Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. kártyaszett kiszedhető volt: Dec 23. 19:00 - Dec 24. 19:00
3. kártyaszett kiszedhető volt: Dec 24. 19:00 - Dec 25: 19:00 (vagyis ez még kiszedhető jelenleg is)
Tehát teljesen mindegy, hogy nem rögtön 7-kor nyomkodod végig a várólistát, ha ebbe a 24 órás intervallumba benne vagy (márpedig biztos benne vagy), akkor kitudtad szedni a kártyákat. Most ha én úgy döntök, hogy ma 18:55-kor kiszedem a kártyákat, akkor utána 19:05-kor megint kitudnék szedni 3-at, mert az már a következő sale nap. De mindegy, én feladom, legyen neked igazad, 2x3 kártyát szedtél ki...
Next PC upgrade: 2022
22-én: nem csináltam semmit
23-án: 1x néztem végig
24-én: 2x néztem végig.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.12.25. 10:08:47
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ez mindent elárul fogalma sincs hogy működik a sale. Mindenki most bújt elő és első steam sale-je neki is<#falbav>#falbav>
- grafikai "tuning"
- kibővített szinkron
- újabb perkek és bonus tulajdonságok
- Precision Strike System, ami kb. fallout VATS szerű, tehát adott testrészekre mért lövés más-más eredménnyel járhat
- újratervezett jelenetek és kezelőfelület, meg persze javított controller támogatás
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Tegnap 2 kört lehetett menni 2x3 kártyáért. Valszeg valamit elböszméskedtek a Valve-nál, mert ma meg 1-ért sem ad kártyát."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már leírták ,hogy lehetett 6 db.
CSAK 19:00 után fog adni!! Az a mai napi és holnap este 7-ig tart
Komolyan mondom úgy csinálsz ha első steam sale-ed lenne...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.25. 09:23:51
- Wasteland 2 Director's Cut (+Wasteland 1 - The Original Classic, +Choirs Songs EP, +Concept Art Book, +Original Soundtrack) - 2702 Ft-ot vontak.
- Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas - 1.127 Ft-ot vontak.
Ami nem megy és lerágom a lábamat kínomba:
- AC: Unity + Rev DLC (kvázi a fullos pakk) - 3.200 Ft lenne.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.25. 09:11:19
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem picit átverve érzem magam. Meddig lehet visszakérni a pénzt a meglepi csomagért? Ahogy nézem, 10-én vettem meg. 14 nap?
Oh, és Boldog Karácsonyt nektek!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.12.25. 00:03:08
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.24. 22:40:41
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
@Imi,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Boldog Karácsonyt minden ide látogatónak, családtagjainak, háziállatainak!
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.12.24. 21:35:48
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
En utalom az osszes zombocos jatekot szal nem rontom masok eselyet, de le a kalappal.
Boldog karacsonyt minden kockanak 😊
Nekem is csak 3-at adott.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.24. 21:07:37
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
//grebber:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.24. 20:13:19
Első kört ma délelőtt, a másodikat most este futottam végig.
Prey-de jó lenne.... de nincs elég pontom 😞
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Amúgy Boldog Karit mindenkinek!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.