Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
humble monthly, haaat..

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
?

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
😄DDD
Ha lesz adok, de másnak sem jött még pc-re tudtommal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.04. 19:10:19

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Maak
45sec meg

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MoRT2195
Én is az vagyok, megyek is aludni, pedig nem vagyok egy koránfekvő típus. 😄
PC-s kód amúgy engem is érdekelne. 😊
darkSectorxxx
Ja. 😊
Bocs télleg látom, huh jó fáradt lehetek ha elsőre nem vettem észre. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.04. 18:57:49

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MoRT2195
PS4, ahogy azt írtam is.
darkSectorxxx
Pc?
Mert talán egy ismerősöm van akit érdekelne, bár szar hogy limitált a felhasználás....mert legközelebb december 6.-án enged játszani pár órát.

MoRT2195
Jó, hogy mondod.... Doom PS4 alpha kulcs, ha esetleg valakinek kéne: 6NN5-LAN4-QPA2
Ha gondolod add oda valami haverodnak, ha senki nem viszi el innen.
darkSectorxxx
Akartam stream-elni Doom-ot, de le van védve!
Szóval majd Uncsi 4 lesz kicsit késűbb. 😄

Állítólag jóféle, de nem abban csináltak különböző cenzúrázásokat a prűd nyugati verzióban? Ciciméret csúszka kiszedve, meg hasonlók. Ez azért így nem frankó.
3Error
Én így reagálok, csak kicsit "európaiasabban"... (ajj, de szép szó <#bdead>)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Még lehet jelentkezni, aki nem tette volna! 3 óra van belőle.

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.04. 16:21:04
IMYke2.0.0.0
Bármikor, amikor a a "STEAM" és a "közönségszolgálat" szavakat egy környezetben meglátom:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Most olvasom, hogy mostantol lehet torolni a steam jatekaidat lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Azt vissza tudják nézni a profil alapján, hogy mikor vetted és steam-en vetted-e. Persze így belegondolva tényleg kivitelezhetetlen. Főleg, hogy a support olyan amilyen.
Melyik árat? A listaárat, a valaha volt legolcsóbb steameset? És bundle-ből, promócióból van? Ki fizeti vissza egyáltalán? A Valve? Ez kivitelezhetetlennek tűnne, a vásárláskori árat nézve pedig örök garanciának.
Scooter
Automatice vissza kéne adnia az árát, ha törlöd. A minimum. Bár én se törlök semmit, bármilyen fost is aktiváltam be véletlenül. Mondjuk általában vigyázok rá, hogy csak olyan menjen a fiókra ami érdekel is.
lostprophet
Na, én is behódoltam a Just Cause 3 hype-nak, de mire lecsorog Steamen, beleőszülök.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

kigyi
Jah igen beta teszten van még szóval csak a következő frissítéskor, ha jóvá is hagyják. Na akkor már megy még is csak kell egy jó próféta 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.12.04. 15:17:21

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

lostprophet
Itt bejelentkezel, kiválasztod, hogy melyik játékod akarod törölni, és "Végleg el szeretném távolítani ezt a játékot a fiókomról" (vagy az angol megfelelője):
https://help.steampowered.com/#HelpWithGame
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.12.04. 15:16:41

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Mondom én ,hogy érdemes volt belevágni az indiegala happyzésbe.
Most is rám írt egy kliensem ,hogy látja wishlisten van a Breach & Clear azt dobott egyet ingyen<#nevetes2><#taps><#worship>

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Én se látok semmilyen opciót hogy bármilyen játékot is lehetne törölni steamröl !
IMYke2.0.0.0
Gondolom, örökre és nem visszakapva az árát...

//Mondjuk, én nem látok erre opciót a kliensben - nem mintha bármit is törölni akarnék hirtelen felindulásból...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.04. 15:03:06

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Na a Steam-en már lehet törölni játékot az acc-ról.

IMYke2.0.0.0
Túlpörgitek.

A kliens tuti fog még kelleni. Ha nem máshoz, pölö az új Unreal Tournamenthez...

