Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
A steam-en annak a képregénynek lesz is valami értelme vagy csak van?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MarkBlade
Nem. Elméletileg ahogy egy pár játék leírásában szerepel is hogy régió korlátos! Pl Total War: Attila de ez elég elenyésző mennyiség. PL a Life is Feudal - Your Own -nál semmi nem jelzi a régió korlátot mégis vásárlásnál bedobja. Ha már szívatnak akkor írják csak oda a játékokhoz melyik a korlátos és melyik nem! Most szinte semmit nem lehet venni.. sőt talán semmit..
Troger911
Tehát vpn nélkül se jelzi a kosár, hogy nálunk nem vehető? Mert, ha így van, akkor még azt mondom ok, de ha csak vpn-el nem szól, akkor az már más tészta...
MarkBlade
De nem hagyom most már annyiba írtam nekik megint hogy gyakorlatilag semmit nem enged vásárolni pedig nincs is írva a játékhoz a régió korlát.
MarkBlade
Kipróbáltam.. és ugyan úgy visszadob a pay pal fizetésnél. Hiába van brazil pay pal számla valszeg nézi a kártyát is igen.. Szerintem a pénz váltásánál bukik meg a dolog. De akkor is az anyjukat.
Tinman
Ehhez még egy info. Most olvasom, hogy egy kanadai srác ezt megjátszotta és ott bukott meg az egész mutatvány, hogy délamcsi credit card is kellett volna a brazil paypal megerősítési procedúrájakor, ami nyilván nem ment neki, hiszen kanadai bankkártyája van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
MoRT2195
Köszi, aktiváltam is. 😊
kigyi
Hát akkor bocsánat nálam bejön a linkre kattintva és meg is "vásároltam". Kapcsold ki a brazil barátnődet 😄 Lehet nekik nincs ingyé 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.12.23. 09:36:27

grebber
Nem elérhető....

Hoppá most nézem tegnap óta leszedték a lockot róla!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.23. 09:38:16

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Ingyen nuuvemen - kártyás - blue-flamingo
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.12.23. 09:31:43

MoRT2195
Már csak 10 euró van a walletemen, így még 8000ft-ot rá kéne fizetni kp-val, az meg nekem sok. Ráérnek ezek még, most úgy is be vagyok táblázva. 😊 Mindjárt 100%-ra viszem a LEGO Batman 3-at, aztán jön a Bioshock (bár már belekezdtem), azután Witcher 1, majd ismét valami LEGO, Bio2, Witcher 2, megint LEGO....... 😄 El leszek ezekkel egy ideig, aztán még ott vannak a Metro játékok, a GTA V, az L.A. Noire, és csak párat említettem azok közül amik megvannak, és játszani akarok velük a közeljövőben. Szóval ja, ráérnek az AC-k. 😄
genndy
Odaírják ha régiókorlátos. Az hogy te az üzletből nem tudsz vásárolni, az egy másik dolog.
A bolt nem sokat tud tenni, ha a kiadó korlátozza a saját játéka elérhetőségét. Illetve annyit tudnak, hogy ahol nincs korlát, azt (még) meg lehet venni mindenféle trükk nélkül (pl. South park).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

kigyi
Ejj már csak az tart vissza a steam-es witcher 3-tól, hogy nem vitték el a stickert amit kiraktam a piacra 😄 Ha ilyen rendesek lesznek az emberek akkor vásárlás nélkül meg is úszhatom a sale-t 😄

Botond
Na itt kiderült mi a csízió?

"Introducing Just Dance® 2016 – the newest game from the top-selling franchise – with a brand-new way to play! All you need is your smartphone and the Just Dance Controller App to play Just Dance 2016 on a next-gen console, no extra accessories needed."

Már a telefon előlapi kamerája is lehet kamera, ha nincs kinected.

