Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Sajnállak, hogy fegyvert fognak a fejedhez hogy mindenképpen költsél.

Next PC upgrade: 2022

Scooter
K*rva any*át. Jön a Winter Sale és megint megy fel az euró az egekbe! (317 Ft). Szakadjanak meg...
grebber
kigyi
El is beszélgettem vele, hogy ez nem módi errefelé.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
5650 Ft az alapjátékért? Hát ez nem hörcsög compatible :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Azt a 20 dolcsit megérné. Be is indult rá a hörcsögöm...

zorrobomber
Én Crew-t vettem tőlük, semmi gond nem volt vele. savygamer-en rendszeresen linkelve vannak.

Fpocok
MerlinW
Egyébként pont most vásároltam G2A-n és ott volt az out from EU-s opció, azaz a 0%-os ÁFA. Csak a Paypal-os fee-t tette rá (312Ft)

[merlinw.org]

MerlinW
Hmm DaS 3 preorder 33 dolcsiért...

Meg van AC Syndicate is 20 dolcsiért. Jó árak.. Mindjárt veszek valamit 2 dolcsiért és kipróbálom
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.09. 21:33:02

[merlinw.org]

MerlinW
Sosem vásároltam még tőlük, de általában kerülik az oldalak az adócsalást, így valószínű. Talán az Instantgaming már az egyetlen ahol be lehet állítani luxemburg-ot / átvállalja, bár már ők sem minden esetben. EU törvény.

[merlinw.org]

Fpocok
Behúzva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
😄

Ami a tesódé az a tiéd is, ez örök szabály! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.09. 19:53:44

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Am a Cdkeys en számolnak fel adót mint a G2a -n ?
Voltan
Good Lord... <#csodalk>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
<#eljen> <#taps>
ffxi
Nem lőttél mellé <#eljen>

Fákjúal!

Troger911
Még nem saját (tesómé), de hamarosan!
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.09. 19:30:26
darkSectorxxx
Grat! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Troger911
Tenyérdörzsölős szmájli...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMYke2.0.0.0
A címet nézzétek... nekem már megindult a gyomrom...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Elő is veszem majd. 😄

IMYke2.0.0.0
Lelked rajta...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Én dollárban szoktam fizetni. 😄

3Error
Vicces, én sem szeretek kártyázni. <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
"Dátumot kapott a Resident Evil 0 Remaster

Ez a dátum pedig egészen konkrétan január 19. Az anyag PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra lesz elérhető, 19,99 eurós áron, ami egyébként megegyezik a 19,99 dolláros amerikai árral, de ezt már megszoktuk, ugyebár..."

"Unreal Engine 4-re épül a Final Fantasy VII Remake

<...>Yoshinori Kitase, a játék producere elmondta, hogy az Unreal Engine 4 rendkívül fejlett és egyszerűen használható fejlesztői eszközökkel rendelkezik, így a játék elkészítésére szánt idő jelentősen lerövidíthető. Mostanában egyébként egyre több japán stúdió használja az Epic fejlesztői eszközét, és erre rendkívül egyszerű a magyarázat: az Unreal Engine 4 nagyon jó japán dokumentációval rendelkezik, és az Epic egy helyi képviseletet is létrehozott, ami közvetlenül segíti a fejlesztőket."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.09. 18:46:04

IMYke2.0.0.0
Dátumot kaptak az Assassin's Creed Chronicles záró részei

"Az Assassin's Creed Chronicles: India január 12-én érkezik, míg az Assassin's Creed Chronicles: Russia február 9-én, mindegyik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ezen a napon aztán megjelenik egy Trilogy Pack is, ami egyben tartalmazza mindhárom részt, és elérhető lesz digitálisan, valamint dobozos formában is. Majd ezután PS Vitára is megjelenik a trilógia egyben, április 5-én.

Míg az első rész, az Assassin's Creed Chronicles: China főszereplője az a Shao Jun volt, aki korábban az Ezio köré írt animációs filmben, az Assassin's Creed Embersben jelent meg, addig az India és a Russia főhőse képregényekben szerepeltek korábban. Az India főszereplője Arbaaz Mir, míg a Russia főszereplője Nikolaï Orelov."

tototto
Többször vásároltam tőlük, minden jött azonnal, és működnek is, megbízható oldal

Scooter
Jó a szerencsehullámom az biztos. <#awink>
kigyi
Mondjuk neked van esélyed nyerni is 😄 😄

Scooter
Az esélyem nem tudom, hogy mennyi. 20x lehet próbálkozni 1 nap a drop key-nél. Nov. 15-én regisztráltam. Azóta minden nap ellövöm azt a 20 lehetőséget (nem felejtem el) és most jött be először. Szóval nem sok esély van, de azért 1 hónap alatt bejött legalább 1.
Szerintem érdemes próbálkozni! Nem vesztesz semmit. Max. az idődet. <#alien>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.09. 15:35:29
Fabio Capello
van napi X mennyiségű kulcs amit ingyen kidobnak

a cdkeys megbízható ? Eddig csak G2a -ról vettem párszor eztazt
Rapid81
Ezen a HRK-n mennyi esélyed van nyerni? Főleg úgy, hogy fizetős.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Akkor ez jó ár(?)
Metal Gear Solid V 5: The Phantom Pain PC - 34.51 USD~9,910.33 HUF

