Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Szerintem nem az a baj, hogy túl egyszerű, hanem túl drága. Tényleg tök jó lett volna unokaöcsémnek, hogy beleszokjon a multis világba, na de nem ennyiért... Ha ~8000 körüli áron nyit(!) akkor senki nem szólt volna egy szót sem és mindenki örömódákat zengene róla hogy milyen hangulatos.

Dzsini
Azért én a helyében megkérdezném a rajongókat, hogy mit is várnak el 😊

Lehet, hogy meglepődne 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
"Tényleg túl egyszerű lett a Star Wars Battlefront?

Habár a Star Wars Battlefrontról szóló cikkemben én inkább a tartalom hiányát róttam fel a játéknak, és a játékmenet egyszerűségét sok szempontból előnynek könyveltem el - hiszen ha valami egyszerű, az nem feltétlenül baj, ugyanis akkor a játékosok képességei kerülnek előtérbe.

Most azonban az Electronic Arts egyik vezetője, Blake Jorgenson arról beszélt, hogy talán tényleg kiábrándították a keményvonalas rajongókat ezzel. "A Star Wars Battlefront egy olyan shooter, amit eleve úgy terveztünk, hogy minél szélesebb réteg tudja élvezni. Azt volt a cél, hogy egy nyolc éves gyerek is együtt tudjon játszani az édesapjával a kanapéról, és hogy egy huszonéves is gond nélkül tudja élvezni. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy talán nincsenek olyan mélységei, mint amikre a keményvonalas rajongótáborunk számított".

"Epizodikusan jelenik meg a Final Fantasy VII Remake

Habár a Square Enix bőszen mutogatta a Final Fantasy VII Remake-et a Sony sajtókonferenciáján a hétvégén, egy fontos részletről elfelejtett beszélni a kiadó. Mégpedig arról, hogy a játék epizodikus formában jelenik majd meg, és a készítők szerint minden résznek meglesz a maga "egyedi hangulata". A legendás Yoshinori Kitase, a játék producere elmondta, erre azért volt szükség, mert egész egyszerűen a projekt túl nagy lenne egyben, és ki kellene vágniuk dolgokat, ha nem részletekben jelentetnék meg. Tetsuya Nomura, a Final Fantasy VII Remake vezető fejlesztője hozzátette, könnyen elképzelhető, hogy a vágás mellett még össze is kellett volna vonniuk dolgokat, így végső soron nem nyújtotta volna azt az élményt az új változat, amit vártak tőle a rajongók."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.08. 14:07:35

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

+1 millió.
MoRT2195
Troger911
Jólvan na! Tudom, hogy megérdemli, hogy megvegyem 2 példányba!
Moby
Ó a w3-at pont ne kefélgessük már <#szomoru1> Inkább kaptok tőlem egyet, vagy valami.

Adversus solem ne loquitor

Troger911
Amúgy, ha gog-on regizi, akkor utána én az ő accával tudom letölteni és nyomni? Persze szemétség, de kicsit magamnak is venném, azért gondoltam a steam családi megosztásra is 😊 Viszont gog kulcs 6k (tudom, ennyi volt black pénteken a dobozos), dobozos 9k. Tesóm nem értékeli a dobozt, lehet becsomagolt gog kulcsot kap.
Moby
Aucs. Én videójátékokkal játszom, eltévedtem, bocsi. 😊

grebber
Egyértelmű, nem stem nem köll no acsi kártyák stb.

Next PC upgrade: 2022

Moby
Rosszabb a no-drm mint a steam? Ez nekem új 😊

grebber
Ja csak a steam-em vett a steam-es.

Troger911
Jól látom, hogy dobozos Witcher 3 steames verzióban nem létezik, csak gog-on aktiválható van? Karácsonyi ajándék lenne, de lehet, hogy csinálok egy dobozt amiben lesz egy steam kulcs...
zorrobomber
+1 (és 4 fős split screen is van)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.12.08. 10:58:25

dartonite
Rocket league.

Na ezen sokat filoztam mar a megjelenes ota hogy erdemes e beruhaznom ra.Egeszen szombatig amikor is 14 juro korul sikerult learazva behuzni steam-re.
Nos azt kell mondjam hogy az idei ev vege legnagyobb pozitiv meglepetese szamomra, totalisan addiktiv kis ugyessegi/autos/focis jatek.Kicsit fura hogy ha kanyarodsz egyet azert is achievement jar (kis tulzassal) de ez sem vesz le az elvezeti faktorbol.Egyelore csak tutorialt, botok elleni bajnoksagokat nyomtam, meg par meccset neten.Sok a debil ahogy minden online jatekban de alig varom hogy a haverjaimmal is kiprobaljam, ez lehet az a jatek evek ota eloszor ami enyhitheti a LAN partyk hianyat a tarsasagban.
Kivancsi leszek erdekel e mast is a lehetoseg, tuti lesz meg valami learazas iden.

Mindenkeppen javaslom mindenkinek aki szereti a latvanyos es baromi konnyen elsajatithato jatekot, nem mellesleg erdekes focis koritessel 😊
TBTPumpa
Furkós bot instant get! Már megéri előrendelni. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
STEAM-en a Far Cry: Primalhoz ott a furkós bot DLC 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Tescoba 1990Ft a dobozos....... be is rántottam.

zorrobomber
És tényleg.

