Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes2>
grebber
Azért ezek a Ravens Cryos faszik nagy arcok.Azok után amit leművelnek ,még van pofájuk nyilatkozgatni.
Tegyék inkább bundleb a szarjukat ahova való

Next PC upgrade: 2022

Voltan
LOL, a pofátlan k***a anyját 😄

"VCR is a complex RPG with unique characters and story driven." már ezért megérdemelné a kiadós f*szkorbácsot.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MoRT2195
Dobozosnál akkor kell postaköltséggel számolni, ha rossz helyen veszed. És a CD Galaxis a legrosszabb hely... Pl. konzolok szervizénél 6890ft a játék és ingyenes a HÁZHOZ szállítás. CDG-nél meg tuti lesz 8000ft a játék (még nem is rakták ki a játékot...) + 1000ft a házhoz szállítás. (Sose volt 2000ft, ez nem tudom honnan jött.)
Na mindegy, a lényeg, hogy a CDG-ről nem szabad vásárolni, max akkor ha tényleg iszonyatosan olcsó a játék. Kb. minden bolt jobb annál. CDG mindig 1-2 ezerrel drágábban adja a cuccokat és még házhoz szállítási díj is van, illetve előrendelői extra se szokott olyan sok lenni.
Rapid81
Nekem még el sem kezdődött... Eddig semmit sem áraztak le rendesen, amit szeretnék. Gondolom már nem is fognak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

w77d
Mivel a múltkori Fallout 4 + Rainbow Six Siege vásárlással zsír újonnan megjelent gameket húztam be, ezért gondoltam a mai vásárlással a régebbi lemaradásaimat hozom be. Őket vettem meg 😊

Atomkirály avatár/profilizébizé. <#vigyor2><#taps>
Nagyon-nagyon el kell még rajta gondolkodnom. PS3-on anno kétszer is nekifutottam. Azonban mindkétszer abba is hagytam. A hányadék grafika és FPS volt a fő oka ennek, de ugyanakkor voltak más játékok (pl GTA V vagy RDR) hányadék grafikával és FPS-sel, azokat mégis végigvittem/kimaxoltam. Szóval ott nekem azért még hiányzott valami más is. Szerintem megvárok majd egy leárazást.
Laza
Jah, hát a mellé adott vackok sosem érdekeltek, meg fent lesznek másnap a yt-on, postát meg itt nem kell fizetni 😊

Akkor nálam marad a bolti 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Ééééééééééén

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
STEAM-en vettem, drágán - mert pre-order, és adnak mellé digitális soundtracket, meg artot - 29,99 euró. ~9200 Ft.

Dobozosnál ugye postaköltséggel is kell számolni. CDGalaxistól minimum 590 Ft a Pick Pack Pont. A futár 1990 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Na annyiért biztosan megveszem, pláne dobozosban.

Adversus solem ne loquitor

Laza
Hol vetted, mennyiért?

Mert a dobozos csak 6800Ft lesz, ami kicsit barátibb, mint a Steames ár.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Moby
Nem, és köszi!
De nemigazán a graftól tartok, meg valami azt súgja, hogy nálam azért jól fog futni, de sokkal inkább magamtól. Akkor ez nagyon tetszett. Ma más máshol van az a léc.

IMYke2.0.0.0
Ezt már láttad? - "Dragon's Dogma: Dark Arisen – PS3 vs. PC Graphics Comparison"

System used in this video:
GameStar-PC Ultra
------------------------------------
Hier kaufen: http://www.one.de/shop/product_info.p...
Intel Core i7 6700K 4.00 GHz
8 GB DDR4 RAM
2x Nvidia GeForce GTX 980 4GB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Nagyon-nagyon-nagyon érdekel, de nem merem előre. Nagyon tetszett a konzolos, de borzasztóan futott, nem bírtam, feladtam az elején.

IMYke2.0.0.0
Én is megvettem. 😊
Számomra véget is ér a Sale, szerintem.

MoRT2195
Nekem tökéletes ez a grafika, abszolút hidegen hagy, hogy néz ki. Persze ha 1990-es játékokhoz hasonló grafikája lenne, akkor azért nem annyira örülnék, de ez számomra még bőven jó.
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Pedig Te jutottál eszembe róla.

Tinman
Hát igen... nekem sajnos szóban nem megy ennyire flottul az angol, egyébként én is angolul készítettem volna el azokat a wt-kat. Írásban sokkal jobb vagyok, szóban se vészes, de nem YT compatible szerintem.

