Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
"Next-gen" konzolokról...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

wesker24
Jelenleg STANDBY üzemmódban van ! Nagyszerű ötleteim és terveim voltak csak ugye akinek eredetileg készítettem azok szokás szerint le szarták magasról mind a mai napig. (Népszerű elismert és hires Youtuber előadók amikor láttam hogy RPGMaker-rel készített játékokat tesztelnek és elismerően beszéltek róla hogy milyen jó játék lett, akkor gondoltam magamban milyen jó lenne ha pont az én játékomat tesztelnék és mondanának róla jót, hogy ez igen elég jó játék lett, de sajnos túl naiv voltam. Feltöltöttem a netre és el is küldtem nekik a játékot.)

Eltelt közel fél év és arra nem vették a fáradtságot hogy legalább rá nézzenek hogy milyenre sikerült, legalább mondták volna hogy ez egy pocsék szar, de még az se, amikor írtam nekik mindig csak hitegettek, hogy majd megnézik, nemsokára sor kerül rá, eltelt fél év persze hogy azóta se került sorra, mert mindig volt valami kifogásuk, hogy most ezért nem tudták megnézni azért nem volt jó, persze ha kijött valami új Indie vacak játék azt bezzeg már másodpercre pontosan kipróbálták. letesztelték már rakták fel ezerrel Youtube-ra.

Aztán fél év után amikor megkérdeztem tőlük hogy még ennyi idő alatt se tudták megnézni ? Akkor jött a duma hogy nagyon elfoglaltak nem volt idejük rá bla bla bla, aztán még ök voltak megsértődve és én voltam a bunkó hogy szóvá mertem tenni hogy mit képzelek én hogy csak úgy zaklatom őket, a saját hülyeségemmel.

Na azóta valahogy elment a kedvem az egész játék csinálástól azóta hozzá se nyúltam a játékhoz. A játék Prologue-ja Chapter 0 100 %-ig kész lett a Chapter 1 elején hagytam abba. Minden megvan a forrás fájlok a vázlatok, a tervek de majd ha tovább is folytatom majd a játékot akkor azt hiszem újra programozom az egész játékot a story ugyanúgy megvan a fejemben csak a szereplők változnak újra irom a karaktereket a játékban mert nem érdemlik meg hogy benne legyenek.
darkSectorxxx
😄 Én sem aggódok már így a 8-al. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Lehet. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Botond
16 gigából kettő vagy öt ide vagy oda, mit számít?! Jut is marad is. 😊
ffxi
Mert nem bírja a búrád ez a topik 😄

Fákjúal!

darkSectorxxx
Nemrég alig akart betölteni ez az egy topik. 😄

Rapid81
Enyém 3-at használ jelenleg. Reggel óta megy, játszottam, meg mindent csináltam már azóta. Miért, ez sok?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Nálam most éppen 5.8Gb-ot zabál......

Én nem sokallom annyit fogyaszt amennyit akar csak darknak írtam szerintem ő igen vagy nemtudom 😄

Hörcsög átok: Mire odajutottam volna hogy megnézem mi is a Ravaged most jelentették be lelövik<#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.13. 20:30:12

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
hogy lehet hogy 2.5gb ramot zabál a win10?

IMYke2.0.0.0
wesker24: Mi lett a játék projekteddel?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ajándékozás nem csalás nem ámítás ajándékot kapunk egy ismerőstől.Csak megvenni nem vehetjük ,de aktiválni tudjuk.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.13. 20:04:59

És ez miért jobb mint a vpn? Vagy ennél volt hogy magyar paypallal nem is lehet fizetni?
grebber
Nem kell trükk. Group Buys keresni brazil emberkét és megkérni megye meg. Én is így tettem aztán karácsonykor így lesz Watch Dogsom végre!

IMYke2.0.0.0
A baj csak az, hogy VPN és más trükközés nélkül nem fog menni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nuuvemen Magicka + Bioshock akciók akinek még nincs meg nézzen fel hátha.
Itten-e

darkSectorxxx
Masterrace? 😄

Nálam is ilyen.
Fpocok

Amióta összeraktam, csinálja. Valszeg beállítás lehet, de nem tudom mi. Nem zavaró, csak furcsa, mert eddig nem láttam.

IMYke2.0.0.0
Nálam nem.

darkSectorxxx
ajja nekem a közepes modban csinál néha furákat...1 secre? azt észre sem veszem. 😄

Amúgy most néztem vidit és nekem egyből kiugrik fullra most, igaz új rendszer.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.13. 18:49:22

Fpocok
Nálatok is azt csinálja a YT, hogy mielőtt fullscreenre váltotok, feketévé változik egy secre?

IMYke2.0.0.0
Döntsd el te!

//Malájziai Ringgit-et keresd...

darkSectorxxx
jó de ft-ban sok? 😄

Tinman
Maláj pénznem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx

Rapid81
Ez igazi sandboxnak tűnik. Arra megyek, amerre akarok, nem ütközöm falakba lépten-nyomon, mint a DI-ben. Átfuthatok egy csapat zombi között, anélkül, hogy hozzám érnének. Elterelhetem a figyelmüket, elfuthatok, stb. Nekem sokkal többnek tűnik, mint az. 😊

A járművekkel meg sokra nem mész, ha az utak foglaltak, ahogy valójában is lennének egy ilyen után.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.13. 17:32:53

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

jarlaxxe
Talán a falramászással több, viszont nincsenek benne jármüvek, annyival meg kevesebb, nem véletlen hozzák vissza a kiegben újra öket.

