Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Feladom. Várok máshonnan hasonló ajánlatra. Én ezektől nem vásárolok.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Most beszélgetünk Tblint-el.

Most akik netán nem szeretnének tévedésbe esni és csalódni, ezt azért nézzétek meg, és gondoljátok végig... 😄
Mert ez az "elfogy az idő" érdekes lehet......
8:23-tól

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.12. 19:04:13

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Nem, beérik egy sima vérvétellel is. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Soha, semmilyen oldalnak nem adom meg a bankkártya adataimat.

Rányomtam a fényképes igazolványos kérdésnél az agree-re és még telefonszámot is kér... Ezeknek véletlenül az alsógatyám mérete nem kell?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.12. 18:51:42

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Igen, amint megjelenik, automatikusan elérhető lesz számára játékon belül is.

Troger911
Akkor azért nem találtam. Marad a Pillars, az nagyon jól néz ki 😊 Az Expansion Pass mellé a köv. dlc is járni fog?
TBTPumpa
Nincs. Sima mezei kiadás van dobozos verzióban, illetve GotY verzió digitális formában. De a Pillars jobb választás vagy a StarCraft 2 Legacy of the Void normál kiadása.

Troger911
Köszi! Szerintem Pillars lesz, + exp pass. Amúgy a Dragon Age Inquisition-ból is van hasonló kiadás?
Prince23
Akkor bankkártyásan fizessél, 0% VAT-tal. Gondolom a paypal-os opció leterheli az adó ennél az oldalnál.

vagy pedig az első fizetés, ezzel jár.

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.12. 18:02:48

Rapid81
De ettől függetlenül még az is külön szívatás, hogy 2€-t felszámol, ha PP-lal fizetsz. Én ilyet máshol még nem láttam... Nem tetszik az oldal. Egyáltalán. Ha rászámolom a 2€-t, akkor már GamesPlaneten olcsóbb...

Prince23
De csak azt az oldalát kell elküldened lefotózva, ahol a neved látszik, és az érvényesség 😊

Ilyen alapon töröld a facebook profilodat 😊

Nem tudnak ezzel visszaélni, sem a hátulját, sem pedig bankkártya fotót se kérnek 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.12. 17:58:12

Rapid81
Persze, 100%-ig biztonságos ismeretlen harmadik félnek elküldeni a személyes okmányaid másolatait.

NOT

Prince23
Pedig biztonságos a cucc.. pl a Blizzard is ezt csinálja, ha nem jut eszedbe a psw az akkontodnál 😄
egyből kérnek személyit, hogy fotozd le.

Nekem anno IG-nél ugy kérték a fotót, hogy a személyi mellé egy papírra fel kellett írnom az IG feliratot 😄

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.12. 17:51:40

Tinman
Sajnos heterókat se szolgálnak ki, így jártunk<#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Pont, hogy Paypalnál kérnek. Nézted, mi van a kép felső részén? "Paypal only"

Küldjek személyimről képet és akkor még 2€-val többe is fog kerülni... Nevetséges.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.12. 17:47:10

Prince23
Mert első vásárló vagy. Paypallal nem kérnek...

Rapid81
Na hát tőlem egy fillért nem fognak látni. Mit képzelnek, majd elküldöm nekik a személyimet? Anyjuk kínját...

Ja, és még rá is tesznek 2€-t, ha Paypallal vásárolok... Ez neked jó oldal?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.12. 17:45:44

MerlinW
Nekem is megjött, el is adom a DLC-t, ha kell valakinek 1500-ért.

[merlinw.org]

wantonly
Megjött az eMAG-os Witcher III - Hearts of Stone.

Angol nyelvű, a kártyák nagyon szépek, megérte. 😊
Prince23
Persze, ráadásul dobozos játékokról fotózzák le a kulcsokat. És úgy adják oda neked. 2 perc max és küldik

3Error
<#wow1><#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

TBTPumpa
Rákérdeztem náluk telefonon. 4 db van nekik még belőle a központi raktáron.

De azért ez sem gyenge 7990 Ft-ért, csak ugye ehhez kell még az Expansion Pass is a teljes élményhez (a második kiegészítő januárban érkezik):

Dragon Age Inquisition nem alternatíva? Viszonylag már nem drága és a patch-ekkel javult valamicskét a tavalyi állapotához képest. Persze nem Witcher 3 szintű támogatásra kell gondolni, de az EA+BioWare kettősétől ez is csoda.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.12. 15:11:33

Troger911
Ja, nem olcsó, köszi, ezt át kell gondolnom 😞
TBTPumpa
576-nál még van raktáron, bár meg is kérik az árát.
Pár napja az Adventi akciójukban pár ezressel olcsóbb volt.

