Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szavak helyett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#banplz>
3Error
Uraim ! Kívánok Nektek kellemes-nyugodt-békés-áldott-idegmentes :
<#integet2>

(5 perces kép, kapkodások közepette, nézzétek el...)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.24. 15:26:36

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Kösz szépen!

Rapid81
Úgy, mint Boldog Újévet, egyben van és a bannerban ilyen értelemben szerepel. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Ez hihetetlen!!! Nem is válaszoltam nekik semmit erre most jött egy következő válasz:

Igen, így hi-hi-vel -.-

"Hi Hi TinmanHU,

Please do ignore my previous message.

This issue was reported and we are currently working on it.
As soon as I receive an update, I will contact you.

I apologise for the confusion.

Regards,
Tatiana "

Tátyána! Egy olyan skálán melyen 10 és a tíz szerepel, mennyire érzitek magatokat töketlen lúzereknek? Nos?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.24. 12:53:36

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Persze, hogy onnan veszem! Nem volt kérdés! Sokkal olcsóbb is, mint a steam-en és dollárban van.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Dzsini
bizonyos értelemben 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.24. 12:01:08

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Az újév az egy szó, mint az óév. <#awink>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
A Birodalmi varázsló lehet a középső? Ezen még gondolkodom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mondd, hogy hatott réd a bölcsek beszéde és nem a Steam-ről veszed.

Innen vedd: IG

IMYke2.0.0.0
Merszí 😊

Höri azé' hiányzik róla, mert ezen a gépen semmilyen forrásom nincs, és a régi, hordozhatóvá leminősített IDE-HDD-m már nem kompatibilis ezzel a rendszerrel , és csak jövőre veszek valami portable HDD-t.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Dehogy az. Szerinted az utolsó mondat viccnek van? <#crazya>

Tényleg szép lett a banner, de a "boldog új évet" az három külön szó <#kuss>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.24. 11:54:01

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Jó a banner! Úgyis pont ma lett 150 éves a KKK <#worship>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.24. 11:54:03

Tinman
Még nem buktam be egyetlen játékot sem, pedig nem kipályázok ott sem vásárlások terén... ha nincs olyan hét, hogy ne vennék onnan is valamit, akkor elvágták a netkábelt.

Scooter
Helyes, elvileg magyar játékok. Már veszem is megfele. :-D
kigyi
Azzal a 10 játékkal már spóroltál annyit, hogy 1 bebukott játék is még megtakarított pénzből menne 😄 Sőt még 2 is 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Voltan
Én sem értem, miért kutyázzák sokan a G2A-t, nekem még nem volt vele gondom, igaz, még 10 alatt van az ott megvett címek sora. Megbízható eladótól kell venni, és eddig minden ok volt. Kop-kop-kop

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rapid81
G2A-n ott a chat. Az azonnali. Nekem kb 2 percet kellett várnom, hogy jelentkezzen a support.

Tinman
8 napja. NYOLC napja írtam a Uplay-nek, hogy döntsék el melyik a jó ár AC Unity esetében mert 12 euroért volt kint, de ha már a kosárba raktad 16-ot írta. MA írtak vissza, hogy javították az árat. Néztem azóta naponta... 3x módosították az árát, mire Tátyána a supporter hős visszaírt.

G2A? Ha 2 órán belül nem írnak vissza, rögtön tudhatod, hogy eljött az apokalipszis.

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Kellemes kockarácsonyt mindenkinet! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81
Mindenkinek BoKa, KeKÜ és BéBoKa! <#idiota>

Rapid81
Az az operációs rendszer művelete, nem a játéké...

grebber
Azért elég megdöbbentő számomra, hogy rengeteg game-ben alt+tab = intasnt crash-t okot.
Nem értek hozzá de biztos ezt a legnehezebb egy játéknál leprogramozni<#falbav>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én 3 részre emlékszem. Pierrot mondjuk valóban sok játékot szeretett volna ráépíteni a történetre.

