Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(5 perces kép, kapkodások közepette, nézzétek el...)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.24. 15:26:36
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Igen, így hi-hi-vel -.-
"Hi Hi TinmanHU,
Please do ignore my previous message.
This issue was reported and we are currently working on it.
As soon as I receive an update, I will contact you.
I apologise for the confusion.
Regards,
Tatiana "
Tátyána! Egy olyan skálán melyen 10 és a tíz szerepel, mennyire érzitek magatokat töketlen lúzereknek? Nos?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.24. 12:53:36
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tényleg szép lett a banner, de a "boldog új évet" az három külön szó <#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.24. 11:54:01
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.24. 11:54:03
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
G2A? Ha 2 órán belül nem írnak vissza, rögtön tudhatod, hogy eljött az apokalipszis.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem értek hozzá de biztos ezt a legnehezebb egy játéknál leprogramozni<#falbav>#falbav>
Next PC upgrade: 2022
//Lehet, hogy ma még operálok.
Szerk.: Igen az első az EJ csoport linkje.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.12.24. 09:10:21
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ratgab:
mindkettőre ezt dobja:
Error
Giveaway
Dying Light
Error
You do not have permission to view this giveaway, since you've been blacklisted by the giveaway creator.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.24. 09:09:26
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.24. 08:53:30
Steam gift, SG-EJ csoport részére, min. 2. contri, vasárnap este 7-ig. Sok szerencsét, boldog karácsonyt!
Steam gift, SG.hu csoport részére, min. 2. contri, vasárnap este 7-ig. Sok szerencsét, boldog karácsonyt!
Közös tagoknak dupla esély 😉
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.24. 08:51:02
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.24. 08:01:01
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.