Total War: ATTILA - £6.50~2,821.04 HUF
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.12.09. 14:57:43

Troger911
Szinte mindenhol 10-11K (+- 500 Ft).
A Phantom Pain szerintetek most hol a legolcsóbb ?
Troger911
Ja, most néztem bgg-n, hogy a printstudio-tól 60 dollárért lehet megrendelni a két kártyapaklit...
wesker24
Jah szerintem is túl van értékelve és naná hogy egy csomó díjat a Her Story kapta a Gaming Awardson, elorrozva a Life is Strange elöl.

A Her Story még csak nem is teljes értékű játék annyiból áll az egész hogy videókat nézel aztán ha hallasz valami érdekeset, akkor rákeresel és bead egy újabb videót. És egy ilyen játék kapott egy rakás dijat a Gaming Awardson ? Röhög a vakbelem vazee. Idáig süllyedtek ? EPIC FACEPALM.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.12.09. 14:12:16
Moby

Adversus solem ne loquitor

Voltan
Ez melyik bolt?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hát... Her Story. Ez mennyire túl van értékelve. Ez a "játék". Inkább videókereső szimulátor. Nem értem, hogy miért ennyire jól értékelt. És itt nem csak az "újságírókról" van szó, akiknek sokszor nem egyezik a véleménye a játékosokkal, hanem a játékosok szerint is jó. Legalább is 92%-on áll Steamen. Szóval úgy kell elképzelni, hogy egy gép előtt ülsz és kulcsszavakat írsz be, ami alapján videókat talál neked. A videók különböző rendőrségi kihallgatásokból állnak, ahol egy nő arról mesél, hogy eltűnt a férje. Sztori érdekes, van benne pár meglepő fordulat, de az egész "játék" abból áll, hogy nézed a videókat, figyelsz arra, hogy a csaj mit mond és ha említ valami nevet, vagy valami fontosnak tűnő dolgot, akkor az a szó alapján próbálsz újabb videókat keresni. És ennyi... Ennyi. A poén az, hogy egyszerre max csak 5 videót mutat ki, szal nem lehet azzal trükközni, hogy beírsz egy gyakori szót (mondjuk "and" vagy "the"😉 és akkor úgy kidob szinte minden videót. Szóval keresed a videókat, egy helyen jelzi, hogy melyikeket találtad meg, összerakódik a videókból egy sztori, a végén log offolsz a gépből és ennyi. What?
Troger911
Ajándék lesz, persze számít a 3k, de inkább biztosra megyek, tőle amúgy sem sajnálom. Már írtak is, hogy holnap vagy pénteken ott van a Foxpost boxban.
Töltsd le próbaképpen torrentről...
Moby
Hát nézd, nekem van az elveim, de azok az enyémek. Ha jól jön az a plusz 3k, akkor vedd inkább az emagost. legrosszabb esetben ha nem feliratos, veszel mellé egy kódot, még úgy is olcsóbban jössz ki.

Nincs gog fórum genndy ajánlásával, itt tenném fel kérdésem.

Ha jól láttam gogon lévő Sacred 2 gold eltér a steamestől (steamesnek az adatlapján win xp oprendszer van megadva)
A gogosnak meg + win7 is.
Ennek a játéknak van egy olyan hibája hogy 64bites win7en kilépked sokaknak.
Akinek esetleg megvan gogon és 64bites win7et használ leírná hogy nála minden okés e?
Egyébként ha a gogos win7re van igazítva és azon jól megy, azt meglehetne oldani a steamessel is?

Csak bátran!

Troger911
Én hagyom a francba, marad a másik, bár fáj a 3k+. Persze most egy teljesen rendben lévő magyart fogsz kapni, hogy eret vághassak 😊
wantonly
Na, megrendeltem én is magamnak Karácsonyra az eMag-ról. 😊

Úgyis folyton ezzel a játékkal játszok, imádom.
Moby
Fogalmam sincs, nem is akartam ezzel szórakozni. Boldog vagyok, hogy találtam pont olyat, amilyet szerettem volna. Láttam én is az emagon, de amúgy ios minden szaron cigánykodok, hát életem egyik legjobb (ha nem...) játékán nem fogok. Amúgy is nagy élmény volt, az egyik legjobb gémer üzlet, amiben MO-n jártam. Teli különleges kiadásokkal, szobrokkal, kiegészítőkkel. Játékosmenyország. Eldöntöttem, hogy minden fontos dolgot tőlük fogok venni, amúgy is itt vannak közel.

/mármint az egyik üzletük. Gondolom a többi is ilyen. Egy laza 6 számjegyű összeget ott tudtam volna hagyni úgy, hogy játékot még nem is vettem 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.09. 12:28:11

wantonly
Szuper, köszi. 😊