Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Troger911
A Heroes VII-et csak azért szidják, mert nem hozott újdonságot? Nem igazán tudom eldönteni... Ajándékba vennék egy collectors-ot, Heroes fannak...
Rapid81
Hol éri meg szerintetek a Dying Light?
Gamesplanetről vagy G2A-ról? Egy ezres a különbség a kettő között.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Igen, de ezt a röhejes árat a kiadó hibája miatt tudják az ilyen patkányok kihasználni. Az egész világon egyelőre 2000 db-ot adtak ki ebből. Miért? Semmi okuk nem volt rá. Halálra kereshették volna magukat akkor, ha mondjuk 60-70k-ért adják ezt a Prestige kiadást ,vagyis 2x annyiért mint a CE-t és legyártanak belőle 20.000 db-ot.

Matek. Melyik hoz több hasznot? 2000 db. magas áron, nagy haszonkulccsal, vagy 20.000 db. mérsékeltebb, de még mindig magas haszonkulccsal. Komolyan mondom rendesen felcsesz az ilyen -.-

Elég Prestige lett volna ez 70k-ért is...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.12. 08:04:17

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
337.000 lett közben postával.

Lassan ott tartok, hogy elutazom a kenguruszabók földjére és a saját szobrával verem agyon ezt a rohadékot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Sztem nincs feltétlenül igazad. Ez a kategória már nem a gamingről szól, itt tényleg gyűjtői kiadásokról beszélünk, ami ezen a szinten már tényleg befektetés. Az persze valóban gerinctelenség, hogy gondolom nagyrészt a bolti alkalmazottak vásárolták fel a cuccot, és aztán így adják tovább, még nevetségesebb áron. De hát ez a piac, ha van olyan idióta, aki megveszi, akkor lelke rajta. Más kérdés, hogy mittudomén 10 év múlva egy Comiconon, vagy az Ebay-en, akár ennél jóval drágábban is el lehet adni egy bontatlan, mint condition gyűjtőit.

Szóval alapvetően tök igazad van, de ide a gaminget kár belekeverni, mert ahhoz már ezen a szinten köze sincs.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.12.12. 02:41:48

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Totti5
El, ami nyilvánvaló volt hogy gyorsan el fog. S az is hogy egyesek felpakolják dupla, tripla áron. Az előbbi annyi amennyi, mivel limitált annyiért adja a kiadó amennyiért jól esik neki, nincs ezekre semmiféle meghatározott árcédula. Az utóbbi meg user gerinctelenség, mindennek ellene megy ami géming, az ilyeneket banndel az internetről. Kár h ilyen nincs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Troger911
Nincs!
FEARka
G2A-n a VAT-ra mit szoktatok megadni? Nincs gond, ha 0%-t választom?

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Tinman
A 130.000 Ft-os Dark Souls III Prestige Editon már el is fogyott.

Szerencsére van még az ebay-en, egyétek, vegyétek:

Kéccáharmincezeré' postáva'

grebber
Nem steam meg nincs kártya ,de ms store-ba hihetetlen milyen ingyen cuccok vannak pc-re is.
Steam-en ennél min 4-5x szarabb fosok kerülnek 10 eurokba. Azért ez a nem semmi.

MS Store én így szeretlek!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Garden Warfare 2-be lesz solo mod!!! Fák ye végre!

TBTPumpa
Witcher 3-mal jobban jár, az legalább készen van, nem úgy, mint ez. <#buck>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troger911
Bakker, korábban vettem volna tesómnak, de most már kifújtam 😞
TBTPumpa
És ez is:
Might and Magic Heroes 7 Collectors Edition - 15990 Ft

Szegénykék nagyon meg akarhatnak szabadulni ettől, ha folyton leakciózzák. <#hehe>

grebber
Indiana Jones and the emperors tomb (kíváncsian várom mi ez) - Mi lenne a legjobb indiana game evör!!! Ez mehetne steam-re is igazán

TBTPumpa
Adventi akció van a CD Galaxisnál, amiket érdemes kiemelni:
Assassin's Creed Syndicate Special Edition - 8990 Ft
Assassin's Creed Syndicate Charing Cross Edition - 17990 Ft
Assassin's Creed Syndicate Rooks Edition - 13990 Ft

Remélem MerlinW nem lesz mérges! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.11. 20:24:10

Scooter
GOG-on a Giants: Citizen Kabuto ingyenes még 42 óra 55 percen keresztül! Nagyon ajánlott játék!!! <#vigyor2>
TBTPumpa
<#eljen>

Korán kell rendelni, hogy jusson is belőle!