Ennek mennyire van lezárva a vége? Ugyanis ha jól tudom ebből elég sok részt akartak, csak nem jött össze..
Troger911
Eddig ez volt a szívfájdalmam, hogy itthon magyarul jelent meg, sőt szinkronosan... Erre behúzom steamen és angol... De szerencsére végre belekerült 😊
Tinman
Az megvan, hogy mind a két Agonba bekerült végre tegnap a magyar nyelv is? Nagy királyság :-)

grebber
Értem.Ez van.

Troger911
Köszi! Szintén boldog karácsonyt minden hörcsögnek!
Troger911
<#worship> Szemétség mindkettőre jelentkezni?
IMYke2.0.0.0
Nincs Photoshop még ezen a gépen, ezért banner nélkül: Boldog Karácsonyt mindenkinek!

//Lehet, hogy ma még operálok.

MoRT2195
Ezért nem árt az angol tudás. 😄 "you've been blacklisted by the giveaway creator." vagyis "Feketelistán vagy a felajánlás készítőjénél." Tehát nem a csoportból vagy tiltva.
kigyi
A Ryse EJ-s volt arra nem tudtam jelentkezni erre meg nem kell jelentkeznem 😊

Moby
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Adversus solem ne loquitor

genndy
Nálam vagy feketelistán azért nem látod.

Pedig tagja vagy a csoportnak...Első link az EJ csoport linkje a leírás szerint.

Szerk.: Igen az első az EJ csoport linkje.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.12.24. 09:10:21

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Passz ... Ryse-nál még ott voltam. Ez jutott így nekem az ünnepekre ,de legalább szóltak volna.

ratgab:

mindkettőre ezt dobja:

Error
Giveaway
Dying Light
Error
You do not have permission to view this giveaway, since you've been blacklisted by the giveaway creator.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.24. 09:09:26

lalakov
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
kigyi
Na mit követtél el? A második biztosan SG-s, mert azt látom, de max megköszönni tudom 😊

grebber
Hm ... már a másikból is kitiltottak engem vagy valami nem ok? Nem mind a kettőt véletlen ugyanabba a csoportba raktad?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.24. 08:53:30

genndy
Nos hát akkor ahogy megígértem:

Steam gift, SG-EJ csoport részére, min. 2. contri, vasárnap este 7-ig. Sok szerencsét, boldog karácsonyt!

Steam gift, SG.hu csoport részére, min. 2. contri, vasárnap este 7-ig. Sok szerencsét, boldog karácsonyt!
Közös tagoknak dupla esély 😉
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.24. 08:51:02

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Troger911
Várom már, hogy holnap odaadhassam tesómnak a W3 dobozos kieget, illetve muterék nevében vásárolt Pillars Adventurer Edition-t + dobozos kieget 😊
zorrobomber
Jaja, első közös karácsonyunk, este már vidéken leszünk szülőknél 😊 Úgyhogy Fallout-ozás csúszik is, de laptopot azért viszek, felteszem Pillars elfut integrálton is, ugye? 😄 Amúgy sajna tényleg két nyelvű az Adventurer Edition, de bőven kárpótol a vaskos manual és game guide. Nem is tudom mikor olvasgattam már ilyeneket, jó lesz két bejgli között 😊

Troger911
Ja, végül is érthető, végül is mi is déli alvás után adjuk a gyerekeknek, hogy tudjanak játszani.
Dzsini
Ha ma este vagy holnap reggel már rokonoknál, szülőknél, stb. vannak, akkor a "saját" jézuska hamarabb jön. Bátyáméknál pl. egy héttel korábban jött a saját a két (akkor még kicsi) gyereknek, így nem az volt, hogy szenteste megkapták az ajándékot, aztán alvás, és másnap reggel-délelőtt mennek egyik nagyszülőhöz, harmadnap másikhoz, és nincs idejük játszani az ajándékokkal. Így volt rá egy hét, az alatt meg is unhatták, és sorra kerülhettek a nagyszülőktől kapott dolgok 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.24. 08:01:01

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
<#eljen> Nálatok nem este jön a Jézuska? <#nevetes1>