Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
Mivel elvileg stamen és gog-on is tudod aktiválni és ott bent van a támogatott nyelveknél, ezért elvileg lesz magyar is.
genndy
Igen, bárhonnan veszed a kódot egyfélét kapsz, az összes nyelvvel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Gyönyörű! Akkor a pakli mindenképp angol? Akkor lehet bepróbálom az emagot, ha tényleg nincs pakli nélküli dobozos! Az ügyintéző ennyit talált pluszban, ami a címbe is van: code in box, tehát a kód benne van a dobozban...
wantonly
Ez baromi jól néz ki. 😊

Viszont a játékban akkor is lesz magyar filarat, ha "angol nyelvű"?
genndy
Nincs pakli nélküli dobozos.

Moby
Angol nyelvű. Nekem megéri a többletet, hogy támogassam a honosításokat.

Troger911:
Szép ajándék! <#eljen> Én is szívesen látnám a fa alatt, persze így sem szomorkodom 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Adversus solem ne loquitor

wantonly
A fene, pedig szerintem ugyanaz a verzió, egyáltalán van olyan dobozos amiben nincs pakli?
genndy
A kézikönyv meg az egyéb cetlik magyarok a magyarban is csak, a kártyák mindenképpen angol nyelvűek.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.09. 12:16:22

Troger911
Most hívtam őket, az ügyintéző annyi infót tudott mondani, hogy a kód biztos benne van... Pedig lemondanám a másikat, mert az 8k postával... Szomorú, hogy nem tudnak infót adni. Ha meg megrendelem és nem jó, akkor megy a macera + a másik már vagy elfogy, vagy nem ér ide...
wantonly
Elvileg. Mondjuk azt írják, hogy "angol verzió".

A kártya engem is elgondolkodtat. 😊
grebber
Acsik azok + kihivást jelentenek amik miatt többször végig lehet tolni bármit.
Kártyák meg soha nem érdekeltek vannak azt kész. Egy db játékot sem vettem csak azért mert kártyás olyan mélyre nem süllyedek.

Next PC upgrade: 2022

Troger911
És ez elvileg ugyanaz a kiadás, mert a képekből nem derül ki. Ha igen, akkor lemondom a másikat...
Dzsini
Bezzeg a steam kártyák és az acsik 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Én debil vagyok nem érdekel a kártya a valóságban sem főleg nem a játékban ahol nem is értem a lényegét.Szóval nekem 1ft-nem ért az a sok kacat.

wantonly
Emag: 5190Ft - ingyen kiszállítással.
Troger911
Ha normális minőségű a 154 lap, akkor az igen olcsónak számít, ha mondjuk (3k-nak számoljuk). Ennyiért egy-két pakli rendes pókerkártyát kapsz és akkor nem egy társasról beszélünk, ami ennél lényegesen több, sokszor rossz minőségben, pusztán a játékötlet-mechanika miatt.
grebber
Hát ennyi pénzért ennyi szar ne is adjanak nekem

Troger911
De nem járnak mellé ezek:
grebber
LOL általában a dobozos olcsóbb szokott lenni mint a digital erre majd a duplája mintha steam-en venné az ember.
Ott 9.99 euro. Majd valami 75%-os offban beszerezzük.

Scooter
Van egy cserém ha érdekel valakit. The Oil Blue: Steam Legacy Edition.
PÜ!
TBTPumpa
Igényes is, a DLC pedig hosszú. Bőven van olyan hosszú a kiegészítő, mint egy mai átlagos AAA játék (Single rész) játékideje.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troger911
Köszönöm a megerősítést mindenkinek, meg is rendeltem tesómnak karácsonyra a dobozos W3 dlc-t! Nagyon igényesnek tűnik a képek alapján!
Moby
Pontosan, most indulok érte. Már korábban utaltam rá, hogy nálam mennyire nem szempont, hogy steames-e vagy sem (sőt, nálam inkább hátrány a steam) 😊

