Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Grebber <#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dark üdvözöl mindenkit németből. Megy migránsnak 😄
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.23. 21:39:06
Fákjúal!
Többi FF is 3 euro körül lenne, az összeset most azonnal megvenném... mondjuk pár már megvan.
Aktiváltam, visszaigazoltam <#worship>#worship>
Na és akkor nézzük csak, mi figyel a kívánságlistádon... hm, hm, Dying Light. Király, azt úgyis sokan akarjátok innen is. Holnap feldobok egyet.
@ZsZso+Tinman: SE bundli és meglepicsomag traderektől.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Fullos King's Bounty pakk. Akinek kicsit bejön a stílus, ezzel azért olyan szar boltot nem csinál. Szerintem:
- King's Bounty: Legend - alapmű 9/10
- King's Bounty: Armored Princess - kellemes 8/10, de ha valaki newbie ezt feltétlenül hagyja ki, mert ->
- King's Bounty: Crossworlds - ... ezt tolja, ez egy bővített Armored Princess + 2 kampány. 8/10 jár rá.
- King's Bounty: Warriors of the North-Valhala Edition - kezd fáradni a sorozat + bugok 6/10
- King's Bounty: Ice and Fire DLC - pénzért sem kezdeném újra a WotN-ot emiatt a DLC miatt/10
- King's Bounty: Dark Side: Premium Edition - fáradt a sorozat, de ez egy picit azért jobban sikerült, mint a Wotn. 6.5/10
-20% voucher is vanik': XMAS20-PERGMG-SVINGS
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.23. 21:25:10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
The Last Remnant
Avencast: Rise of the Mage
Huntsman: The Orphanage
Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy
Penguins Arena: Sedna's World
Cult of the Wind
The Cameron Files: The Secret at Loch Ness
Marine Sharp Shooter II Jungle Warfare
Overcast - Walden and the Werewolf
Hostile Waters: Antaeus Rising
Two Worlds 2
Amerzone: The Explorer's Legacy
Curse: The Eye of Isis
Save the Furries
Remélem ,most hogy megvettem benne lesz valami filléres bundlébe azonnal amilyen nyomorék vagyok.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.23. 19:20:46
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De persze minden megkapta 80%-ot, kivéve az Arma 3-at...
//Csak így: a "Mad Max" átkozottul jó anyag - nem lehet tőle szabadulni, legszívesebben a gép előtt maradnék napokig.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.23. 17:11:22
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.23. 16:08:08
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Most szemezek a Season Pass-szal, de 2x annyiba kerül legolcsóbb helyen is, mint amennyiért a játékot vettem... 😞 Azt hiszem várnom kell.