Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szerencsére, engem sem fenyegetett semmiféle veszély - idén alig vásároltam STEAM-en, ráadásul, novemberben és decemberben sem. Tegnap még lepörgettem valahogy a 3 kártyához a listát, aztán lőttem is ki.

//IT-security: ja, és csak Pay Pallel vásárolok ~1,5 éve.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.26. 09:22:40

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nah... látom Grebber legalább tudja, hogy kell helyesen használni a netet. Helyes :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Vááá, másik toptyikba meg én rittyentettem 😊 Nem akartam itt offolni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Miért lenne fent a teljes név?
Telefonszám stimmel, azt bárki tudhatja, tudja is...
Bankkártyát interneten nem tudom ki használ... gondolom azok, akik semmit nem tudnak az IT biztonságról. IJ.
Így nincs utolsó 4 számjegy, se CVC.
A vásárlási előzményeket most publikálom bárhol... bár szégyen, hogy a Wasteland 2 DC-t még csak most vettem meg, ez jogos.
Nem az aktivált kulcsok listáját láthatták meg, hanem az aktivált/vásárolt játékokét. Magyarul játékok neveit. Semmit nem érő nfo.
Wallet-en steam sale közepén kinek maradt sok pénze? Amúgy sem tudtak belőle vásárolni...
Inventory olyan, mint egy kuka... virtuális szemetek gyűjtőhelye. Ebből megint senki nem megy a Bahamákra, max Capratgab.

Szerencsére ez csak vihar volt a biliben azok számára, akik nem úgy vannak nettel, hogy kattintanak az olyan üzenetekre, hogy te vagy a szerencsés 100.000. nyertes.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Miért zavarna?Mit tudnak egy email-el csinálni? Max tele spammelik ,de az alapból jön vahi kb ezer 5-600 db van szóval engem nem érint a dolog.

Fpocok: Régi hír. Majd 3-4 év múlva visszatérünk rá.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.26. 08:58:42

Next PC upgrade: 2022

MoRT2195
Ha ugyan az a jelszó is, akkor is fel kell törni az egyiket.... 😊 Senki nem tudta meg másnak a steam jelszavát, szóval nem lesz egyszerűbb dolga annak, aki a steam feltörésével próbálkozik az email helyett. 😄
Rapid81
Sok az idióta, akik ugyanaz a jelszót használják a steamen és az email címnél is. Ma meg az account név is látható volt sokaknál. Én nem mentem a fiókom adataihoz, így nem kerülhetett máshoz az a cache oldal. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
MoRT2195
Én steam kliensen be voltam végig jelentkezve, semmi gond nem volt vele. 😊
Böngészőn szenvedett csak nálam. De amúgy valóban semmit nem lehetett csinálni a másik profilján. Kicsit eltudott nézelődni az ember, de olyan információhoz senki nem jutott, amivel vissza tudnának élni. De azért kicsit durva volt, én még ilyet nem b*sztam. Most csak nézelődés, jövőre meg már lehet, hogy mindenki tudja használni a máik accountját...

Rapid: Email címem sok helyen publikus, sok mindent nem tudnak vele csinálni. 😄 Max megpróbálják feltörni, de hát na... sok szerencsét. 😊
Rapid81
Az email címed is láthatóvá vált. Az már csak zavar, nem? Engem zavarna. Még jó, hogy tegnap nem nyomkodtam a steamet.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
And? Ha a saját fiókodba nem tudtál "belépni" szerinted bárki bármivel tudott valamit kezdeni? Hagyjuk már ezt.

MoRT2195
Oké, de azt tegyük hozzá, hogy ez a TE profilod. Attól, hogy neked 8 euród van, üres a raktárad, másnak még lehet 1000+ eurója és több száz, akár ezer inventory cucca, és hidd el, vannak ilyenek.
grebber
Teljes név: Sehol nincs megadva steam-en belül. De ha meg is lenne nem titkolom több weboldalon is facebokommal lépek be ergo a saját nevemmel. Fel merem vállalni magam szóval nem félek.
Telefonszám: Ez sincs megadva sehol a steam-en ,de ua mint előző sor, 456 féle website-on ott figyel. Ha valakinek kellett már réges rég megszerezte. Engem ez sem zavar.
Nincs elmentett bankkártya szám.
Vásárlási előzmények: Max ledöbbentésre jó mások számára hgy steam-en a játékaim 1%-át ha vettem engem se érdekel ,nem hogy mást.
Wallett: Az a 8 euro senkinek se kell 😄
Invertory: Üres mint az állat
aktivált kulcsok listája: Mivel aktiváltak ezt is letojom ki mit lát rajta

Tehát felesleges pánik keltés megint csak.

3Error
Az utolsó kockát senki nem olvasta? "Just a prank !" Azaz csak egy átverés/poén.
Ellenben a webes felület még most is el van törve nem tudok bejelentkezni. <#szomoru2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kill3r21
szóval akkor no para 😄
MerlinW
Teljes neved, telefonszámod, elmentett bankkártyád uolsó 4 számjegye, CVC számod, vásárlás előzményeid, aktivált kulcsok listája, wallet, inventory.

[merlinw.org]

Fpocok
Teljeskeksz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Már megint megy a baromság.

Most mit tudott meg bárki is bármiről ami "titkos" ?? Segítek semmit.

Fpocok
lol

Voltan
Hát ja... kurvaélet

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wantonly
Mivel én csak most kerültem gép elé az utóbbi egy hétben, ezért minden topiklakónak Boldog Karácsonyt!

Meg akartam nézni mi újság a steam háza táján, de látom meghalt. Azért a kliensbe még belehet lépni szerencsére.