Troger911
Köszi! Mivel ajándék lesz és jár hozzá a két pakli kártya, ezért kifizetem érte a közel 7k-t (még ha fáj is, hogy a steames kulcs csak 1500 Ft).
TBTPumpa
Naná, hogy megéri az a kiegészítő. És Steam-en is aktiválható, csak mindenképp olvasd el a dobozban található leírást, mert a GoG-os kódot kell átváltani Steam-esre egy adott oldalon keresztül. Én is Steam-re regisztráltam a dobozos verziót, mert ott van nekem az alapjáték is, nem GoG-on.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.09. 11:02:11

Troger911
Találtál belőle? Én most ITT találtam még 6 db van raktáron. Akkor elvileg steamen aktiválható?
grebber
Ilyenkor értékelődik fel az a merészség amikor több mint egy éve megvettük 3xxxft-ért steam-re!<#eplus2>

Moby
Pont ma akarom megvenni abból is a dobozost, a gwynt kártyák miatt. Nem akarok vele játszani, csak nagyon szép. Egy helyen még leltem (jó drágán).

Troger911
Köszi, eljutottam a fizetésig, erre pont hívott tesóm, hogy nézzem meg steamen mi az új szerzeménye... Kereshetek neki mást karácsonyra, és mondtam neki, hogy több játékot ne vegyen már! Amúgy a Hearths of Stone dlc-t érdemes hozzá megvenni? Az 576 azt írja, hogy a kieget steamen is lehet aktiválni. Ez igaz lehet? Lehet megkapja hozzá ezt. Jópofa a 2 pakli kártya és a zsetonok!

Szerk.: Ahogy nézem ezt már nem fogom tudni beszerezni 😞
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.09. 10:56:03
Scooter
Mondjuk ahogy nézem a drop key-eket, szar játékokat nem nagyon lehet nyerni. Maximum nem érdekel és 1 sorral több lesz, de ha mondjuk pont olyan ami érdekel, akkor már jó.
Troger911
Nem!
Scooter
Egy steam-es kódot ki lehet valahogy deríteni, ha nem tudod, hogy milyen játék? Hot Random Keys-es pont most esett be egy, de azért akármilyen játékot nem szívesen lőnék be.
Moby

Troger911
Ha esetleg valaki lát valahol dobozos Witcher 3-at olcsóbban mint 9k (mindenhol 8990 Ft), akkor gondoljon rám 😊 gogon megint féláron van, de nem ártana kézzel fogható formában ajándékozni 😊 (És nem, nem kefélgetem a w3-at, csak lemaradtam a 6k-sról fekete pénteken, magamnak meg behúzom közvetlenül gog-on szerintem.)
Fpocok
Vicces kép 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
The Binding of Isaac: Afterbirth+ announced by Nicalis

Omájgád!

"Afterbirth+ will also include a Bestiary that will provide detailed information about enemies you've encountered, as well as support for mods, which Rodriguez said is the "big news" in the announcement, and a "user-friendlier" room editor, mod editor, and Lua support."

zorrobomber
Most hogy így mondod nekem a párbeszéd döntési lehetőségek hiányoznak belőle, végtelen mennyiségű geget lehetett volna beleírni... persze jó jelen formájában is.

Tinman
Nem fognak ezek FF-et beletenni ennyiért az tuti... legjobb esetben 1-et.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
3 küldit le is nyomtam, de a stage boss péppé vert :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
THE 2015 HOLIDAY SURPRISE BOX

For just $9.99, you will receive a surprise selection of our most exciting PC download games worth over $80!
Stuffed with 5 PC download games, and additional store offerings, this is one holiday treat you just can’t pass up!

Tinman
Terminal Velocity!!!!

