Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ütős címmel bekezdtek, utána jönnek a "régebbiek". Mint a havi előfizetéses humblibundli a Grimrockkal.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem spec. így is sok a három "vezető" gamehub, inkább lenne kettő (mindenképp több, mint egy, kell a konkurencia), de azok legyenek jók.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Jó. Durvuljunk: PS4-em van. Csak az. Meglátom a hírt, hogy PC-re, kizárólag PC-re ingyen van a játék. WTF??????? Why? Azt még megérteném Sony-s fejjel, hogy X1-re az X360 utódra ingyen van AZOKNAK, akik rendelkeznek az X360-as licenccel, de PC-re??? Úgy érzem, hogy kizártak valamiből, amihez nekem is jogom lenne ezen az alapon, de nincs PC-m, így nekem nem jár.
X1-em van. MEGVETTEM X360-ra a Shadow Complex-et anno. Teljes árat fizettem érte. Most azt olvasom, hogy PC-re ingyen van ezen a hétvégén a játék, és aki letölti magának a klienssel, az Epic accjához kapcsolódik a játék és ÖRÖKRE az övé. Nem értem. Miért zártak ki? Miért nincs jogom Shadow Complex licenccel RENDELKEZŐKÉNT a játékhoz? Vehetem meg pénzért... jó megveszem, de PC-re, akkor miért free? Nem értem. Ez ilyen rasszista dolog, hogy neked igen, mert PC-s vagy, nekem meg nem, még akkor sem, ha nekem már megvan a klasszikus verzió? Ez igazságtalanság!
A Shadow Complex sok minden, csak nem B kategóriás játék. "A" kategóriás platform játék.
A Uplay és az Origin azért jóval több fejlesztőt foglal magában, mint az Epic, mert ők kiket is nyeltek el? A People Can Fly-t kb, aztán más eszembe sem jut. Igen, ott az Unreal motor, de mi a cél? Minden Unreal motoros játékot a saját kliensükhöz akarnak majd láncolni? Az akkor nagyon fasza lesz, hogy Steam-re regeled, az meg majd indítja a 30 feltelepített klienst a Epic kedvéért. Már most rókázok. A Uplay-nél is pont ezt gyűlölöm, ezért veszem only Uplay-re lehetőleg a játékot, mert lassan úgy néz ki a tálcám a rezidens programok miatt, mint egy karácsonyfa.
Kik vagyunk mi? A legfontosabb emberek vagyunk ebben az egészben. Mi vagyunk a vevők, a mi igényeinket kell kiszolgálni! Ráadásul évtizedek óta a játékok világával kelünk, fekszünk...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.04. 09:56:15
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
User data, és népszerű kliens nem repül le csak úgy a levegőből, azt is valahol el kell kezdeni, és mi mást ajándékoznának, mint egy ultra-népszerű, de amúgy low-cost, B kategóriás játékot? Vannak különböző piaci szegmensek, nem csak market leader maradhat életben. uplay és Origin is él és virul. Persze simán lehet hogy bukta lesz a kliens, de legalább megpróbálják. Nem azt mondom hogy biztos jó ötlet amit csinálnak, hanem azt hogy kik vagyunk mi, hogy ezt kívülről megítéljük?
//Magnetic: Cage Closed is érdekesnek tűnik. <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.04. 09:39:32
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A Shadow Complex X360-ra debütált. Sikeres lett. Mind a kritikusok, mind pedig a játékosok imádták (én is). Ami lényegesebb, hogy exclusive címről volt szó... noha nem system seller, de ha BÁRKIT megkérdeztél akkoriban, hogy milyen játékok miatt vesz X360-at a Shadow Complex ott volt az első 5 cím között!
Tehát az X360 egyik leginkább elismert játékát egy másik platformon történő debütáláskor teljesen ingyen adni dollármilliók kiszórása az ablakon.
Főleg úgy, hogy a PC-sek nagy része a konzolos elismerések miatt még demo nélkül is tejelt volna.
