Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letoltam GTX970 + Ci7 mellett, de bizony kompromisszumot kellett kötnöm a graf terén... nekem amúgy bejött a játék. Kellemes, látványos kaszab, egy kalandnak teljesen jó volt... sőt egész emlékezetes is maradt 1-2 momentuma.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Cserébe levitték az árát és így a -66%-al 6.8 euro lesz no ez már fain<#eljen>#eljen> Jobb mint a korábbi árnál a 9.5 euro<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ott vannak a Hidden object game-et 2db bundle (9 game van bennük) szóval 5-öt össze lehet rakni nekem meg is van
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Jó lesz ez majd GameStar mellékletként - a friss számhoz a 2013-as Devil may Cry (Steam) játék jár amúgy. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.14. 20:35:55
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bevárom a DLC-ket és/vagy az olcsóbbá válását. Jelenleg, ez az álláspontom.*
//* Remélem, jövőre meg enyém lesz az állam éves budget-je, vagy államadóssága 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Megint többet fizetünk kevesebbért!" - Dühös Józsi
Unravel (PC, PS4, XBox One) - 2016. február 9. (20 euro)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.14. 20:27:58
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Persze vannak gyatra dolgok is pl JC3? sajnos a ZSÉ csapat csinálta, olyan is lett. Látod mivan amikor kiadják hozzá nem értőknek... PC, Batman?! az nem a konzol hibája hogy 10 perceket tölt és az fps a béka segge alatt van teljesen random.
Fallout 4et is kidobták valahogy, aztán most kijöttek egy peccsel, amivel megyünk a stabil 30 frém felé... fejlesztői hanyagság.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.14. 18:48:50
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Domain Name: ASSASSINSCREEDCOLLECTION.COM
Registrar: GANDI SAS
Sponsoring Registrar IANA ID: 81
Whois Server: whois.gandi.net
Referral URL: http://www.gandi.net
Name Server: NIC1.UBISOFT.COM
Name Server: NIC2.UBISOFT.COM
Name Server: NIC3.UBISOFT.COM
Name Server: NIC4.UBISOFT.COM
Status: clientTransferProhibited http://www.icann.org/epp#clientTransferProhibited
Updated Date: 11-dec-2015
Creation Date: 11-dec-2015
Expiration Date: 11-dec-2016
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Remélem csak konzolra meg uplay-re, mert ha steamre is jön a kollekció szerintem felkötöm magam 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.14. 16:41:33
Ja meg igényes, nagyon. És az szerethető, meg értékelhető is. Csak az nem az igp-ből jön, hanem az emberekből. Az igp-ből lófasz se nemjön abban sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.14. 13:05:25
Vihihi. Hehe. ROFL.
Egy unity, vagy syndicate pécés verza hülyére pofozza bele a betonba az összes unchartedet teknóban. Az unchartedekben jó az összhatás, mert abban a gyökkettő szarsemmiben, amit látsz (amit láthatsz) az utolsó képkockáig kimaxolják. Oszt itt véget is ér a tudomány, ennél a nézdahátam csőcuccban működik, semmi másban. Nem is készítenek mást.
Ez kétségtelen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem ez elég egyértelmű pedig. Nem akarják, hogy a pc-s sokkal jobban nézzen ki ,mert az ugye hogy venné már ki magát. Így ezért lesznek olyanok amilyenek.
Azért egy intergrált VGA-tól brutális még így is amit a next gen kiprésel főleg ilyen Unchartedek láttán.<#eljen>#eljen>
Ez részemről a pc-s részről fordítva is igaz: hogy lehet hogy a "fostos szar" IGP-ből Unchated szinteket kihoznak (4. rész epic) aztán pc-n meg a 980Ti-kből se hoznak ki lószart se.
Mondjuk ezt értem mert szimplán leszarják a pc-s fejlesztést és csak a konzolt tolják.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.14. 12:10:18
Azt viszont nem értem, ha már ott van a fix hardver hatalmas előnye, akkor miért nem képesek normális teljesítményt hozni rajta a játékok?
Ha nem megy egy adott szinten, akkor vissza kell venni, nem? Nem tudom, az az érzésem, hogy ezekhez a játékokhoz már kevés a kraft benne.
Persze ez csak olvasott cikkek és nézett videók alapján, illetve 1-2x láttam működés közben ezt a generációt, nekem otthon nincs.
Attól pedig, hogy egy adott cím több platformra érkezik agyatlanság a compare, pontosan azért, mert fix hw vs. bármilyen hw nem versenyezhet egymással soha, semmilyen szinten, egyszerűen azért, mert egy PC-ből van 200 féle, egy nextgen konzolból meg van A és B. Mit vetsz össze? Irodai PC vs. PS4? SLI Titan konfig vs. X1? Rofl.
Mostani gen kb mint egy pc.
Az osszehasonlitassal meg semmi gond nincs, mivel jatekok tobbsege multi cim.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azzal pedig csak egyetérteni lehet, hogy a currgen felhozatal harmatos... nem véletlen, hogy még én sem vettem PS4-et.
Nem erre gondoltál? Emiatt a vélemenyed annyira nem mérvadó.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont az meg az én véleményem, hogy ez a generáció eddig az exclu tartalom terén is nagyon harmatos. Számomra legalábbis.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.12.14. 10:31:54
Aki 2015-ben még mindig ott tart, hogy xy konzol cím vs. PC összehasonlításban gondolkodik, annak komoly orvosi kezelésre lenne szüksége. Mert ez pontosan olyan, mintha egész nap azon agonizálnál, hogy miért megy gyorsabban a 450LE-s Porsche a 150LE-s Fordhoz képest. Nettó faszság.
Én főleg azért nem veszek, egy jó darabig még semmiképp, mert eddig rohadtul nem látok rajta olyan exkluzívot, ami miatt érdekelne.
Egyedül PS4-re érdekelne a Last of Us, meg a Bloodborne. De ez még nagyon kevés, hogy elgondolkozzak a vételen. Többi mind vagy van PC-re, vagy nem érdekel.
Mindenesetre én is úgy gondolom (bár nincs next-gen konzolom, és ha ez így folytatódik, nem is lesz) az olvasottak és látottak alapján, hogy valami nem stimmel ezzel a generációval. Az, hogy az AAA címek jó része képtelen stabil 30 fps-t se hozni, eléggé vicces.
Igen, tudom, van, ami tükörsimán fut rajta és nem is igaz, blablabla.
Biztosan. De az meg tény, hogy az elmúlt hónapokban azok a címek, amik engem érdekeltek (és PC-n játszom is velük), azok majd mind komoly sebesség problémával küzdenek mindkét konzolon. Ilyen szintű problémák a konzolok élettartamának utolsó 1-másfél évében szoktak jelentkezni, amikor a vas már érezhetően kevés az up-to-date igényekhez. Nem két évvel a megjelenés után.
Sajnos én is azt mondom, hogy a "next gen" kifejezés bizony erősen kérdőjeles.
Szerintem - teszem hozzá.