Tinman
Nah, erre sincs már gond.

Rendelés időpontja: 2015. december 11. 19:28
Rendelés azonosító:

Rendelés átvételének módja: Házhozszállítás / Futárszolgálat

Dark Souls III Collector Edition
PC / Játék
ELŐRENDELÉS

ÖSSZESEN:

34.990 Ft

MerlinW
<#eljen><#eljen><#eljen>

[merlinw.org]

Botond
Mai eredeti játékbeszerző köröm termése GOG.comon:

Divine Divinity (ajándéka adta a gog)
Monkey Island 1+2 (már megvan steamre is, de így olcsóbb volt a lyukasarc csomag)
Afterlife (sose hallottam róla, legalább megnézem)
Outlaws+kieg (örök kedvenc fps, dobozost eladtam, de most újra tolhatom)
The Dig (kimaradt, pótolni kell)
Loom (kimaradt pótolni kell)
Zak McKraken (c64en toltam utoljára, ideje repetázni!)
Indiana Jones and the fate of atlantis (nagy kedvenc, kellett már megint)
Indiana Jones and the emperors tomb (kíváncsian várom mi ez)
King's Quest 1-től 8ig (6-ig megvolt dobozosban, de eladtam és hiányoztak, 7-8 kimaradt, de most pótlom)
Quest for Glory 1től 5ig (kimaradt anno, kíváncsian várom mittud a többi questhez képest)
Quest for infamy (nemtom ez mi, de így volt olcsó a csomag)
Broken sword 1től 5ig (1-2 már megvan, 3-4-5 kimaradt most pótlom és így volt olcsó a csomag)
Alpha Centauri+kieg (dobozost eladtam, ideje pótolni a hiányt, és a kieg amúgy se volt meg, most belenézek legalább)

Mindösszesen alkalmilag 41,69 usd. 😊

Witcher 3 GOTY. Nagyon rendben van. Nem sok idei játékkal játszottam, szóval a többihez nem tudok nagyon hozzászólni. Maximum annyit, hogy az Orit hiányoltam a listákról.
Totti5
"a Rally mióta jobb akár egy" <#conf>

Bármikor óta, ha az a rally játék jó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Egy szóval meglesném azt a játékos réteget, vagy meglestem volna, akik 2015-ben nem találtak a Rev2 mellett más olyan játékot coop-ra ami jobb lenne, vagyis 1-et tök véletlen. 😄

Mikor jobbnál jobb nevek voltak.

Ja és sem a Hungamer oldalt sem játékosokat nem akartam megsérteni, de ez a legalja télleg. coop dobogós listán a rev 2. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.11. 18:11:44

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mindegy milyen orientált, az sem baj ha nincs nem ez a hiba, hanem ha már van legalább értelem legyen benne, mert ez egy semmitmondó infó. 😄
Na mindegy tudom nem egy ember tehet erről, nem is te, csak ekkora tudatlanságot. 😊

A többi 2-ben meg csodálkozom, hogy a Rally mióta jobb akár egy asetto vagy Project-től....mindegy ezt a többiek jobban tudják, de hogy a Revelation coop-ban semiesetre sem lehet 2. még akkor sem ha csak vele együtt 2 játék jelent meg összesen az évben.

Szóval megkérdőjeleztem , tét nélkül a hozzáértést vagy izlést.