Az a gond, hogy én a minőségre szoktam érteni az AAA+++ jelzőt és az lehet egy indie cím is lazán, te meg a büdzsére. Kinek mi a fontos ugye :-/

Te bezséltél a pénzről, hogy az milyen sok. Én erre leírtam, hogy nem az, sőt egy Broken Age-re se futotta volna. Meg a többi kickstarteres éljátékosra sem, pedig indie-ről van szó. Vagy te most komolyan arra gondoltál, hogy milyen jó lett volna, ha annyi pénzt összeszed az Epic, amiből futja három VVVVVV-re? Ha nem is Unreal 3-hoz, de Shadow Complex-folytatáshoz lenne érdemes mérni a bevételt vagy új Jazz Jackrabbithoz, és ahhoz a szinthez, amit te ezektől elvárnál. Ehhez az említett összeg nem is akkora vagyon, nagyon nem.

Az egész egy teoretikus találgatás egyébként, fogalmunk sincs még, hogy mennyi lett volna a bevétel belőle, és arról sincs még, hogy mennyi lesz. Én nem tudom, te akár már lehetsz biztos a különbözetben is, de te megerősíteni, én meg cáfolni nem tudom. Mindössze leírtam pár körülményt, melyeket ismerünk, és árnyalják a képet.

Egy új kliens nekik nyilván jól jön (nekem meg nincs igényem rá), de hogy mire mennek vele, egyáltalán mik a céljaik vele, az már ködösebb. Nem tudok annyit az egész hátteréről, hogy megalapozott észosztást folytassak róla. Viszont azt önmagában nem tartom halálra ítélet dolognak, ha ingyen osztanak egy játékot, viszont ezen a promón nyilván buknak is valamennyit, de nem biztos, hogy annyit, amennyit te gondolod a Kárpátok között élő bundlihuszár (nem pejoratív, én is idetartozom) szemével.

Azért egy régi PC cím ha átvándorol mobilra,

Remaster volt az is, ami marokkonzolon és PC-n keményen fizetős volt. Gyakori a más, frissebb promó is, de alig jobban követem ezeket. Kicsit más eset, de mégis nagyon hasonló.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.12.04. 14:48:26
zorrobomber
Büdzsét sokkal könnyebb tervezni mint minőséget. Ha utóbbit is lehetne csak úgy papíron belőni akkor sokkal kevesebb szar játék lenne. Szóval jelen kontextusban nyilván a büdzsére érti az ember, és (ahogy ismerem) semmi köze Zó, vagy az én prioritásaimhoz.

Tinman
Az a gond, hogy én a minőségre szoktam érteni az AAA+++ jelzőt és az lehet egy indie cím is lazán, te meg a büdzsére. Kinek mi a fontos ugye :-/

XBLA igen, úgy ment 600k fölé 2 év alatt, hogy dobozos verza soha nem létezett belőle és kizárólag X360 exclu volt. Nagyon szép szám ez így ebben a formában... nem elfelejteni, hogy drámaian több PC létezik a világon, mint X360, így a 600k eladás jó áron nagyon gyorsan realizálható lett volna. Így már bajos lesz, mert hiába jön ki steam-en, rengeteget fogják most letölteni és mivel a játék remek, végig is fogják tolni és eszük ágában sem lesz teljes áron venni steam-en, hanem majd tiszteletből valami bundli részeként 1.5 év múlva berántják. Nagy kihagyott ziccer ez.

Azért egy régi PC cím ha átvándorol mobilra, az nem az a kategória, mint amikor egy kiváló platformer remastered (egyértelműen jobb és szebb) verziója tiszteletét teszi PC-n.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Letoltam anno én is, majd' ki is maxoltam... proving grounds is lement. Majdnem tízpertíz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
elmaradt, hogy köszi 😊
Igen, még az SC2-re is inkább 2009-es szinten lenne elég (hogy az alábbi hozzászólásomat kiegészítsem), nem a 2016-os elvárás mentén, vagy nyúlfarknyi lenne. Tehát fujjogást kapnának érte (lásd a 3D-sített, félbevágott Trine 3-at).
PSN-en is. De a Sam & Max 2. évadjából PC-n is volt ingyenes epizód. Ezek azonban inkább demókhoz vagy a régi shareware modellhez hasonlítanak.
zorrobomber
Telltale cuccok első epizódja is ingyenes szokott lenni mobilon, x marketplace-en...

