Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LOL mekkora bukta lesz ez a játék! Pont egy napon jön ki HL3-mal
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bundle oldalon viszont már többször is belefutottam ilyenbe. Ritkán, de voltak ilyenek már.
ewuk: Ja az lehet. Jó, hogy mondod, rég jártam már hardveraprón, pedig ott jó cuccokat vettem még régebben, fel is nézek. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mennyien lennétek rá? Szerintem még mindig érdekelne sok embert.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.26. 21:01:30
Rapid: Volt már jó pár ilyen. 😊 Érdekes ide nem merik kitenni, hogy mennyien vették meg. 😄
* Galactic Civilization III - 4 euróval
* Shadowrun: Hong Kong - 1,24 euróval
* Shadows: Heretic Kingdoms - 1 euróval
* Sniper Elite: Nazi Zombie Army (1) - 4 euróval
* Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 - 4 euróval
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne zavarjon meg, hogy a Freedom Cry külön is megjelent.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fpocok: Akkor arra majd válaszol valaki más. 😄
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.12.26. 20:11:50
Nem tudjátok véletlenül, hogy steam és uplay között van-e átjárás? Mint a steam és origin között. Tehát, hogy a steames kód regisztrálható a másikon is.
#thumbsup
Steam is back up and running without any known issues. As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour. This issue has since been resolved. We believe no unauthorized actions were allowed on accounts beyond the viewing of cached page information and no additional action is required by users.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
PS: ~12 éve bankkártyát használok online vásárláshoz és sosem volt gondom belőle. Ha lenne is, 1 telefon a banknak és megoldódik a probléma. Ugyanúgy, mint PayPal esetében.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.26. 15:13:47
[merlinw.org]
Én most a Bioshock-kal szívok, először az volt a gond, hogy a játékban nem volt hang, ezt azzal tudtam kijavítani, hogy a gépbe bedugtam egy mikrofont, és lett is hang (érdekes, de bevált). Viszont még így is van a hanggal egy kis gond, néha úgy mond eltűnik a semmibe. Bugos a hang, na. 😄 Nem tudom megfogalmazni, de megoldást se találok rá sajnos. 😞 Most még megnézem úgy, hogy be van kapcsolva a v-sync, ez sok problémát tud orvosolni.
Anno amikor kijöttek és végig lettek játszva szinte full bug és hibamentesek voltak.
Most meg folyamatosan bugos szinte az összes érdekes.
Most pl a Mafia 2 Slow mo glich-el szívok. A mai napig nem is tudtam ,hogy van neki ilyen baja. Régen semmi hiba nélkül végigvittem.
Next PC upgrade: 2022
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Paypallal fizetek szinte minden esetben, sok zsozsót nem tartok a steam-walletben sem, tehát nem parázom. Ha bukta van, mindezek ellenére is, akkor bukta van, vagy nyelek egyet, vagy elmegyek a Valve-hó' párszáz litykó gázolajjal és fölgyújtom a székházukat. Mondjuk. <#vigyor1>#vigyor1>
Szerk.: a másodlagos acc-on fut most is az Idlemaster, lassan befejezi, a főfiókkal pedig látszólag szintén nincs semmi az ég világon.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.26. 10:24:43
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Okos nélkül egyelőre csak sms visszaigazoló van, meg a többi.
Vásárláskor: Bankom authenticatorja előkészít. Belépek a bankom felületére, természetesen 2 tűzfal mögül. Majd ott bizonyos random generált körülmények után engedik egyáltalán az auth. által generált jelszót beírni. Beírom. Vezetek át pénzt szintén az auth. használata mellett a fő kártyámról a virtuális kártyámra. Kilépek. Játék megvesz, a fizetéskor már paypallal fizetek, ahová szintén egy agyrém a jelszó. Bárki, bárhová be akar lépni kapom telefonomra a warningot, eleve idegen gépről minden vackom kódot kérne neki. Mail fiókom is elmebeteg jelszavas + telós értesítős, kód kérős.
Ennél többet nem tudok tenni. Sose voltam pénzes arc, de az a kicsike ami van, az nekem jobban fájna, ha eltűnne, mint annak akinek 1000 dollárja veszne el a steam walletjéről :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.26. 09:35:12
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyrészt aki ezen a szinten van, az meg is érdemli, hogy tanuljon ebből az esetből. Másrészt nem kerültek ki jelszavak. Ha u.a. mail és a steam pass, az nem lett public, csak a mail cím. Ergo se a steam-be, se a mail fiókba nem tud belépni a gonosz haxororz.