Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Lesz ott siralom, amikor elindítod, feltolsz mindent maxra és belátod, hogy gépet kell cserélni :-D

Letoltam GTX970 + Ci7 mellett, de bizony kompromisszumot kellett kötnöm a graf terén... nekem amúgy bejött a játék. Kellemes, látványos kaszab, egy kalandnak teljesen jó volt... sőt egész emlékezetes is maradt 1-2 momentuma.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Kiszámolva a régi ár 75%-a = új ár 66%-a

Next PC upgrade: 2022

ffxi
Igy akkor kezd erdekelni engem is a Ryse😊

Fákjúal!

grebber
Hoho a facebookos nyomásomnak engedtek 😄 -75%-ot akartam a Rysenak karácsonyra de nem fogja megkapni szerintem.
Cserébe levitték az árát és így a -66%-al 6.8 euro lesz no ez már fain<#eljen> Jobb mint a korábbi árnál a 9.5 euro<#eljen>

Rapid81
Egy betűnyi sincs benne, ami érdekelne vagy már megvan. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

<#hehe>
grebber
Nekem a Shoffer autos game régóta kivánságlistámon van csak erre vártam hogy bundleba legyen!
Ott vannak a Hidden object game-et 2db bundle (9 game van bennük) szóval 5-öt össze lehet rakni nekem meg is van

Moby
3$-t szívesen adnék egy olyan csomagért, ami megoldja, hogy ezekből soha többet ne listázzon le egyet sem semelyik oldal nekem <#zavart2>

Adversus solem ne loquitor

Troger911
Az a baj, hogy még 5-öt se tudok összeválogatni... Egyedül talán a Meridian érdekel 😊
grebber
Csináld magad bundle Na ez egész fa**a!

Totti5
Season Pass-t nem kell megvenni, teljesen felesleges. Semmi olyat nem tartalmaz ami bármit is adna a játékhoz a single élményhez. A story 100%os, elejétől a végéig. Ami DLC lesz az attól teljesen külön álló szekvencia, később olcsón beszerezhető. 1-2 itemért meg ugye nem fizet senki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

3Error
Tényleg? Banyek, az megvan már bundliból... <#sir> (mondjuk ők is "onnan" szerzik)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

TBTPumpa
Season Pass hozzá 30 euro talán? Az úgy 80 euro összesen. 25600 Ft jelenlegi árfolyamon a teljes élmény? WTF
Jó lesz ez majd GameStar mellékletként - a friss számhoz a 2013-as Devil may Cry (Steam) játék jár amúgy. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.14. 20:35:55

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
Intézek valamit és felezünk, jó ? <#vigyor1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Totti5
Nem fizetsz többet kevesebbért. Tartalmasabb és több mint az előző.

IMYke2.0.0.0
16000 Ft - baromi drága.
Bevárom a DLC-ket és/vagy az olcsóbbá válását. Jelenleg, ez az álláspontom.*

//* Remélem, jövőre meg enyém lesz az állam éves budget-je, vagy államadóssága 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Nem csak Neked... <#gonosz3>

TBTPumpa
2x annyiba kerül, mint a 2013-as reboot PC-n 0day. Ahhoz képest nem hoz 2x annyi újítást és tartalmat a kritikák szerint.
"Megint többet fizetünk kevesebbért!" - Dühös Józsi

Moby
Semmiféle spéci dolog nincs bennük. A one-ban ott az esram, hogy a sávszélproblémákat elkerüljék a ddr3 miatt, de az is alul lett tervezve méretileg(pontosabban kivitelezve, hogy gyártható legyen), ezért nem megyen sokszor a 1080p.

ffxi
TR nagyon elfogadható áron lőtték be, de nem nekem 😛

Fákjúal!

TBTPumpa
Rise of the Tomb Raider (PC, Steam, Windows 10, Masterrace) - 2016. január 29. (50 euro)
Unravel (PC, PS4, XBox One) - 2016. február 9. (20 euro)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.14. 20:27:58

darkSectorxxx
Na ezt nem tudtam. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Mind a két konzolban vannak olyan spéci dolgok amik a fix hardwer előnyei és direkt erre lettek kitalálva, ergó semmi köze a PChez. Ezeket kevés multiplat használja ki, a belsősök meg igen, és ők egyre jobban kifogják. Sajnos ez ilyen, átlag multiplatos nem fog energiát és időt beleölni. Előző genbe sem tették.