Míg ezzel szemben egy év játéka Witcher 3 oks, ez oké az.
De hogy a Revelations 2 mit keres egy coop listán nem értem. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.11. 18:07:50

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Oks , az oks hogy mi alapján csak azt hitte játékosok véleménye volt. 😄

Prince23
Az oldal PC orientált, a konzolos díjról csupán udvariasság végett emlékeztek meg a szerkesztők. A többit viszont nem igazán értem, mire érted 😄

FEARka
Le van írva: "Ahogyan már évek óta szokás, úgy idén is megtartottuk a szerkesztőségi szavazást,......" Gondolom saját véleményük, tapasztalataik alapján döntöttek.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

darkSectorxxx
Hallod nem rosszból de kik szavaztak? 😄

itt:

"A legjobb autós játék
Dirt Rally
Forza Motorsport 6
Need for Speed"

itt:

"A legjobb co-op élmény
Killing Floor 2
Resident Evil: Relevations 2
Warhammer: End Times – Vermintide"

Meg olyant senem láttam hogy van PC legjobb exclusive, és utána a Konzolokat meg egy halmazba. 😄
Mindegy biztos van magyarázat mind3-ra. 😊

Prince23
HunGamer GOTY 2015

Meg vannak a nyertesek!

MoRT2195
Jaaa... én steam walletra gondoltam, annyi volt itt a kavar. 😊 Bankkártyával amúgy érdemes vásárolni G2A-n? Mert amikor kiválasztoam a paypal-t, akkor rögtön megjelenik a + díj amit ki kell fizetnem, viszont bankkártyás fizetésnél nem dobja ki. Viszont nem mertem még ott kártyáról vásárolni.
Plusz lehet g2a gift cardot venni és g2a wallettal való fizetésnél már nincs plusz fizetési díj,így kisebb tételek egyenkénti vásárlásánál akár meg is érheti.Viszon a g2a shieldel nagyon kell vigyázni mert a waletból könnyen letudják vonni a havi díjat(már a nézett játék adatlapjánál az "Available from x marketplace sellers" szöveg után ki kell venni a pipát ag2a shield elől ez automatikusan mindig be van pipálva)
ZsZso
Réges régen adtam el pár dolgot, abból jött be egy kevés lóvé (kb. 2,5 €). Kivenni csak 1 € fee mellett lehet, úgyhogy az nem játszott. Most megláttam, hogy még mindig volt 1,3€ a köcsög véletlen bekapcsolva hagyott "ingyenes" Shield szolgáltatás után, úgyhogy a megmaradt wallet javát most leraboltam.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.12.11. 12:16:01

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MoRT2195
Kösz az infót, ennyiért én is beszereztem. 😊 Walletpénzből amúgy hogy tudtad megvenni, hogy kell?
IMYke2.0.0.0
Banner és a szabályzat smafu?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
1€ -ért ajándék volt G2A -n: LEGO Batman 3 Beyond Gotham Season Pass (pláne, hogy Walletből ment)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kigyi
Ismerek olyat is és olyat is, hogy mond mi a jelszó: hát password
Jól van értem, de mi a jelszavad P A S S.... <#nevetes2>

Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.12.11. 10:19:07

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

wantonly
12345 a jelszavuk? 😊
HeadHunter86
Hogy készül a STEAM kontroller.

kigyi
Én ki sem próbáltam 😊

kigyi

HeadHunter86
Ennyi volt...

HeadHunter86
Nem is értem ezt hogy gondolták. Közelről bárki ellő bárkit. Sokkal jobb mint bármelyik shoti, vagy smg közelre, és csak 850.
A pontos célzáshoz már ügyeskedni kell, de szerintem gyors-lövéssel is elég jól adja.
Most kell még sokat játszani, amíg nem nerfelekik 😄

MarkBlade
A total war attila coupon ha nem kell átveszem szívesen.. 😉
MarkBlade
Ez mount & blade..csak modolva.. annak ellenére várós..
MoRT2195
Persze, hogy működne, csak annyi, hogy steam-en nem tudod azt aktiválni, de uplay-en nem lesz gond az aktiválással.
Prince23
Steames AC Syndicate játék van meg.
Kérdés: Működne a uplayes Season Pass aktiválás a steam alapjátékkal?
Uplay kliensben elvileg sikeresen össze van kötve a Steam és a Uplay fiók.

Vagy muszáj akkor Steames SP-t venni majd?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.11. 04:00:33

darkSectorxxx
jo de az vga-t is nagyon igényel. 😄