/szerk: És ebből kifolyólag nincs már ráírva, hogy kinect kell neki, szóval mindegyik doboz "nemkinectes".
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.12.23. 09:06:59
Botond
Unity az 50% off rogueal együtt egy csomagban. Azon én is filózok, de roguehoz utána még DLCket kellene venni. :s

Jó választások amúgy! <#eljen>
MoRT2195
Na, ezeket húztam most be egyelőre kártyapénzből. 😊

Batman: Arkham Origins
LEGO Star Wars - The Complete Saga
LEGO Star Wars III - The Clone Wars
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game

Még az AC: Unity volt tervbe, meg az Arkham Origins-hez a a Season Pass (illetve pár apróbb DLC), de ezek semmilyen leárazást nem kaptak.
MarkBlade
Meg erre a régió kódra hivatkozva is baromság.. szerintem ha van 5 cím ami nem menne kb nálunk. Meg egyébként is miért döntik el helyettem hogy hol vagyok? Ha én a brazil haveromnak akarok venni játékot? Minden normális cég odaírja hogy vigyázz régió korlátos a game.. ha megveszed és nem megy így jártál azt kalap kabát. Ennyi pénzért megkockáztatnám.. Bakker fél ár még az akcióshoz is viszonyítva.
MoRT2195
Kösz, hogy szóltál. 😄 Tegnap még nem mutatta a LEGO indi-ket akciósan, így most én is berántom őket + a lego karibot is. LEGO Star Wars-ok nem tudom miért csak 70%-ot kapnak, valószínűleg nem is fognak többet kapni, így felesleges várnom, azokat is megveszem majd.
Troger911
Tavaly simán lehetett vásárolni. Idén pár hónapja simán ment hola/tunnelbear-el. Most csak néhány cím vásárolható hola-val, a többi fizetéskor elszáll <#gonosz3>
grebber
A múltkor elkezdtem csak brahiból telepakolni a kosarat 50+ jutottam azt meguntam mindegyik "nem elérhető" volt.

Jó ha a teljes készletből mindenféle trükk nélkül max 10 game-et ha megtudnánk venni.

MarkBlade
Na a válasz a Nuuvem-től:
Some games are restricted to specified countries/regions and are not region free, so there may be some games that you'll not be able to complete the purchase. You'll get a notification on cart/checkout if the game is not available in your region/country.
Anyway, we are working with the publishers in order to make all our catalog available for all regions around the world, so hopefully you'll be able to purchase the game in the future that you can't purchase today.

Dolgoznak az ügyön.. mondjuk kíváncsi vagyok melyik játék nem régió korlátos szerintük..
Botond
Lego Indiana Jones 1
Lego Indiana Jones 2
Lucasarts klasszis rajzolt kalandjáték csomag
Grim Fandango remaster

Eddig ennyi a szél. Szerintem itt ki is fújt részemről.
Maak
Square Enix bundlibol keresem Lara Croft & the Temple of Osiris, Just Cause

cserealap

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tinman
Hát nem is értettem, hogy charitybő', hogy lesz Ferrari. Egyébként csak a vásárlóktól függ, hogy kinek mennyit tolnak, hiszen ott a csúszka fizetéskor. Volt már, hogy az egész összeget a humblinak szántam, de az emberek többsége nem foglalkozik ezzel, egyszerűen defaulton hagyja és úgy fizet és abból nem sok potyog nekik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

a Life is Strange-hez a kupon a teljes árból vonódik le? Mert akkor semmit se ér, ugyanannyi a leárazás is..

viszont ha az akcióból is lejön, akkor érdekelne, ha lenne valakinek feleslegbe
grebber
A Rebellion betartotta a Grin ígéretét Akkor most jöhet a folytatás<#eljen>

Mire ébredtem: LiS EP1 steamgifts nyereményre<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.23. 07:25:02

3Error
Igen, rémlik valami. A Humble csinálja egyedül az AAA-s címek bundlizását, a többi oldal csak "kis" játékokat dob csomagba. (legalábbis így tapasztaltam eddig én is)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Majd steam-re vesszük azt ott lehet majd frankon acsizgatni.
Úgyis elértéktelenedik majd hamar az is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.22. 21:53:21

Tinman
Anno én nem 1x fakadtam ki emiatt. Konkrétan a Humble művelt olyanokat, hogy 1 dollárért AAA címek. Nem olyan rég az ingyenes Shadow Complex miatt sírtam itt egy sort.