Ahogy elnézem a Humble Square Enix 3 a jó vétel első körben. 😊

Rapid81

RatBaG
jókor "szólnak", mikor már végignyomkodja az ember, hogy mégis mi ez az egész...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.12.25. 22:15:42

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok

Steam Database
‏@SteamDB

To repeat, do NOT visit any Steam Store links. Doesn't matter what you want to do, do not visit any of them.

Retweet
1 843
Kedvelés
619
Ryan
Vuqq Fox
Víctor Candela Gil

Maak
Nalam meg egy spanyolt :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ha rámegyek a Fiók adataira, akkor nálam is egy random fickót dob be. Amcsi fickót, American Express regisztált kártyával.
Scooter
Engem egy spanyol profiljába dobott. Meg akartam nézni a vásárlási előzményeimet és az övét látom, meg, hogy mennyi steam wallet-ja van. Nem semmi. Inkább kiléptem az egész steam-ből. Nehogy valaki kikukázza a játékaimat. Bár szerintem nem lehetséges, de ki tudja.
Maak
Epp most lottem rola kepet, azt hittem nalam a hiba...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MoRT2195
Tényleg szépen be van halva. Inkább nem is erőltetem most, azt se tartom kizártnak, hogy feltörték az egészet...
Moby
Nekem nem adta meg a kártyákat... És néha szlovákul beszél 😄

Adversus solem ne loquitor

Ez még semmi. Most olvasom redditen és Steam Community-n is, hogy egyeseket bedobta random emberek profiljába
Fpocok
Nálam az ikonok nem jönnek be rendesen. KEreső helyén dislike jelek vannak.

Nálam is meg van őrülve. Folyamatosan váltogatja a nyelveket, plusz bejelentkezni se tudok. Community részen rendben van, de a Store az teljesen bekattant.
Prince23
Steam Store böngészés közben nekem váltogatja a nyelveket, hol németül, hol oroszul jön be a store? és így tovább. ez miért van? ez a hiba nálam van csak?

Voltan
Jaja, Mad Max az idei egyik legjobb! És a legnagyobb meglepi is számomra.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MoRT2195
Pont a napokban jött be egy új funkció, aminek köszönhetően kilehet törölni a steam-es profilból a játékokat. Szóval hajrá, lehet takarítani. 😊
Scooter
Ingyen X-Blades-t oszt a Bundle Stars e-mailben!
Tinman
Azt kéne pedig, csak nincs időm rá :-/

Tinman
Steamen is free<#buck>

grebber
Nekem fontosabb a respect nem égetem a fiókom ilyen szarokkal. Sajnos így is van elég tré cucc.

Tinman írta anno hogy összedob valamit és eladja. Már azon vagyok, hogy már ketten vagyunk ,mert betársulok mellé.
Ennyi ótvar fost amiért pénzt mernek elkérni. Most van nincs meló és van idő játszani ,nyomom amivel csak lehet .Legalja mocskok amik vannak de tényleg. Csodálkoznak ,hogy csődbe mennek meg megszűnnek a kis cégek , az ilyenek szűnjenek is megfelé. Aki a fejlesztés közbe nem látja , hogy értékelhetetlen szar amit csinál az vesszen.

a 8 kártyából azért egy minimális összeg kijöhet ! Köszönet !
grebber

IMYke2.0.0.0
Döbbenetes mennyire jó ez a Mad Max...
...eddig 10-ből 9-szer egy szót sem szólt Max, amikor Chum hívásakor az majdnem elgázolta.
Most hirtelen rászólt:
- Watch out!
- I'm so sorry, please... - volt a válasz.

10/10

Fpocok
#justpcmasterracethings

Fpocok
Holy fuckin shit?
VeniceUnleashed

Venice Unleashed provides a liberated environment for the original Battlefield 3 game.

"Liberated" means that you're granted access to features of the game that were previously disabled or completely missing.

Here are just a few of those features:

Spectator Mode
The spectator mode allows you to join a server as a spectator instead of as a player. You can roam around the map freely or follow a player in 1st or 3rd person, which makes detecting cheaters and filming cinematics much easier than it was before. Read more about the spectator mode here.

Private Server Hosting
As opposed to the original game, we don't limit hosting to only a few providers. All users will be allowed to privately host dedicated servers. You can find out more about hosting in this post.

High Frequency Servers
Experience smooth and responsive gameplay in high frequency servers, with simulation rates ranging from 60Hz to 120Hz and update rates from 30Hz to 60Hz, which results in up to 3 times less latency compared to vanilla BF3. Read more here.

Advanced Configuration Options
Things like the blue tint and the the blinding sun were something that annoyed players since the release of BF3. Now server hosters can finally turn those, and countless other options, off (or leave them enabled, it's all up to you!).

Mods and User-Generated Content
A major part of Venice Unleashed will be user-generated content in the form of mods. You will be able to write custom gamemodes and game logic in the form of script extensions, as well as create entirely new content with Rime, our custom Frostbite editor. Read more here and here.

Multiple Soldiers
Last but not least, we won't restrict you to only one soldier like in the original game. You can create multiple soldiers. Plus, resetting your stats will no longer be a premium-exclusive feature. Don't like your soldier anymore? Simply delete it!

Even though you will need to own a valid license for BF3, Venice Unleashed itself functions completely without any connection to EA - there's no risk of getting banned.

Fpocok
wow...ez tök jó lett

grebber
Lesz az még bundle-ban....

Fpocok
Oh hey.... Road Rush Redemption félárasítva steamen. Be kéne húzni most már.

MoRT2195
Ritka pillanatok egyike, minden achi kész. 😊
(Lego Batman 3 😄)