Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valamint, az MMO-zás nem az én világom, és úgy tudom, a játék leginkább az.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Majd meglátjuk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"A Frozenbyte leleplezte legújabb projektjét, a Shadwent, amely egy "igazi lopakodós játék" lesz női főhőssel. Változatos pályákon, fantasy környezetben sunnyoghatunk, általában az éj leple alatt."
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.12.06. 09:25:11
Parasite Eve 2, best game EVER!

"Everything that happens, happens for a reason"
wesker24: Persze, én is csak akciósan gondoltam, teljes áron biztos durva ára lenne egy ilyen csomagnak. Amúgy ha külön megvásárolgatná az ember az összes tartalmat teljesen áron, akkor simán 100k+ fölött lenne az ára.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Steamgifts-en amúgy mi ez a Payday 2 őrület? Hol árulták fillérekért a játékot?
Csak nekem van már tele a tököm ezekkel aj átékokkal? overwatch meg
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.12.05. 21:35:58
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Steak controller vezetéknélküli? Kelleni fog 😄
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Szerk.: Meg is vettem 2857 Ft-ot vontak.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.05. 20:09:57
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
We noticed you're shopping from Hungary. This item is not available for purchase due to geographical restrictions. It may be available on Amazon.co.uk. Not Shopping from Hungary? Change your country setting
Lehet, hogy elfogytak a kulcsok... Még próbálkozok!
We noticed you're shopping from United States. This item is currently unavailable for customers shopping from United States. We don't know when or if this item will be available again. Not Shopping from United States? Change your country setting
Elfogytak a kulcsok, mert kint azt írja, hogy csak usából lehet megvenni.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.05. 19:00:20