3Error
Akkor csak fejbe kell rúgni valakit az Enix-nél... <#idiota>

@Tinman, Persze, így van, csak én kicsit a játék "fenékbek*rásának" érzem, ha bundle-ba teszik. A sok-sok szeméttel rendben van, de jó játékokat nem "illene", szvsz. No, de hát evvan, szeretni nem kell, elfogadni kénytelen vagyok. <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.22. 21:46:59

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Rapid81
Ha valakinek lenne egy Front Mission Evolved fölösben, akkor van cserejátékom, aztán egyeztessünk már.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Akinek lenne egy felesleges Gyromancer kódja a mostani Humble Square Enix Bundle-böl az írjon privátot egyedül csak az érdekel a többi már megvan vagy nem izgat.
grebber
Ebből "élek" idén amiket szereztem game-eket 80%-uk ingyen volt ezek miatt.
Nekem megéri mást nem csinálok úgyse a gépezés mellett, úgyhogy az időm se bánja.Szóval amíg létezik indiegala és élek csinálom azzal frankón lehet keresni.

SE levitte a fullos árat 13$-ról 8.99$-ra itt látszik ezek már semmit nem érnek! <#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.22. 21:35:13

Tinman
A M&M: Clash of Heroes volt már bundle-ben. Mégis a minap zokszó nélkül fizettem érte jóval magasabb összeget, mint amennyiért volt bundle-ben. Nem egy címmel voltam már így. Ahogy szoktátok volt mondani: akkor annyi volt, most meg ennyi. Ha annyiért meg tudod venni most, az GG, ha nem, akkor ÍJ.

3Error
1.db van számomra benne : "csinálni" a buys-t/split-et/etc-t. (ó, ez szép magyar lett...) A második után tuti fejbelőném magam. <#vigyor>

grebber
Nincs ebben semmi ördögi. Erre jött létre a group buys csoport is. Akinek nem kell a tier akármennyiből ahol van 8 game csak 1 akkor értelemszerűen mindenki bont és arányosan eladja őket így mindenki jól jár.
Amit nem visznek el megy fel steamgiftsre.

3Error
Én "megértem" Grebbert egyébként. Barátok között, fórumon (like this), én is szétdobnám a maradékot, de néha magam is úgy vagyok vele, hogy ha másoknak van pofájuk 15 centet elkérni egy bundle-kulcsért akkor én miért ne tegyem? (persze ehhez szükséges egyfajta végtelen türelem is, aminek én híján vagyok - legalábbis ebben a kategóriában)

Troger911
Ez már nekem is sok 😊 Általában kiszedem ami kell, a többi ingyen vihető...
3Error
Nekem is válaszolj !

grebber
Nincs jobb dolog ez az életem ,már mondtam párszor semmi más nem érdekel.

3Error: Válaszoltam nézzél lejjebb.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.22. 21:15:56

És mit csinálsz az apróval? Ezt az időt amit eltöltesz hogy legyen +5-10 ft-od fordíthatnád jobb dolgokra is, amit érdekel..
Moby
3Error
Akarod karácsonyi ajándéknak tőlem a teljeset? <#vigyor>

Moby
>amiból már 2 game-et eladtam

Bravó!<#taps><#worship>

Adversus solem ne loquitor

Tinman
"ezek is a végit járják"

Forrás?

grebber
Én már megvettem az 1$-os pakkot amiból már 2 game-et eladtam így jelenleg 0.68$-ba van a pakk ára. Még a 3 tombi elmegy akkor 0.16-ba lesz a LiS Ep1 ,de mivel tele a steamgifts megpróbálom megnyerni.<#eljen>

3Error: Nem kell semmi karácsonyra nekem ugyanolyan nap mint a többi.
Steamgiftsen öröm nyomkodni kattintgatni ott legalább nyerek néha napján valamit (máshol úgyse)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.22. 21:12:01

Moby
Én nem mondanám meg senkinek mit tegyen. Egy dologban vagyok biztos: ha akartok még humblidundlit, a legjobb, ha lehúzzátok a kódokat a klozeton, biztosítva evvel, hogy grebber is belenyúljon azért az 1 dollárért a zsebibe, mer ahogy olvasgattam a minap, ezek is a végit járják, de legalábbis nem áll jól a szénájuk. De mint mondottam tőlem aztán mindenki...

Adversus solem ne loquitor

3Error
<#taps>

3Error
<#eplus2> fú, ez gonosz volt... (de van hozzá teljes honosítás, 1-4 kész, az 5 is talán)
Egyébként messze nem Grebbertől sajnálom, ill. senkitől, csak valahogy nálam ami bundle-ba kerül az kb. azt jelenti, hogy esett egy kategóriát. Persze bundle-bundle között van különbség, de azért a sok idiefos mellett... Á, mindegy, nem foglalkozok vele, majd megveszem dobozosan. (is) <#nyes>