Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Akkor kivegyem a szövegből? Viszont akkor nem tudja az aki jelentkezik rá. Bár itt SG-n el lehet olvasni, persze ha idejön szétnézni.
Troger911
The Evil Within alapjáték letudva. Kicsit kacifántos volt a sztori és mivel nem sikerült életet lehelnem a magyarításba ezért nem volt minden tiszta, de egy nagyon jó játék (és nagyon beteg...). Most nekiállok a dlc-knek.
MoRT2195
A "fű alattal" csak annyi gond van, hogy bele írta a felajánlás leírásba, hogy uplay kód. 😄
És bár magyarul írta, de a google fordítóba másolva ez jön ki: "It is now a Uplay code !!!" Szóval kiveszik.
IMYke2.0.0.0
Nálam megint durvább:

"Oops, sorry!
An error was encountered while processing your request:

There was an error trying to load your shopping cart. Please try again later."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
No igen. Ehhez 2 embernek meg kell egyeznie. A felajánlónak és a nyertesnek. Ha abban egyeztek, hogy a nyeremény nem kerül átadásra, akkor ebben az esetben nem történik semmi. De ha a felajánló azt erősíti meg, hogy már pedig ő elküldte a nyereményt és az nincs a nyertes listáján. Akkor a nyertest fogják szankcionálni, nem pedig a felajánlót.

Most élesbe példának a AC: BF-t. Sorsolás után ha arra böksz, hogy nem küldöd el a játékot. Akkor mintha meg sem történt volna a felajánlás. De tudjuk, hogy fű alatt uplay kódot fogsz adni a nyertesnek 😊

Fákjúal!

ZsZso
Privát profilt is meg kell néha nyitni, hogy végigfuthasson rajta a SteamGifts, amúgy nem tudsz semmit csinálni az oldalon. Régebben privát profilom volt, tudom mit beszélek.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Scooter
Nem félek. Kapok 4 nap ban-t. Nem halok bele.
Prince23
Köszi sikerült

Rapid81
Meg van megint húzatva a Steam. Nyomkodnám a discovery queue-t vagy mit és folyamatosan kidob a Store-ban lévő bejelentkezésemből. De bakker, kliensből....! Hogy ezek nem tudnak virtuális szervereket ilyenkor üzembe állítani.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Laza
És remélhetőleg a felajánló most nem jelent majd <#awink>

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rapid81
És akinek privát profilja van? Akkor azt automatikusan bannolják? Francokat... Akkor nézik, ha jelenti valaki.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Nuuvem: Never Alone ~560Ft

Kár, hogy ez sem vehető meg...
Jim Morrison
Mar miert ne ellenorizhetne? Lefut egy script ami megnezi az elmult 7 nap nyerteseinek inventoryjat. Nem kell ezt embernek vegeznie. Majd az jelez ha bevan pipalva hogy megkapta, de nem aktivalta be.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MoRT2195
Dehogy ellenőrzik. Szerinted figyelik mindenki steam profilját, hogy be van-e aktiválva? Francokat. Max ha jelentik, akkor függesztik fel. Meg persze vannak nyilván ilyen szúrópróba szerű dolgok. de nem sok esély van, hogy belekerüljön. Én nekem volt egy játékom amit nem küldtem el a nyertesnek, ő rányomott, hogy nem kapta meg, és a mai napig nem történt semmi a profilommal, 1 percre nem voltam bannolva.
Jó, mondjuk ez nem pont ugyan ilyen eset, mint ami Scooter-é lenne, de a lényeg ugyan az. 😊
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.12.28. 19:11:44
ffxi
Tudtommal addig amíg nincs beaktiválva a megnyert játék. Ismerős mesélte. Nem tudom meddig várt vele. Igaz nem mostanában történt.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.28. 18:52:09

Fákjúal!

Scooter
Meddig? 4 napig ha jól tudom. Le**arom! <#alien>
ffxi
Ahol az avatar szerkesztés van, felette fiókinformáció - bal oldalon fiók szerkesztése - átdob webre - jobb felső edit.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.28. 18:49:30

Fákjúal!

ffxi
Harag nincs, de SGift bizony ellenőrzi, hogy a nyertes beaktiválta-e STEAM-en? Ha nincs benne a könyvtárában 1 hét múlva, akkor felfüggesztik az accot. <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.28. 18:41:47

Fákjúal!

Troger911
<#eljen> Csak az aktivációból nehogy gond legyen steamgiftsen!
Scooter
Boldog Új Évet mindenkinek! Sajna ez most Uplay-es kód lett. Remélem nincs örök harag?

Prince23
Uplay nevet hogy lehet változtatni? Írja hogy az Avatar szerkesztésénél, de nincs ilyen opció ott sem... Valaki esetleg tudna segíteni?

