Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LOL mekkora bukta lesz ez a játék! Pont egy napon jön ki HL3-mal

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Nem túl bonyolult a dolog, Assassin's Creed IV: Black Flag DLC 2 db single player content jelent meg hozzá. Ami szóra érdemes az pedig 1 db a Freedom Cry.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Hát sajna bmeg eddig jutottunk, hogy 2015ben ilyeneket kell kérdezni.

MoRT2195
Engem a hideg is kiráz az ilyen manga és anime cuccoktól, fú... de rossz. 😄 Komolyan, utálok rá gondolni is. 😄
Bundle oldalon viszont már többször is belefutottam ilyenbe. Ritkán, de voltak ilyenek már.

ewuk: Ja az lehet. Jó, hogy mondod, rég jártam már hardveraprón, pedig ott jó cuccokat vettem még régebben, fel is nézek. 😊
ewuk
Ez igaz, de pl. maross oldalán 800 ft a uplay sp, én ezzel szemeztem.
Rapid81
Én még nem találkoztam ilyennel, mert ezek a mangás sz*rok hidegen hagynak...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ffxi
+1

Fákjúal!

Scooter
Valakit érdekelne ha bedobnék megint egy Assassin’s Creed IV Black Flag-et? <#miaz>
Mennyien lennétek rá? Szerintem még mindig érdekelne sok embert.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.26. 21:01:30
MoRT2195
Steam-en 5 euró a season pass, uplay-en meg 10 euró... nekem az 5 euró tűnik az olcsóbbnak, de te tudod.
MoRT2195
Hajrá, steam-en ennél olcsóbb már biztos nem lesz. Meg is lepődtem, hogy a Black Flag az egyetlen AC ami megkapta a 75%-os leárazást most. Én még G2A-n vettem meg 2000ft körül pár hónapja (fullos csomagot), azóta végig is toltam, eleje kicsit unalmas, de később szépen beindul.

Rapid: Volt már jó pár ilyen. 😊 Érdekes ide nem merik kitenni, hogy mennyien vették meg. 😄
ffxi
Megszokott rutinos dolog.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.26. 20:41:10

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Nem újdonság, hogy ilyet meglépnek (a kiadók és a STEAM karöltve), de csak pár cím, aminek a sale előtti árához képest emelkedett az ára:
* Galactic Civilization III - 4 euróval
* Shadowrun: Hong Kong - 1,24 euróval
* Shadows: Heretic Kingdoms - 1 euróval
* Sniper Elite: Nazi Zombie Army (1) - 4 euróval
* Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 - 4 euróval

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ewuk
Igen, erre gondoltam. Azt tervezem, hogy behúzom a steames fekete zászlót, és hozzá az uplayes season pass sokkal olcsóbb, azért érdekes számomra a kérdés.
Rapid81
Az első (asszem) 18+ bundli!
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.12.26. 20:31:25

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

mooo
Köszi! Most hogy végre hozzáférek a piachoz és az inventoryhoz,akkor gyorsan berakok pár kártyát aztán reggel vásárlás.
IMYke2.0.0.0
Teljes lesz. Csak az adhatja az összes Fekete Zászló tartalmat.
Ne zavarjon meg, hogy a Freedom Cry külön is megjelent.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
Én már most nem bírok tovább várni és megveszem a Black Flag-et, de látom hogy van ehhez is egy csomó dlc, viszont nincs complete pack. Ha megveszem a Deluxe Editiont és a Season Pass-t azzal teljes lesz a játék?
MoRT2195
Na a Unity csak kapott leárazást, és még a Rogue is. Most már ha a kettőt külön megveszi az ember, akkor jobban kijön, mint a Unity-Rogue Bundle-el. 😊 Mindegy, kihagyom egyelőre őket, majd mire tényleg aktuális lesz nekem, addigra a kettő fogják együtt 10 euróért adni. 😊

Fpocok: Akkor arra majd válaszol valaki más. 😄
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.12.26. 20:11:50
Fpocok
Szerintem nem erre gondolt, hanem arra, hogy ugyanaz a kulcs, másik kliensben, másik accountal megy e. Mint pl Kingdom of Amalur steam/origin.