AZTAROHADT! Annyira imádtam azt a játékot, hogy az leírhatatlan... atyaég, remélem elindul, látni akarom, most! ^^

genndy
Wáá! South Park: The Stick of Truth JÓÓ! Pont ugyanolyan elborult elmebetegség mint a sorozat, amúgy meg egy tök korrekt, lájtos rpg (párbeszéd, döntési lehetőség nincs, de van fejlődés, csomó loot meg jól kitalált harcrendszer). Megyek is vissza Buttersszel (a.k.a. Káosz Kapitány ) lefingani Cartman golyóit (vagy ilyesmi) <#fogmosas>

IMYke2.0.0.0
Itt is:

* Lichdom: Battlemage
* 3D Realms Anthology - Steam Edition
- Alien Carnage / Halloween Harry
- Arctic Adventure
- Balls of Steel
- Bio Menace
- Blake Stone: Aliens of Gold
- Blake Stone: Planet Strike
- Cosmo's Cosmic Adventure
- Crystal Caves
- Dark Ages
- Death Rally (Classic)
- Duke Nukem
- Duke Nukem 2
- Duke Nukem 3D
- Duke Nukem Manhattan Project
- Hocus Pocus Major Stryker
- Math Rescue
- Monster Bash
- Monuments of March
- Mystic Towers
- Paganitzu
- Pharoah's Tomb
- Raptor: call of the Shadows (1994 Classic Edition)
- Realms of Chaos
- Rise of the Triad: Dark War
- Secret Agent
- Shadow Warrior (classic)
- Stargunner
- Terminal Velocity
- Wacky Wheels
- Word Rescue
- Xenophage
* Monstrum
* GemCraft - Chasing Shadows
* Battle vs Chess
* CrossCode
* Super 3-D Noah's Ark
* Flying Tigers: Shadows Over China
* Cast of the Seven Godsends
* Horizon Shift

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Bundlestars Killer Bundle 6.
Sajnos csak a Lichdome adja el a pakkot.
De ha esetleg létezik olyan ember akinek nem az kell átveszem tőle.

Most értem a teljes Max Payne trilógia végigjátszásom végére. Az első részt most játszottam először, a másodikat párszor anno végigvittem csúnya verzióban, ahogy a harmadikat is egy alkalommal. Szerintem még mindig a második messzemenően a legjobb rész. A harmadik fejlődött ott, ahol fejlődni tudott, ami a grafika, de semmi Max Payne hangulatot nem éreztem a játszása közben. Jól összerakott darab, de ennyi.
IMYke2.0.0.0
"Talán valamely Final Fantasy."

Na, ha biztosan tudható lenne, hogy Final Fantasy lesz mind az 5 (!), na akkor megvenném vakon a csomagot.
Amúgy meg nem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Tavaly ezek voltak:
- Thief - Master Thief Edition
- The Last Remnant
- Murdered: Soul Suspect
- Lara Croft and the Guardian of Light
- Deus Ex - The Fall
- Nosgoth Founders - Warlord Pack

Idén én számítanék egy Lara Croft and the Temple of Osiris-re tutira. Más nem tudom mi az, amit még nem osztogattak ingyen vagy fillérekért. Talán valamely Final Fantasy.

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.08. 18:23:22

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Square Enix?
Nope! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.08. 18:11:44

IMYke2.0.0.0
Square Enix 2015 Holiday Surprise Box: Square Enix 2015 Holiday Surprise Box - klikk!

//Személy szerint, nekem majdnem minden SE játék megvan, de hátha másnak tudnak még meglepetést okozni december 18-án, a 6,5 eurós csomag megvásárlását követően és a tartalmának bejelentésekor.

"Steam key issued upon purchase. Activate via your Steam account.
Receive a surprise selection of our most exciting PC Digital games!

Featuring 5 games, and additional store offerings, this is one holiday treat you shouldn´t miss.

The contents of this exclusive deal will be announced and delivered after 3pm GMT on December 18th, 2015."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.08. 18:04:10

Moby
BFront: Konkrétan semmilyen mélysége nincs neki. El lehet vele prüntyögni, de ennyi. Néha még élvezem is.