Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindegyikre azt írja, vpn-nel meg elég necces lenne
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.12.28. 00:45:31
Üdv! Hát az zsákbamacska Én a Panzer Elite Action Gold 200ft akartam megvenni, amit be tudnék regizni, akkor azt írta ki nekem hogy innen nem vásárolhatom meg. LOL
És amire nem ír semmit? mint pl a Skyrim legendary edition

http://yuplay.ru/product/14753344/
Steam SUB_ID: 51296 RU+CIS
https://steamdb.info/search/?a=sub&q=Dying+light
Azt honnan lehet tudni, hogy milyen kulcsot ad? Mert pl. a Dying Light nagyon jó áron van: ~8.8 eur
grebber
Wolfenstein: The New Order ~850ft ROW kulcsot ad. (PH-en vettek többen is!)

Next PC upgrade: 2022

grebber
Pár napot késtél....<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Én annyit nem nyomkodtam. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Aztarohadt... a "nem érdekel"-t kell nézni (mióta van ilyen funkció, azóta használom):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
Grat! <#eljen><#worship>
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.27. 19:42:23

Fákjúal!

Troger911
Hát, ilyen a szerencsém 😊 Sale végén megveszem! Még egyszer hatalmas gratula a felajánlásokért!
Troger911
<#taps>
Maak
Koszonom szepen 😊
de hogy egy sorba kerultem ezzel a kutyaval. :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly
Gratulálok én is a nyerteseknek, a felajánlásért pedig: <#worship> 😊
IMYke2.0.0.0
Gratulálok nekik <#eljen>

//Steamgiftsen járva - 6 perc volt hátra - majdnem elgyengültem, de aztán eszembe jutott a Season Pass és letettem a tomboláról 😊
//A felajánlásokat még egyszer / utólag is köszönöm szépen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Maak (Pedro) és Robokutya nyerte a Dying Lightot, gratula! Steamen és emailben elküldtem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Én is így használom, ritkán kér csak kódot, azt is általában melóból weben.
Tinman
Miért kellene minden bejelentkezéskor? Rányomsz arra, hogy emlékezzen erre a gépre és onnantól egészen addig azon a gépen nem fogja kérni, míg újra nem telepíted a klienset vagy magát az op. rendszert. Ott meg nyilván nem teszed be a pipát az emlékezzen erre a gépre opció elé, ahol félted a steam accod, pl. céges gép, ismerős laptopja, etc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
Én pedig azért használom már régóta így, mert a tökömnek sincs kedve minden bejelentkezéskor a telefont nyomkodni és nézegetni... <#vigyor>
Most ez a 72 órás trade gyökérség kényszerített rá, hogy mindkét acc-omon használjak mobil aut-ot... <#nemtudom>

Nekem is elsődleges a biztonság, de szvsz nem kell annyira kemény jelszó, lévén, hogy nem mi vagyunk az elsődleges célközönség, hanem a "pénzesebb", "hülyébb" népek.
(szerintem fióktörésben az USA vezet...)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.27. 17:22:53

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Én ezt választottam anno :

"Get Steam Guard codes by email
When I log into Steam from a new computer or browser, require a Steam Guard code I receive by email."

Az e-mail fiókomhoz meg társítva van az SMS-kódos védelem, és egy 141 bites jelszó .

//Kliensben megnéztem Steam Guard alatt, és ez megnyugtató válasz:

"You do not have any other devices authorized by Steam Guard."

A "deauthurize" cuccra klikkelve adta.

//Ja, és tudni kell, hogy: a gép teljesen új. Csak a STEAM-es HDD-t pakoltam be.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.27. 17:16:49

3Error
Igen, az is "tökéletes", mint a maga a rendszer. <#miaz>

Szívesen ! "Dear Troger911 ! We take 5 euro from your Steam Wallet for our Security System team. Best regards, Steam Support..." <#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.27. 17:04:11

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Troger911
Köszi, nyolcszor nyomtam rá a Steam Guardra és csak a kódot mutatta, bebuggolt az app... Nyomva tartottam meg tapiztam össze vissza, erre megjelent végre a 3 menü a kód alatt... Ezért nem láttam korábban.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.27. 16:51:38
3Error
Egyszerű, Steam app -> menü (három csík felül) -> Steam Guard -> Helyreállító kódom
Kidobja és javasolja, hogy írd föl. <#bdead> (végülis a hekkker a papírt nem tudja föltörni <#vigyor3>)

Troger911
Köszi. Valami rémlik, hogy talán sms-t küldtek, de nem találom. Meg a telón lévő appban se találok ilyen lehetőséget.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.27. 16:43:04
3Error
Mindjárt nézem, fejből nem megy...

Troger911
Az hogy csalható elő? Nem találom a sajátom...
3Error
Jogos, tényleg, felírtam... <#zavart2>

Bár az csak okostelón megy.

