást nem is tudsz csinálni

lck
Most éppen egy Mepis Linux-szal 1 routerrel böngészgetek. Semmi védelem és mégis teljes biztonságban érzem magam. Win alatt meg tûzfal, vírusirtó spywareirtó.... Tényleg vicces.
megártott neked a nap, vegyél egy hideg zuhanyt

Palinko
"az új Windows 7 révén egyértelmûen a legbiztonságosabb platformot kínálják a felhasználóknak. Ezen a téren mind a Mac OS-t, mind pedig a nyílt forráskódú Linuxot maguk mögé utasították"

köszönjük peti hogy ezt nem vágtad ki szerintem ezen sokáig röhögünk majd
Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Jaj de hülye vagy baszki. Csakis divatból nem váltanak egy cégnél következõ rendszerre, nem ám a költségek miatt.<#wilting><#wilting><#wilting>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vorpal
Mint Magyarországon általában - ezzel kapcsolatban is inkább zavarosban halásznak a magyarok.

Ha nem tetszik nem kell venni - ha tetszik venni kell - aztán lehet dolgozni és kész.

Aztán van még a lehetõség, hogy nyávogunk - mszp-seket meg zsidókat sejtünk mindenhol az MS mögött és reszketünk, hogy ki mit hol, magyarkodunk, zászlózunk, felvonulunk, egyenruhában warezolunk.

Dolgozzunk már ne rinyáljunk.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

xboxon lehet nyomni egér+bill-el quake live-ot úgy h ha valaki ír msn-en akkor villog a scroll lock és tudjak neki válaszolni miközben winampon megy a netrádió és torrentet seedelek? (tudom játék + torrent nem a legjobb de erre van a QoS)

Egyelõre még a PC diktál. PC mellé (mellé!!!) el kell egy box a játék fanatikusoknak, de önmagában egy konzol kevés.

Más: a Vista sokkal biztonságosabb, mint az XP. Egy cégnél meg pláne számít ez. De persze ell a hülyítés a cégeknél is, sztrájk a Vista ellen stb, mert divat.

Majd õ eldönti min akar játszani, nem kell a konzolos térítés.

zola2000
Játékra nem windows 7 kell, arra egy külön célhardvert gyárt a microsoft.

A

B0nFire
"..ha megszûnik az XP hivatalos támogatása, és nem jelenik meg több SP és frissítés... - 2014-ig lesz. Az pedig akárhogy is számolom, még szûk 5 év. Ezzel szemben 42% 1-2 éven belül, 24% pedig 2-3 éven belül fel fogja használni a W7-et. Úgyhogy nyugi, már rég mindenki azt fogja használni, amikor teljesen megszûnik a support.

Persze, ehhez az kell, hogy a régi vasak is kikopjanak, de 2-3 év alatt az is megtörténik.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

DX10 alá van már játék és sokkal szeb mint DX9 alatt csak kell hozzá grafikai vezérlõ.
"ha a frissítések és SP-k mind rajta vannak, egyszerûen nem látom értelmét a cserének" - igen. De ha megszûnik az XP hivatalos támogatása, és nem jelenik meg több SP és frissítés ezzel szemben viszont lesz pár felderített sérülékenység, akkor mit fogsz tenni? És most képzeld magad a vállalati menedzsment helyébe. Vagy használnak tovább egy köztudottan sérülékeny, közel tíz éves oprendszert, vagy váltanak egy olyanra, amelynek hibái még nem derültek ki.

A "biztonság terén mindenkit lehagytak" kifejezésrõl nekem az a vízió rémlett föl, hogy ennek eléréséhez szándékosan kihagyták a Win 7-bõl a billentyûzet-, egér- és hálózati drivereket. <#idiota>

Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?

Bith
Lehet, hogy 2001-re gondolt. Mindenesetre még úgy is elég hülye mondat az tény.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Én is ezt mondom! Igaz hogy nem lehet tökéletes oprendszert csinálni (az M$ szerint meg fõleg), de az XP azért eléggé jól össze van rakva, fõleg ha a frissítések és SP-k mind rajta vannak, egyszerûen nem látom értelmét a cserének. Egy cégnél meg pláne nem. Én lehet csak akkor váltok, ha kijön pár olyan játék, ami DX10-ben sokkal szebb és gyorsabb mint 9-ben.

Már miért is cserélné le a szoftvereit egy vállalat, ha a régiek is ellátják a ffunkciójukat?

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

← ElőzőOldal 2 / 2