Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy meglepődne 😉
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Habár a Star Wars Battlefrontról szóló cikkemben én inkább a tartalom hiányát róttam fel a játéknak, és a játékmenet egyszerűségét sok szempontból előnynek könyveltem el - hiszen ha valami egyszerű, az nem feltétlenül baj, ugyanis akkor a játékosok képességei kerülnek előtérbe.
Most azonban az Electronic Arts egyik vezetője, Blake Jorgenson arról beszélt, hogy talán tényleg kiábrándították a keményvonalas rajongókat ezzel. "A Star Wars Battlefront egy olyan shooter, amit eleve úgy terveztünk, hogy minél szélesebb réteg tudja élvezni. Azt volt a cél, hogy egy nyolc éves gyerek is együtt tudjon játszani az édesapjával a kanapéról, és hogy egy huszonéves is gond nélkül tudja élvezni. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy talán nincsenek olyan mélységei, mint amikre a keményvonalas rajongótáborunk számított".
"Epizodikusan jelenik meg a Final Fantasy VII Remake
Habár a Square Enix bőszen mutogatta a Final Fantasy VII Remake-et a Sony sajtókonferenciáján a hétvégén, egy fontos részletről elfelejtett beszélni a kiadó. Mégpedig arról, hogy a játék epizodikus formában jelenik majd meg, és a készítők szerint minden résznek meglesz a maga "egyedi hangulata". A legendás Yoshinori Kitase, a játék producere elmondta, erre azért volt szükség, mert egész egyszerűen a projekt túl nagy lenne egyben, és ki kellene vágniuk dolgokat, ha nem részletekben jelentetnék meg. Tetsuya Nomura, a Final Fantasy VII Remake vezető fejlesztője hozzátette, könnyen elképzelhető, hogy a vágás mellett még össze is kellett volna vonniuk dolgokat, így végső soron nem nyújtotta volna azt az élményt az új változat, amit vártak tőle a rajongók."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.08. 14:07:35
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Adversus solem ne loquitor
Na ezen sokat filoztam mar a megjelenes ota hogy erdemes e beruhaznom ra.Egeszen szombatig amikor is 14 juro korul sikerult learazva behuzni steam-re.
Nos azt kell mondjam hogy az idei ev vege legnagyobb pozitiv meglepetese szamomra, totalisan addiktiv kis ugyessegi/autos/focis jatek.Kicsit fura hogy ha kanyarodsz egyet azert is achievement jar (kis tulzassal) de ez sem vesz le az elvezeti faktorbol.Egyelore csak tutorialt, botok elleni bajnoksagokat nyomtam, meg par meccset neten.Sok a debil ahogy minden online jatekban de alig varom hogy a haverjaimmal is kiprobaljam, ez lehet az a jatek evek ota eloszor ami enyhitheti a LAN partyk hianyat a tarsasagban.
Kivancsi leszek erdekel e mast is a lehetoseg, tuti lesz meg valami learazas iden.
Mindenkeppen javaslom mindenkinek aki szereti a latvanyos es baromi konnyen elsajatithato jatekot, nem mellesleg erdekes focis koritessel 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ellenben ismét van egy limitált, jótékony célra készített Pet a WoW-ban (10 euró ez is). Az ebből származó teljes bevételt (csak most decemberben tart ez az akció) januárban átadják a Make-A-Wish szervezetnek.
Persze nem csak a játékosok pénzét adják át, ők is megtámogatják a dolgot valamennyivel, bár nekik van is miből adni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.07. 20:07:06
Mindjárt kettőt veszek ebből! <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.07. 19:46:55
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Szóval valami mozgolódás van körülötte, meg a többi játék körül is, ami örvendetes.
HL3-ról meg már filmet kéne csinálni annyira szánalmas ami folyik
Next PC upgrade: 2022
Half-Life 3 Developer Comp
Half-Life 3 for Beta Testing
Half-Life 3 Store or CD Key
Dark Souls III
Rise of the Tomb Raider
Final Fantassy X/X-2 HD Remaster
Final Fantasy VI
Bad Rats Show
HL3 confirmed?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Anno az elsőt végigvittem, szerettem. A kettőt végigvittem, többször, imádtam, ugyanúgy a Brotherhoodot is, még jobb volt. A Revelations nekem nem jött be, de aztán sikerült áron alul megvennem az AC3 collectors-t, és az a szobor már a játék nélkül is megérte az árát, mert gyönyörű. A játék próbált újat mutatni, ami aztán az AC 4-ben lett igazán jó, de nem a szokásos dolgok miatt, hanem mert a tengeri hajózás, és a kalózkodás annyira kurva jó volt, hogy az ünnepek alatt felrakom újra, és azt fogom tolni.
A Unity nekem kimaradt, mert nem nagyon vonzott a visszatérés a régi recepthez. Most pedig megvettem a Syndicate-et.
Két karakter van, oké, de semmi különbség nincs köztük. A harcrendszer új (nekem az AC4-hez képest), de rosszabb lett, mint volt. London persze szép, és megint itt alkottak nagyot, de az az igazság, hogy ettől sem vagyok elájulva. Igaz, hogy még csak az első kerületet nyertem meg.
Eddig az a véleményem, hogy a nyomott árat talán megérte (kábé hétezer Forint), de nem vagyok elájulva.
Ilyen árkategóriában idén a Mad Max viszi a prímet nálam, az még legalább tükörsimán is fut, és valahányszor betöltöm, elvarázsol a világa, a Syndicate meg eddig nem, bedig anglomán bolond volnék.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.12.06. 21:54:08
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"