Totti5
Amikkel játszok nem volt velük gond. Halo 5 atom 60 frém, Forza 6 atom 60, Tom Raider 30 ( néha voltak droppok, nem fix 30 ), Assassin's Creed Syndicate 30, droppokkal, de semmi drámai. Fifát tolom az atom 60, PESt toltam az is atom 60, Life Is Strange fix 30, Batman™: Arkham Knight stabil 30 volt, egyedül autós zúzásnál esett pár frémet, Wolfenstein: The Old Blood atom 60, Gears of War: Ultimate Editions majdnem fix 30 ( ánusz analízis szerint nem 100% mindenhol, de nem éreztem sosem ). Így ami hirtelen eszembe jut.

Persze vannak gyatra dolgok is pl JC3? sajnos a ZSÉ csapat csinálta, olyan is lett. Látod mivan amikor kiadják hozzá nem értőknek... PC, Batman?! az nem a konzol hibája hogy 10 perceket tölt és az fps a béka segge alatt van teljesen random.

Fallout 4et is kidobták valahogy, aztán most kijöttek egy peccsel, amivel megyünk a stabil 30 frém felé... fejlesztői hanyagság.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.14. 18:48:50

Galaxisnál olcsóbb...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Attól még igaz:

Domain Name: ASSASSINSCREEDCOLLECTION.COM
Registrar: GANDI SAS
Sponsoring Registrar IANA ID: 81
Whois Server: whois.gandi.net
Referral URL: http://www.gandi.net
Name Server: NIC1.UBISOFT.COM
Name Server: NIC2.UBISOFT.COM
Name Server: NIC3.UBISOFT.COM
Name Server: NIC4.UBISOFT.COM
Status: clientTransferProhibited http://www.icann.org/epp#clientTransferProhibited
Updated Date: 11-dec-2015
Creation Date: 11-dec-2015
Expiration Date: 11-dec-2016

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Rohadtul Gamestar, csak angolul... <#wow2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
NeoGAF csirip: Újabb Assassin's Creed Bundle érkezik

Remélem csak konzolra meg uplay-re, mert ha steamre is jön a kollekció szerintem felkötöm magam 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.14. 16:41:33

Fpocok
Mondjatok mar oldalankent 10 10et abbol a szupi exklukbol...

Parasite Eve 2, best game EVER!

A Jak 2-nél látható, hogy mi történt (még PS2-n, más volumenű csapattal), amikor sandbox várost akart csinálni a Naughty Dog, nagy forgalommal. A harmadik részre inkább száműzték magukat a pusztába, ami volt város, abból meg szinte kisvárosi hétvégét csináltak.
Moby
És akkor hol az úristenben van egy witcher3 dinamikus napszak-időjárás rommáparaméterezhető kombója(generált felhők, égbolt, stb), aminek ezek a közelébe nem érnek fel sohasem. Namondjuk úgy is fut az is ps4-en. Okádékul. Rohadtul nem ott tart ma már a játékkészítés, amit egy uncharted ebből leképez. A tizedét kb kimaxolja, de azt eléggé, mondjuk parasztvakításnak megfelelő, be is szopják jó sokan máig.
Ja meg igényes, nagyon. És az szerethető, meg értékelhető is. Csak az nem az igp-ből jön, hanem az emberekből. Az igp-ből lófasz se nemjön abban sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.14. 13:05:25

Moby
>Ez részemről a pc-s részről fordítva is igaz: hogy lehet hogy a "fostos szar" IGP-ből Unchated szinteket kihoznak (4. rész epic) aztán pc-n meg a 980Ti-kből se hoznak ki lószart se.

Vihihi. Hehe. ROFL.