Rapid81
Bakker, csupán egy órát toltam vele, de basszus, végre egy játék, ami kihasználja azt a potenciált, ami a Dead Islandből hiányzott. 😄

darkSectorxxx
Jó kis fülesek vannak 576-nál, de ismeri valaki ezeket a füleseket?
Mitől 36-45k?

Ezek csak jó minőségüek vagy mi?
Mert egy 7.1-es sony is kb 27k-ba megvan.

grebber
Kicsit rátesz a játékra ami miatt érdemes újrajátszani.
Acsi nélkül nem sok értelme van.
A szopatósak nem érdekelnek azok rohadjanak meg a könnnyüeket meg megszerezném ha engedné ,de ahányszor acsit adna a Doom 3 BFG ez a szöveg fogad:

"Achievements have been disabled due to the console being enabled during this game."

Erre találtam megoldást hogy menteni kilépni config fájlt szerkeszteni visszalépni. Igen ám de következő acsinál megint ezt. Hát a kis tököm fog szórakozni ezzel.

Scooter
Én a Bundle Stars-os akcióban, ez év 11 hó 25-én, €3.25-ért. Szerintem nagyon csecse ár érte. <#nyes>
Neked valaki fizet a teljesített acsik után? Vagy mi ez az acsimánia?
mooo
Nem dísznek vannak,nekem működnek az achik...
wesker24
Én még tavaly Summer Sale alatt huztam be amikor 75 %-ban volt a Doom 3 Pack az original !
grebber
A simát nem veszem meg acsik nélkül nem látom értelmét újból végigvinni.
De a BFG-t se fogom mert ott meg hiába van ha blokkolja valami 😞

weseker24: Értem nekem a sima ingyen se kéne acsik nélkül már végigvittem amikor megjelent 76-ban. Bohóckodni vettem a BFG-t de akkor nem tudtam hogy csak dísznek vannak hozzá az acsik.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.13. 15:32:14

Scooter
<#eljen> Helyes!
wesker24
Én is messze elkerültem a Doom 3 BFG-t mert egy nagy kalap szar mindenhol lehúzták, még jó hogy nem vettem meg, helyette inkább az Original Doom 3-at + a Ressurection Evilt.
Scooter
Érdekes, nekem sose volt semmi problémám. E-mail-ben mindig megerősítettem a cserét, és rögtön elment. Aki meg hülye az haljon meg. Mindig ezt mondom. <#idiota>
Bár most én a másiktól egyelőre a kártyát nem kaptam meg, de az én duplámból 1 lett a raktárban. Ezt most nem igazán értem, hogy ha 3 napig visszatartja, akkor, hogy tűnt el.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.13. 15:28:10
grebber
Nem! Ezzel van tele a net hogy több millió accountot lopnak el ,mert sok a debil és védeni kell ezeket.

Scooter
Fantasztikus. A steam már megint egy faszságot kitalált. Csere várakoztatás. Mobilhitelesítővel kell rendelkezni, hogy ne kelljen várakozni. Elmennek a qurva anyjukba, de most már tényleg. Nem volt elég, hogy e-mail-ben is engedélyezni kellett? Ez már sok. Most várjak rá 3 napot. Még szarakodjak okostelóval is emiatt a faszság miatt.
Scooter
+1. Nekem eszem ágában sem volt megvenni a BFG-t. Minden teszt lehúzza. Jó nekem a régi DOOM3 + kieg.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.13. 15:15:04
Voltan
Nem a BFG-t vettem, hanem a régi Doom 3-at + Resurrection of Evil

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Magyarítás telepíthető rá csak mivel faszán sikerült a game a a párbeszédek alatt nincs felirat mint a sima verzióba 😞
+ Acsik hiánya egyenlő faszé vettem meg 😞
Csak az acsis bohóckodás miatt szereztem be ,de sajnos kár volt elkúrni rá a kártyapénzt.

TBTPumpa
A MOD-okat sem támogatja, így a korábbi ékezetes és textúrás magyarítás sem telepíthető hozzá.
Bethesda összehozta ezt is! Ja nem...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Doom 3 BFG-t faszán elkúrták.
Ami hihetetlen hogy otthagyták leszarták nem javították.
Nem ad acsikat a game pl. Nem is értem ez hogy fordulhat elő.

Akkor legalább a sima Doom 3 is megkapná őket ami normálisan működött.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.13. 14:43:46

Voltan
Afene, megint hörcsögöltem...

GOG:
Lucasarts Adventure pack (pár megvolt ebből, de ha egyet is kivettem a pakkból, akkor drágább lett, mint a teljes)
STALKER BUNDLE

Steam:
Doom 3 combo pack

Szóval megint 14 játék behúzva 😄 Rohadt leértékelések 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kár, hogy nincs off topic, ahol ki lehet az ilyesmit tárgyalni. <#banplz>
jarlaxxe
Ez soha nem is nyugtalanitott, 11 év alatt ez a harmadik albérletem és sehol se voltak hajlandók bejelenteni, nem is tudom, hogy kötelezi e öket erre valami törvény.
Mivel ebböl eddig még semmi hátrány nem ért nem is igazán lényeges.