Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
köszi. Azért remélem majd sikerül kipróbálnom 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Jelenleg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most nem találni játékost. Nem tudom, hogy mikor érdemes. Annak idején én sok órát multiztam benne - 30-as szintig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
még "él" a multi része ? vagy most, hogy novemberben GS hez volt melléklet jót tett neki.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Tombinak van multiplayere is - baromi nehéz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
Én most csak Tomb Raider GOTY-t vettem, reggel gyorsan felraktam pár csgo skint és össze is jött a maradék 50cent. Mondjuk én ellen tudtam eddig állni ezeknek, ezt is végigjátszottam már (warez), de tetszett, úgyhogy ennyit megért.

IMYke2.0.0.0
Kicsit nem figyelek oda, és máris beharácsolok a kosárba 30 eurónyi tételt. Azt a kutyafáját!
Még jó, hogy bele nem léptem. De még mindig rágódom a költekezésen.

IMYke2.0.0.0
Jövőre meg én fogok örülni a Te letöltési sebességednek...

3Error
Én is... Jó lenne ha bármi is "visszafogná" azt a kemény sebességet... <#bdead>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Voltan
OK, köszönöm. Még annyi, hogy UPC modem is szolgátat wifit, szóval arra is van csatorna.
Érdemes akkor vennem új router-t, vagy egyszerűen kiiktathatom a régit? Mármint lenne továbbra is biztonsági haszna egy routernek így?

Még egyszer bocs a láma kérdésekért, de a nethez qrvára nem értek sajna 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dj Tommy
Split Second is aktiválható Magyarországról, az meg kb 450-500 Ft.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Totti5
Október-Novemberi megjelenést csak áruházak vízionáltak, nem volt szó arról sosem hivatalosan, így nem is volt mit csúsztatni. Első csúsztatás most lesz. Nathan Drake Collection léte után meg nyilvánvaló volt hogy idén semmikép sem jön ki pár héttel annak a megjelenése után.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MoRT2195
Nem tudom, én 1,5mb-tal töltök max, ez meg mindenhonnan megvan simán. 😄 Többiek írták múltkor ezt az Ausztriás dolgot.
IMYke2.0.0.0
Tovább csúszik az Uncharted 4

"Az eredetileg idén novemberre várt játékot eredetileg 2016 márciusának végére csúsztatta el a Naughty Dog, ma azonban a stúdió bejelentette, hogy ezt a dátumot sem fogja tudni tartani. A hivatalos új megjelenési dátum 2016. április 27."

Nálam Magyarország van beállítva Steamnél, úgyis szinte mindig hozza azt, amit tud a netem (gigabites, de ténylegesen 600-700 Mbit inkább), de a sale alatt nem nagyon hazsnáltam.
IMYke2.0.0.0
Nálam is a router fogja vissza az 1 gigabites netet.
A gépben már ugye gigabites a kártya.
Így a max nálam 94,xx / 94,xx Mbps

MoRT2195
Én pár hónapja egy Splinter Cell: Blacklist Uplay kódot akartam feltenni, de aztán mondták itt, hogy inkább valami más módon sorsoljam ki. Aki akart jelentkezni az rám írt, felírtam a nevét, és 1-2 nap múlva random.org-vel kisorsoltam a nyertest. 😊 (Ahogy Troger is írta lentebb, az a legtisztább. Elhiszem, hogy jól jönne az a pont amit kapsz ezért, mert AC4 nem volt még bundle-ban azt hiszem, nem is lenne ezzel baj, ha nem más accountját kockáztatnád ezzel. Oké... saját felelősségre kell jelentkezni... de ez nem uplaygifts. Mindenesetre nekem mindegy, azt csináltok amit akartok. 😄)
3Error
Nem, ha nem multiplayer. Ettől függetlenül javaslom, hogy tedd offline-ra a klienst, amíg trainer-t használsz.

@ZsZso, Én vasvillával szoktam fésülködni, a kapával hosszadalmas. Melyik mondja, hogy paraszt vagyok?!! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.29. 06:42:27

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
Kikerült az első kép az AC filmből.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mooo
Demon Hunter: Chronicles from Beyond: BX209-IKH9L-B5QJ5
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy jár valami következménnyel, ha steames játékban( just cause 3) trainert használok? Egy challenge megőrjít, sehogy nem tudom megcsinálni.

Troger911
A legtisztább egy random.org-os sorsolás a jelentkezők között 😊
ZsZso
Uplay kulcs általában olcsóbb sokkal mint egy Steames és mivel csak Steamest oszthatnál ott meg, ezért csalsz, hiszen kontripontot a Steam után kapsz majd. Ugyanúgy GOGos kulcsot se oszt ott meg az ember, mert nem arra való, mint ahogy kapával se szoktunk fésülködni (pedig alapvetően működhet is akár).