robotnyk
3 millió az epicnek aprópénz. és nagyon nem jön ki belőle AAA cím. Az IOSes infinity blade A-RPG játék amiből végül nem lett semmi, nemrég elérhetővé tették a fejlesztőknek az elkészült elemeket - modellek, hangok - csak annak az értéke körülbelül 3 millió dollár, és az még messze volt a befejezett játéktól MOBILON, nemhogy PCn.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.12.04. 13:41:04
Már pedig 4.99 euro x alsó hangon 500k vásárló, az annyi mint 768.460.000 HUF.

Hupsz.

Ebből kijött volna egy igen komoly AAA+++ cím teljes fejlesztési költsége. Na... hát így lehet elbaxni egy nagy lehetőséget. Grat Epic(fail)!

Egy nullával elnézted, kanyarban nem lehet ennyiből kihozni AAA-játékot. Még Broken Age büdzséje is nagyobb volt, és akkoir még marketingről nem is beszéltünk. Egy Shadow Complex 2-nek viszont talán neki lehetett volna futni ennyiből. Hogy 5 euróért mennyi idő alatt ment volna félmillió Steamen, az jó kérdés, de aligha egy-két hónap alatt. XBLA-n több mint 2 év alatt ment 600 ezer fölé, és ott újdonságként jelent meg sok éve. Az időlegesen exkluzív LIMBO ennél gyorsabban fogyott (mely a SteamSpy-on 1,8 milla körül áll sok év, sok bundle, sok rajongás után).

Egyébként a People Can Fly mellett a Chair Entertainmentet (Shadow Complex, Infinity Blade) is lenyelte az Epic, te lehet, hogy így értetted, de nem biztos, hogy mindnekinek egyértelmű, aki átfutja a vitát.

Mellesleg rengeteg ingyenes promóakció van neves multiplatform játékokra, mert a mobilverziókat gyakran adják ingyen (pl. Broken Sword, de újabbak is szoktak), és ezeknél gyakran megegyezik a PC-s verzióval a játék, nem a Far Cry 6 mobilos portjáról beszélünk. A platform miatt mondjuk engem is hidegen hagynak ezek, és eddig túléltem a kirekesztést.
Voltan
Szerintem egész nyugodtan, túl sokat én sem tudtam a franchrise-ról.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

robotnyk
kérdés. mgs5 - érdemes / nem érdemes úgy játszani vele hogy a korábbi részeket egyátalán nem ismerem? főleg olyan véleménye érdekelne, aki szintén így kezdett hozzá, de jöhet bármi...
darkSectorxxx
Nagyon fasza egyetlen Arcade a Lara-t kivéve amit végigvittem.

Nesuten
legutóbbi szerzeményem a Xenoblade Chronicles X Wii U -ra

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Tinman
Egyszer úgy megvernék egy mikulást. De tudod úgy amikor teljes harci díszben van, puttonnyal mindennel.

Valahogy így:

3. perctől:

kigyi
Nem ez a zalaszentgróti most volt itt, hát kimentem megnézni, ha már itt van.

zorrobomber
Ha ez a pécsi akkor leírhatnád a balhét - az OFF-ban 😊

Voltan
😄😄😄😄

kigyi
Na megnéztem ezt a Pukkit, hát pont olyan mikulás mint a többi beöltözött mikulás csak azon normálisabb ruhában vannak 😄

Tinman
"befektetésben"

Nyilván nem vagy jós és én sem, de mire gondolsz? Milyen befektetés lesz ebből? Gondolod Steam konkurens kliensre pályáznak? Egyébként meg kell mondjam tetszik a kliensük, SOKKAL jobban, mint a Steames... smooth, gyors, elegáns, modern, de sosem lesz ebből értékelhető Valve konkurens.

"ez nem minősítő pecsét."

Ja így már értem. Igen ez igaz.