MoRT2195
Ha Ubisofot játékról van szó, akkor nemhogy lehet, de kell is aktiválnod Uplay-en, különben nem tudsz vele játszani.
ewuk
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy steam és uplay között van-e átjárás? Mint a steam és origin között. Tehát, hogy a steames kód regisztrálható a másikon is.
w77d
a sale engem sem érdekel, de az inventoryban turkáltam volna mostanság, de egyszerűen esélytelen, be sem tölti..

IMYke2.0.0.0
Engem mondjuk nem izgat ez a teljes Sale, de átérzem a dolgot, és amúgy is zs*d*z*m őket.

w77d
steam halott, nem jön be az inventory :S

IMYke2.0.0.0
Ha valakit esetleg izgat a Nuuvemen futó akciós játékok listája, az a link mögött, táblázatban megtekintheti , itt pedig követheti a többiek próbálkozásait, és leszűrheti, hogy mit lehet s mit nem aktiválni/vásárolni a
VPN-ezés
során/után.

IMYke2.0.0.0
Jogos, és ezt semmiképp sem akartam vitatni - arra kívántam utalni, hogy amennyiben lehetséges, akkor érdemesebb lehet (senkinek sem kötelező követni néhányunk példáját) Pay Pallel, vagy be nem rögzítve, minden alkalommal kártya adatokat bepötyögve fizetni, ha megvan már a paranoia <és a STEAM tesz is érte>...
#thumbsup

MerlinW
Valve statement:

Steam is back up and running without any known issues. As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour. This issue has since been resolved. We believe no unauthorized actions were allowed on accounts beyond the viewing of cached page information and no additional action is required by users.

[merlinw.org]

RiCSi1234
Megint kezdi a steam a faszságokat..

GTA V (*.*)

Rapid81
Nekem a Timeshift szól be minden indításkor, hogy régi a DirectX-em, rakjak fel újabbat. 😄

MarkBlade
Azt nézem hogy kb ugyanezek vannak akcióban az Amazonon mint Steamen csak ott dollárban..
Botond
Neked nem tudnának olyan komoly összegeket lenyúlni a bankkártyádról mint az itteni paranoia szekciónak. Nekem is ott a kártyaadat az accban, így a három másodperces elárazást is ki tudtam használni nyáron, viszont még sose semmi károm nem volt. Még.
MoRT2195
Nem tud megváltoztatni semmit, ahhoz, hogy módosítsd a mail címet vagy a jelszót, meg kell adni a jelenlegi jelszót...
MerlinW
Alapvetően nem az volt tegnap a para, hogy "elveszik a pénzüknet", hanem hogy poénból szanaszét szerkesztgetik a profiljainkat😊 Egy megváltoztatott fizetési mód, mail cím, jelszó, stb, napokig tartó szopást jelent Steam-en, amire pont nincs senkinek szüksége az ünnepek között (sem) 😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nálam: "You have no payment methods associated with this account." - köbö 1,5 éve így használom.

MerlinW
Ez úgy nézett ki tegnap - mielőtt Valve tiltotta volna a community részt, hogy bedobott random userprofilokat, amelyeket szerkeszthettél, stb mint a sajátodat. Elmentett fizetési módok (ahol szerepel a teljes neved, bankod neve, stb), és egyéb adatok szerkeszthetők/láthatók voltak egy ideig.

PS: ~12 éve bankkártyát használok online vásárláshoz és sosem volt gondom belőle. Ha lenne is, 1 telefon a banknak és megoldódik a probléma. Ugyanúgy, mint PayPal esetében.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.26. 15:13:47

[merlinw.org]

MoRT2195
Persze, mert a régi játékok régebbi op rendszerekhez és régebbi hardverekhez voltak optimalizálva. Valamelyik játék azt se tudta, hogy van videokártya a gépemben (GTX 970), azt nem indult el. De amúgy majdnem mindenre van megoldás.

