Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Eltelt közel fél év és arra nem vették a fáradtságot hogy legalább rá nézzenek hogy milyenre sikerült, legalább mondták volna hogy ez egy pocsék szar, de még az se, amikor írtam nekik mindig csak hitegettek, hogy majd megnézik, nemsokára sor kerül rá, eltelt fél év persze hogy azóta se került sorra, mert mindig volt valami kifogásuk, hogy most ezért nem tudták megnézni azért nem volt jó, persze ha kijött valami új Indie vacak játék azt bezzeg már másodpercre pontosan kipróbálták. letesztelték már rakták fel ezerrel Youtube-ra.
Aztán fél év után amikor megkérdeztem tőlük hogy még ennyi idő alatt se tudták megnézni ? Akkor jött a duma hogy nagyon elfoglaltak nem volt idejük rá bla bla bla, aztán még ök voltak megsértődve és én voltam a bunkó hogy szóvá mertem tenni hogy mit képzelek én hogy csak úgy zaklatom őket, a saját hülyeségemmel.
Na azóta valahogy elment a kedvem az egész játék csinálástól azóta hozzá se nyúltam a játékhoz. A játék Prologue-ja Chapter 0 100 %-ig kész lett a Chapter 1 elején hagytam abba. Minden megvan a forrás fájlok a vázlatok, a tervek de majd ha tovább is folytatom majd a játékot akkor azt hiszem újra programozom az egész játékot a story ugyanúgy megvan a fejemben csak a szereplők változnak újra irom a karaktereket a játékban mert nem érdemlik meg hogy benne legyenek.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Én nem sokallom annyit fogyaszt amennyit akar csak darknak írtam szerintem ő igen vagy nemtudom 😄
Hörcsög átok: Mire odajutottam volna hogy megnézem mi is a Ravaged most jelentették be lelövik<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.13. 20:30:12
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.13. 20:04:59
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amióta összeraktam, csinálja. Valszeg beállítás lehet, de nem tudom mi. Nem zavaró, csak furcsa, mert eddig nem láttam.
Amúgy most néztem vidit és nekem egyből kiugrik fullra most, igaz új rendszer.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.13. 18:49:22
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A járművekkel meg sokra nem mész, ha az utak foglaltak, ahogy valójában is lennének egy ilyen után.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.13. 17:32:53
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mitől 36-45k?
Ezek csak jó minőségüek vagy mi?
Mert egy 7.1-es sony is kb 27k-ba megvan.
Acsi nélkül nem sok értelme van.
A szopatósak nem érdekelnek azok rohadjanak meg a könnnyüeket meg megszerezném ha engedné ,de ahányszor acsit adna a Doom 3 BFG ez a szöveg fogad:
"Achievements have been disabled due to the console being enabled during this game."
Erre találtam megoldást hogy menteni kilépni config fájlt szerkeszteni visszalépni. Igen ám de következő acsinál megint ezt. Hát a kis tököm fog szórakozni ezzel.
De a BFG-t se fogom mert ott meg hiába van ha blokkolja valami 😞
weseker24: Értem nekem a sima ingyen se kéne acsik nélkül már végigvittem amikor megjelent 76-ban. Bohóckodni vettem a BFG-t de akkor nem tudtam hogy csak dísznek vannak hozzá az acsik.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.13. 15:32:14
Bár most én a másiktól egyelőre a kártyát nem kaptam meg, de az én duplámból 1 lett a raktárban. Ezt most nem igazán értem, hogy ha 3 napig visszatartja, akkor, hogy tűnt el.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.13. 15:28:10
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.13. 15:15:04
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
+ Acsik hiánya egyenlő faszé vettem meg 😞
Csak az acsis bohóckodás miatt szereztem be ,de sajnos kár volt elkúrni rá a kártyapénzt.
Bethesda összehozta ezt is! Ja nem...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ami hihetetlen hogy otthagyták leszarták nem javították.
Nem ad acsikat a game pl. Nem is értem ez hogy fordulhat elő.
Akkor legalább a sima Doom 3 is megkapná őket ami normálisan működött.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.13. 14:43:46
GOG:
Lucasarts Adventure pack (pár megvolt ebből, de ha egyet is kivettem a pakkból, akkor drágább lett, mint a teljes)
STALKER BUNDLE
Steam:
Doom 3 combo pack
Szóval megint 14 játék behúzva 😄 Rohadt leértékelések 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"