"makkoshotykai tescóban"
Itt dögöljek meg ha van ott Tesco :-D A parizer meg sosincs ingyen... a 100 Ft is píz'. Pont ez az, hogy letarolhatták volna vele akár a Steam-es megjelenés előtt a piacot. Itt és most bármit rá mertem volna tenni, hogy egy 4.99 euros Shadow Complex-re mocsok sokan ráugrottak volna még úgy is, hogy az az ő kliensükhöz van kötve. Már pedig 4.99 euro x alsó hangon 500k vásárló, az annyi mint 768.460.000 HUF.

Hupsz.

Ebből kijött volna egy igen komoly AAA+++ cím teljes fejlesztési költsége. Na... hát így lehet elbaxni egy nagy lehetőséget. Grat Epic(fail)!

"Jade Empire nem hozhatna egy petákot sem? Kedvenc Bioware RPG-m, olyan Enhanced Digital Extra Deluxe verziót lehetne belőle rittyenteni 2 nap alatt hogy ihaj! 😊"

Remasted eladható lenne úgy, hogy meg is érje nekik, a régi classic már nem. Nem véletlen, hogy nem a BF4-et tolják on the house-ba, hanem a régebbi, korábbi, már rengetegszer sárba akciózott játékokat.

"Meg hogy van az hogy ha az egyik, már bejáratott kliens csinálja az elegáns, ha más akkor meg hibás üzleti döntés?"

Jaj ne. Újra tényleg be kell gépelnem az egészet??? Csak röviden: A Shadow Complex remastered egy ÚJ cím PC-n, egy ÚJ kliensen, melyből BŐVEN lehet pénzt kihúzni. Az Origin RÉGI játékokat tol ajándékba, amiből már kb. zéró bevételük van egy RÉGI kliensen. Arcpálmaligetegyarcpálmanevűbolygón.

Tinman
Ránéztem én is. Toltam vele 5 percet és del. Csodálatos. Imádom. Remélem lesz belőle valami szép dobozos kiadás is.

Tinman
Jönnek a régi Epic címek free? Értem, elfogadom népszerűsítsék a klienst, de miért pont egy AAA+++ platform címmel? Ennek a szerencsétlen játéknak csak a Proving Grounds mellékes része van annyira jó, mint egy 10 dolláros indie cím egész main vonala!

Humbli: Értelek, de ott az előfizetés. Fizetsz.

A SC ingyenes. Ez zavar. Nem zavarna, ha ez 2009-ben PC-re IS megjelent volna és most a remastered ilyen formában free. Kedves dolog lett volna. Így viszont ez zavaró és persze, hogy az itteni főleg PC-s közösséget nem zavarja az ingyen játék, de léteznek konzol only emberkék is, sőt olyanok is, akik már 1x megvették és most nekik nincs ingyen ebéd. Sosem tetszik az, ha valamiből valakit, valamiért kizárnak. Ezért gyűlölöm a régiós baromságot is... amcsiban 4 dollár, nekem 19 euro akciósan. Vicc.

Voltan
Hát én azért este rá fogok nézni erre a Shadow Complexre 😊

zorrobomber
- Úgy kapcsolódik, hogy igazából azt csinálnak a cégek a pénzükkel amit akarnak. Valószínűleg itt hosszú távú befektetésben gondolkoznak.

- "Igazságtalanság?" Igen, az 😊

- A Shadow Complex költség szempontjából szvsz B kategóriás, ez nem minősítő pecsét.

- Megnyugtatlak, én, mint játékos, szintén nem pártolom az új klienseket, bocs ha félreérthető voltam. Ez a részükről üzleti döntés ami vagy bejön vagy nem. Kétlem hogy tüntetni fognak az irodájuk előtt a PS4 tulajok, hogy nekünk miért nincs ingyen SC? 😊 Ha a makkoshotykai tescóban 100Ft-ért adják a parizert, akkor a karakószörcsögi tesco express törzsvásárlóinak is lázadni kellene, hisz ők is lelkes parizerrajongók!

- Origin: a Jade Empire nem hozhatna egy petákot sem? Kedvenc Bioware RPG-m, olyan Enhanced Digital Extra Deluxe verziót lehetne belőle rittyenteni 2 nap alatt hogy ihaj! 😊 Meg hogy van az hogy ha az egyik, már bejáratott kliens csinálja az elegáns, ha más akkor meg hibás üzleti döntés? 😊 arcpálmaaaa