Egy unity, vagy syndicate pécés verza hülyére pofozza bele a betonba az összes unchartedet teknóban. Az unchartedekben jó az összhatás, mert abban a gyökkettő szarsemmiben, amit látsz (amit láthatsz) az utolsó képkockáig kimaxolják. Oszt itt véget is ér a tudomány, ennél a nézdahátam csőcuccban működik, semmi másban. Nem is készítenek mást.

Az előző generáció sem volt az igazi (és a vége mellett az elején is kínlódtak, főleg PS3-on, főleg az UE3-as játékok), de ott egy "kicsit" magasabb kijelzőszabványra ugrott az ipar, tehát egyértelműbb volt a generációváltás. Most is jóval nagyobb lett az átlagfelbontás, de jóval kisebb arányban nőtt. Nyilván ahogy fejlődik a grafikai szint , a laikusok is egyre kevésbé látják az előrelépést. (Egy 3D-be váltást még az ősteszkóba járó ősasszony is észrevenne, a aLst of Us és az UC4 közötti különbséget viszont még egy kocajátékos sem.)
Voltan
"Azért egy intergrált VGA-tól brutális még így is amit a next gen kiprésel főleg ilyen Unchartedek láttán"

Ez kétségtelen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
A fix hardver akkor előny, ha van idő optimalizálni. Ha nincs és ráadásul 3 platformban kell gondolkodni, annak pontosan az az eredménye, ami manapság jellemző. Ráadásul nagy a fejlesztőkön a nyomás... a konkurenciával, az idővel és a rendelkezésre álló erőforrásokkal kell versenyezniük. Nem véletlen, hogy manapság egyre több a béta feelingű kiadott játék. Béta tesztelje le a t. vásárló, aztán majd patcheljük.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
" akkor miért nem képesek normális teljesítményt hozni rajta a játékok?"

Szerintem ez elég egyértelmű pedig. Nem akarják, hogy a pc-s sokkal jobban nézzen ki ,mert az ugye hogy venné már ki magát. Így ezért lesznek olyanok amilyenek.
Azért egy intergrált VGA-tól brutális még így is amit a next gen kiprésel főleg ilyen Unchartedek láttán.<#eljen>

Ez részemről a pc-s részről fordítva is igaz: hogy lehet hogy a "fostos szar" IGP-ből Unchated szinteket kihoznak (4. rész epic) aztán pc-n meg a 980Ti-kből se hoznak ki lószart se.
Mondjuk ezt értem mert szimplán leszarják a pc-s fejlesztést és csak a konzolt tolják.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.14. 12:10:18

Voltan
Persze, nem is teszek ilyen összehasonlítást.

Azt viszont nem értem, ha már ott van a fix hardver hatalmas előnye, akkor miért nem képesek normális teljesítményt hozni rajta a játékok?
Ha nem megy egy adott szinten, akkor vissza kell venni, nem? Nem tudom, az az érzésem, hogy ezekhez a játékokhoz már kevés a kraft benne.
Persze ez csak olvasott cikkek és nézett videók alapján, illetve 1-2x láttam működés közben ezt a generációt, nekem otthon nincs.

Tinman
A kínálat bőségesebb volt az tény, de kiforrott? Még most sem az. Rengeteg játékot toltam le X360-on és PS3-on, tudnék szörnyű dolgokról mesélni... cserébe viszont szép számmal akadtak remek excluk.

Attól pedig, hogy egy adott cím több platformra érkezik agyatlanság a compare, pontosan azért, mert fix hw vs. bármilyen hw nem versenyezhet egymással soha, semmilyen szinten, egyszerűen azért, mert egy PC-ből van 200 féle, egy nextgen konzolból meg van A és B. Mit vetsz össze? Irodai PC vs. PS4? SLI Titan konfig vs. X1? Rofl.

grebber
Nem is kell mérvadónak lenni. Én meg fogom venni mindkettőt ,mert nagyon faszák az exkluzív címek és egyre csak jönnek a jobbnál jobbak.

Fpocok
Azok felépitése bonyolultabb volt, ido kellett rájonni, ezert szebbek a kesobbi jatekok.

Mostani gen kb mint egy pc.

Az osszehasonlitassal meg semmi gond nincs, mivel jatekok tobbsege multi cim.