Én most a Bioshock-kal szívok, először az volt a gond, hogy a játékban nem volt hang, ezt azzal tudtam kijavítani, hogy a gépbe bedugtam egy mikrofont, és lett is hang (érdekes, de bevált). Viszont még így is van a hanggal egy kis gond, néha úgy mond eltűnik a semmibe. Bugos a hang, na. 😄 Nem tudom megfogalmazni, de megoldást se találok rá sajnos. 😞 Most még megnézem úgy, hogy be van kapcsolva a v-sync, ez sok problémát tud orvosolni.
grebber
Basszus azért nem semmi dolgokat produkálnak a régi game-ek.
Anno amikor kijöttek és végig lettek játszva szinte full bug és hibamentesek voltak.
Most meg folyamatosan bugos szinte az összes érdekes.
Most pl a Mafia 2 Slow mo glich-el szívok. A mai napig nem is tudtam ,hogy van neki ilyen baja. Régen semmi hiba nélkül végigvittem.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nem lett volna off.

Amúgy meg engem nem érdekel az ilyen 😄

3Error
<#vigyor3>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
Nálam is van hardveres és szoftveres tűzfal is, már 7db mail fiók, 3db külön mobilszám, bonyolult jelszó és olyan bankkártya, amin 10 ropinál több csak akkor van, ha vásárolni is akarok valamit. (lenne, fake-netkártya opció is -OTP-, de az egy rakat fos) Vicceseket csak a másodlagos acc-ommal csinálok, ellenben azt nem féltem, szemétgyűjtő. Bár annak a jelszava bonyolultabb, mint a main acc-é. <#idiota>
Paypallal fizetek szinte minden esetben, sok zsozsót nem tartok a steam-walletben sem, tehát nem parázom. Ha bukta van, mindezek ellenére is, akkor bukta van, vagy nyelek egyet, vagy elmegyek a Valve-hó' párszáz litykó gázolajjal és fölgyújtom a székházukat. Mondjuk. <#vigyor1>

Szerk.: a másodlagos acc-on fut most is az Idlemaster, lassan befejezi, a főfiókkal pedig látszólag szintén nincs semmi az ég világon.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.26. 10:24:43

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Botond
Csúcsra van járatva a paranoia az tuti. 😄
grebber
Én nem védem ennyire. Alap win tűzfal azt kész.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Komoly bástyák mögül vásárolsz <#eljen> - én azért nem ennyire, de lehet, hogy rá kell állnom.
Okos nélkül egyelőre csak sms visszaigazoló van, meg a többi.

Tinman
Nekem is egy rettenet a jelszavam... még én is elrontom néha, meg persze mail védelem + authenticator.

Vásárláskor: Bankom authenticatorja előkészít. Belépek a bankom felületére, természetesen 2 tűzfal mögül. Majd ott bizonyos random generált körülmények után engedik egyáltalán az auth. által generált jelszót beírni. Beírom. Vezetek át pénzt szintén az auth. használata mellett a fő kártyámról a virtuális kártyámra. Kilépek. Játék megvesz, a fizetéskor már paypallal fizetek, ahová szintén egy agyrém a jelszó. Bárki, bárhová be akar lépni kapom telefonomra a warningot, eleve idegen gépről minden vackom kódot kérne neki. Mail fiókom is elmebeteg jelszavas + telós értesítős, kód kérős.

Ennél többet nem tudok tenni. Sose voltam pénzes arc, de az a kicsike ami van, az nekem jobban fájna, ha eltűnne, mint annak akinek 1000 dollárja veszne el a steam walletjéről :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.26. 09:35:12

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én is a biztonság miatt nem használom sehol a kártyámat. A Pay Pal eddig mindenhol elég volt.

IMYke2.0.0.0
Jelenleg 244 bites, 41 karakteres a STEAM jelszavam. Tele mindenfélével, köztük különleges karakterekkel is. Ráadásul, mindezt időszakonként módosítom is. Szerintem, ma is megteszem - biztos, ami zicher.

Tinman
Lehet, hogy én vagyok túl paranoid, hogy a kis szaros pénzemet ennyire védem, de azt hiszem én részemről mindent megtettem annak érdekében már rég, hogy védve legyen a fő bankkártyám.

Tinman
"Sok az idióta, akik ugyanaz a jelszót használják a steamen és az email címnél is."

Egyrészt aki ezen a szinten van, az meg is érdemli, hogy tanuljon ebből az esetből. Másrészt nem kerültek ki jelszavak. Ha u.a. mail és a steam pass, az nem lett public, csak a mail cím. Ergo se a steam-be, se a mail fiókba nem tud belépni a gonosz haxororz.