Troger911
Köszi! Baldur's Gate-eket szerette. Sajna SC2 LotV CE-t már nem találok sehol (kipótolnám az ár különbözetet pedig). Úgyhogy vagy alap SC2 LotV vagy a Pillars. Sajna Divinity Original Sinből sincs dobozos sehol (PC)...
TBTPumpa
Akkor SC2 Legacy of the Void. Az általad sorolt játékok közül az az egyetlen, amiért érdemes pénz kiadni a Pillars mellett. Ellenben a Pillars amolyan Baldur's Gate 3, sokkal komolyabb és többrétűbb, mint a Dragon Age Origins.
Ha a Baldur's Gate játékok tetszettek neki, akkor a Pillars-t is imádná, ha nem, akkor mehet az SC2 LotV CE. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.12. 14:54:01

Troger911
Angol perfekt, szereti az rpg-ket, a Heroes szerű stratégiákat, az SC sorozatot (utolsó nincs meg neki), FPS-ekkel is elvan. Tőlem egy dobozos Witcher 3 kieget kap.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.12. 14:49:53
Neked kell tudni hogy milyen stílusú játékokat szeret tesód.. Illetve mennyire tud más nyelveket? Hiába veszed meg neki a Pillars of Eternity -t ha nem jó az angolja..
Troger911
Tanácstalan vagyok... Muterék is játékot szeretnének tesómnak, és tőlem kértek segítséget... Az előbb ugye felmerült a Heroes VII szobros változat, de sajna a játék egy rakat... Ha tudnám, hogy patchekkel még rendbeteszik, akkor nem agyalnék tovább. Néztem még az Assassins Creed Syndicate Charing Cross Edition-t, de nem egy AC fan... Ami még szóba jöhet az a Pillars of Eternity Adventurer Edition, a StarCraft 2 Legacy of the Void. Mindenképp dobozos, szebb játék kéne a fa alá 😞 Egyé ötletek esetleg? 15k körül...
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.12. 14:43:54
grebber
"Mintha lenne itt olyan emberke akinek meg kellene mondani hogy mi az év játéka"

Mindenkinek az amit saját maga annak tart. Az csak egy dolog ,hogy sok embernek a Witcher 3 az.

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Mintha lenne itt olyan emberke akinek meg kellene mondani hogy mi az év játéka 😊 Meg ez a kategóriákba sorolás is... minek? Best hack and slash Batman? Trine 3? Haggyukmá' Szokásos shooter agyú fejlődésben visszamaradottak listája.

Kerbal Space Program? Ori? Pillars? Prison Architect? Cities Skylines? Végülis csak pár gémertörténeti mérföldkő maradt ki de sebaj... a lényeg hogy hack and slash kategória az kell, akkor is ha nem is jelent meg idén ilyen játék...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.12.12. 13:36:36

grebber
Mivel gamestar, ipon, gamekapocs, gamepod, pcguru év játéka végeredményt nem igen láttam így gondolom nem meglepő hogy az egyetlen ilyen ki van rakva.

zorrobomber
Ez a hungamer év játéka cikk miért lett kirakva? Annyira jó valaki szerint? <#wow3> <#nevetes1>

Troger911
Bakker, kaptam 20%-os kupont kinguinól, erre elfogyott a 20€-os arma 3, csak 28€-s van...
Totti5
Micsoda?

Adott kátszín szövege, reakciója változik meg attól függően h mit nyomunk. Ebben ennyi van, nem is kell neki kihatni, ez nem az a műfaj. Ez egy apró plusz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
epik fail

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
"Uncharted 4 – Dönthetsz, de minek

Az Uncharted 4 egyik újdonsága, hogy eldönthetjük, hogy az egyes kérdésekre milyen választ is adjon az általunk irányított karakter. Ám a Naughty Dog egyik kommunikációs szakemberével, Arne Meyerrel készült interjúból kiderül, lényegében teljesen mindegy lesz, hogy mit is fogunk választani, mert nem nagyon lesz kihatása a történetre, ezért érdemes inkább színesítő elemként gondolni az új funkcióra. "