Scooter
Ahogy mondod! Pl. a Limbo is isteni kis szösszenet! Aztán: Waking Mars, The Binding of Isaac, Don't Starve, Rochard, Machinarium, The Swapper, The Bridge, Capsized és még sorolhatnám ítéletnapig.
Tinman
Az bizony lehetséges :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Troger911
Nem is azért írtam, csak észrevettem, hogy jó pár megvan neked amiket néztem 😊
Tinman
Van a librarymban egy olyan kategória, hogy "fasza", meg lehet tippelni mennyi játék van benne ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sokszor a 2-3 jó játék mellé dobálnak 3-4 nem jót. Nyilván azokat is beaktiválom, nem kótyavetyélünk el semmit.

IMYke2.0.0.0
Számos "Indie fos" tartalmasabb, mint egy-egy AAA játék.
Ja, és nicsak, milyen címkét látni pölö a Grim Dawn-nál...?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Tinman az Indie fosok királya nincs mit tenni ! <#nyes>
mooo
😄D
Troger911
Tök jó, mikor nézegetem a kisebb indie játékokat steamen és mindenhol ezt látom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Prince23
Van e olyan lista, ahol meg lehet nézni a uplay reward támogatott játékokat? Azokat a gameket pl amelyik bizonyos küldetés után adnak uplay pontokat.

pl. az Uplayes Witcher 2 ad, vagy az Assassins Creed DC?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.28. 15:17:26

MerlinW
MMOGA-t is lehet feketelistára tenni, ők is (ala Instantgaming a személyi igazolvánnyal) fizetés után ugrálnak valamilyen telefonos azonosítás miatt. Gond nem volt refundoltak azonnal, de akkor is.

[merlinw.org]

Troger911
Én is sokat szemeztem az Arma 3-al, de végül más lett belőle. Arma-t majd máskor... Már nagyon kíváncsi vagyok az új szerzeményre, még jó 10 perc...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vajon a yuplay.ru -n a vpn-t észrevennék?
Webmoney-al fizetnék, nem tudom hogy mennyire figyelik hogy azon milyen ország van beállítva..

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.12.28. 14:01:40
MarkBlade
Az a terv. 😄 Imádom a westernt..
Tinman
RDR-t nem megnézni kell, hanem le kell tolni. Legjobb. Western. Cucc. Ever.

MarkBlade
Na karácsony kifújt.. sokat szemeztem ARMA3-al de a vége Subnautica és Total War Attila lett... megyek téli álmot aludni..
Jah meg a gyereknek egy Xbox 360.. Végre megnézem a Red Dead R-t is 😄

És a kedves Nuuvem a második levelemre már nem válaszolt :S
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2015.12.28. 13:51:32
Troger911
<#nyes>
TBTPumpa
Legalább lesz más játéka is a Velvet Assassion-on kívül! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Laza
KÖSZI neked is <#wave>

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
KÖSZI <#wave>

IMYke2.0.0.0
Én portable cuccot vetnék be.

3Error
7-es van rajta igen, de Explorer ellenes vagyok... bár abban igazad van, hogy relatíve ritkán használnám... Majd kiderül, bonyolult elmebeteg vagyok ám. <#banplz>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Dzsini
Ha legalább 7 van rajta, akkor van egy teljesen használható böngésző gyárilag az oprendszerben, ilyen célokra pont megfelel, úgyse nyitnád meg minden nap, nem futna állandóan, nem látogatnál ezer oldalt vele. (ha meg 10, akkor az Edge főleg oké)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3Error
Az ötlet nem rossz ! Sőt, használnám is, de 90%-ban erről az öreg notiról "dolgozom", csak játéknál ülök a nagyvas elé, ez pedig sajnos gyenge darab (már) és elég a Chrome-ot kiszolgálnia (folyamatos min. 4 ablak), a steam kliens/torrent/tűzfal&antivírus/mail kliens folyamatos működése mellett.
Mellétennék egy rókát is, lefejelne... <#vigyor> (így is már "bypass"-on van csórikám, külső wifi (belső döglött), külső hangkártya (belső sz*r), 2db USB hub (kevés a 3), duplás hűtés (AMD+Nvidia), meg 3-4.(?) vinyót használta(m) már el és 1 DVD-meghajtót) <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.28. 08:02:24

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MoRT2195
Ezért van nálam két böngésző. A mozillát csak azért használom, hogy a szemetes steam profilomra se kelljen soha belépni, mindig automatán belép. 😊 Steam kliensen, meg chrome-on pedig a rendes accom használom.
3Error
Én sűrűn ki-be lépkedek weben a két acc. miatt és kéri a kódot minden belépésnél. (a 30 sec-eset, okosról) Nem "új eszközről való bejelentkezés"-est, arról ugye mail is jönne, meg lovasfutár, meg postamalac, hanem szimplán az ismert (jelen pillanatban notin) gépen a sima loginnál. Ezt csak a mobilos aut-al kéri, ha átlövöm mail-esre, már nem kér semmit, beenged mindkét helyre. A nagyvason még nem használtam a másodlagos acc-om, ott valszeg jönne a szokásos warning. <#lookaround>

3Error
<#eljen><#worship>

Valószínű ez a Wolfenstein rés a pajzson
A SUBID-re rákattintva az information résznél a territory code résznél a lényeg, Territory Not Set (-1) ezeket tudnánk beregizni de nem engedi megvenni.