Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És bár magyarul írta, de a google fordítóba másolva ez jön ki: "It is now a Uplay code !!!" Szóval kiveszik.
"Oops, sorry!
An error was encountered while processing your request:
There was an error trying to load your shopping cart. Please try again later."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most élesbe példának a AC: BF-t. Sorsolás után ha arra böksz, hogy nem küldöd el a játékot. Akkor mintha meg sem történt volna a felajánlás. De tudjuk, hogy fű alatt uplay kódot fogsz adni a nyertesnek 😊
Fákjúal!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jó, mondjuk ez nem pont ugyan ilyen eset, mint ami Scooter-é lenne, de a lényeg ugyan az. 😊
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.12.28. 19:11:44
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.28. 18:52:09
Fákjúal!
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.28. 18:49:30
Fákjúal!
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.28. 18:41:47
Fákjúal!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ja, és nicsak, milyen címkét látni pölö a Grim Dawn-nál...?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pl. az Uplayes Witcher 2 ad, vagy az Assassins Creed DC?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.28. 15:17:26
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Webmoney-al fizetnék, nem tudom hogy mennyire figyelik hogy azon milyen ország van beállítva..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.12.28. 14:01:40
Jah meg a gyereknek egy Xbox 360.. Végre megnézem a Red Dead R-t is 😄
És a kedves Nuuvem a második levelemre már nem válaszolt :S
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2015.12.28. 13:51:32
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mellétennék egy rókát is, lefejelne... <#vigyor>#vigyor> (így is már "bypass"-on van csórikám, külső wifi (belső döglött), külső hangkártya (belső sz*r), 2db USB hub (kevés a 3), duplás hűtés (AMD+Nvidia), meg 3-4.(?) vinyót használta(m) már el és 1 DVD-meghajtót) <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.28. 08:02:24
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]