Nem tudom az Epic ezt mennyire engedheti meg magának, de szerintem ezt egyetlen cég sem engedheti meg magának. Ez egy hibás döntés.
Nem véletlen, hogy kb. egyetlen példát sem tud senki felhozni, mert ilyen még nem történt... ez olyan mintha a PS3-ról a Demon Souls a From kliensét népszerűsítendő, csak úgy free letölthető lenne egy hétvégén.
30 éve élek együtt a játékiparral a Pong óta, nyilván fingom sincs semmiről.
Akkor ez most milyen játék, amit le lehet tölteni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- Unreal Engine telepítő
- Fortnite alpha telepítő
- Unreal Tournament pre-alpha telepítő
- Ark mely el is visz a Steam oldalra ahol megveheted, beregeled a Steam alá és ezt a klienst el is felejtheted
- Paragon bemutató
Ennyi. A nép ha végigtolja a free SC-et, fogja és el is felejti ezt a klienst. Ok, kapnak user adatokat... and then? Steam vagy Gog konkurens ebből soha nem lesz. Nem érem a célját. Azt értem, hogy ezt egy marketinges beadta a vezéreknek és nagy vízió, de senkinek nem kell még 1 kliens, bölcsebb integrálódni a nagyokba.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Candy Crush is feltételezések szerint ezért volt nagy üzlet az Activision részéről. Nem a játék fejleszője akkora kincs, hanem az adatbázis a már meglévő játékosokról.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.12.04. 08:31:35
Már megint egy kliens. Felsorolok neked 20-at, amit erőltetnek és a usernek tele van már vele a töke. Minek kell ezt erőltetni? Van egy marék játékuk annak minek kliens?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.04. 08:26:42
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Üzletileg ez egy ultra nagy baromság az Epic részéről, mert így sokan lesznek, akik full free letöltik, letolják, del. Ebből pedig nehezen lesz Shadow Complex 2.
Az orrodig nem látsz, de megszoktam már... a legjobb, amikor betolod ide az 400 ezeres power PC vs. 100.000-es X1 összehasonlító videókat és szánakozol napestig, ahelyett, hogy felfognád, hogy körökkel gyengébb hardveren soha nem lesz semmi sem szebb egy erőműhöz képest. Ehhez mennyi kezelés kéne, hogy megértsd? Évek?
Mire felkelek a magyarításra valaki ránézhetne. Nem láttam sima INT-eket ami nem jó jel. 😞
Next PC upgrade: 2022
Irj hogy mit szedett le.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.04. 07:43:52
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Írtam. A játékot tölti le, ennek melyik része nem tiszta.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.04. 07:45:00
Csak éppen melóhelyen....itt max letölteni tudom játszani nem.
De ez a játék még meg sem jelent.
"ChAIR’s modern and masterful sidescroller has been remastered
for its debut on PlayStation 4, Xbox One, and PC in 2016."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.04. 07:41:23
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Aki le tudta tölteni ossza meg hogyan?? Mert az oldalon bármilyen downloadra megyek az epic games launcher jön be. Abba belépve meg game sehol<#confused>#confused>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: vannevem, 2015.12.04. 05:45:00
Bejelentették a Psychonauts 2-t!!!!
Jön a Telltale Games féle Batman játék!
Illetve volt Far Cry Primal és Quantum Break trailer is. Jó játékok lesznek, de semmi különleges nincs bennük, nem nagyon tudnak engem lenyűgözni. A többi marad délutánra részemről, mert menni kell melóba. 😞
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ezer éve tudni lehet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dragon's Dogma jön PCRE!!!!!4négy
SZERK
"Japanese games often suffer from bad PC ports, but the preview version of Dragon’s Dogma I played boasts a broad selection of graphics options, plays at a steady 60fps, supports high resolutions, and gets rid of the black bars that plagued the console version. I noticed some shadow glitches while using a lamp to light dark areas, but hopefully these will be fixed. I wouldn’t say it was a pretty game but the art and animation are so full of character I don’t mind its low-poly models and slightly blurry textures too much."
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.12.03. 20:27:54