No offense, de igazából ha nem csak a kontripontért csinálod, akkor megkérdőjelezhető az egészben a logika - igaz semmi közöm ahhoz, hogy ki mit csinál és pláne nem állok senki fölött, hogy a jó/rossz bélyegzőt a tetteire nyomjam. Ez picit olyan mint a magyar népmese - "hozzál is valamit meg ne is"! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Scooter
Köszi, de sokat akkor se ér, ha csekkolják! Sajnálom ha, ahogy genndy írja, hogy a nyertes szívja meg 2 hét ban-nal, de szerintem akkor is megér ennyi hercehurcát egy Black Flag! Akinek kifogása van a jelentkezők közül és azt mondja, hogy töröljem, megteszem! Akkor veszek egy steam-es kulcsot és azt dobom be. Ezt meg vagy elcserélem vagy tényleg máshogy kisorsolom.
Thx.
ZsZso
Megtettem főnök! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Scooter
Legyetek szívesek az Assassin’s Creed IV Black Flag-es felajánlásomból minden oda nem illő, csúnya Uplay-es szövegeket eltávolítani, kiszerkeszteni, poénosan átírni! <#nyes> Oszt csókolom.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.28. 23:10:20
Scooter
Egy kis izgalom belefér az életembe! <#vigyor1>
Jim Morrison
ha akar még nyerni valamit az illető muszáj publicra állítania, hogy syncelhessen 😊 ha nem akkor meg meg van oldva.

Troger911
Pontosan!
Moby
A wifije, ami egy elméleti soha el nem érhető sebesség.
Ellenberger a wan portja(ami neked itt mos releváns) és minden lan portja 10/100-as. Ergo 100-nál több abból nem fog kigurulni sohasenem.
Cserélj routert.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.28. 22:41:51

Adversus solem ne loquitor

Voltan
A router a következő:
TL-WR740N. Ahogy látom 150 Mbps-es...

Troger911
Nincs mit, ha szükség van routerre gigabytest vegyél (estleg írd le a mostani típusát, ránézek, hogy csak beállítás-e)
Troger911
Pont ma vettem meg, de <#eljen>
lalakov
BÚÉK!
Voltan
Köszönöm szépen!!!

Voltan
Ahogy nézem koax megy a modembe, de abból UTP megy a gépbe. (Bocsi, ha fasságot írok, nem értek hozzá olyan nagyon :S )
Most kiiktattam a routert, és már 235.6 a speed test. 😊

Fpocok
Kicsit át kell rendezni a szobát, de....

Troger911
Ha a Router csak 100 megát tud akkor az a gond. Mi jön be a upc-től? UTP vagy koax?
Fpocok
Kössz a helpet, meglett. A konzolt meg dugjátok a seggetekbe 😄

Voltan
A speedtest most 94.24-et mutat letöltési sebességnek, Ping 7 ms, és a feltöltési pedig 20.93...
A router kérdést hogy érted?

MoRT2195
"Második tipp: aki ennyire se ért a pc-hez az vegyen konzolt."
Jogos. 😄 Nem vagyok nagy guru én se, de azért ennek a megoldására mindenféle net segítség nélkül jöttem rá anno. 😊 Szóval én is csak ajánlani tudom a konzolt. 😄

Voltan: Steam-en a letöltési régiót állítsd Ausztriára, itt azt mondták nemrég, hogy onnan jön a leggyorsabban. De ha gondolod próbálgasd a régiókat, hogy honnan a legjobb.
Troger911
Túlcsúsztam a szerkesztésen. Router és a többi cucc gigabytes ugye? Speedtest pont neten menyit megy? Steamen a letöltési régióm most épp Germany - Hamburg... Az enyém most ennyit megy:
Troger911
T-Home optika 120-as.
Botond
Első tipp: irány az offtopik.
Második tipp: aki ennyire se ért a pc-hez az vegyen konzolt.

Komoly válaszaim az offtopikban.
Voltan
Milyen neted van? Csak mert hogy ennyivel jön a cucc steamról.
Én ma cseréltettem le 240-es UPC netre a csomagomat, de a maximum csak olyan 11.3 Mbps volt, ennél gyorsabbnak kellene lennie...

Fpocok
Üdv! Kéne gyors help!

Projectort kötöttem gépre, mutatja kivetítve az asztalt, de ami az asztalon megy, azt nem. Alsó csíkon látom, hogy nyomogatom, de nem jön be semmi. Valaki ötlet?

ÓH! HA jobbra húzom egeret, átmegy falra. Aha... hogy tudok oda rakni filmet vagy valamit?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.12.28. 21:33:34

ZsZso
Hörcsögöm akcióban:
- LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
- LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
- LEGO Pirates of the Caribbean
- LEGO Star Wars III: The Clone Wars
1850 Ft a YuPlay.ru -n. Kosárba tételhez kellett VPN, de darabja így alig 500 Ft volt, ami nagyon jó!

Scooter
Komolyan nem tudom, hogy mit tegyek. Visszavonni nincs szívem, de ki*aszni se akarok senkivel. Esetleg ha valaki cserélne más játékra, abban még belemennék, de az se kóser, hogy én Uplay kódot adok, ő meg ad nekem egy steam-est. Persze ha neki megfelel, nekem is.
genndy
Szúrópróbánál akkor is kiszúrhatják a nyertest. Én úgy tudom 2 hét a ban ilyesmire, de ha meg ZsZsonak van igaza, akkor kicseszel a nyertessel. Steamgifts a Steames játékoknak van, nem általános sorsolóoldal. Sorsold ki máshogy, az a biztos.
Amúgy <#worship>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.28. 21:10:49

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Laza
Írd át magyar-kínaira 😊 'te játszani' kód 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**