Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gamesplanetről vagy G2A-ról? Egy ezres a különbség a kettő között.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Matek. Melyik hoz több hasznot? 2000 db. magas áron, nagy haszonkulccsal, vagy 20.000 db. mérsékeltebb, de még mindig magas haszonkulccsal. Komolyan mondom rendesen felcsesz az ilyen -.-
Elég Prestige lett volna ez 70k-ért is...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.12. 08:04:17
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lassan ott tartok, hogy elutazom a kenguruszabók földjére és a saját szobrával verem agyon ezt a rohadékot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval alapvetően tök igazad van, de ide a gaminget kár belekeverni, mert ahhoz már ezen a szinten köze sincs.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.12.12. 02:41:48
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Szerencsére van még az ebay-en, egyétek, vegyétek:
Kéccáharmincezeré' postáva'
Steam-en ennél min 4-5x szarabb fosok kerülnek 10 eurokba. Azért ez a nem semmi.
MS Store én így szeretlek!
Next PC upgrade: 2022
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Might and Magic Heroes 7 Collectors Edition - 15990 Ft
Szegénykék nagyon meg akarhatnak szabadulni ettől, ha folyton leakciózzák. <#hehe>#hehe>
Next PC upgrade: 2022
Assassin's Creed Syndicate Special Edition - 8990 Ft
Assassin's Creed Syndicate Charing Cross Edition - 17990 Ft
Assassin's Creed Syndicate Rooks Edition - 13990 Ft
Remélem MerlinW nem lesz mérges! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.11. 20:24:10
Korán kell rendelni, hogy jusson is belőle!
Rendelés időpontja: 2015. december 11. 19:28
Rendelés azonosító:
Rendelés átvételének módja: Házhozszállítás / Futárszolgálat
Dark Souls III Collector Edition
PC / Játék
ELŐRENDELÉS
ÖSSZESEN:
34.990 Ft
Divine Divinity (ajándéka adta a gog)
Monkey Island 1+2 (már megvan steamre is, de így olcsóbb volt a lyukasarc csomag)
Afterlife (sose hallottam róla, legalább megnézem)
Outlaws+kieg (örök kedvenc fps, dobozost eladtam, de most újra tolhatom)
The Dig (kimaradt, pótolni kell)
Loom (kimaradt pótolni kell)
Zak McKraken (c64en toltam utoljára, ideje repetázni!)
Indiana Jones and the fate of atlantis (nagy kedvenc, kellett már megint)
Indiana Jones and the emperors tomb (kíváncsian várom mi ez)
King's Quest 1-től 8ig (6-ig megvolt dobozosban, de eladtam és hiányoztak, 7-8 kimaradt, de most pótlom)
Quest for Glory 1től 5ig (kimaradt anno, kíváncsian várom mittud a többi questhez képest)
Quest for infamy (nemtom ez mi, de így volt olcsó a csomag)
Broken sword 1től 5ig (1-2 már megvan, 3-4-5 kimaradt most pótlom és így volt olcsó a csomag)
Alpha Centauri+kieg (dobozost eladtam, ideje pótolni a hiányt, és a kieg amúgy se volt meg, most belenézek legalább)
Mindösszesen alkalmilag 41,69 usd. 😊
Bármikor óta, ha az a rally játék jó.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mikor jobbnál jobb nevek voltak.
Ja és sem a Hungamer oldalt sem játékosokat nem akartam megsérteni, de ez a legalja télleg. coop dobogós listán a rev 2. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.11. 18:11:44
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na mindegy tudom nem egy ember tehet erről, nem is te, csak ekkora tudatlanságot. 😊
A többi 2-ben meg csodálkozom, hogy a Rally mióta jobb akár egy asetto vagy Project-től....mindegy ezt a többiek jobban tudják, de hogy a Revelation coop-ban semiesetre sem lehet 2. még akkor sem ha csak vele együtt 2 játék jelent meg összesen az évben.
Szóval megkérdőjeleztem , tét nélkül a hozzáértést vagy izlést.
Míg ezzel szemben egy év játéka Witcher 3 oks, ez oké az.
De hogy a Revelations 2 mit keres egy coop listán nem értem. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.11. 18:07:50
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
itt:
"A legjobb autós játék
Dirt Rally
Forza Motorsport 6
Need for Speed"
itt:
"A legjobb co-op élmény
Killing Floor 2
Resident Evil: Relevations 2
Warhammer: End Times – Vermintide"
Meg olyant senem láttam hogy van PC legjobb exclusive, és utána a Konzolokat meg egy halmazba. 😄
Mindegy biztos van magyarázat mind3-ra. 😊
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.12.11. 12:16:01
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Jól van értem, de mi a jelszavad P A S S.... <#nevetes2>#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.12.11. 10:19:07
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A pontos célzáshoz már ügyeskedni kell, de szerintem gyors-lövéssel is elég jól adja.
Most kell még sokat játszani, amíg nem nerfelekik 😄
Kérdés: Működne a uplayes Season Pass aktiválás a steam alapjátékkal?
Uplay kliensben elvileg sikeresen össze van kötve a Steam és a Uplay fiók.
Vagy muszáj akkor Steames SP-t venni majd?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.11. 04:00:33