Tinman
Sms auth? Elveszted a telód sincs gond. Fel az app, be az egyedi kód (úgy megvan valahol?) és megy tovább a szekér.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
<#eljen> GITS for president ! <#idiota>

A "témába vágva", szerintem azért van esély, lévén, hogy akár el is veszíthetted a telefonodat és khm.. b@sszak a szájukba, azért egy SMS-es aut. ne legyen már fal a saját fiókodhoz, a hétszázát ! <#gonosz2>
Most szerintem nyalogatják a "sebeiket" a "támadás" miatt, azért (sem) figyelnek annyira. Semmirevaló banda a support, kár, hogy nem ismerek egyet személyesen és nem kuncsaft. Elnézést a kifejezésért, de : széééééjjjjjjeeeee szopatnám a fejét ! (a mindenit...) <#bdead>

Höhö, "PÍSZLÁVUNITYI"... <#fogmosas>

@Laza, boldog szülinapot ! <#taps>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.27. 16:19:30

Fpocok
hmm...

random generált pályák, 4 főig coop, unreal 4 motor. Érdekes. Nem vagyok oda a horrorért, de... hmm
Unloved

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Csak játék nélküli fiókokat törölnek. Pont ezt linkelte Imy is.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Nem volt akkor még authenticator és kaptak termék kódot, fotót, blokkot mindent...

Tinman
Igen ezt tanácsolták ismerősök akkor is, de akkor 7-8k-ba állt volna meg a történet és ugye 10k volt a bukta. Ma meg már 1 Ft-ot nem ér, de szerintem már rég törölték, mert 11 éves acc.

Rapid81
De bárki jelentkezhet, egy bármilyen email címről, hogy ez, meg ez a fiók az enyém és változtassák meg a címet. Ez akár fióklopáshoz is vezethet, ellenben a hozzárendelt telefonszám csupán egy kiegészítő információ, ami bármikor törölhető. Hamarabb van esély erre, mint az email címes változtatásra.
Én Blizzarddal jártam úgy, hogy telefoncserénél elveszett az Authenticator visszaállító kódja és törölték a fiókról, némi levelezés után.

Amúgy meg Steam app-ot kell engedélyezni a fiókon, ami azonnal átveszi az SMS szerepét, SMS-küldözgetés nélkül.

Rapid81
Létre kell hozni azt a mail címet újra és akkor meglesz a fiókod. <#idiota> Attól függ mennyit ér neked a fiók, hogy domain, meg levszerver, meg ilyenekkel szenvedj. 😊

IMYke2.0.0.0
Zoli, nem figyelsz...: "Ahhoz, hogy töröljem, vagy kicseréljem, az kéne, hogy beírjak egy kódot, amit SMS-ben kapnék a régi számra. Ugye ezzel az a gond, hogy nem létezik a szám."

Tinman esetében is ilyesmi volt. "Igazából kiküldték vagy 4x az új jelszót. A. rég. megszűnt. mail. címre. -.-"

Nem 1:1 - nem is kérdés -, a "módszerük" azonos.

IMYke2.0.0.0

Rapid81
Ott emailről volt szó, itt hozzárendelt telefonszámról. Nem ugyanaz. Az email cím egy Steam fiók fő kapcsolódási pontja, ellenben a telefonszámmal.

IMYke2.0.0.0
Oké - a "Detroit: Become Human" miatt talán átlátogatnék PS4-re is...
Detroit: Become Human - Teaser | Exclusive to PS4

Csak is azért, mert nagyon Ghost in the Shell-szagú.

Tinman
Igazából kiküldték vagy 4x az új jelszót. A. rég. megszűnt. mail. címre. -.-

...miután 200x elmondtam nekik, hogy azért fordultam hozzájuk, mert egyik napról a másikra lebontották a lev. szervert, nincs cég, nincs mail.

Hány nap/év után törlik a Steam accját annak, aki egyszerűen nem lép be?

IMYke2.0.0.0
Távol álljon tőlem a negatív felhang - -, de Tinman is évekig reménykedett ugyebár... <#whatever> Sőt, még számlaképeket stb. küldözgetett, akkor sem tettek meg semmit.

//Tinman: 😞((((
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.27. 10:34:10

Tinman
Az ott nekem 10k bukta volt azok miatt a férgek miatt -.-

Rapid81
Addig kellett volna leszedni, míg megvolt. 😊 Amúgy próbálkozz tovább, szerintem le fogják szedni előbb-utóbb.

ffxi
Support-juk ennyit ér <#levele>

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot kívánok Laza! 😊

IMYke2.0.0.0
Valahonnan ismerős a szituáció, mintha hasonló történt volna már itt valakivel... várjunk csak... Tinman. Csak ő e-maillel. Kakiltak is a fejére.

Ezek a Steam supportosok el is olvassák a levelet, vagy csak a levél témája alapján válaszolnak automatikus válasszal? Ki akarom törölni a régi mobilszámomat, és berakni helyette az újat. Mégpedig azért, mert a régi munkahelyi volt, ahol már nem dolgozom és megszűnt. Kész, kampec, nincs tovább a szám. Ahhoz, hogy töröljem, vagy kicseréljem, az kéne, hogy beírjak egy kódot, amit SMS-ben kapnék a régi számra. Ugye ezzel az a gond, hogy nem létezik a szám. Szal problémás SMS-t kapni rá. Szépen megírtam nekik, erre valami random üzit kaptam vissza, ami semmit nem segít.
3Error
Röhejes... Régen volt a bót', meg a doboz, benne a lemez oszt' kész. Most meg "Alovamathalvalássam Extrém edisön", meg "Húeztveddmejobb HiperUltra edisön", de a legjobb a "limited"... (digitálisban)

3Error
Én vinném, de ennyit nem érnek... meg nem is mind yuri... #perverz <#idiota>