Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most nem találni játékost. Nem tudom, hogy mikor érdemes. Annak idején én sok órát multiztam benne - 30-as szintig.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még jó, hogy bele nem léptem. De még mindig rágódom a költekezésen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Érdemes akkor vennem új router-t, vagy egyszerűen kiiktathatom a régit? Mármint lenne továbbra is biztonsági haszna egy routernek így?
Még egyszer bocs a láma kérdésekért, de a nethez qrvára nem értek sajna 😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Az eredetileg idén novemberre várt játékot eredetileg 2016 márciusának végére csúsztatta el a Naughty Dog, ma azonban a stúdió bejelentette, hogy ezt a dátumot sem fogja tudni tartani. A hivatalos új megjelenési dátum 2016. április 27."
A gépben már ugye gigabites a kártya.
Így a max nálam 94,xx / 94,xx Mbps

@ZsZso, Én vasvillával szoktam fésülködni, a kapával hosszadalmas. Melyik mondja, hogy paraszt vagyok?!! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.29. 06:42:27
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Parasite Eve 2, best game EVER!
No offense, de igazából ha nem csak a kontripontért csinálod, akkor megkérdőjelezhető az egészben a logika - igaz semmi közöm ahhoz, hogy ki mit csinál és pláne nem állok senki fölött, hogy a jó/rossz bélyegzőt a tetteire nyomjam. Ez picit olyan mint a magyar népmese - "hozzál is valamit meg ne is"! 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.28. 23:10:20
Ellenberger a wan portja(ami neked itt mos releváns) és minden lan portja 10/100-as. Ergo 100-nál több abból nem fog kigurulni sohasenem.
Cserélj routert.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.28. 22:41:51
Adversus solem ne loquitor
TL-WR740N. Ahogy látom 150 Mbps-es...
Most kiiktattam a routert, és már 235.6 a speed test. 😊

A router kérdést hogy érted?
Jogos. 😄 Nem vagyok nagy guru én se, de azért ennek a megoldására mindenféle net segítség nélkül jöttem rá anno. 😊 Szóval én is csak ajánlani tudom a konzolt. 😄
Voltan: Steam-en a letöltési régiót állítsd Ausztriára, itt azt mondták nemrég, hogy onnan jön a leggyorsabban. De ha gondolod próbálgasd a régiókat, hogy honnan a legjobb.

Második tipp: aki ennyire se ért a pc-hez az vegyen konzolt.
Komoly válaszaim az offtopikban.
Én ma cseréltettem le 240-es UPC netre a csomagomat, de a maximum csak olyan 11.3 Mbps volt, ennél gyorsabbnak kellene lennie...
Projectort kötöttem gépre, mutatja kivetítve az asztalt, de ami az asztalon megy, azt nem. Alsó csíkon látom, hogy nyomogatom, de nem jön be semmi. Valaki ötlet?
ÓH! HA jobbra húzom egeret, átmegy falra. Aha... hogy tudok oda rakni filmet vagy valamit?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.12.28. 21:33:34
- LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
- LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
- LEGO Pirates of the Caribbean
- LEGO Star Wars III: The Clone Wars
1850 Ft a YuPlay.ru -n. Kosárba tételhez kellett VPN, de darabja így alig 500 Ft volt, ami nagyon jó!
Amúgy <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.28. 21:10:49
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.