Respect a srácnak, nem is kérdés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CalebJoe
Tényleg jó játék toltam kicsit konzolon annó, de a grafika kötve hinném hogy tetszeni fog a mai Witcher-en edződött szemeknek, de hát Capcom sose a grafikáról volt híres hanem a jó játékairól.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.12.29. 19:22:01
Rapid81
Már hogyne lenne. Például szabad préda leszel a neten. 😊 A szolgáltatók nem alkalmaznak semmit a feléd haladó neten.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Én már megvettem. Tudom, előrendelés gonosz dolog, de 250 óra játék után már nehezen tudnak átverni. Ha elcseszik a portot, arra pedig ott a refund.
IMYke2.0.0.0
De jó hogy írtál, épp említeni akartalak.
Nem, nem nézem végig, egyszerűen hangulatba akartam kerülni, és ez a srác teljes mértékben TUDATOSAN játszik vele.
Olyan tippeket lőtt el már az elején, hogy lefostam a bokámat.
S nézd csak meg a nicknevét 😊

//S nézd meg a playlistjét is 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.29. 19:18:52

Botond
Én megint vásárolgattam, csak nem tudom minek, amikor a régiekkel is elvagyok jól. Már amikor van pár szabad percem. 😊
Tinman
Dobozosban érdekelne...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CalebJoe
Szokásos megint olyan játékok kaptak jó akciót ami nem érdekel vagy már megvan, persze az újakat még véletlenül se árazzuk le még a végén sokan megvennék.<#taps>
IMYke2.0.0.0
Tipikus példája annak, hogy nem mindig a "bundle" a legjobb megoldás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//ratgab: 😊)

<#integet2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Na, ki veszi a Dragon's Dogma: Dark Arisent?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.29. 18:48:36

Scooter
X-Blades érdekel valakit? Van egy példányom ha kell valakinek. PÜ!
kigyi
Majd hazahozom a notit és mérek neked egyet. Jelenleg csak az asztali gép van itthon a nas nem olyan erős, hogy ki is tudja használni kis gyenge processzorával, így két gép közötti mérésem most nem lenne releváns, de bírná a búrám, ha a bejövő porton tesztelhetném végre nem csak a helyi hálózaton. Ez addig volt jó amíg két gép volt, de most már csak a gyors net kiszolgálása lenne a feladata nekem, sajna arra várhatok még pár évet (évtizedet).

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Troger911
Arra ott a upc-s router neki... Egyébként meg amikor direktbe bejön az utp a lakásba és router nélkül használod, akkor sincs semmi. Van előtte pár eszköz.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.29. 17:27:37
IMYke2.0.0.0
A link címe árulkodott... 😊
A VH team egyik újkeletű tagjaként nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni, ezért visszafogottan: sohaabüdöséletben 😊

MoRT2195
Mint a VH team tagja, kérlek nyilatkozz (másnak is szabad természetesen 😄) mennyi esély van arra, hogy ez megvalósuljon?! 😊
IMYke2.0.0.0
Lakonikusan: rossz helyre születtünk...

//miközben, nagyon nem akarnám elcserélni ezt az életteret egyetlen fejlettebb országért sem

TBTPumpa
Van náluk Lightning Returns is 1600 Ft-ért, Steam-en és megbízható boltokban (meg a G2A-n) is 5000 Ft körül mozog az, ami nálunk is aktiválható. Jah és bizonyos oldalak még 27% adót is rátesznek, mert magyar vásárló vagyok. Mintha nem adóznék eleget. Pofátlanság a köbön!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
~1800 Ft-ért lehetne az oroszoknál pölö "Resident Evil 0 / biohazard 0 HD REMASTER"-t venni... <#wow2>
STEAM-en ugyanez ~6280 Ft.

//Tudom, ismerem az okokat, hogy miért olcsóbb minden náluk...

IMYke2.0.0.0
Nem, nagyon sok játék nem aktiválható és vagy orosz ismerős kell, vagy VPN és még akkor sem garantált a siker.
Viszont, tényleg csak pár (!) játék minden trükközés nélkül vehető.

Infókat a http://prohardver.hu vonatkozó topikjából szívtam magamba.

a bal oldalon van a steam db és egy kód, avgy micsoda ezzel rákeresev ki lehet nyomozni hogy tudod e aktiválni
És minden játék aktiválható innen vajon? Mert akkor lehet vennék pár dolgot.
Jim Morrison
ehöühohm :C

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rapid81
A routerbe épített hardveres tűzfal felesleges? Az durva hallucináció. Bármit szedtél be, én is kérek. 😄

Troger911
Jogos, mehetnénk offba! Egyébként nekem pl. a nas-ról a gépre 50 000 körül másol totalcmcd.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.29. 15:01:35
Tinman
"5-6 éve gigabites hálót raktam össze idehaza"

Mennyi a gyakorlatban, kábelen keresztül az adatátviteli sebességed, ha mondjuk egy nagyobb fájlt másolsz egyik gépről a másikra? Lemérnéd nekem?

Szerk: Már megint nem tudtam melyik topikban vagyok... viszont a ti hibátok :-P
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.29. 14:50:24

kigyi
Én bezzeg már 5-6 éve gigabites hálót raktam össze idehaza a router minden portja is az lett erre még mindig ugyanolyan xar net érhető el a környéken...... Hiába a T fejleszt hozza a szupergyors netet, de az még bőven elfér egy sima router tudásába is amit ők hoznak ide majd.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MoRT2195
"vagy most, hogy novemberben GS hez volt melléklet jót tett neki."

<#banplz>
Troger911
Ha a wifi és több gép miatt nincs szükséged routerre, akkor ne vegyél. Én is lepasszoltam, a t-homeos kiszolgál mindent. Biztonság szempontjából meg felesleges...