Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Troger911
Ezek még megmaradtak, ha valakit érdekel, dobjon pm-et és viheti 😊

Amerzone: The Explorer's Legacy
Curse: The Eye of Isis
Save the Furries
grebber
Nem tudom ,nem ismerem mivel ilyen helyekről nem vásárolok Mortal Kombat X Premium Edition PC 8 $

grebber
Fall of the Titanic ....bundle szagot érzek....

Tinman
+1

Single player DLC 39.99 euro-ért. Azt hittem már minden alja megoldást láttunk, úgy tűnik tévedtem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"Visszacsatolásokat"

Aki arra se képes, hogy értelmezze a google fordító baromságait, az minek ír fordít cikket? A feedback valóban lehet visszacsatolás, de 4. ált. isk. felett visszajelzésnek fordítjuk, mert ott az a szerencsétlen szövegkörnyezet ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Classic Shell letöltése, telepítése, 2 pipa beállítása kereken 1 perc, onnantól elfelejted, hogy milyen op. rendszer alatt vagy :-)

IMYke2.0.0.0
""Utólag beletenni?
Atyaég....."

Bármennyire hihetetlen, nem lenne nehéz - csak nem 0 dollárba kerülne nekik."

Segítek:

Utólag beletenni (Dark-Isti-Sector) - "nem lenne nehéz" (értsd: utólag beletenni) - csak nem 0 dollárba kerülne nekik***"

*** = azaz, sok-sok dollárba kerülne nekik. Lásd még: 162-es üzenetet.

Hjaj...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Mitől lenne 0a?

Egyedül játszottam botok ellen, tehát single most is van. Story nyilván nem lesz az egy más műfaj.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.05. 15:14:25

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MoRT2195
A siránkozók 95%-ának az fáj, hogy nem tudnak warez verzióval játszani, mert ugye multi only... Ez egy multiplayer játék, sose állították mást. Akinek ez jó, az megveszi, akinek meg nem, az vár egy Star Wars singleplayer játékra, biztos, hogy hamarosan lesz.
Fpocok
Lóf*szt. EA le se szarja, hogy mit gondolnak mások. Nem lesz semmi SP.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Látod ez a problem.....ezzel lenne elkúva az egész. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Hidd el, a multiplayer pályákra bedobni botokat, narratívát és dialógusokat írni rá, majd lecriptelni = max ~5-6 hónap és kész.
Az anyag már megvan, csak össze kell gyúrni, és felvenni hozzá a szükségeseket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Hát én hitetlen lennék, más úgy készíteni egy játékot ha eleve az a cél.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"Utólag beletenni?
Atyaég....."

Bármennyire hihetetlen, nem lenne nehéz - csak nem 0 dollárba kerülne nekik.

darkSectorxxx
Utólag beletenni?
Atyaég.....

grebber
"Nemrég jött ki a Star Wars: Battlefront, de az EA máris mérlegeli a visszacsatolásokat és abszolút nyitottnak mutatkozik az egyjátékos módot illetően, amit nagyon hiányolnak belőle a rajongók."

Jó lenne valami pár órás jóság bele valóban.
Garden Warfare -be is tehetnének igazán az nem gyengén ütne

darkSectorxxx
262156.

Ha már nem win8 akkor win10. 😄

darkSectorxxx
Ja de viszont a win10 meg xbox végett kell. 😊

ZsZso
Ezt én is néztem, de aztán megláttam az árát. 40% kedvezménnyel van 10k fölött? Menjenek a fenébe! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Scooter
Én se szeretem a csempés b*szást, mégis használom a 8.1-et. Ahhoz viszont nincs erőm, hogy modokat tegyek fel, hogy classic shell legyen. Meg lehet szokni mindent, csak akarat kérdése.
Troger911
8.1 + classic shell
darkSectorxxx
Ja értem...sajna alaplap-cpu-ram csere....:S
Akkor letöltés+aktivátor lesz ebből mivel win8-at nem találok és 8.1 meg undorító.

Dzsini
Ha a gép nagyobb része ugyanaz maradt, akkor telefonon újra lehet aktiváltatni. Ha teljesen új a gép, ahhoz új oprendszer kell. Csak a dobozos (nem OEM) oprendszer hordozható.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Ti mit mondtok win10-et egyszer megkaptam 8.1-ről aktíválva, ezt nem tudom átvinni másik hardverekre, töltsem le torrentről s aktiváljam?

Fpocok
Dariusburst
Darius Twin az egyik legkedvencebb játékom! Imádtam az snesen. A zenéje még most is odabasz.

Scooter
Köszi a Post Mortem-et, a Robin Hood: The Legend of Sherwood-ot és a The Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses-t!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.05. 12:43:40
Fpocok
17 napja jelent meg, máris 40% leárazást kapott az AC syndicate.

