Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Most akik netán nem szeretnének tévedésbe esni és csalódni, ezt azért nézzétek meg, és gondoljátok végig... 😄
Mert ez az "elfogy az idő" érdekes lehet......
8:23-tól
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.12. 19:04:13
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Rányomtam a fényképes igazolványos kérdésnél az agree-re és még telefonszámot is kér... Ezeknek véletlenül az alsógatyám mérete nem kell?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.12. 18:51:42
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
vagy pedig az első fizetés, ezzel jár.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.12. 18:02:48
Ilyen alapon töröld a facebook profilodat 😊
Nem tudnak ezzel visszaélni, sem a hátulját, sem pedig bankkártya fotót se kérnek 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.12. 17:58:12
egyből kérnek személyit, hogy fotozd le.
Nekem anno IG-nél ugy kérték a fotót, hogy a személyi mellé egy papírra fel kellett írnom az IG feliratot 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.12. 17:51:40
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Küldjek személyimről képet és akkor még 2€-val többe is fog kerülni... Nevetséges.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.12. 17:47:10

Ja, és még rá is tesznek 2€-t, ha Paypallal vásárolok... Ez neked jó oldal?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.12. 17:45:44
Angol nyelvű, a kártyák nagyon szépek, megérte. 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
De azért ez sem gyenge 7990 Ft-ért, csak ugye ehhez kell még az Expansion Pass is a teljes élményhez (a második kiegészítő januárban érkezik):

Dragon Age Inquisition nem alternatíva? Viszonylag már nem drága és a patch-ekkel javult valamicskét a tavalyi állapotához képest. Persze nem Witcher 3 szintű támogatásra kell gondolni, de az EA+BioWare kettősétől ez is csoda.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.12. 15:11:33
Pár napja az Adventi akciójukban pár ezressel olcsóbb volt.
Ha a Baldur's Gate játékok tetszettek neki, akkor a Pillars-t is imádná, ha nem, akkor mehet az SC2 LotV CE. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.12. 14:54:01
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.12. 14:49:53
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.12. 14:43:54
Mindenkinek az amit saját maga annak tart. Az csak egy dolog ,hogy sok embernek a Witcher 3 az.
Next PC upgrade: 2022
Kerbal Space Program? Ori? Pillars? Prison Architect? Cities Skylines? Végülis csak pár gémertörténeti mérföldkő maradt ki de sebaj... a lényeg hogy hack and slash kategória az kell, akkor is ha nem is jelent meg idén ilyen játék...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.12.12. 13:36:36
Next PC upgrade: 2022
Adott kátszín szövege, reakciója változik meg attól függően h mit nyomunk. Ebben ennyi van, nem is kell neki kihatni, ez nem az a műfaj. Ez egy apró plusz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az Uncharted 4 egyik újdonsága, hogy eldönthetjük, hogy az egyes kérdésekre milyen választ is adjon az általunk irányított karakter. Ám a Naughty Dog egyik kommunikációs szakemberével, Arne Meyerrel készült interjúból kiderül, lényegében teljesen mindegy lesz, hogy mit is fogunk választani, mert nem nagyon lesz kihatása a történetre, ezért érdemes inkább színesítő elemként gondolni az új funkcióra. "
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A bound by flameről lenne szó. Hasonló hibája van mint a korábban a sacred 2 goldnak, ledobja tálcára a játékot és ott is marad.
Geforce-ra optimalizálva a játék, és sajnos a csapat korábbi játékai se kedvelik az ati kártyákat.
Már minden fórumban szinte utána kérdeztem, néztem külföldi tippeket is, semmi se oldotta meg.
Driver frissítés, ablakos mód, refresh rate állítás 60-ra, volt már ssdn a játék ahol az oprendszer is van, rendes HDD-n, grafikai beállítások feljebb-lejebb állítása, vírusírtó kikapcsolása, kivétbe helyezés a vírusírtónál (nod32) semelyik se segített.
Húzva semmi nincs, és komolyabb játékoknál nem jelentkezett sose ilyen gond, csak ennek a spider fejlesztőgárda játékainál (nem szeretik az ati/amd-t) Illetve a Sacred 2 goldnál
Win7 64 bit ultimate, 8gb ram, r9 280x
I5 4570
Csak bátran!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.12. 10:45:02
[merlinw.org]

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.12.12. 10:35:32
Parasite Eve 2, best game EVER!
Annak mondjuk én sem örülök, amikor van a plusz egy sor kiadás, a DVD/BD-tok és fölötte a 40k-s CE. A kettő között is lehetne relatíve jó áron igényes küllemű és értelmes tartalmú kiadást prdoukálni. A polcomon van is egy pár.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.12. 10:25:57
Troger911 #262523 Kint az 1.6 ptach, az már elég sok mindent javít, korábban is a legnagyobb szenvedés az volt vele, hogy 4 giga ram kevés volt neki és ugye sokan próbálták azon oszt egy idő után fagyott. Ugyanakkor a játék maga nem hoz semmi újat. Nagyjából a hatodik rész nagyobb lélegzetvételű kiegészítője. Az UI-n csiszoltak picit, egyértelműen a jó irányba, a hatra kapott visszajelzések alapján, szóval összességében jó kis játék, de a sorozatban belevész a sokaságba, semmi kiemelkedő. Deluxért 10enezrek az szerintem is pazarlás, én az ubistore elárazásban vettem, az reális ár volt érte. Egy rajongónak szép ajándék, jól fog vele jelen állapotában szórakozni, de lehet normál verza is elég kicsit olcsóbban, nem?
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/