Más:
Battlefield 4 - $7.51
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.12.08. 09:29:00

Scooter
...de még mindig van a fizetős is. Nem ugyanaz a kettő.
Dzsini
Igen, ezek főleg azoknak hasznosak, akik a "rábökök az indítóikonra" időtartamnál többet töltenek a főképernyőn, több oldalnyi információs meg egyéb dolgot használnak - vagy csak szeretnek művészkedni, és a desktopjukon az átlag ember azt se tudja, hogy hol a start gomb, vagy melyik rajz indít valamit 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Tinman
Köszi. Akkor nagyon nem én vagyok a célcsoport :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Indítóképernyő a gyári helyett - ha az, amit kaptál a rendszerhez nem tetszik, vagy nincs benne olyan funkció, ami ebben benne van, vagy az túl sok memóriát-erőforrást fogyaszt, stb.

Tinman
Ezmiezezmirejó?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Nem játék, de közel van hozzá: Nova Launcher Prime - 125 Ft (!!!!4444négy) <1,5k szokott lenni ha jól emléxem és az egyik legnevesebb launcher androidra>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

TBTPumpa
Blizzard kitapasztalta ezt már a WoW-os petekkel és mountokkal. <#hehe>

Ellenben ismét van egy limitált, jótékony célra készített Pet a WoW-ban (10 euró ez is). Az ebből származó teljes bevételt (csak most decemberben tart ez az akció) januárban átadják a Make-A-Wish szervezetnek.
Persze nem csak a játékosok pénzét adják át, ők is megtámogatják a dolgot valamennyivel, bár nekik van is miből adni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.07. 20:07:06

IMYke2.0.0.0
Sajnos, igaz - a vásárlós részre.

TBTPumpa
BlizzCon-on gondolom kisírták a rajongók. A skinek amúgy is hozni fognak majd a konyhára (MOBA és MMO játékokban is veszik őket, mint a cukrot).

IMYke2.0.0.0
Öööö.... ez már azé' valami, legalább erőlködnek kicsit 😊

TBTPumpa
Blizzard: "Az új hősök és térképek ingyenes frissítésekként fognak érkezni az Overwatch-hoz, DLC-k helyett."

Mindjárt kettőt veszek ebből! <#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.07. 19:46:55

IMYke2.0.0.0

zorrobomber
Soha egy AC-t se vittem végig 😊

MoRT2195
HL3 lesz, ez egyértelmű. A kérdés itt az, hogy mikor lesz?!
kigyi
Kell jobb reklám a Steam-nek Karácsony előtt mint ez? Na látod tehát, ha kamu akkor is reklám ami nekik nagyon sok befolyó pénz és igen mi hörcsögök nehezen hisszük el, de sokan vannak akik nem ismerik még a Steam-et (sok a kalóz).

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Igaz, de ezt a Steam adatbázist kívülálló nem szerkesztheti, vagy igen?
Szóval valami mozgolódás van körülötte, meg a többi játék körül is, ami örvendetes.

grebber
Hányszor volt már minden jóság ebben azt sokból semmi nem lett.
HL3-ról meg már filmet kéne csinálni annyira szánalmas ami folyik

TBTPumpa
Steam adatbázis halászat:

Half-Life 3 Developer Comp
Half-Life 3 for Beta Testing
Half-Life 3 Store or CD Key
Dark Souls III
Rise of the Tomb Raider
Final Fantassy X/X-2 HD Remaster
Final Fantasy VI
Bad Rats Show

HL3 confirmed?

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mindig megzavar az új logod. Amikor csak új rápillantok gyorsan és nem olvasom el, akkor mindig azt hiszem, hogy zorrobomber az. 😄
darkSectorxxx
+1

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Nos, megvettem az új Assassin´s Creed-et, és azt kell, hogy mondjam, nem volt véletlen, hogy már kb hat kilóért meg tudtam venni.

Anno az elsőt végigvittem, szerettem. A kettőt végigvittem, többször, imádtam, ugyanúgy a Brotherhoodot is, még jobb volt. A Revelations nekem nem jött be, de aztán sikerült áron alul megvennem az AC3 collectors-t, és az a szobor már a játék nélkül is megérte az árát, mert gyönyörű. A játék próbált újat mutatni, ami aztán az AC 4-ben lett igazán jó, de nem a szokásos dolgok miatt, hanem mert a tengeri hajózás, és a kalózkodás annyira kurva jó volt, hogy az ünnepek alatt felrakom újra, és azt fogom tolni.
A Unity nekem kimaradt, mert nem nagyon vonzott a visszatérés a régi recepthez. Most pedig megvettem a Syndicate-et.

Két karakter van, oké, de semmi különbség nincs köztük. A harcrendszer új (nekem az AC4-hez képest), de rosszabb lett, mint volt. London persze szép, és megint itt alkottak nagyot, de az az igazság, hogy ettől sem vagyok elájulva. Igaz, hogy még csak az első kerületet nyertem meg.
Eddig az a véleményem, hogy a nyomott árat talán megérte (kábé hétezer Forint), de nem vagyok elájulva.

Ilyen árkategóriában idén a Mad Max viszi a prímet nálam, az még legalább tükörsimán is fut, és valahányszor betöltöm, elvarázsol a világa, a Syndicate meg eddig nem, bedig anglomán bolond volnék.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.12.06. 21:54:08

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Jaja thx. 😊

IMYke2.0.0.0
OFF-ban címeztem neked valamit 😊

darkSectorxxx
Egyelőre. 😊

ffxi
Maradjunk a 9-nél egyelőre 😊

Fákjúal!

darkSectorxxx
Grat....multizhatunk. 😄 már sokunknak megvan. 😊

Fpocok
Bioshock Infinite:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Gratula! <#taps>