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lenne gondom megint egy régebbi játékkal, amire sokan mások is paszkodtak, főleg ati amd tulajok
A bound by flameről lenne szó. Hasonló hibája van mint a korábban a sacred 2 goldnak, ledobja tálcára a játékot és ott is marad.
Geforce-ra optimalizálva a játék, és sajnos a csapat korábbi játékai se kedvelik az ati kártyákat.
Már minden fórumban szinte utána kérdeztem, néztem külföldi tippeket is, semmi se oldotta meg.
Driver frissítés, ablakos mód, refresh rate állítás 60-ra, volt már ssdn a játék ahol az oprendszer is van, rendes HDD-n, grafikai beállítások feljebb-lejebb állítása, vírusírtó kikapcsolása, kivétbe helyezés a vírusírtónál (nod32) semelyik se segített.
Húzva semmi nincs, és komolyabb játékoknál nem jelentkezett sose ilyen gond, csak ennek a spider fejlesztőgárda játékainál (nem szeretik az ati/amd-t) Illetve a Sacred 2 goldnál
Win7 64 bit ultimate, 8gb ram, r9 280x
I5 4570

Csak bátran!

grebber
Lehet neked az ,de én csak a magam nevében írok mint mindig!

Botond
Így-így! 😊
Troger911
Köszi! Pedig a nagydobozos szép ajándék lett volna a fa alá 😞 cdgalaxysnál féláron van most. Kár, hogy a játék nem lett jó. Mondjuk én a VI-al is elvoltam... Megyek nézek pár reviewt.
MerlinW
The Fate of Atlantis volt a legjobb Indy játék 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.12. 10:45:02

[merlinw.org]

Fpocok
Most már csak ott vásárlok, még nem volt gondom. És tényleg instant.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.12.12. 10:35:32

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szerintem sokkal rosszabb az, amikor nem a szobros szórakozásnak (tudod, hogy kevés van, tudod, hogy sokat fog érni, ezt vagy megfizeted, vagy teszel rá), hanem a játéknak a példányszáma limitált. Lásd Kingdom Hearts 1.5 és 2.5. Digitálisban nem létezik, a kézzelfogható meg elfogy egyből. A 3 gondolom már rendes lesz, de ez így röhe.

Annak mondjuk én sem örülök, amikor van a plusz egy sor kiadás, a DVD/BD-tok és fölötte a 40k-s CE. A kettő között is lehetne relatíve jó áron igényes küllemű és értelmes tartalmú kiadást prdoukálni. A polcomon van is egy pár.
Rapid81
És ez jó oldal? Csak mert még sosem hallottam róla. 😊 Árban ugyanott van, mint a G2A, 30 HUF a különbség.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.12. 10:25:57

Botond
A heroes 5 is egy bugos félkész fércmunka volt első nap. Akárcsak a 4, akárcsak a három.

Troger911 #262523 Kint az 1.6 ptach, az már elég sok mindent javít, korábban is a legnagyobb szenvedés az volt vele, hogy 4 giga ram kevés volt neki és ugye sokan próbálták azon oszt egy idő után fagyott. Ugyanakkor a játék maga nem hoz semmi újat. Nagyjából a hatodik rész nagyobb lélegzetvételű kiegészítője. Az UI-n csiszoltak picit, egyértelműen a jó irányba, a hatra kapott visszajelzések alapján, szóval összességében jó kis játék, de a sorozatban belevész a sokaságba, semmi kiemelkedő. Deluxért 10enezrek az szerintem is pazarlás, én az ubistore elárazásban vettem, az reális ár volt érte. Egy rajongónak szép ajándék, jól fog vele jelen állapotában szórakozni, de lehet normál verza is elég kicsit olcsóbban, nem?
kigyi
Már nagyon várom SP meg van. Decemberre terveztem a melléküldetések letolását, de lehet nem csinálom meg, mert nemsokára jön az update.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

wesker24
Jah Heroes V óta nem voltak képesek csinálni egy normális Heroes játékot, Heroes VI akárcsak a Heroes VII egy bugos fél kész összecsapott fércmunka. Majd ha Bundlebe lesz esetleg akkor vesszük annál többet egyik sem ér.
TBTPumpa
Hozott újítást, azért szidják mert félkész. Összecsapott, bugos munka, mint az előző része is. Ennyi pénzt nem ér meg. Heroes rajongónak talán, de mindenki más kerülje, amíg jóval olcsóbb nem lesz.

wesker24
Nekem már megvan a Dying Light már csak a Dying Light Season pass kéne olcsón majd hogy megkapjuk ingyen a Dying Light Enhanced Edition Update-t !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.12.12. 10:13:40