Tinman
Ugh de várom!!!!

Walkind Dead: Michonne!

IMYke2.0.0.0
Kliensek, amikről én tudok így hirtelen :

* STEAM
* Origin
* Uplay
* Desura
* GMG
* GOG (Galaxy)
* Epic Games

S rémlik, hogy van egy WBPlay is... - de, az is lehet, hogy az csak egy felület .
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.05. 10:33:42

IMYke2.0.0.0
Felesleges - nézhető így is.
A kliens viszont megkönnyíthet pár dolgot.

Nyilván, kényelmesebb volna a STEAM alá integrálódniuk, de szint biztos, hogy anyagi okai vannak annak - Valve és az ő sápja -, hogy nem teszik.

Tinman
Ezzel csak egyetérteni tudok. Elegem van. Ha most minden klienst feltennék, amit használtam/használok és egyszerre elindítanám 10 db. simán lenne. Beteges. Nevetséges. Szánalmas.

MoRT2195
Hát majd letöltöm ha kell. Azzal sokkal előrébb nem vagyok ha MÁR ott van a gépemen egy létező fiókkal.
De amúgy annyira jó, hogy minden kiadó/fejlesztő akar csinálni magának ilyen klienst, rohadt idegesítő, mi a francnak? Még az EA meg a Ubisoft oké, mert ő nekik azért elég komoly játékfelhozataluk van, de sok más csapatnak annyira felesleges ilyen kliens.
IMYke2.0.0.0
Viszont, a játékait már nem fogod tudni futtatni kliens nélkül...

MoRT2195
Nem értem miért jó az nekem, hogy már fent van létező fiókkal. Webbongészőn is tudok jelentkezni a bétára, akár új regisztrációval is.
IMYke2.0.0.0
Nem - nézd az alját a képnek. Az egésznek az a lényege.

//Epic-ék nem ok nélkül erőltetik a klienst.

Tinman
Béta tesztelni akarsz? Végül is köszi... ne nekem kelljen majd a hibákat nézegetni, ha esetleg megvenném <#worship>

IMYke2.0.0.0
Jön ugye az Epic Games "Paragon" c. játéka - na, ezért jó, ha a gépeden már ott a kliensük, létező fiókkal:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.05. 09:59:53

mooo
Köszönöm a Prehistorik-ot! <#worship>
Troger911
Rendszeres topiklátogatóknak ingyen vihető egy privát üzenetért:
Postmortem
Robin Hood: The Legend of Sherwood
Amerzone: The Explorer's Legacy
Curse: The Eye of Isis
Prehistorik
The Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses
Save the Furries
Troger911
ÁÁÁÁÁ! Megvettem a Crepy Adventures Bundlet a két AGON miatt, erre a steames verzióban nincs magyar nyelv és magyar hang... Ha már kiadta oda is Pierot akkor felrakhatták volna magyarul is. Szeretem amúgy a Silver Moon játékokat, jó gondolkodtatók.
MoRT2195
Ja, érdekes. Tőlem kb. mindig mindent elvisznek, mint a cukrot egy éjszaka alatt, de most csoda, hogy ha egy éjszaka alatt megvesznek tőlem egy tárgyat. Persze pont most van az az akció, hogy többet kapunk egy kártyáért, és pont most nem vesz senki semmit...
Mért nem visznek semmit steam piacon ? Mindenki spórol a vásárra ?
Dreamfall Chapters 4. epizód pipa. Kicsit rövid lett. Mármint az eddigiekhez képest. Volt olyan epizód, ami 7-8 óra volt, ráérőseknek akár 10 is, ezt azonban csupán 4 óra alatt végigvittem. Még 1 epizód kell a végső véleményezésemhez, de az eddigiek hozták az előző rész szintjét (a TLJ szintjét nem tudja, de azt nem is könnyű).
Tinman
Mind a kettő wishlistemen volt :-(

Scooter
whitew0lf nyerte az Assassin’s Creed IV Black Flag-et! Gratula!
Nyeremény elküldve steam-en, mivel a barátlistámon vagy.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.04. 20:41:34
ZsZso
Sose sikerült még, de kitartóan próbálkozok. Ha valakinek van fölösleges Banished + Rust -je a Humble Monthlyból és $4 -ért megválna tőlük, akkor szívesen megvenném.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Dark Souls 3 trailer. VÓTMÁ?

Április 12-én jön. PCre is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Csak azoknak, akik még nem rendelkeznek vele(!): https://www.indiegala.com/store - vásárolj 10 dollár/euró felett és kapsz ajándékba egy Borderlands (1): Game of the Yeart!