Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
NEM OP 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Van valami eltérés az előzőhöz képest,vagy teljesen ugyanaz a pack?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Fákjúal!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.10. 18:34:10
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Várni kell olcsó gékettőa kulcsra, többet nem ér ez a játék, mert Square Enix. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.10. 17:17:30
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.10. 15:52:08
S elnézést is kérek érte a többiektől 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sőt, a futár is jó fej volt, mert épp a válasz levelek megérkezése előtt hívott, én közöltem vele finoman a tényállást, és azt mondta, nem gond, akkor holnap hozza a csomagot.
Majd a 2 levél megérkezését követően megcsörgettem (csak, mert hívni jelenleg nem tudok, 113 Ft van az egyenlegemen - kártyás vagyok 15 éve), visszahívott, és már jön is felém. Hamarosan kapom a gépet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.10. 15:21:55
A Steam kívül kb. mindenki ilyen ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.10. 15:10:55
Bámulatos gyorsasággal reagáltak ipon-tól (írásban kellett keresni őket, mobilon és vonalason mission impossible): megoldható a számla csere, így a mai napon veszem a cuccot, postai úton jön majd a javított számla.
//Szerk: ráadásul egymást követően két munkatársuk is írt 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.10. 15:08:48
3 napig megtartják a csomagot, így nem lesz gond. Remélem, sikerül mindent elintézni.
Annyira jó lett volna hétvégén már csapatni az új masinával, de sebaj...
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.12.10. 14:16:54
//De, gondolom, ehhez át kellene vennem a futártól a 200000 Ft-os csomagot - na, ehhez nem adja a nevét a polgármester.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.10. 13:40:13
Sajnos, az önkormányzat címét adtam meg, de a nagy sietségben a polgármester nevét is - így viszont nem kerülhet a könyvelésbe.
Rettentő szomorú lettem 😞
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gyerekek, ha számlázási adatokban hibát ejtettem, akkor a futár ugye nem adhat javított számlát?
#262427: Azért nem úgy van az. A top címekre sok jelentkező van. Akkor ha olcsó, akkor inkább megveszem.
Jövőre is talán csak az Overwatch-t veszem 0day (meg talán a WoW Legiont), ami 1 egész év távlatában eléggé csekély. A többi játékkal tudok várni, míg megkapom a teljes, minden DLC-t tartalmazó élményt/kedvezményt kap.
Tudom köcsög hozzáállás, de ha a játékfejlesztők/kiadók java része így csinálja, akkor én is így fogok hozzájuk alkalmazkodni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.10. 12:59:12
Azóta se válaszolt nekem senki arra a kérdésre, hogy Watch Dogs-ot vett-e már valaki nuvvemről?
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer