Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Köcsög nuuvem Injustice-ot bezzeg engedett megvenni :@(>#

#263276 <#eljen>

Fákjúal!

zorrobomber
Boldog karit mindenkinek!

Asszony <#szeret>

MarkBlade
Játékokban gazdag boldog karácsonyt mindenkinek!
MerlinW
Fut a játék, kapsz 6-10 kártyát, eladod a Steam piacon, visszakapsz játékonként 25-50 eurocentet, amit levásárolhatsz Steam-en. Vagy megveszed a maradék kártyákat és kiraksz egy kitűzőt e-pénisz növeléshez,

[merlinw.org]

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Bloodborne PC port confirmed by MSI

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igen valaki nekem is elmagyarázhatná, hogy működik mire jó!

Voltan
Sose nem kártyáztam Steamen, azt se tudom, hog kell... :S

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Troger911
Nem maradt valakinek egy ETS2-je? Egyik jó ismerősömnek kellene. Valamit kitalálunk rá.
Tinman
Az is jóak, de ez steam-es verza és kártyás, így még egy kis wallet píz is visszajöhet, a jó gaming mellé.

Grebber <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Turn-base rajongóknak alapvetés.

Elven Legacy Collection 1.92 dolcsi

Bonus: Azannya!!! -> #256006

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Én is most húztam be azt G2A-ról, GOG verzsön, 1550-ért 😊

Troger911
<#eljen>
ffxi
Grat!<#eljen>

Dark üdvözöl mindenkit németből. Megy migránsnak 😄
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.23. 21:39:06

Fákjúal!

Tinman
Stasis

1480 Ft-ot vontak.

Tinman
Persze, vágom csak örülök :-)

Többi FF is 3 euro körül lenne, az összeset most azonnal megvenném... mondjuk pár már megvan.

genndy
Nicsak tényleg! 😄 Háhá, köszönöm szépen!
Aktiváltam, visszaigazoltam <#worship>

Na és akkor nézzük csak, mi figyel a kívánságlistádon... hm, hm, Dying Light. Király, azt úgyis sokan akarjátok innen is. Holnap feldobok egyet.

@ZsZso+Tinman: SE bundli és meglepicsomag traderektől.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
1000 óra gametime lazán...

Fullos King's Bounty pakk. Akinek kicsit bejön a stílus, ezzel azért olyan szar boltot nem csinál. Szerintem:

- King's Bounty: Legend - alapmű 9/10
- King's Bounty: Armored Princess - kellemes 8/10, de ha valaki newbie ezt feltétlenül hagyja ki, mert ->
- King's Bounty: Crossworlds - ... ezt tolja, ez egy bővített Armored Princess + 2 kampány. 8/10 jár rá.
- King's Bounty: Warriors of the North-Valhala Edition - kezd fáradni a sorozat + bugok 6/10
- King's Bounty: Ice and Fire DLC - pénzért sem kezdeném újra a WotN-ot emiatt a DLC miatt/10
- King's Bounty: Dark Side: Premium Edition - fáradt a sorozat, de ez egy picit azért jobban sikerült, mint a Wotn. 6.5/10

-20% voucher is vanik': XMAS20-PERGMG-SVINGS
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.23. 21:25:10

Tinman
Döbbenet ár. Minap vettem onnan FF XIII-at kemény 3 ojró körül... sajna azóta már "sokat" emelkedett.

Totti5
Mint minden sandbox. A gyűjtögetés munka.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Szerencsére van. :-)

Tinman
Mint minden AC. Mihelyst elkezdesz acsizni, meg szarokat szedegetni célirányosan onnantól, egy szénbánya az egész. Brrr.

Tinman
Full-o-fil vagyok :-D

Tinman
Ugye? Nekem annyira betalált a Mad Max, hogy magam is meglepődtem. Nagyon megszerettem azt a játékot... csak még ezt, csak még azt. És basszus nincs 2 egyforma tábor! Nagyon figyeltek erre, hogy mindegyiknek van azért egy saját jellemvonása, ráadásul nekem a main sztori is eléggé szimpi volt.

Scooter
Köszi a Curse: The Eye of Isis-t! <#eljen>
Hm. ha rákattintok a Kitűzőkre, akkor ott meg tudom nézni. A Raktárban valamiért nincs ott. Nem értem. Mindegy. Emígy működik.
Troger911
Ingyen Merchants of Kaidan az indiegla-n, kártyás...
ZsZso
Temple of Osiris kemény 1.05€ -ért (fee-vel együtt) berántva a G2A -ról. Ennyit megért.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

lalakov
Eddigi termés:
How to Survive 2
Wolfenstein: The New Order
lalakov
Nekem ott van.
Troger911
Sale végén szerintem behúzom, addig még gyűlik pár euro a walletbe... Ha már Arma 3 nincs, akkor legalább mással zombizok egy jót!
Troger911
Ingyen vihetők:
The Last Remnant
Avencast: Rise of the Mage
Huntsman: The Orphanage
Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy
Penguins Arena: Sedna's World
Cult of the Wind
The Cameron Files: The Secret at Loch Ness
Marine Sharp Shooter II Jungle Warfare
Overcast - Walden and the Werewolf
Hostile Waters: Antaeus Rising
Two Worlds 2
Amerzone: The Explorer's Legacy
Curse: The Eye of Isis
Save the Furries
Mi van most ezekkel a kártyákkal, amiket lehet kapni Várólista megnézése után? Nem látok semmi olyan opciót, hogy Kitűzőállapot megtekintése, mint a játékok kártyáinál.
grebber
Mivel nincs isten ,megvettem a Ryse-ot. Igaz az SSD-met nem voltak képesek hozni amit kértem így majd csak valamikor jövőre tudom csapatni.
Remélem ,most hogy megvettem benne lesz valami filléres bundlébe azonnal amilyen nyomorék vagyok.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
South Park 75%-ot kapott. Be kell húzni!

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Nagyon nem! De akkor még várat magára. Majd ha kapható lesz a kettő talán csökken az alapára 19,99-re! Azt onnan a -66 már barátibb.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.23. 19:20:46

Rapid81
Miért, a 9€ nem jó? Én 2 éve vettem 14$-ért Amazonon...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Genndy nyerte a Ryseot, el is küldtem mailen a kulcsot! Gratulálok!
Rapid81
Szerintem én most sem veszek semmit, mint nyáron és haloweenkor...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Szintúgy a kurva Dishonorednél. A rohadt goty nem tudja megkapni a -75%-ot <#rinya>

Troger911
Már kezdtem reménykedni, hogy van + napi akció...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De persze minden megkapta 80%-ot, kivéve az Arma 3-at...
Voltan
Ebben egyetértünk, de a Syndicate-tel az a baj, hogy maga a játék mechanikája nem elég erős ahhoz, hogy elvigye e hátán, magyarul, számomkra alapjáraton eléggé unalmas. A Dying Light-ot viszont valami 60 belerakott óra után (még nem vittem végig) is rendszeresen előveszem, mert az számomra marha élvezetes, az AC Syndicate-tel nem tudok sokat játszani, mert egyszerűen elunom 😞.

grebber
" meg gyűjtögetni valók" Persze nem vagyunk egyformák ,de az Syndicate is addig a pontig volt jó game amíg el nem kezdtem a 100%-ra menni azaz gyűjtögetni. Onnantól egy g**i unalmas fikaputtony az egész ....

Rapid81
Bőven tartogat a város elfoglaltságot a sztoriküldetések után is. Vannak parkour challengek, futár cuccok, egyéb megbízások, meg gyűjtögetni valók. Meg lehetsz zombi is, aztán öldökölheted a másikat multiban. 😊 Ja, és van pár igazán kihívást jelentő acsi is, ami nem nehéz, viszont trükkös.

IMYke2.0.0.0
Én is így vélem, és többek közt ezért sincs meg még semmi, ami Dying Light.

//Csak így: a "Mad Max" átkozottul jó anyag - nem lehet tőle szabadulni, legszívesebben a gép előtt maradnék napokig.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.23. 17:11:22

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Annyira tudtam... ezért írtam, hogy ebből a fullt kell venni és annak nekiállni, mert utálnám, ha úgy lennék vele, mint most te. Ha 1x tolok valamit, akkor azt végig, ha nagyon tetszik még ki is maxolom. Minden tartalom kell, ami nem kés skin, ha nincs utána már nem jó visszamenni abba a világba, mert közben belekezdesz másba, más már a hangulatod, nem olyan már az egész. Nem jó. Nekem ebből megint az a tanulság, hogy jó címeknél meg kell várni a teljes élményt.

Tinman
Ma egész nap csend volt melóhelyen. Kipróbáltam mindent. Tényleg mindent. A virt. bankkártya téma működÖTT egészen kb. 1 órán keresztül, amikor is azt a PP accot felfüggesztették. Éreztem a csontjaimban, hogy ez lesz, nem véletlen nem használtam a valódi PP accom. Tudod miket kérnek, hogy feloldják azt a zárolt PP accot? Fényképes igazolványt + lakcím igazolást + utolsó havi bankszámla kivonatot. Ergo bárki bármit ír, ne dőlj be... max 1x sikerül vele vásárolni utána kuka az egész ügy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.23. 16:08:08

kigyi
Igen, de az SP-vel kapsz gyakorlatilag egy új játékot is, mert 2 hónap múlva jön és az SP-vel rendelkezők megkapják. Szóval megéri rá vadászni, ha az alapjáték tetszett. Autókkal is lehet majd benne menni új sztori, kibővített terület stb.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
Na, végére értem a Dying Light-nak. Minden mellékküldetés kivégezve, + karantén zónák, kivéve a challenge-ek, meg 1-2 acsira is rámentem, így 42 órám van benne. Én speciel egy pillanatig nem unatkoztam. Nagy város, szinte minden épületbe be lehet menni, na meg a parkour stílus nagyot dob rajta, hogy gyakorlatilag bárhova fel tud mászni az ember. Sztori egészen élvezhető, pár fura fordulattal, meg volt olyan, amikor már azt hittem vége, aztán még volt benne 3 óra. 😄

Most szemezek a Season Pass-szal, de 2x annyiba kerül legolcsóbb helyen is, mint amennyiért a játékot vettem... 😞 Azt hiszem várnom kell.

Rapid81
Köszi, behúztam. Érdekesnek tűnik. Tyrian 2000-et imádtam anno.