Voltan
Lehet, hogy az emlékeim csalnak, de az előző generáció ennyi idővel a megjelenése után, mint a mostani, már sokkal kiforrottabb volt, és izgalmasabb volt a kínálata. Azt lehet, hogy csak az emlékek szépítik - illetve sokkal kevesebb cím jött közülük PC-re, nem tudom 😊

Tinman
Term. nem téged baxtatlak, csak leírtam a véleményedre egy ellenvéleményt, sehol nem írtam benne olyat, hogy fujj-fujj Voltan :-)

Azzal pedig csak egyetérteni lehet, hogy a currgen felhozatal harmatos... nem véletlen, hogy még én sem vettem PS4-et.

Fpocok
Ha feltorik....

Nem erre gondoltál? Emiatt a vélemenyed annyira nem mérvadó.

Voltan
Ne engem basztass, nem én linkeltem a videót, még írtam is, hogy ez az összehasonlítás így ebben a formában hülyeség. 😊

Viszont az meg az én véleményem, hogy ez a generáció eddig az exclu tartalom terén is nagyon harmatos. Számomra legalábbis.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.12.14. 10:31:54

Tinman
A konzolokat mindig is az exclu címek adták el, meg persze a kényelmi szempontok. DE! Még szerencsétlen SMD és NES idejében is akadt olyan cím, ami nem tudta fixen tartani az FPS értéket, aztán ahogy egyre komolyabb hw igényű címek jöttek egyre inkább vált ez a konzolok problémájává is. Az előző genben és az azt megelőzőben is dögivel volt olyan játék mind a 2 konzolon, ahol vagy lent volt a frame a padlón, vagy gyakran, vagy pedig bizonyos helyeken leesett. Nincs ebben semmi csoda. Egyrészt optimalizálni egyre inkább luxus, mert nincs rá idő, másrészt több platformra fejleszteni elvonja az erőforrásokat és nyilván a végeredmény majd jobban fog futni azon a vason, ahol van bőséggel memória, CPU és GPU craft, ergo PC-n...

Aki 2015-ben még mindig ott tart, hogy xy konzol cím vs. PC összehasonlításban gondolkodik, annak komoly orvosi kezelésre lenne szüksége. Mert ez pontosan olyan, mintha egész nap azon agonizálnál, hogy miért megy gyorsabban a 450LE-s Porsche a 150LE-s Fordhoz képest. Nettó faszság.

Voltan
Te dolgod.

Én főleg azért nem veszek, egy jó darabig még semmiképp, mert eddig rohadtul nem látok rajta olyan exkluzívot, ami miatt érdekelne.

Egyedül PS4-re érdekelne a Last of Us, meg a Bloodborne. De ez még nagyon kevés, hogy elgondolkozzak a vételen. Többi mind vagy van PC-re, vagy nem érdekel.

grebber
Ha 20 fps-el fut minden next genen engem az se érdekel a sok exklúziv miatt (ahol ilyen gondon nem igen vannak) úgyis veszem majd mindkettőt , HA!

Voltan
Erősen sarkít a dolog itt-ott, meg tényleg ilyen összehasonlítást nem sok értelme van csinálni.
Mindenesetre én is úgy gondolom (bár nincs next-gen konzolom, és ha ez így folytatódik, nem is lesz) az olvasottak és látottak alapján, hogy valami nem stimmel ezzel a generációval. Az, hogy az AAA címek jó része képtelen stabil 30 fps-t se hozni, eléggé vicces.

Igen, tudom, van, ami tükörsimán fut rajta és nem is igaz, blablabla.

Biztosan. De az meg tény, hogy az elmúlt hónapokban azok a címek, amik engem érdekeltek (és PC-n játszom is velük), azok majd mind komoly sebesség problémával küzdenek mindkét konzolon. Ilyen szintű problémák a konzolok élettartamának utolsó 1-másfél évében szoktak jelentkezni, amikor a vas már érezhetően kevés az up-to-date igényekhez. Nem két évvel a megjelenés után.

Sajnos én is azt mondom, hogy a "next gen" kifejezés bizony erősen kérdőjeles.
Szerintem - teszem hozzá.

3Error
<#taps>